- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
Gripsen arı sütü iyi geliyor diyordu zafergul galiba...Ayy sağol canım. Çorba yaptım bol limlnlu içtim terledim biraz ama yok geçmedi.. Hiçte sevmem nane limonu. İyi geceler canımm
Cnm eymen cok guzel bi isim bence esin bi isim dusunuyor olsa tartisilir ne bileyim ikisi birlikte konulur ama hic bir fikri yokken sirf soyleyemiyolar diye bence gereksiz ha bide guzel fikir dogar dogmaz eymenim nerde getirin eymenimi dersin acilar icinde mecbuuuur koyarya bi turlu oglusumun ismine karar veremiyorumm donuyorum dolasiyorum yine eymene geliyorum ama esimi ikna edemedim almanlarin eymen ismini bi garip soylediklerinden dolayi banane yaa almanlar soyleyemiyor diye sevdigim ismi koyamicammi bennnayrica kime eymen dusunuyorum desem ne deyip yeniden soruyorlar ismi burda eymen ismi hic duyulmamis cok degisik geliyor herkesee doguma kadar esime isim konusunda ses etmicem doguncada eymen olcak dicek sezeryan dogumdan sonra beni oyle perisan sekilde gorunce dayanamaz tamam der herhaldeee ne fenayimm plan bile yaptim tabiki hem esimin hemde benim begendigim bi isim olsa daha iyi olur ama esim fikir bile vermiyor su olsun diyee diger iki oglumdada oyle oldu sonunda yine ben karar verdim bundada is basa dustu madem kendi fikir vermiyor benim begendigim olucak
kizlar sizlerde yazsaniza isim neler dusunuyorsunuz birbirimize yardimci olalim
yok artık daha neler, canım sen o kadar beklemişsin bebeğini bırak dedeyi kp ismini bile koymasan olur, gerçekten şu anne baba isminin konulmasını anlamıyorum ben çok saçma geliyorsılam maşallah kuzuya gözün aydın güzelhaberlerini aldın
isim konusu çok can sıkıcı canım,benimde eşimin babası vefat etmiş biz evlenmeden önce babasının adını koymak istedi ben bişey söylemedim tamam dedim,babasının adı Mehmet haydar Bi sure öyle gitti sonra iki isimden birini seçip yanınada başka Bi isim koysak dedim tamam dedi eşim Mehmet de karar verip ikinci Bi isim aramaya başladık bu sefer kv arayıp büyük dedenin adını koymamızı istedi yani kendi babasının adını,bende biz aramızda konuşup karar verelim dedim eşimede istemediğimi söyledim,kv savunması da haydar isminden vazgeçtiğimiz için onun isim için hakkı varmış oda babasının adını koymak istiyormuş,
kızlar hepinize soruyorum ben 2009haziranda evlendim yani 5yılı doldurduk ve bu zaman içinde 3yıl bebeğim olmadı sonra tedaviler ilaçlarla hamile kalıp 3kayıp yaşadım,kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim şimdi onca tedavinin aşılamanın ardından bu sefer kendiliğinden geldi oğluşum ve ben hergun iğne kullanıyorum kan sulandırıcı bu haftya kadar hep iç korkusuyla geldim dr kontrolü geldiğinde heyecandan çok korku yaşadım,şimdi bu bebeğe isim koymak kv nin hakkı mı
e yuh yani, canım ben kp e direk desem asla yapmaz yüz göz olmamak için kv dedim yoksa adam dinler beni hakkını yemiyim, inşaallah düzelir kp in canımcanım biz kplerle aynı apartmandayken sabah zile basardı art arda 3 kere filan ama resmen ifrit olmak deyimini orda yaşadım hayatımda hiçbişeye bu kadar sinirlenmemiştim ya hu bizimözel hayatımız var senin bizim zilimize basmaya ne hakkın var diyemedim o saatte uyuyoruz baba dedim o da iyi ya işte uyanın diye basıyorum dedi laf dasöyletmiyor kendine müdür
inşaallah bir şeyi yoktur bu testler güvenilir değil sıkma canını sakınmerhabalar .BEN betül19 şifremi unuttuğumda ve kullanıcı şifremde bi karışıklık olduğundan arkadaşımdan aldım profilini.
18 haftalık gebeyim.bebeğim kız.ve bugün 3lü testimde AFP DEĞERİ YÜKSEK ÇIKTI OMİRİLİK YA DA BEYİNDE BİR ANOMALİ OLABİLİR DEDİ.ANKARAYA SEVK etti.özür dilerimharf olmuş.çok agllıyorum.sabah büyük doğuma gitcem her ihtimale karşı Eyüp ekici dende ayrıntılı ultrason için randevu aldık.bu hastaneye kaçta varmam gerekir.ve bu durumu yaşayan oldu mu. varsa birinin bilgisi alıntı yaparak cevaplayabilir mi.çok kötüyüm.allahım. dua edin adım betül
canım bayıldım planına bencede öyle yap, eymen ismi çok güzel bir kere hem adaş olurlar kuzularımız, ensarda güzel canım o da paşamın adı:)) illa adaş yapıcamya bi turlu oglusumun ismine karar veremiyorumm donuyorum dolasiyorum yine eymene geliyorum ama esimi ikna edemedim almanlarin eymen ismini bi garip soylediklerinden dolayi banane yaa almanlar soyleyemiyor diye sevdigim ismi koyamicammi bennnayrica kime eymen dusunuyorum desem ne deyip yeniden soruyorlar ismi burda eymen ismi hic duyulmamis cok degisik geliyor herkesee doguma kadar esime isim konusunda ses etmicem doguncada eymen olcak dicek sezeryan dogumdan sonra beni oyle perisan sekilde gorunce dayanamaz tamam der herhaldeee ne fenayimm plan bile yaptim tabiki hem esimin hemde benim begendigim bi isim olsa daha iyi olur ama esim fikir bile vermiyor su olsun diyee diger iki oglumdada oyle oldu sonunda yine ben karar verdim bundada is basa dustu madem kendi fikir vermiyor benim begendigim olucak
kizlar sizlerde yazsaniza isim neler dusunuyorsunuz birbirimize yardimci olalim
hayırlı olsun canımCanlarım geçmişe bakamadım ama,sizinle hemen paylaşmak istedim,bir kızım daha oluyor
Selam güzel annişler
Yarın kınamız var, pazar günü düğünümüz, pazar gecesi de tatile gidiyoruuuz. Ondan sonra girebileceğim inşallah.
Hiç fırsatım olamıyor ne yazık ki. Hepinizi çok merak ettim inşallah çook iyisinizdir hepiniz bebişleriniz de.
Bugün doktor günümüzdü elhamdülillah gittik geldik her şey çok güzeldi.
Sılam hep aklımdaydın bugün, onunda vardı nasıl geçti acaba diye
Çok şükür iyiymiş, bir kaç sayfa geriden bakabildim ancak
Mustafamız 22 hafta 1 günlük. Haftasıyla ve günüyle uyumluymuş.
470 gram olmuş, boyu da 26 cm maşallah sübhanallah
Her yeri derin derin incelendi yine. Kalbi, kalbe giden damarları, midesi, idrar kesesi, beyni bütün gelişimleri çok iyi çok sağlıklı dedi.
Beyinde bir yer gösterdi doktorum, bu bölüm olmazsa zekasında problem olur dedi. Her şey çok güzel dedi.
Oğlumun yüzünü de gösterdi çoook güzeldi
Beni kızdırmak için hiç sana benzemiyor aynı babası diyor.
Sonra çirkin bu çirkin diyor
Bu kontrolümüze annem ablam eşim ben gittik. Annem ilk 12 haftalıkken görmüştü, şimdi kocamaaan oldu tabi.
Hepimiz çok mutlu olduk.
Mide yanması oluyor dedim, bir çoğunuzun içtiği Gaviscon verdi. Deöir ilacı verdi. Doğuma kadar kullanacaksın dedi.
Ben şeker yüklemesi yaptırmayacaktım. Yaptıracaksın dedi. Tabi öyle baskı yapar gibi değil ama azda şeker tüketiyorsan yaptırman gerekiyor, şekersiz bir dünya yok çünkü dedi.
Baklava börek hamur işi ne kadar az da yesen yaptırman lazım dedi.
Zararlı olsa biz istemeyiz böyle bir şey, o bunak kadın yüzünden yaptırmayacağım diyorsan olmaz dedi
Bir şey demedim ama ben o bunak kadının dediklerini doğru buluyorum
Yani galiba yaptıracağım.
Benim hala kına için yapmam gerekenler var biraz onlarla ilgileneyim
canım yazdıkların arasında bir tek yüsrayı beğendim yanlış anlama diğerleri yabancı isim gibi ama sonuçta senin kuzun o isim senin hakkın, duru ismini bende severim eşimde hııı sabun markası diye sinir ederSılam eymen ismi cok güzel bence.Bende oğlum olsaydı rüzgar,alp,aras,kuzey,düşünüyodum. Şimdide kocişle anlaşamıyoruZ ben bi sürü isim buldum hiç birini begenmiyo. Duru yaren koyacakmış beyefendi.!duru tamam da yareni istemiom ben. yade olsun diyorum. Sevdiğim isimler, almina,almila,mina,mira, aymira,lena,yade,evra,erva,yüsra. Aklıma gelenler bunlar ama hiç birini begendiremedim gıcık
çoooookkk haklısın canım içine sineni koy tabi kikızlar isim konusu açılmışken söyleyeyim dedim. bende kaynanamın ismin koymak istemiyorum. çünkü eşim oğluma kayınbabamın ismini zorla koydurdular neyse alıştık ama yinede başka bir isim olabilirdi. şimdi kız bebek bekliyoruz. hamile kalır kalmaz kız olursa ben koyacam diye diye herkesi alıştırdım. kesin sinir olacaktır kv. ama istemiyorum. sevmiyorum kadını bana bi kere bile gülümsemeyen bi kere bile nasılsın demeyen birinin adını niye koyum. evime gelince hoşgeldin anne diyorum hoşbulduk bile demeden içeri girip yeyip içip prensesler gibi bakılıp su içtiği bardağı bile yere bırakıp giden pijamalarını bile yelere fırlatıp giden birinin adını niye koyum değilmi. bide söyleniyor bazen arkadaşı koymuş kızına bunun ismini el bile koyuyo falan diye koymayacağım işte sevdirseydin kendini değil mi ama. çok konuştum biliyorum ma içimi dökeyim bari dedim. eşim alıştı neyse ki benim koyduğum isme inşallah yamuk yapmaz bana yine sürekli tembihliyorum ama.
çok geçmiş olsunBende hasta gibiyim grip oluyorum sanki boğazım,basım,burnumm her yanım agrıyo. İnş ilerlemez yoksa mahvolurum ben
Hayırlı Cumalar güzel anneler ve tatlı bebekleri :-* 9:50 de kadim doğum Dr.uma randevum var ayrıntılı sonucunu göstereceğim acaba oda ultrason da bakar mi ki...sizin devletteki doktorunuz ayrintili sonucunu göstermeye gittiğiniz de kendisi de tekrar ultrason da bakti mi...dünkü resim pek anlasilir değildi bebegimi görmek istiyorum :-*
sılam maşallah kuzuya gözün aydın güzelhaberlerini aldın
isim konusu çok can sıkıcı canım,benimde eşimin babası vefat etmiş biz evlenmeden önce babasının adını koymak istedi ben bişey söylemedim tamam dedim,babasının adı Mehmet haydar Bi sure öyle gitti sonra iki isimden birini seçip yanınada başka Bi isim koysak dedim tamam dedi eşim Mehmet de karar verip ikinci Bi isim aramaya başladık bu sefer kv arayıp büyük dedenin adını koymamızı istedi yani kendi babasının adını,bende biz aramızda konuşup karar verelim dedim eşimede istemediğimi söyledim,kv savunması da haydar isminden vazgeçtiğimiz için onun isim için hakkı varmış oda babasının adını koymak istiyormuş,
kızlar hepinize soruyorum ben 2009haziranda evlendim yani 5yılı doldurduk ve bu zaman içinde 3yıl bebeğim olmadı sonra tedaviler ilaçlarla hamile kalıp 3kayıp yaşadım,kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim şimdi onca tedavinin aşılamanın ardından bu sefer kendiliğinden geldi oğluşum ve ben hergun iğne kullanıyorum kan sulandırıcı bu haftya kadar hep iç korkusuyla geldim dr kontrolü geldiğinde heyecandan çok korku yaşadım,şimdi bu bebeğe isim koymak kv nin hakkı mı
maşallah bebişine bende yarın doktora gideceğim 1 aydır görmedim yavrumu çok özledim inşallah sağlıklıdır.Bende çok kilo aldım 83.4 olmuşum dikkat de etmeme rağmen almaya devam ediyorum 7.4 kilo aldım şimdiye kadar.Şeker yüklemesini ben yaptırmıcam.
aynı gün gidicez canım benimki öğleden sonra ayrıntılım, ertesi güne doktora randevu aldımben de haftaya gideceğim. bir an önce çarşamba olsun da gideyim artık 4 hafta olacakzaten benim bu pimpirikli halim ne olacak bilmiyorum bebişkomm bir gün az hareket etsin acaba iyi mi diye düşünmekten kafayı yiyeceğim
QUOTE]
bence de daha mantıklı canım güle güle kullansın tatlışın! ayrıntılıdan da güzel haberlerini bekliyoruz.
sılam maşallah kuzuya gözün aydın güzelhaberlerini aldın
Yaaa kızlar dün aşımı oldum kolum cok ağrıyor
kızlar önerebileceğiniz başka doktor var mı? bir de ankara kadın doğumdan sonra özele de deyim mi?yoksa orası güvenilir midir...? GİRLBOYBOM 8 de gidersek kesin sıra bulur muyuz?başka şehirden gece yarısı çıkcaz da
Canım haklısın ortak karar alınmalı bencede ama en çok annenin hakkı bana göre sadece karnımızda taşımak bile ne kadar yoruyor bizi, birde benim eşim naz niyaz çekmediği ve bana hiç yardım etmediği için hakkı yokgünaydınlar ve hayırlı cumalar
kızlar isim konusu uzun uzun tartışılmış kv,kp karışmasına bende karşıyım ama eşinizle ortak yaptığınız ve siz ne kadar daha çok kahrını çekseniz de eşlerinizin de sizin nazınızı fazlasıyla çektiğini düşünürsek anne kadar babanın da hakkı evladının ismini koyması.
ayrıca ortak payda da şimdiden buluşamayacaksınız bu cocuga nasıl iyi birer ebeveyn olmayı düşünüyorsunuz onuda anlamadım. bence bi an önce eşinizle ortak paydalar da buluşun ve asıl önemli konulara gelin mesela bebeklik döneminde bakımı, ihtiyaç listeleri gibi ayrıca eşinizde şu an yaşadığınız her tartışma huzursuz ve mutsuz bir bebeğe sebep olacak artık sizi duyuyor kuzularınız unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?