2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Allahımmm :((
Kızlar vefat eden abilerimiz için birer yasini şerif okuyalım ;(

Kızlar ilk hamileliğimde ki gibi çok özenmiyorum ben yediğime içtiğime ne bileyim hareketlerime, bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum bir yandan bir yandan da deneyimden böyle diyorum, sanki oğlum da ki heyecan yok içimde, henüz bebeğime dair bir şey görmediğim için mi böyleyim acaba:44:

Canm.bncede daha bişi görmedigin içindir ...
Az kalp atısını duy bak sem ozaman heveslimisin degil misin

Sevgili taze anne adayları, aranızda öğretmen olan var mı? Ne zaman izne ayrılırız acep?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Can ben devlette calisiyorum ogretmenim.izni duruma gore dusunuyorum.cok siskinligim ya da sancim olursa hemen 7.ayda alirim heralde

ay kızlar ya bu gıcık mide bulantısı beni mahvetti...1 bardak süt içebildim sadece,afedersiniz kussam rahatlıcam ama oda yok offf...tavsiiyesi olan var mı???

Canim cubuk kraker ye mideyi bastırıyor ve azda olsa rahatlatiyor bundan sonra yanindan eksik etme derim

Ya kızlar benim kafama vitamin hapi isi takılıyor dunden beri ben suan sadece folik asit hapi iciyorum bunun disinda başka vitamin alan varmi?Doktora gidenler vitamin hapı konusunda ne dedi doktorunuz benimki istersen basla dedi ama eger şuan folik asit yeterliyse niye gereksiz yere hap iceyim ki diger hamileliklerimde centrum A dan Z ye vitamin hapini almıştım ama folik asit almamistim simdi kafam karisti...
2 hafta ki kontrolumde iyice sorayim simdilik sadece folik asit e devam edeyim diyorum ...

Merhaba arkadaşlar bende nasip olursa ocak annesi olucam. 2007 doğumlu bir kızım var ocak ayındada düşük nedeniyle kürtaj oldum. Dün doktora gittim sat 29 mart ancak geç döllenme 4 haftalık dedi. Ultrasonla karından baktı minik keseyi gördük ama bildiğim kadarıyla 4 haftalık kese karından görünmüyor .Açıkçası kafam karıştı 5 mayısta kan tahlili yaptırmıştım değer 738 çıkmıştı.bebeğim tekrar gelişmezse diye endişeleniyorum.

tamam canım.ayy hiç böyle olacağını tahmin etmezdim yaaa:(

Canim sen zayıf oldugun icin bunyene ağır geliyodur bulantilar sonucta 40 kilo biriyle 60 kilo birinin dayaninikligi ayni degil.zorlada olsa bişeyler yemeye calis iyice güçsüz kalma suyunu da ihmal etme sakin.miden ne kadar bos kalirsa bulantin o kadar çok olur ...

Merhaba arkadaşlar bende nasip olursa ocak annesi olucam. 2007 doğumlu bir kızım var ocak ayındada düşük nedeniyle kürtaj oldum. Dün doktora gittim sat 29 mart ancak geç döllenme 4 haftalık dedi. Ultrasonla karından baktı minik keseyi gördük ama bildiğim kadarıyla 4 haftalık kese karından görünmüyor .Açıkçası kafam karıştı 5 mayısta kan tahlili yaptırmıştım değer 738 çıkmıştı.bebeğim tekrar gelişmezse diye endişeleniyorum.
Hayırlı olsun canım hosgeldin aramiza icini ferah tut kötü şeyler getirme aklina burda bikac arkadasimiz daha var gec döllenme olan sorunsuz bi sekilde devam ediyorlar inşallah sendede öyle olur. ..

Canim sen zayıf oldugun icin bunyene ağır geliyodur bulantilar sonucta 40 kilo biriyle 60 kilo birinin dayaninikligi ayni degil.zorlada olsa bişeyler yemeye calis iyice güçsüz kalma suyunu da ihmal etme sakin.miden ne kadar bos kalirsa bulantin o kadar çok olur ...

evet haklısın sanırım zayıf olduğum için oluyor.sağol canım ilgin için...

Ya kızlar benim kafama vitamin hapi isi takılıyor dunden beri ben suan sadece folik asit hapi iciyorum bunun disinda başka vitamin alan varmi?Doktora gidenler vitamin hapı konusunda ne dedi doktorunuz benimki istersen basla dedi ama eger şuan folik asit yeterliyse niye gereksiz yere hap iceyim ki diger hamileliklerimde centrum A dan Z ye vitamin hapini almıştım ama folik asit almamistim simdi kafam karisti...
2 hafta ki kontrolumde iyice sorayim simdilik sadece folik asit e devam edeyim diyorum ...

3 aydan sonra ek vitaminlere başlanıyor diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam

ben digerlerinde hamile oldugu ogrenir ogrenmez baslamistim canim 2 hafta sonraki kontrolumde guzelce sorayim bari ...

aa dur bende 20 mayısta gideceğim kontrole bende sorayım içim rahat etsin.benim arkaaşım 13 haftalık hamile,folic asit ve progestan kullanıyordu,geçen hafta onları bıraktırıp vitaminlere başlatmış doktoru da oradan aklımda kaldı.

kızlar şişlik deyince aklıma geldi sormak istediğim bişey var
ben çok şişiyorum yüzük parmağımdan çıkmıyor akşamları ve sabah uyanınca, bunlar için çok erken, dr çok ameliyat geçirdiğim için diyor ama çok tedirginim
oğlumu preeklampsi nedeniyle 36 haftalıkken sezeryanla doğurdum, o zamanki şişmenin inanın tarifi yoktur, gözlerim görünmüyordu sezeryana girmeden önce :(
sonrasında 2 kez sol yumurtalığımdan kist ameliyatı oldum birde apandisit ameliyatımda var :52::53: çok karışık bi durumdayım
o yüzden şimdiden başlayan bu şişmeler beni korkutuyor
kendi kendime evham mı yapıyorum yoksa sizde azda olsa şişlik var mı ?
son bir soru :26: aranızda kabızlık problemi yaşayan var mı?

Canım idrara sık çıkma ve kabızlık hamileliğin belirtilerinden. Malesef bende de var... Su da içermiyorum sudan da tiksiniyorum bakalım ne olacak

Şişmeye gelince ayakkabılarım olmuyor yüzüklerim olmuyor kötümü da yarım gidebiliyorum şimdiden :((((

ay kızlar ya bu gıcık mide bulantısı beni mahvetti...1 bardak süt içebildim sadece,afedersiniz kussam rahatlıcam ama oda yok offf...tavsiiyesi olan var mı???
Caım ne zmaandır bulanıyor miden?
beim bugün hafifiten başladı ama iştahımı tamamen kesecek kadar değil...
arkadş da demiş ben de krakeri duydum çok.tuzlu bastırır heralde..

canım doktorum bana dediki şimdilik folik asit yeterli..ben ek vitamine ihityaç duymuyorum besinlerden almaya çalış dedi..
ama çok istersen yazarım dedi..ama benim de gerksinimim yok şu anda..

folik asitte minicik bi hap ya gözüme az geliyor günde bi tane :9:

canım doktorum bana dediki şimdilik folik asit yeterli..ben ek vitamine ihityaç duymuyorum besinlerden almaya çalış dedi..

4-5 gündür bulanıyodu ama bugün daha gıcık bulanıyor sanki,kraker leblebi filan yiyorum biraz iyiyim sanki.

Hayırlı olsun canım hosgeldin aramiza icini ferah tut kötü şeyler getirme aklina burda bikac arkadasimiz daha var gec döllenme olan sorunsuz bi sekilde devam ediyorlar inşallah sendede öyle olur. ..

Teşekkür ederim hoşbulduk kötü bir şey düşünmek istemiyorum doktor kafamı karıştırdı biraz .

Canımben bir sürü vitamin aldığım için doktora sormuştum. Ilk üç ay annede çok gerekli değilse sadece folik asit veriyorlar. 3 aydan sonra denirdi vadi diğer vitaminleri ekliyorlar 3ay öncesi içim henüz çok erken bebeğimizi yolmayalım dedi doktor...

Şimdilik bizim yapacağımız folik asitle birlikte üç ayı sağlıkla doldurmayı beklemek...

Bu arada kan iğnesi olan arkadaş kimdi... Benim göbeğimde yer kalmadı artık:(((

aşılama sonucu bana tutunmaya çalışan parçam 12.05.2014'de 41,27 değerindeydi 14.05.2014' 105,7 olmuştu tanem büyüyor...sarelle sarelle diye bağırcak inşşş rabbim tüm herkese nasip etsin:49:

aa dur bende 20 mayısta gideceğim kontrole bende sorayım içim rahat etsin.benim arkaaşım 13 haftalık hamile,folic asit ve progestan kullanıyordu,geçen hafta onları bıraktırıp vitaminlere başlatmış doktoru da oradan aklımda kaldı.
durdum :))
simdilik folik asit yeterli gibi ama yinede soralim biz doktorlarimiza sonucta mide bulantisi halsizlik derken beslenemiyoruz dogru durust ilk 3 ay bebegin tum organlarinin olustugu ay o yuzden en onemli zaman ..
Şişmeye gelince ayakkabılarım olmuyor yüzüklerim olmuyor kötümü da yarım gidebiliyorum şimdiden :((((
cok erken canim ya sismek icin mutlaka doktora danis ...

benimkide istersen ic dedi canim ama gerek yoksa niye iceyimki dedim bende simdide kafam karisti size bi sorim dedim demekki folik asitten basa vitamin alan yok 2 hafta sonra sorayim ben tekrar dun bi arkadasim 7 bucuk aylik hamile hala folik asit aldigini baska vitamin almadgini soyledi o yuzden de kafam karisti ...

Back
X