aynen cnm saltanata dönmüş sanki Allahtan eşim anlayişlitaatlım koymak zorunda diilsin ki isme çeker diye bişiy varmış ben de yeni duydum allah korusun yani zaten herkesin ismi aynı olmak zorunda diil ki saltanat mı bu
evet tatlım pıhtılaşma var clexane 0.6 kullanıyorum yüksek Bi doz şimdilik yukselticem demedi,sende de mi var canmT
Tuğba sende de kan pıhtılaşması vardı iğnenin dozu neydi doktor ileriki haftalarda arttırmayı düşünüyor mu dozu
eşime söyledim istemiyorum dedim anlayışla karşıladı saolsun,fikir sorulursa söylenmeli bencede zaten öyle Bi düşünce olsa biz kv yada kp ismini koymak istiyoruz deriz demi amaHayır canım tabii ki senin hakkın. Eşine de bu yazdığını okut belki etkili olur. Bu kayınvalideler de ne çok karışıyor ya. Benim kvde de bebişimizden sürekli kendi adıyla bahsediyor. Bizim seçtiğimizi de beğenmedi. Çok biliyorlar.
yanlış hatırlamıyorsam doktor arama başlığında görmüştüm seni, nezihi bey'e gidiyordun değil mi? ben selçuk bey'e gidiyorum. ayrıntılıya girdin mi? ben haftaya gideceğim de merak ettim cihaz kaliteli mi diye. muayenehanede de hastanede de aynı odayı paylaşıyorlar, aynı cihazlardan görüyoruz minklerimizi
okudukça sinir oluyorum böyle şeylere ya.. bence kesinlikle söz sahibi olmamalı kayınvalide ve kayınpederler. anne ve babalar da aynı şekilde. fikrini söyleyebilirsin ama isim hakkım var deme hakkını nereden buluyor, ne kadar saçma
sılam kp yine neyse ama kv bin babası istenen,eşim anlayışlı çok şükürsagolasin tugbam cok tesekkur ederiz teyzesi :)
kesinlikle ve kesinlikle koyma kayinpederinin ismini bile benim esim 3 erkek kardes ve en buyugu ilk oglumuz oldugunda bile sagolsun babamin adini koyalim demedi ki deseydide koymazdim o ayri ucuncu oglum olucak gene koymam gene koymam ben cekiyorum tum kahrini esimin bile isim hakki yok bence bizim hakkimiz :)
kendi koymamış bide 3erkek torun var onlarada karışmamış bende patladı isyeğiayy mehmet tamam da yuh yani kayın valıdene agzinin payını ver bence o dogurunca kendi cocuklarina koymuştür bıraksın sende kendi istediğini koysan ben kayın pederın ismini koyacağım ama ismi çok seviyorum ahmet olacak yanına da başla birşey istemiyorum ama isteseydim kimse karısamazdı
Evet canim nezihi beye gidiyorum bende haftaya gidicem kontrole cihazları cok kaliteli cok arastirdim ben epey doktor arastirdim sonunda nezihi beye karar verdim muayenehanesine gidiyorum ama hastaneye gitmiyorum hastanedeki cihazini bilmiyorum.yanlış hatırlamıyorsam doktor arama başlığında görmüştüm seni, nezihi bey'e gidiyordun değil mi? ben selçuk bey'e gidiyorum. ayrıntılıya girdin mi? ben haftaya gideceğim de merak ettim cihaz kaliteli mi diye. muayenehanede de hastanede de aynı odayı paylaşıyorlar, aynı cihazlardan görüyoruz minklerimizi
okudukça sinir oluyorum böyle şeylere ya.. bence kesinlikle söz sahibi olmamalı kayınvalide ve kayınpederler. anne ve babalar da aynı şekilde. fikrini söyleyebilirsin ama isim hakkım var deme hakkını nereden buluyor, ne kadar saçma
aynen cnm saltanata dönmüş sanki Allahtan eşim anlayişli
evet tatlım pıhtılaşma var clexane 0.6 kullanıyorum yüksek Bi doz şimdilik yukselticem demedi,sende de mi var canım.
Evet bende de var 0.4 kullanıyorum bende
Evet canim nezihi beye gidiyorum bende haftaya gidicem kontrole cihazları cok kaliteli cok arastirdim ben epey doktor arastirdim sonunda nezihi beye karar verdim muayenehanesine gidiyorum ama hastaneye gitmiyorum hastanedeki cihazini bilmiyorum.
canim uzme kendini insallah hersey yolundadir kizinda cok sagliklidir rabbim yardimcin olsun lutfen bizide haberdar e doktora gittikten sonra ...merhabalar .BEN betül19 şifremi unuttuğumda ve kullanıcı şifremde bi karışıklık olduğundan arkadaşımdan aldım profilini.
18 haftalık gebeyim.bebeğim kız.ve bugün 3lü testimde AFP DEĞERİ YÜKSEK ÇIKTI OMİRİLİK YA DA BEYİNDE BİR ANOMALİ OLABİLİR DEDİ.ANKARAYA SEVK etti.özür dilerimharf olmuş.çok agllıyorum.sabah büyük doğuma gitcem her ihtimale karşı Eyüp ekici dende ayrıntılı ultrason için randevu aldık.bu hastaneye kaçta varmam gerekir.ve bu durumu yaşayan oldu mu. varsa birinin bilgisi alıntı yaparak cevaplayabilir mi.çok kötüyüm.allahım. dua edin adım betül
merhabalar .BEN betül19 şifremi unuttuğumda ve kullanıcı şifremde bi karışıklık olduğundan arkadaşımdan aldım profilini.
18 haftalık gebeyim.bebeğim kız.ve bugün 3lü testimde AFP DEĞERİ YÜKSEK ÇIKTI OMİRİLİK YA DA BEYİNDE BİR ANOMALİ OLABİLİR DEDİ.ANKARAYA SEVK etti.özür dilerimharf olmuş.çok agllıyorum.sabah büyük doğuma gitcem her ihtimale karşı Eyüp ekici dende ayrıntılı ultrason için randevu aldık.bu hastaneye kaçta varmam gerekir.ve bu durumu yaşayan oldu mu. varsa birinin bilgisi alıntı yaparak cevaplayabilir mi.çok kötüyüm.allahım. dua edin adım betül
Bende iki gun oldu bnmde kolum agriyor.Az evvel buzluktan buz alip kovumu ovdumm cok iyi geldi tavsiye ederimYaaa kızlar dün aşımı oldum kolum cok ağrıyor
hep öyle olur zaten bü zamana kadar neden durdun de benceaynen cnm saltanata dönmüş sanki Allahtan eşim anlayişli
evet tatlım pıhtılaşma var clexane 0.6 kullanıyorum yüksek Bi doz şimdilik yukselticem demedi,sende de mi var canm
eşime söyledim istemiyorum dedim anlayışla karşıladı saolsun,fikir sorulursa söylenmeli bencede zaten öyle Bi düşünce olsa biz kv yada kp ismini koymak istiyoruz deriz demi ama
sılam kp yine neyse ama kv bin babası istenen,eşim anlayışlı çok şükür
kendi koymamış bide 3erkek torun var onlarada karışmamış bende patladı isyeği
canım sıra almadi iseniz 8 de git dokuz buçukta doktorlar gelir eyup ekici çok iyiymiş ins birşey çıkmaz bebeğinde canımmerhabalar .BEN betül19 şifremi unuttuğumda ve kullanıcı şifremde bi karışıklık olduğundan arkadaşımdan aldım profilini.
Hastane kalabaligina ben katlanamiyorum canim hemde muayenehanesindeki cihaz daha kaliteli.ben ne diye hastaneden aldıysam randevuyueşim hiç sevmiyor hastaneyi, hep gazipaşa'ya gitmekten yana. yarın arayıp muayenehanesinden mi alsam ki, daha mı iyidir acaba cihazlar orada
Hayırlı olsun canim:)Canlarım geçmişe bakamadım ama,sizinle hemen paylaşmak istedim,bir kızım daha oluyor
Canlarım geçmişe bakamadım ama,sizinle hemen paylaşmak istedim,bir kızım daha oluyor
canım aslında bi 182 yi arasan iyi olur sevkli gelince illaki sıra verirler gelince ama ertesi güne işler sarkabılır valla büyük doğum ne kadar iyi tartışılır ama ora dedilerse bi git baktır eyup ekici çok iyi ... Başka kadın doıumcu çok ankarada ama randevu olayı karışık sincan koru dan memnun rapunzel falan ben etlık lokman hekim hastanesi sabahat hanım a başlıyorum daha önce elif terzıye gittim kızım da 6 ay çok tutulan bi doktor ama çok yoğun hangi şehirden geleceksinkızlar önerebileceğiniz başka doktor var mı? bir de ankara kadın doğumdan sonra özele de deyim mi?yoksa orası güvenilir midir...? GİRLBOYBOM 8 de gidersek kesin sıra bulur muyuz?başka şehirden gece yarısı çıkcaz da
gözün aydın canım çok sevindim benim hayalim iki kız iki erkek yarılıyorum şu an bi kız bi erkek sen daha yakınsın benim hayale :)Canlarım geçmişe bakamadım ama,sizinle hemen paylaşmak istedim,bir kızım daha oluyor
Silam isim bulmak çok zor demiya bi turlu oglusumun ismine karar veremiyorumm donuyorum dolasiyorum yine eymene geliyorum ama esimi ikna edemedim almanlarin eymen ismini bi garip soylediklerinden dolayi banane yaa almanlar soyleyemiyor diye sevdigim ismi koyamicammi bennnayrica kime eymen dusunuyorum desem ne deyip yeniden soruyorlar ismi burda eymen ismi hic duyulmamis cok degisik geliyor herkesee doguma kadar esime isim konusunda ses etmicem doguncada eymen olcak dicek sezeryan dogumdan sonra beni oyle perisan sekilde gorunce dayanamaz tamam der herhaldeee ne fenayimm plan bile yaptim tabiki hem esimin hemde benim begendigim bi isim olsa daha iyi olur ama esim fikir bile vermiyor su olsun diyee diger iki oglumdada oyle oldu sonunda yine ben karar verdim bundada is basa dustu madem kendi fikir vermiyor benim begendigim olucak
kizlar sizlerde yazsaniza isim neler dusunuyorsunuz birbirimize yardimci olalim
aynen canim ya isim cok onemli oyuzden ilerde oglumda begensin ismim cok guzel desin istiyorum.nisa ismi ablamin kizinin ismi ama onunki nisanur tek basina nisa kadin demek ama nisanur oldumu nurlu kadin oluyor daha da guzel oluyor anlami sanada nisanin yanina nur ekleyip nisanur olarak kullanmani tavsiye ederim kulagada cok hos geliyor :)Silam isim bulmak çok zor demi
Bir karar versin mi alternatif düşünmek zor oluyor
Dediğin gibi esin sonunda mecbur kalacaktır
Bizde önceden erkek Musab kiz Nisa olarak düşündük
Kiz olunca Nisa kaldi
O konuda rahatim çok şükür
Ama ailelerden kimse bilmiyor henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?