2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
taatlım koymak zorunda diilsin ki isme çeker diye bişiy varmış ben de yeni duydum allah korusun yani zaten herkesin ismi aynı olmak zorunda diil ki saltanat mı bu
aynen cnm saltanata dönmüş sanki Allahtan eşim anlayişli
T

Tuğba sende de kan pıhtılaşması vardı iğnenin dozu neydi doktor ileriki haftalarda arttırmayı düşünüyor mu dozu
evet tatlım pıhtılaşma var clexane 0.6 kullanıyorum yüksek Bi doz şimdilik yukselticem demedi,sende de mi var canm

eşime söyledim istemiyorum dedim anlayışla karşıladı saolsun,fikir sorulursa söylenmeli bencede zaten öyle Bi düşünce olsa biz kv yada kp ismini koymak istiyoruz deriz demi ama

sılam kp yine neyse ama kv bin babası istenen,eşim anlayışlı çok şükür

kendi koymamış bide 3erkek torun var onlarada karışmamış bende patladı isyeği

Evet canim nezihi beye gidiyorum bende haftaya gidicem kontrole cihazları cok kaliteli cok arastirdim ben epey doktor arastirdim sonunda nezihi beye karar verdim muayenehanesine gidiyorum ama hastaneye gitmiyorum hastanedeki cihazini bilmiyorum.

Yaaa kızlar dün aşımı oldum kolum cok ağrıyor

merhabalar .BEN betül19 şifremi unuttuğumda ve kullanıcı şifremde bi karışıklık olduğundan arkadaşımdan aldım profilini.
18 haftalık gebeyim.bebeğim kız.ve bugün 3lü testimde AFP DEĞERİ YÜKSEK ÇIKTI OMİRİLİK YA DA BEYİNDE BİR ANOMALİ OLABİLİR DEDİ.ANKARAYA SEVK etti.özür dilerimharf olmuş.çok agllıyorum.sabah büyük doğuma gitcem her ihtimale karşı Eyüp ekici dende ayrıntılı ultrason için randevu aldık.bu hastaneye kaçta varmam gerekir.ve bu durumu yaşayan oldu mu. varsa birinin bilgisi alıntı yaparak cevaplayabilir mi.çok kötüyüm.allahım. dua edin adım betül

Evet canim nezihi beye gidiyorum bende haftaya gidicem kontrole cihazları cok kaliteli cok arastirdim ben epey doktor arastirdim sonunda nezihi beye karar verdim muayenehanesine gidiyorum ama hastaneye gitmiyorum hastanedeki cihazini bilmiyorum.

ben ne diye hastaneden aldıysam randevuyu eşim hiç sevmiyor hastaneyi, hep gazipaşa'ya gitmekten yana. yarın arayıp muayenehanesinden mi alsam ki, daha mı iyidir acaba cihazlar orada

canim uzme kendini insallah hersey yolundadir kizinda cok sagliklidir rabbim yardimcin olsun lutfen bizide haberdar e doktora gittikten sonra ...

bu test güvenirliği düşük bir test. o yüzden sıkma canını lütfen. burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. içini ferah tut.

hep öyle olur zaten bü zamana kadar neden durdun de bence
canım sıra almadi iseniz 8 de git dokuz buçukta doktorlar gelir eyup ekici çok iyiymiş ins birşey çıkmaz bebeğinde canım

kızlar önerebileceğiniz başka doktor var mı? bir de ankara kadın doğumdan sonra özele de deyim mi?yoksa orası güvenilir midir...? GİRLBOYBOM 8 de gidersek kesin sıra bulur muyuz?başka şehirden gece yarısı çıkcaz da

ya bi turlu oglusumun ismine karar veremiyorumm donuyorum dolasiyorum yine eymene geliyorum ama esimi ikna edemedim almanlarin eymen ismini bi garip soylediklerinden dolayi banane yaa almanlar soyleyemiyor diye sevdigim ismi koyamicammi bennn ayrica kime eymen dusunuyorum desem ne deyip yeniden soruyorlar ismi burda eymen ismi hic duyulmamis cok degisik geliyor herkesee doguma kadar esime isim konusunda ses etmicem doguncada eymen olcak dicek sezeryan dogumdan sonra beni oyle perisan sekilde gorunce dayanamaz tamam der herhaldeee ne fenayimm plan bile yaptim tabiki hem esimin hemde benim begendigim bi isim olsa daha iyi olur ama esim fikir bile vermiyor su olsun diyee diger iki oglumdada oyle oldu sonunda yine ben karar verdim bundada is basa dustu madem kendi fikir vermiyor benim begendigim olucak
kizlar sizlerde yazsaniza isim neler dusunuyorsunuz birbirimize yardimci olalim

ben ne diye hastaneden aldıysam randevuyu eşim hiç sevmiyor hastaneyi, hep gazipaşa'ya gitmekten yana. yarın arayıp muayenehanesinden mi alsam ki, daha mı iyidir acaba cihazlar orada
Hastane kalabaligina ben katlanamiyorum canim hemde muayenehanesindeki cihaz daha kaliteli.

canım aslında bi 182 yi arasan iyi olur sevkli gelince illaki sıra verirler gelince ama ertesi güne işler sarkabılır valla büyük doğum ne kadar iyi tartışılır ama ora dedilerse bi git baktır eyup ekici çok iyi ... Başka kadın doıumcu çok ankarada ama randevu olayı karışık sincan koru dan memnun rapunzel falan ben etlık lokman hekim hastanesi sabahat hanım a başlıyorum daha önce elif terzıye gittim kızım da 6 ay çok tutulan bi doktor ama çok yoğun hangi şehirden geleceksin
Canlarım geçmişe bakamadım ama,sizinle hemen paylaşmak istedim,bir kızım daha oluyor
gözün aydın canım çok sevindim benim hayalim iki kız iki erkek yarılıyorum şu an bi kız bi erkek sen daha yakınsın benim hayale :)

Silam isim bulmak çok zor demi
Bir karar versin mi alternatif düşünmek zor oluyor
Dediğin gibi esin sonunda mecbur kalacaktır
Bizde önceden erkek Musab kiz Nisa olarak düşündük
Kiz olunca Nisa kaldi
O konuda rahatim çok şükür
Ama ailelerden kimse bilmiyor henuz

Selam güzel annişler

Yarın kınamız var, pazar günü düğünümüz, pazar gecesi de tatile gidiyoruuuz. Ondan sonra girebileceğim inşallah.
Hiç fırsatım olamıyor ne yazık ki. Hepinizi çok merak ettim inşallah çook iyisinizdir hepiniz bebişleriniz de.

Bugün doktor günümüzdü elhamdülillah gittik geldik her şey çok güzeldi.
Sılam hep aklımdaydın bugün, onunda vardı nasıl geçti acaba diye
Çok şükür iyiymiş, bir kaç sayfa geriden bakabildim ancak

Mustafamız 22 hafta 1 günlük. Haftasıyla ve günüyle uyumluymuş.
470 gram olmuş, boyu da 26 cm maşallah sübhanallah
Her yeri derin derin incelendi yine. Kalbi, kalbe giden damarları, midesi, idrar kesesi, beyni bütün gelişimleri çok iyi çok sağlıklı dedi.
Beyinde bir yer gösterdi doktorum, bu bölüm olmazsa zekasında problem olur dedi. Her şey çok güzel dedi.
Oğlumun yüzünü de gösterdi çoook güzeldi
Beni kızdırmak için hiç sana benzemiyor aynı babası diyor.
Sonra çirkin bu çirkin diyor
Bu kontrolümüze annem ablam eşim ben gittik. Annem ilk 12 haftalıkken görmüştü, şimdi kocamaaan oldu tabi.
Hepimiz çok mutlu olduk.

Mide yanması oluyor dedim, bir çoğunuzun içtiği Gaviscon verdi. Deöir ilacı verdi. Doğuma kadar kullanacaksın dedi.
Ben şeker yüklemesi yaptırmayacaktım. Yaptıracaksın dedi. Tabi öyle baskı yapar gibi değil ama azda şeker tüketiyorsan yaptırman gerekiyor, şekersiz bir dünya yok çünkü dedi.
Baklava börek hamur işi ne kadar az da yesen yaptırman lazım dedi.
Zararlı olsa biz istemeyiz böyle bir şey, o bunak kadın yüzünden yaptırmayacağım diyorsan olmaz dedi
Bir şey demedim ama ben o bunak kadının dediklerini doğru buluyorum
Yani galiba yaptıracağım.

Benim hala kına için yapmam gerekenler var biraz onlarla ilgileneyim

aynen canim ya isim cok onemli oyuzden ilerde oglumda begensin ismim cok guzel desin istiyorum.nisa ismi ablamin kizinin ismi ama onunki nisanur tek basina nisa kadin demek ama nisanur oldumu nurlu kadin oluyor daha da guzel oluyor anlami sanada nisanin yanina nur ekleyip nisanur olarak kullanmani tavsiye ederim kulagada cok hos geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…