- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
- Konu Sahibi ozgulgulece
-
Hızlı büyüdüğü için gün içinde kramplar olur dedi. İnşallah öyledir. Sen nasıl oldun canım?Canım maşallah ya kocaman olmuş. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim birgün öncesinde sancın vardı çünkü benim gibi. Allah ım hep böyle güzel haberler almayi nasip etsin inşallah
Ayyy ne güzel o zaman maşallah kuzu o yüzden mi öne geçmişHızlı büyüdüğü için gün içinde kramplar olur dedi. İnşallah öyledir. Sen nasıl oldun canım?
Inşallah senin de öyledir ama yine de ani ağrın olursa gününü beklemeden git. Ikili için en iyi zaman 11+4 -11+5 yani 12yi çok geçsin istemiyorum dedi. Gelebilirsen arefe günü gel sabahtan, gelemezsen bayramdan sonraki ilk gün hemen gel dedi.Ayyy ne güzel o zaman maşallah kuzu o yüzden mi öne geçmiş
Ben dr a gitmedim. Sancım batma şeklinde değil baskı hissi şeklinde olmaya başladı ha bi de bulantım geri geldi:)çok şükür seni de görünce içim rahatladı. 2 li test için hangi güne çağırdı peki canım
Haklısın canım takipteyim aşırı sancım olursa dr a gidicem direk. Ben de 30 eylulde gidicem o gün 10+6 olcam ama ikili test için ne yapıcaz konuşmadık sanırım o gün bir şey söyler. Offf off daha çok varInşallah senin de öyledir ama yine de ani ağrın olursa gününü beklemeden git. Ikili için en iyi zaman 11+4 -11+5 yani 12yi çok geçsin istemiyorum dedi. Gelebilirsen arefe günü gel sabahtan, gelemezsen bayramdan sonraki ilk gün hemen gel dedi.
O gün eşimin de benim de okulumuz var, yarım gün zaten 4 saat ders yapıyor. Bakalım ikimiz de aynı anda müdürden nasıl izin alacağız ... Gidemezsek sonraki çarşambaya kalıyor hayırlısı. :)Haklısın canım takipteyim aşırı sancım olursa dr a gidicem direk. Ben de 30 eylulde gidicem o gün 10+6 olcam ama ikili test için ne yapıcaz konuşmadık sanırım o gün bir şey söyler. Offf off daha çok vararefe günü git bayrama şeker gibi yeni bi foto ile akrabalara müjde ver bence canım:)
Hayırlısı inşallah:) ayyy siz de mi karı koca ogretmensiniz. Biz de:) hatta eşimle aynı okuldaydik 2.il içi atamada yer değiştirdim. Bizim de eşimle programlarımız hiç uymuyor bilmem nolacak böyleO gün eşimin de benim de okulumuz var, yarım gün zaten 4 saat ders yapıyor. Bakalım ikimiz de aynı anda müdürden nasıl izin alacağız ... Gidemezsek sonraki çarşambaya kalıyor hayırlısı. :)
Biz de aynı okuldayız canım. Okulumuzda tanışıp evlendik. :) Ders programında boş gün istedik aynı güne yoksa ikimiz de sevk almak zorunda kalacağız dedik. Bu hafta tekrar değişiyor ders programı bakalım napacaklar... Bu arada midemi üşütmüşüm karnım gurul gurul.Hayırlısı inşallah:) ayyy siz de mi karı koca ogretmensiniz. Biz de:) hatta eşimle aynı okuldaydik 2.il içi atamada yer değiştirdim. Bizim de eşimle programlarımız hiç uymuyor bilmem nolacak böylebi de benim eşim sık sık kamplara gidiyor o da ayrı dert (
Teşekkür ederiz canım hoşgeldin, yavrunu kucağına almana az kalmış hayırlısıyla kavusursun inşallah yavruna. Bizler daha yolun basindayiz umarim bu heyecanları tatmak nasip olur bize de.
Canım Allah razı olsun Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah bi avazda kurtulursun hayırlı ve sağlıklı şekilde bebişini kucağına alırsın inşallah:)
Biz de aynı okulda tanışıp evlendik; ) zaten başka türlü karı koca aynı okulda çalışmak nerdeyse imkansız:) bizim program uymadığı için randevumu 2 ekim e aldık tarih değiştiBiz de aynı okuldayız canım. Okulumuzda tanışıp evlendik. :) Ders programında boş gün istedik aynı güne yoksa ikimiz de sevk almak zorunda kalacağız dedik. Bu hafta tekrar değişiyor ders programı bakalım napacaklar... Bu arada midemi üşütmüşüm karnım gurul gurul.
teşekkür ederiz =) 10 haftalıktık 12 olduk =)Maşallah canım ya kaç haftalık peki? Kuzu ekranı doldurmuş iyice kocaman maşallah
Ay düşüncesi bile heyecan verici :) Senin de az kalmış Allah bir nefeste doğum nasip etsin. Hemencecik kucağına al yavrunu.Hoşb.. Teşekkürler.. Allah razı olsun... İlk günden bu yana zaten zaman sanki hiç geçmiyor gibi görünüyor ama geçiyor.. Daha o kadar güzel günleriniz var ki önünüzde... Hele ki o tekmelerini okşamalarını bi hissedin.. Bi yandan zaman geçsin yüzünü göreyim istiyorsunuz bir yandan da hep karnımda bu güzel mucizeyi her dakika hissedeyim istiyorsunuz... Kısacası çok güzel bir duygu bu annelik...
Aminnn canım inşallah... Artık sardım zaten doğum hikayeleri okuyup duruyorum
Öpüyorum sizleri..
Ay düşüncesi bile heyecan verici :) Senin de az kalmış Allah bir nefeste doğum nasip etsin. Hemencecik kucağına al yavrunu.
Masallah minige kocaman olmus kac mm boyu canim kalp atis hizi kacti[/QUOTE]Maşallah minigegulece, post: 37027272, member: 241069"]Eki Görüntüle 1250615 Doktordan geldik 10+1 olmuşuz
Bikaç gündür devam eden kasık sancilarim vardi. Ve en son sa dün bütün gece uykusuz kalmıştım baş ağrısı üşüme titreme terleme(neyseki her şey yolunda. Ama bikaç şey sorcam bugün gittiğim bayan kendi dr um değildi ayrıntılı bakilmadi ama bebisinizi gördüğünüzde her an hareket ediyormuydu? Bi de ben 2 hafta önce gittiğimde de sıpamın sırtı dönüktü bana ve bugün de öyleydi sizde nasıl?
Ben ayaklarının ve vucudunun kipirdadigini farkettim çünkü pozisyonu ve görüntüsü değişiyordu ama ben çok daha belirgin bi hareketlilik olur sanmıştım. Resmen sırtındaki omurlar belli oluyodu. 31.50 mm dedi dr. Normalde 9+6 idik 10 +1 çıktık. Haftaya perşembe kendi dr uma gidicemMasallah annesi. :) Doktor kipirdatana kadar kipirdamiyordu sonra da hiç durmadı bizimki. Sırt üstü yatiyordu eller , ayaklar havadaydi. Sırtı dönük nasıl duruyor daha bu minikler yaa fenalar haa :) kaç mm olmuş peki?
Canım kendi dr um değil nerdeyse hiç incelemedi. Kalp atış hızını söylemedi hatta dinleme taraftarı değilim gayet iyi görünüyor dedi. Kendisi doçent olunca fazla cool. Boyu 31.50mm çıktı teyzesi:)[/QUOTE]Masallah minige kocaman olmus kac mm boyu canim kalp atis hizi kacti
Masallah bebişlerimşze saglıkla buyusunler inşallah[/QUOTE]Canım kendi dr um değil nerdeyse hiç incelemedi. Kalp atış hızını söylemedi hatta dinleme taraftarı değilim gayet iyi görünüyor dedi. Kendisi doçent olunca fazla cool. Boyu 31.50mm çıktı teyzesi:)
Inşallah canım inşallah. Haftaya perşembe kendi doktorumuza gidicez çok buyuse de kocaman görsem onu[/QUOTE]Masallah bebişlerimşze saglıkla buyusunler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?