2015 nisan bebişlerinin ultrason fotoları

Oyyy maşşallah kocaman olmuş annesi nazarcıklar değmesin
10 haftalıkken bizde hareket yoktu cnm 12 de ise biraz vardı kayıyodu anca başlar sıkma canını

kızlar bende 6 haftalık olan var ondada 2 nokta var o sonra birleşip birmi oluyo sizdede öylemi oldu

Saol cnm bakalım 20 ekimde randevumuz var 16 haftalık oluyoruz belli olur artık inş :)
evet o zaman belli olur biz 3 hafta geriden geliyoruz bizimki hemen belli olmaz bayamdan sonrada kontrol verdi doktor bakalım ne kadar büyümüş olcak senm kaçıncı bebek ilk mi

evet o zaman belli olur biz 3 hafta geriden geliyoruz bizimki hemen belli olmaz bayamdan sonrada kontrol verdi doktor bakalım ne kadar büyümüş olcak senm kaçıncı bebek ilk mi

Sağlıklı olsunlarda cnm evet ilk olcak nasip olursa ilkini kaybetmişim

Kızçeler yokmu yeni resimler bizde cumartesi 12+3 dük taramamız yapıldı güzel geçti şükürler olsun bu da bizden maaşallah diyin bize :)
Oy oy resmen aysktaymis da namaza durmuş gibi görünüyor
çok tatlı maşallah ona
Oyyy maşşallah kocaman olmuş annesi nazarcıklar değmesin
10 haftalıkken bizde hareket yoktu cnm 12 de ise biraz vardı kayıyodu anca başlar sıkma canını
Her şey yolunda olsun da bekleriz valla hiç sorun değil:) o günler de gelecek inşallah

Oy oy resmen aysktaymis da namaza durmuş gibi görünüyor
çok tatlı maşallah ona

Her şey yolunda olsun da bekleriz valla hiç sorun değil:) o günler de gelecek inşallah

Ayy cnm güldürdün bni aynen miniğim ayakta bizi bekliyomuş Sağlıklı olsunlarda mühim değil doğru diyorsun cnm

elimaşallah bugünkü imzand resimle senin bbüyümüş görünüyor az kaldi3 .!.:
Saol cnm desene doğunca sıkıntı çekmicez
Ayyy canim masallah bugunku imzada bebegin bayagi buyumus gorunuyor cinsiyetini ogrenmeye az kaldi

Ben okulun stresinden bugün yavrumu unuttum yaa, yok nöbeti, yok 7 saat dersi, yok taşımalı servisleri eve gelince anladım yorgunluğumu. Ne güzel büyümüş bebisleriniz. Allah sağlık sıhhat versin. :)

[QUOTE="elif5541,Şali günüt: 37084919, member: 541080ogün nen cnm 14.haftaya girdik 13+2 yiz kimbilir nekadar büyümüştür 16 haftallık olunca randevumuz var ozaman gösterir inş. :) senin miniğin nasıl taramanı yaptırdınmı[/QUOTE]
Bende 11+4 teyim sali gunu 12+1 olacagm randevm var ogun yaptirabilirim bebegimi saglikli goreyim insallah iki hafta oldu gormeyeli ozledimm bebisimi

Kızlar kac gün oldu kimse bebişinin resmini koymuyor merak ediyorum minikleri hiç fotografını almıyor musunuz kontrollerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…