• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Tatlim bir sey alerji yapmistir krem yada ilac kullandinmi bebege benim bebegim sunnet oldu baya fitildi 2 kremdi ayni oldu yuzu ozellikle cenesinin alti kipkirmizi puturlu noktalar cikti 3 4 gun kadar surdu sonra kendiliginden gecti belki seninkide boyle birsey olabilir ama genede icin rahat etsin bence bir en azindan aile hekimine gotur baksin
Canim cvp icin tesekkurler.buradaki doktorlar nasil doktor olmuslar bilmiyorum.goturdum gozumun icine bakiyor neden olabilir. Diyor bana ya.kavga ettim.ben bilsem sana niye getiriyim dedim.delirdim.bu 6 hastalikmidir nedir ondan oldu heralde.bugun gecmis kizarikliklari biraz.allahim yavrularimizi korusun.valla sinirimden doktoru bogacaktim.

Bide kizlar 6 aydan sonra hergun bir tatli kasigi pekmez verin diyolar ama gercek organik nerden bulup guvenip yedircez ayni sekilde corbalara zeytin yagi hangi markalari almaliyiz ve tabi peynir hepsini evde yapmak istesem nasil yapicaz cok zormus gercekten bu ek gidaya baslamak nekadar iyiydik daya memeyi bitti okadardi simdi hep dogal seyler katkusiz urunler pesine koscaz neyse saglukli olup buyusunlerde yetrki onlar biz anneler buluruz careler ama ne
Ahhh canim keske gonderebilsekte gondersem.benim bulundugum yerde herles pekmez kaynatiyor kapisinda.burada marketten alisveris yapan yok.sut.yogurt.peynir.yumurta .sebze hersey organik.kadinlar satiyorlarda.

tekrar merhaba kızlar
iki gün gectikten sonra bu sabah kızımın gövdesinde ve yüzünde döküntüler çıktı, kuzenimin dügünü icingitmiş olduğum kücük bir ilçedeki sağlık ocağındaki dr.a gösterdim, uzun uzun inceledi ama ne olduğunu çözemedi :)
ateşli evreyi gecirdigi için tehlikesi olmadığını söyledi, ben de rahatladım ama kızım ne gecirdi hala bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun. Söylediğin altıncı hastalığa benziyor. Benim kızım da geçirmişti

Yani tsk ederim amin ama bn claxane4000 Kullanıyorum artık baklm blkıde sezer yan olur
Kan sulandırıcı iğne kullanmak sezeryan gerektirmiyor .. Anestezi Dr unu bildirmen yeterli .. Bende kullandım doğumdan iki önce bıraktım .. Sezeryan oldum ama iğneden değil çatı darlığından ..
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Bebeğini ,.

Canim cvp icin tesekkurler.buradaki doktorlar nasil doktor olmuslar bilmiyorum.goturdum gozumun icine bakiyor neden olabilir. Diyor bana ya.kavga ettim.ben bilsem sana niye getiriyim dedim.delirdim.bu 6 hastalikmidir nedir ondan oldu heralde.bugun gecmis kizarikliklari biraz.allahim yavrularimizi korusun.valla sinirimden doktoru bogacaktim.
Aynen soz konusu evlat olunca insan dahada endiseleniyor ama gecirdigine sevindim canim tekrar gecmis olsun

Ahhh canim keske gonderebilsekte gondersem.benim bulundugum yerde herles pekmez kaynatiyor kapisinda.burada marketten alisveris yapan yok.sut.yogurt.peynir.yumurta .sebze hersey organik.kadinlar satiyorlarda.
Tesekkur ederim canim dusunmen yetr ohh neguzel organik hersey bebisini bolca besle organik gidalarla canim afiyetle yesin

O zaman allah bagıslasın allah analı babalı buyutsın darısı isteyenlerin basına
Tatlim istersen 2016 nisan annelerinin gurubuna katil yanlis anlama sakin burdakiler hep dogum yapti bebekler 5 6 aylik oldu burdaki sohbetler sadece bebekler icin senin gibi hamilelerle daha iyi vakit gecirir daha cok sey ogrenirsin ben o sekilde yaptim bayago tecrube edindim tabi senin kararin sen nereyi istersen orasisadece belki disundum yanlis yerdemisin acaba diye tatlim o yuzden uyariyim dedim saglicakla alirsin insallah sende bebisini

Tatlim istersen 2016 nisan annelerinin gurubuna katil yanlis anlama sakin burdakiler hep dogum yapti bebekler 5 6 aylik oldu burdaki sohbetler sadece bebekler icin senin gibi hamilelerle daha iyi vakit gecirir daha cok sey ogrenirsin ben o sekilde yaptim bayago tecrube edindim tabi senin kararin sen nereyi istersen orasisadece belki disundum yanlis yerdemisin acaba diye tatlim o yuzden uyariyim dedim saglicakla alirsin insallah sende bebisini
Tsk ederim ins heryere takılıyom ben ztn heryerde ogrendim tecrübe;))

Iyiyiz tatlım sen nasılsın , güzel Kızın nasıl ? Bende seni görünce bir garip oldum . Az zaman geçirmedik CNm , dile kolay 9 ay boyunca karnımızda miniklerimizi büyüttük beraber .
Öyle canım senin kuzucuun cinsiyetni hep birlikte bekledik benim kızım iyi senin kuzular nasık

Kızlar limonata ikramım için şişelerimiz ve hatıra kartlarımızda hazır

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 188
  • image.webp
    image.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 183
Back
X