2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar ara kanaması olan var mı .. benim 3 gündür günlük pete çok az miktarda kahverengi pembe akıntı geliyor ..16 sında gideceğim doktora .. son adet tarihim 15 nisandı ... lekelenme gibi umarım sorun olmaz...

yerlşme kanaması yaşıyosun sanırım ama yine de doktora danış derim progestan verebilir.

Erriiikkkk miiii ama. Kızlar isim sölemesenizzzzz canımızzz cekıyyoooo
Kvdemlerdeyim gideyim dalından koparayım bari abooow... Keloğlandaki huysuz gibi agzım su cıkardı

oyyy canim ya haklisin bidaha yazmayalim ama ben almanyada buluyorsan sen orda hayli hayli bulursun :)

ben digerlerinde hamile oldugu ogrenir ogrenmez baslamistim canim 2 hafta sonraki kontrolumde guzelce sorayim bari ...

ben doktora henüz gitmedim ama telefonla aradığımda folik aside devam et dedi başka bişey demedi bakalım yarın gidicem sorarım kullan derse dediği vitamini buraya yazarım

Kızlar bnde bi acayibim belirti olsa üzülüyom olöasa üzülüyom
Suan giç bi belirti yok :9:
Mesela
Ama arada oluyo en azndan hamile oldugumu az buz anlıyorum
Aslında bnde keseyi gördüm ama kalp atsşarını duysam bi daha iyi olcak bnmiçin sanki
Bnde öle hamile olduguma inanıcam

merhaba arkadaşlar bende nasip olursa güzel devam edersek inş 07 ocak anneliğine adayım 5+6 günlük hamileyim ama bendemi bir tuaflık var anlamadım keseyi pazartesi gördük ama hiç bir belirti yok sağdece sol kasım arada sızlıyor birde gaz başka hiçbirşey yok bazen korkuya kapılıyorum ben hamile değilmiyim acaba diyorum ne göğüslerde renk değişikliği ne bulantı ne kusma ne tiksinmee ne uyku ne halsizlik yardım edin bu neden böyle

ayy maşallah deee nazar değirceksin kendine,ne güzel işte yaa:nazar::nazar:çok sağlam bünyen var demek ki:nazar:

Ben niye erik istemiyorummm :53:
eşime şanslısın demiştim tam erik zamanı hamile kaldım ama bi iki kere yedim sadece..
canım arada çikolata falan istiyor ama onu hep isityordu zaten :9:

oyyy canim ya haklisin bidaha yazmayalim ama ben almanyada buluyorsan sen orda hayli hayli bulursun :)

Şükür kız ben buluyomda belki o an alamayanlar bulamayanlar olur
Aksama kadarda eşini beklerken yazık günah :)
Bn kvdemlerdeyim agacı var kız bizim burda orrrganikkk orrrrerganikkk

Kvdemlerdeyim gideyim dalından koparayım bari abooow... Keloğlandaki huysuz gibi agzım su cıkardı

ayy pardon burası hamile topiğiydi değil miii:17::17::17::26::26::26:

kızlar ara kanaması olan var mı .. benim 3 gündür günlük pete çok az miktarda kahverengi pembe akıntı geliyor ..16 sında gideceğim doktora .. son adet tarihim 15 nisandı ... lekelenme gibi umarım sorun olmaz...

bebeğin yerleşiyor o yüzden bu lekelenmen merak etme olur ama fazlalaşırsa doktorunla görüş daha çok erken çünkü erken öğrenmişsin

kızlar ben çiğdem :) aranıza katılmak istiyorum izin verirseniz tabi ? :3: dün akşam test yaptım ve iki çizgi çok mutluyum :16: sabahtan da kan testi yaptırdım bugun saat 4 gibi almaya gidicem çok heycanlıyım hala inanamıyorum vakit geçmiyor delircem az kaldı :52: :49: :emir_bebek::nazar:

ayy bende yağlı şeylerden tiksindim zaten yemek yapmak bile istemiyo canım.erik olsun bana yeter:)

biri erikmi dedi bi oturusta yarim kilo erik yiyorum hic nefes almadan :52:

Arkadaşlar dolapta bir kilo var gelin de alın eşim daha varken gitmiş bi daha almış ben hiç yiyemiyorum 3-4 tanesi midemi ağrıtıyor zaten isteğim de yok şuradan yollayabilsem size keşke

12-01-2015 ♥

Arkadaşlar dolapta bir kilo var gelin de alın eşim daha varken gitmiş bi daha almış ben hiç yiyemiyorum 3-4 tanesi midemi ağrıtıyor zaten isteğim de yok şuradan yollayabilsem size keşke

12-01-2015 ♥

ahh canım benim düşünmen yeterli teşekkür ederiiimm:)))

ayy maşallah deee nazar değirceksin kendine,ne güzel işte yaa:nazar::nazar:çok sağlam bünyen var demek ki:nazar:

ay inş öyledir bebeğime bişiy olmasın hepsi alalha emanet korkum o internette araştırıyoum canımı sıkan çok notlar var eğer yoksa şüpheye düşün yazıyor bu sefer ne yapacağımı bilemiyorum korkuyorum

Ben niye erik istemiyorummm :53:
eşime şanslısın demiştim tam erik zamanı hamile kaldım ama bi iki kere yedim sadece..
canım arada çikolata falan istiyor ama onu hep isityordu zaten :9:

Kimi ekşi istiyo kmi tatlı bnde çikolatayı görünce abooooww midem bulanıyo
Allahım dün nerdeyse bi tabak tursiii yediimmm
Allahım bide öle yiyyom ki eşim diyoki iştahı olmayan adamında iştahını getirrisin
Birde ilginc bişi var bnmki bnden cok aserıyo
Dün doldurdu buzlugu dondurmayla
Askım canm dondurma istiyo sürekli aldım bnde valla geç saatte isterse bidaha markete gitmim diye diyo
Bn böle böön böön bakıyorum :9::9::9::9::9::9:

ay inş öyledir bebeğime bişiy olmasın hepsi alalha emanet korkum o internette araştırıyoum canımı sıkan çok notlar var eğer yoksa şüpheye düşün yazıyor bu sefer ne yapacağımı bilemiyorum korkuyorum

kalp atışlarını duydun mu?

kızlar ben çiğdem :3: aranıza katılmak istiyorum izin verirseniz tabi ? :3: dün akşam test yaptım ve iki çizgi çok mutluyum :16: sabahtan da kan testi yaptırdım bugun saat 4 gibi almaya gidicem çok heycanlıyım hala inanamıyorum vakit geçmiyor delircem az kaldı :52::49::emir_bebek::nazar:

12-01-2015 ♥

Ayy öle olsa kkeske ne güsel olur
Samsunnun pidesi güsel oluyo
Ayyyy afedersiniz arkadaslar
Sıladan alaman çikosu isterdim :9:
Helal kesim olcak puhha:9:
Immm baska kim war yahu işte isterdimde isterdimm

merhaba arkadaşlar bende nasip olursa güzel devam edersek inş 07 ocak anneliğine adayım 5+6 günlük hamileyim ama bendemi bir tuaflık var anlamadım keseyi pazartesi gördük ama hiç bir belirti yok sağdece sol kasım arada sızlıyor birde gaz başka hiçbirşey yok bazen korkuya kapılıyorum ben hamile değilmiyim acaba diyorum ne göğüslerde renk değişikliği ne bulantı ne kusma ne tiksinmee ne uyku ne halsizlik yardım edin bu neden böyle

korkma canım bende 4+5 günlük hamileyim uykum çok geliyo ama dediğin hafif kasık ağrısından başka benim de şikayetim yok. çevremdeki arkadaşlarımda ya yeni doğum yaptı yada hamile onlarda hiç bi sorun yaşamadan sadece karınları şişerek geçirdiler bu dönemlerini. bu aslında iyi bi şey yani :)

kızlar ben çiğdem :3: aranıza katılmak istiyorum izin verirseniz tabi ? :3: dün akşam test yaptım ve iki çizgi çok mutluyum :16: sabahtan da kan testi yaptırdım bugun saat 4 gibi almaya gidicem çok heycanlıyım hala inanamıyorum vakit geçmiyor delircem az kaldı :52::49::emir_bebek::nazar:

hoşgeldiiinn:)))tabi ki izin veririz ne demeeekkk:16::16::16:hayırlı olsun,Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

Back
X