2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cnm eymen cok guzel bi isim bence esin bi isim dusunuyor olsa tartisilir ne bileyim ikisi birlikte konulur ama hic bir fikri yokken sirf soyleyemiyolar diye bence gereksiz ha bide guzel fikir dogar dogmaz eymenim nerde getirin eymenimi dersin acilar icinde mecbuuuur koyar

Hayırlı Cumalar güzel anneler ve tatlı bebekleri 9:50 de kadin doğum Dr.uma randevum var ayrıntılı sonucunu göstereceğim acaba oda ultrason da bakar mi ki...sizin devletteki doktorunuz ayrintili sonucunu göstermeye gittiğiniz de kendisi de tekrar ultrason da bakti mi...dünkü resim pek anlasilir değildi bebegimi görmek istiyorum

yok artık daha neler, canım sen o kadar beklemişsin bebeğini bırak dedeyi kp ismini bile koymasan olur, gerçekten şu anne baba isminin konulmasını anlamıyorum ben çok saçma geliyor
e yuh yani, canım ben kp e direk desem asla yapmaz yüz göz olmamak için kv dedim yoksa adam dinler beni hakkını yemiyim, inşaallah düzelir kp in canım
inşaallah bir şeyi yoktur bu testler güvenilir değil sıkma canını sakın
canım bayıldım planına bencede öyle yap, eymen ismi çok güzel bir kere hem adaş olurlar kuzularımız, ensarda güzel canım o da paşamın adı:)) illa adaş yapıcam
Canlarım geçmişe bakamadım ama,sizinle hemen paylaşmak istedim,bir kızım daha oluyor
hayırlı olsun canım

maşaallah süphanallah mustafaya, doktorunu sevdim eğlenceliymiş, bunak kadın ha yaptır canım yaptır şeker testini riske atmayalım

düğününüz hayırlı uğurlu olsun

tatilinde güzel geçsin inşaallah

canım yazdıkların arasında bir tek yüsrayı beğendim yanlış anlama diğerleri yabancı isim gibi ama sonuçta senin kuzun o isim senin hakkın, duru ismini bende severim eşimde hııı sabun markası diye sinir eder
çoooookkk haklısın canım içine sineni koy tabi ki
Bende hasta gibiyim grip oluyorum sanki boğazım,basım,burnumm her yanım agrıyo. İnş ilerlemez yoksa mahvolurum ben
çok geçmiş olsun

bilemiyorum canım bakar mı

Günaydınlar herkese mutlu sağlıklı huzurlu günler

çok konuşmasın

bence yaptırmalısın kilo aldığın için ben bile yaptırmak zorunda hissediyorum kendimi hala eksilerde olduğum halde

ben de haftaya gideceğim. bir an önce çarşamba olsun da gideyim artık 4 hafta olacak zaten benim bu pimpirikli halim ne olacak bilmiyorum bebişkomm bir gün az hareket etsin acaba iyi mi diye düşünmekten kafayı yiyeceğim

aynı gün gidicez canım benimki öğleden sonra ayrıntılım, ertesi güne doktora randevu aldım

sen delimisin ya ne hakkıymış yok öyle bişey sen o akadar sorunlar yaşa korku içinde taşı bebeğini birde bunuın doğumu var kimse kusura bakmasın valla yok öyle bir dünya ve sana şunu söyleyeyim onun dediğini yapsanda yaranamazsın ve çok pişman olursun zaten sana bunu teklif eden biri bilmiyorum daha neler ister çok sinirlendim çok

günaydınlar ve hayırlı cumalar
kızlar isim konusu uzun uzun tartışılmış kv,kp karışmasına bende karşıyım ama eşinizle ortak yaptığınız ve siz ne kadar daha çok kahrını çekseniz de eşlerinizin de sizin nazınızı fazlasıyla çektiğini düşünürsek anne kadar babanın da hakkı evladının ismini koyması.
ayrıca ortak payda da şimdiden buluşamayacaksınız bu cocuga nasıl iyi birer ebeveyn olmayı düşünüyorsunuz onuda anlamadım. bence bi an önce eşinizle ortak paydalar da buluşun ve asıl önemli konulara gelin mesela bebeklik döneminde bakımı, ihtiyaç listeleri gibi ayrıca eşinizde şu an yaşadığınız her tartışma huzursuz ve mutsuz bir bebeğe sebep olacak artık sizi duyuyor kuzularınız unutmayın

Zekai tarık dan iyi devlet yoktur bu konuda ama tabi özelde de tecrübeli yerler var
Medicana falan

Canım haklısın ortak karar alınmalı bencede ama en çok annenin hakkı bana göre sadece karnımızda taşımak bile ne kadar yoruyor bizi, birde benim eşim naz niyaz çekmediği ve bana hiç yardım etmediği için hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…