canım kolay gelsin hayırlı tatile r iyi düğünler :) mustafa ya kocaman masallah seni ozlıyecegiz canım benim mustafa ya iyi bak bySelam güzel annişler
Yarın kınamız var, pazar günü düğünümüz, pazar gecesi de tatile gidiyoruuuz. Ondan sonra girebileceğim inşallah.
Hiç fırsatım olamıyor ne yazık ki. Hepinizi çok merak ettim inşallah çook iyisinizdir hepiniz bebişleriniz de.
Bugün doktor günümüzdü elhamdülillah gittik geldik her şey çok güzeldi.
Sılam hep aklımdaydın bugün, onunda vardı nasıl geçti acaba diye
Çok şükür iyiymiş, bir kaç sayfa geriden bakabildim ancak
Mustafamız 22 hafta 1 günlük. Haftasıyla ve günüyle uyumluymuş.
470 gram olmuş, boyu da 26 cm maşallah sübhanallah
Her yeri derin derin incelendi yine. Kalbi, kalbe giden damarları, midesi, idrar kesesi, beyni bütün gelişimleri çok iyi çok sağlıklı dedi.
Beyinde bir yer gösterdi doktorum, bu bölüm olmazsa zekasında problem olur dedi. Her şey çok güzel dedi.
Oğlumun yüzünü de gösterdi çoook güzeldi
Beni kızdırmak için hiç sana benzemiyor aynı babası diyor.
Sonra çirkin bu çirkin diyor
Bu kontrolümüze annem ablam eşim ben gittik. Annem ilk 12 haftalıkken görmüştü, şimdi kocamaaan oldu tabi.
Hepimiz çok mutlu olduk.
Mide yanması oluyor dedim, bir çoğunuzun içtiği Gaviscon verdi. Deöir ilacı verdi. Doğuma kadar kullanacaksın dedi.
Ben şeker yüklemesi yaptırmayacaktım. Yaptıracaksın dedi. Tabi öyle baskı yapar gibi değil ama azda şeker tüketiyorsan yaptırman gerekiyor, şekersiz bir dünya yok çünkü dedi.
Baklava börek hamur işi ne kadar az da yesen yaptırman lazım dedi.
Zararlı olsa biz istemeyiz böyle bir şey, o bunak kadın yüzünden yaptırmayacağım diyorsan olmaz dedi
Bir şey demedim ama ben o bunak kadının dediklerini doğru buluyorum
Yani galiba yaptıracağım.
Benim hala kına için yapmam gerekenler var biraz onlarla ilgileneyim
Evet hastanede fenalık geliyor insana. Peki son bir soru :) ayrıntılı ultrason için ekstra bir ücret konuştunuz mu?Hastane kalabaligina ben katlanamiyorum canim hemde muayenehanesindeki cihaz daha kaliteli.
Maşallah canımm mustafaya.. Cok kolay grlsin ve iyi tatiller simdidenSelam güzel annişler
Yarın kınamız var, pazar günü düğünümüz, pazar gecesi de tatile gidiyoruuuz. Ondan sonra girebileceğim inşallah.
Hiç fırsatım olamıyor ne yazık ki. Hepinizi çok merak ettim inşallah çook iyisinizdir hepiniz bebişleriniz de.
Her yeri derin derin incelendi yine. Kalbi, kalbe giden damarları, midesi, idrar kesesi, beyni bütün gelişimleri çok iyi çok sağlıklı dedi.
Beyinde bir yer gösterdi doktorum, bu bölüm olmazsa zekasında problem olur dedi. Her şey çok güzel dedi.
Bu kontrolümüze annem ablam eşim ben gittik. Annem ilk 12 haftalıkken görmüştü, şimdi kocamaaan oldu tabi.
Hepimiz çok mutlu olduk.
Mide yanması oluyor dedim, bir çoğunuzun içtiği Gaviscon verdi. Deöir ilacı verdi. Doğuma kadar kullanacaksın dedi.
Ben şeker yüklemesi yaptırmayacaktım. Yaptıracaksın dedi. Tabi öyle baskı yapar gibi değil ama azda şeker tüketiyorsan yaptırman gerekiyor, şekersiz bir dünya yok çünkü dedi.
Zararlı olsa biz istemeyiz böyle bir şey, o bunak kadın yüzünden yaptırmayacağım diyorsan olmaz dedi
Ayy sağol canım. Çorba yaptım bol limlnlu içtim terledim biraz ama yok geçmedi.. Hiçte sevmem nane limonu. İyi geceler canımmDark geçmiş olsun bol nane limon iç ... Iyi geceler hepinize
Ben daha randevu almadim canim hic aklıma gelmedi ayrica ucret alirmi ki ? Almaz bence almamasi lazim yaniEvet hastanede fenalık geliyor insana. Peki son bir soru :) ayrıntılı ultrason için ekstra bir ücret konuştunuz mu?
Benim adim da ÖZNURaynen canim ya isim cok onemli oyuzden ilerde oglumda begensin ismim cok guzel desin istiyorum.nisa ismi ablamin kizinin ismi ama onunki nisanur tek basina nisa kadin demek ama nisanur oldumu nurlu kadin oluyor daha da guzel oluyor anlami sanada nisanin yanina nur ekleyip nisanur olarak kullanmani tavsiye ederim kulagada cok hos geliyor :)
Benim adim da ÖZNURaynen canim ya isim cok onemli oyuzden ilerde oglumda begensin ismim cok guzel desin istiyorum.nisa ismi ablamin kizinin ismi ama onunki nisanur tek basina nisa kadin demek ama nisanur oldumu nurlu kadin oluyor daha da guzel oluyor anlami sanada nisanin yanina nur ekleyip nisanur olarak kullanmani tavsiye ederim kulagada cok hos geliyor :)
10 lu almaktan vazgeçtim 3 tane filan 5 li almaya karar verdim bana daha mantıklı geldi ya.tabi canım bi tane al. ama gerisi çok gereksiz olur bi arkadaşım 3 hastane çıkışı almıştı. bana saçma geliyo bilemiyorum. bireysel bişiy sonuçta. belki de sen çok seversin. kullanışlı bulursun.
senin aldıklarında yokmuş demekki. ama benim baktıklarımda vardı hep. zıbın falan oluyo mesela. bana çok manasız geliyo. oğlumun kıyafetlerini yıkadım dün de orda gördüm. atleti külodu zıbını direk ayırdım kenara. çok manasız o zıbın falan yukarı sıvanıyo beli açılıo falan. en güzeli çıtçıtlı üzerine tulum. eğer tuluma alışık değilim ilk çocuğum olcak derseniz de iki parçalılar olabilir sonuçta bez alma konusunda çok pratiğiniz yoksa. ama ben hastanede tulum-çıtçıtlı badi- çorap- eldiven-şapka vericem hemşireye çocuk için.
bende almadım alınacakları okuyunc paniğe girdim birden:)))Ben de daha bebişime bir çöp bile almadım. Ekim sonu başlarım diyorum. Sürekli internette ne alacağım araştırmaları yapıyorum. Alacak çooook şey var.
merhaba canim aramiza hosgeldin bilgilerini bana ozelden yaz lutfen listemize ekliyelim kizinla seni :)
canim insallah en kisa surede alisir aglasada birakicaksin mecbur her agladiginda gidersen zor alisir biraz aglasada senin orda olmucani bilmesi gerek bi aglar iki aglar baktin sen yoksun alisiverir :)
ahh bel agrisini hic sorma canim belimin agrimadigi gun yok malesef ama benim hamilelik oncesinde de cok ayakta kaldigimda falan agriyordu belim hamilelikte ikiye katlandi agrim.ikinci dogumun belimden igneyle oldu o igneyi vuruldum vurulali boyleyim maleseff kesinlikle ve kesinlikle kimseye belden igne yapilarak dogum tavsiye etmiyorum bu sefer tam narkozla yapicam insallah sezeryan dogumumu ilkinde de tam narkoz almistim ama ikincisinde belden yarim narkozla uyustumm o gun bugundur bel agrm hic bitmedi
oyyy hayirli olsun artik durmaz artik senin prenseste :)
canim gozun aydin baya incelemis doktorun icin rahat etmis ne guzel o bir haftaya takilma sakin onemli olan herseyinin saglikli olmasi bebegin kisa surede yetisir o yasitlarina annesi :)
canim hastane cikisi ben hic kullanmadim tulum giydirdim ogluslarima onlar bana gereksiz geliyor nedense yaaaa...
icine bi citcitli badi,bi tulum corap birde battaniyesi olsun yeter cikista bence :)
evet ama daha erken hickiriklari hissetmemize onu 7 inci aydan sonra hissederiz hik hik hik hic durmuyorlar :)
canim kardesinin avukatlik okulu hayirli olsun cok guzel bi meslek emeginin karsiligini alir insallah calismaya baslayinca benim hayallerimin meslegi ama malesef olmadimasallah 25 yasinda iki cocuk annesi olucaksin bende 27 de olmustum 2 cocuk annesi yaslandim yaww 31 de ucuncu 35 de dorduncu 39 da da besinciyi yapar kirkina varmadan 5 cocuk annesi olurum artik derrrmisiimmmmmmmmmmmmmmm saka tabiki canim bu son rabbim isteyenlere versin bana 3 oglusum yeter
bebeginizde hayirli olsun insallah gelininizin gonlune gore olur hersey
vayy foto albumunuz simdiden tamamlanmis canim gozun aydin canim masallah hersey yolundaymiss o eli yerim yaaa 5 tane kardes istiyorum diyor annesi bu cocukk
canim cok sagolasin sukur sorunsuz atlattik
o gel gitler bendede var bi baksan superim bi baksan yikiliyorumm hormondan hormondna hep bu hamilelik hormonlarinin sucubence doktoruna sor once doktorun ne derse o sekilde yaparsin
ye canim canin ne istiyorsaa sikma kendini
oyy canim gozun aydn ikiledin demek ogluslari hayirli olsun
slm canlarim anca pc basina gecebildim cok yorgunum basim cok agriyor dunden gec uyudum sabahta erken kalkinca cok fena oldu bas agrim
ayrintili ultrasonumuz cok guzel gecti sukur oglusumun tum degerleri herseyi iyiymis tek tek inceledi doktor herseyini gecn haftada incelemisti kendi doktorum zaten ama bu sefer 45 dk ya yakin surdu benim icin yorucu oldu biraz saga don sola don duz yat karnimi salladi baya bebegin pozisyonu degissin iyi gorebileyim diye doktorun maskotu oldum resmen napim ne dediyse yaptim tabi oglusumu guzelce kontrol etsin doktor teyzesi diye :)ben bu eziyetleri cekerken esim yanimda bi sandalyede oturup oglusumuzu karsidan buyuk ekrandan izliyordu ohh ya dunya erkeklere guzel valla bi kere daha anladim bunu:)
408 gr olmusuz bu arada tam haftamiza gore ilerliyoruz sukur.sezeryan gunu almak icin 36 inci haftamda tekrar hastaneye gidip kontrol olmami soyledi ona gore ocagin ilk haftasindadogum icin sezeryan gunu alinacak dogum planlari bile yaptik bugun yani doktorla :)hayirlisi olsun saglikla gelsin bebislerimiz insallah gecen hafta kendi doktorumdan bu haftada hastane doktorumdan oglusumun iyi haberlerini aldim sukur darisi herkesin basina insallah :)
slm canlarim anca pc basina gecebildim cok yorgunum basim cok agriyor dunden gec uyudum sabahta erken kalkinca cok fena oldu bas agrim
ayrintili ultrasonumuz cok guzel gecti sukur oglusumun tum degerleri herseyi iyiymis tek tek inceledi doktor herseyini gecn haftada incelemisti kendi doktorum zaten ama bu sefer 45 dk ya yakin surdu benim icin yorucu oldu biraz saga don sola don duz yat karnimi salladi baya bebegin pozisyonu degissin iyi gorebileyim diye doktorun maskotu oldum resmen napim ne dediyse yaptim tabi oglusumu guzelce kontrol etsin doktor teyzesi diye :)ben bu eziyetleri cekerken esim yanimda bi sandalyede oturup oglusumuzu karsidan buyuk ekrandan izliyordu ohh ya dunya erkeklere guzel valla bi kere daha anladim bunu:)
408 gr olmusuz bu arada tam haftamiza gore ilerliyoruz sukur.sezeryan gunu almak icin 36 inci haftamda tekrar hastaneye gidip kontrol olmami soyledi ona gore ocagin ilk haftasindadogum icin sezeryan gunu alinacak dogum planlari bile yaptik bugun yani doktorla :)hayirlisi olsun saglikla gelsin bebislerimiz insallah gecen hafta kendi doktorumdan bu haftada hastane doktorumdan oglusumun iyi haberlerini aldim sukur darisi herkesin basina insallah :)
Ayrintilidan ciktik baya büyumus masallah sadece bilgileri yazdirdi bana cinsiyeti gösterirse söylerim dedi söylemedi yarin Dr. Bilgi verir herhaldi...seker yüklemesi yapilinca mide bulaniyor mu?
Selam güzel annişler
Hepimiz çok mutlu olduk.
Bence de almasın :) bugün ararım, öğrenip sana da söylerim burdanBen daha randevu almadim canim hic aklıma gelmedi ayrica ucret alirmi ki ? Almaz bence almamasi lazim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?