2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
larkinim benimde aklim sendeydi bugun ama biliyordum bu saatlerde gelip yazicani alistim artik gece kusu olduguna
masallah mustafamiz kocaman olmuss herseyinde iyi olmasina cok sevindim rabbim korusun
cok yorma kendini bizide habersiz birakma

Sılam eymen ismi cok güzel bence. Bende oğlum olsaydı rüzgar,alp,aras,kuzey,düşünüyodum. Şimdide kocişle anlaşamıyoruZ ben bi sürü isim buldum hiç birini begenmiyo. Duru yaren koyacakmış beyefendi.!duru tamam da yareni istemiom ben. yade olsun diyorum. Sevdiğim isimler, almina,almila,mina,mira, aymira,lena,yade,evra,erva,yüsra. Aklıma gelenler bunlar ama hiç birini begendiremedim gıcık

kızlar isim konusu açılmışken söyleyeyim dedim. bende kaynanamın ismin koymak istemiyorum. çünkü eşim oğluma kayınbabamın ismini zorla koydurdular neyse alıştık ama yinede başka bir isim olabilirdi. şimdi kız bebek bekliyoruz. hamile kalır kalmaz kız olursa ben koyacam diye diye herkesi alıştırdım. kesin sinir olacaktır kv. ama istemiyorum. sevmiyorum kadını bana bi kere bile gülümsemeyen bi kere bile nasılsın demeyen birinin adını niye koyum. evime gelince hoşgeldin anne diyorum hoşbulduk bile demeden içeri girip yeyip içip prensesler gibi bakılıp su içtiği bardağı bile yere bırakıp giden pijamalarını bile yelere fırlatıp giden birinin adını niye koyum değilmi. bide söyleniyor bazen arkadaşı koymuş kızına bunun ismini el bile koyuyo falan diye koymayacağım işte sevdirseydin kendini değil mi ama. çok konuştum biliyorum ma içimi dökeyim bari dedim. eşim alıştı neyse ki benim koyduğum isme inşallah yamuk yapmaz bana yine sürekli tembihliyorum ama.

Bende hasta gibiyim grip oluyorum sanki boğazım,basım,burnumm her yanım agrıyo. İnş ilerlemez yoksa mahvolurum ben

canım kolay gelsin hayırlı tatile r iyi düğünler :) mustafa ya kocaman masallah seni ozlıyecegiz canım benim mustafa ya iyi bak by

Ayrıca bi arkadaşımızın yazdığını okudumda. Tamam allah rahmet eylesin kayınpeder ismi koyulurda kaynananın babasının ismi ne alaka. En sinir oldugum şey böyle karışanlara gıcık oluyorum. Bizimkilr karışmadı cok sükür oğlumda. Oğlumdan önce ve sonra iki torun daha grldi onlarada karışmadılar. Herkes kendi istedigini koydu/ benim kız ilk kız olcak ailede şimdi allah var kayınvalidem bişi demedi ben Yade ismini istiyorum dedim de koy kızım ne istiosan dedi. İçinden diyosa bilemem tabi.Yaa butun sıkıntısını çeken biz isime karışan onlar hakları yok. Eşimin bile karışmaya hakkı yok cunku o ikinci cocugu istemiodu ben cok istiyodum olmuyodu oğlumdan 2sene sonra oldu. Öyle deince kızıyo beyefendi hııh

Dark geçmiş olsun bol nane limon iç ... Iyi geceler hepinize

Maşallah canımm mustafaya.. Cok kolay grlsin ve iyi tatiller simdiden

koymayin kizlar ne ana ne baba ismi ne isim istiyorsaniz onu koyun sonucta evlatlarimizin her kahrini derdini ceken bizleriz e o kadarcik hakkimiz olsunda da ismide biz koyalim yani ayrica bi evlada anneden daha guzel isim kimse bulamazz...
sakin tamam deyip eslerinize kv kp lerinize izin vermeyin isim konusunda simdi olmasa bile sonunda yine pisman olursunuz isim isi bi gunluk birsey degil omurluk bi olay sonucta ...
ayrica benim kp rahmeti oldu ilk oglum 2 yasindayken ben o mezar tasinda rabbim gostermesin oglumun ismini gormek istemem eger koysamdim ogullarimdan birinin adini simdi o mezar tasinda oglumun ismini okuyor olucaktim her seferinde dunya gozuyle rabbim evlatlarimin acilarini gostermesin bana

benden bu gunluk bu kadar herkese hayirli geceler guzel ve bi o kadarda yorucu bi gun oldu oglusumdan cok iyi haberler aldim o melek yuzunude gordum dunyalar benim oldu artik miss gibi bi uyku cekebilirimm :))

Evet hastanede fenalık geliyor insana. Peki son bir soru :) ayrıntılı ultrason için ekstra bir ücret konuştunuz mu?
Ben daha randevu almadim canim hic aklıma gelmedi ayrica ucret alirmi ki ? Almaz bence almamasi lazim yani

Benim adim da ÖZNUR
Aslında nur yada Nisa ismi düşünüyorduk
Nisanur aklima bir ara geldi ama çift isim gibi oluyor ve çift isim hic istemiyorum
Nisa suresi kuranda kadinin yerini anlattigi için erdemli kadim anlamında diye biliyorum ama arastiririm yine

Benim adim da ÖZNUR
Aslında nur yada Nisa ismi düşünüyorduk
Nisanur aklima bir ara geldi ama çift isim gibi oluyor ve çift isim hic istemiyorum
Nisa suresi kuranda kadinin yerini anlattigi için erdemli kadim anlamında diye biliyorum ama arastiririm yine

10 lu almaktan vazgeçtim 3 tane filan 5 li almaya karar verdim bana daha mantıklı geldi ya.
Ben de daha bebişime bir çöp bile almadım. Ekim sonu başlarım diyorum. Sürekli internette ne alacağım araştırmaları yapıyorum. Alacak çooook şey var.
bende almadım alınacakları okuyunc paniğe girdim birden:)))

bende 5 li set alıcam canım.pijaması,üstü,eldiveni,sapkası ve önlüğü var gayet kullanışlı.
hadi gözün aydın canım.bende yarın 12.00 da giriyorum ayrıntılıya inşallah size güzel haberler veririm bende.

oo siz işi ilerletmişsiniz maşşalh canım ne güzel bebişe de maşşalh hayırlı haberler duyunca seviniyoruz

Ayrintilidan ciktik baya büyumus masallah sadece bilgileri yazdirdi bana cinsiyeti gösterirse söylerim dedi söylemedi yarin Dr. Bilgi verir herhaldi...seker yüklemesi yapilinca mide bulaniyor mu?

size de maşşalh canm

iyi geceler canım mustafa ya da maşşalh bende şeker yüklemesi yaptırmak isemiyordum ama doktorum yaptıralım dedi demekki var bir bildikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…