kızlar benim gibi olan var mı 20. hafta içerisindeyiz dün kontrolümüz vardı herşey normal bir tek kafası normale göre biraz küçük dedi takibe alalım dedi çok üzüldüm çok ağladım nette araştırınca böyle sorun yaşayan sonra normale dönen var mı? bütün dünyam başıma yıkıldı içim çok huzursuz 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden lütfen
Kızlar ben çok fazla soğuk ter döküyorum benim gibi olan var mı?
teyzeleri bakin minnak prensesimecok düşünceli eli çenesinde düşünüyor ya da güzel pozlar verdi doktor amcasina annesine çekmemiş çok fotojenik gelişimimiz çok iyi maaşallah 325 gr olmuş kelebeğim maaşallah diyin lütfen teyzeleri
Slm canlarim bugun küçük oglumu kresten aldim büyük oğlumu almak için okula giderken yolda fenalastim tansiyonun düştü kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya başladı hemen bi köşeye gectim oturdum geçsin diye bekliyorum ama geçmedi bi türlü kalbim cikacakti sanki küçük oglumda yanımda konusmaya dermanim bile yoktu esimde gececi çalıştı evde uyuyor telefonu kapalı komsuyu aradım eşimi uyandirsin diye bekledim esim aramis bizi bulamamis bende yavaş yavaş yurueyim diye kalktım ama düştüm dusecem 4 yasinda ki oğlumun elinden sımsıkı tuttum ondan güç almaya calisiyorum zaten baktım karşıdan esim geliyor oda çok korkmus beni ariyormus heryerde eve kendimi zir attım halada elim ayagim tutmuyor iyi değilim tam olarak cok korktum ya burda bana birsey olursa oglum yanimda evi bulamaz derdini tam ankatamaz orda beklerken neler geldi aklima zaten esimi görünce ağlamaya başladım hemen.cok kötü bir gündü benim için dus aldım simdi uyumak ve bh günü unutmak istiyorum
kızlar kararsız kaldım akıl verin ne olur şeker yüklemesi yaptırıyımmı yaptırmayımmı yaptırmak istersem devlet hastanesine tekrar mı randevu almalıyım
Geçmiş olsun sılacım, tansiyon düşüklüğü normal ama kalp çarpıntını doktoruna söyle bence...Slm canlarim bugun küçük oglumu kresten aldim büyük oğlumu almak için okula giderken yolda fenalastim tansiyonun düştü kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya başladı hemen bi köşeye gectim oturdum geçsin diye bekliyorum ama geçmedi bi türlü kalbim cikacakti sanki küçük oglumda yanımda konusmaya dermanim bile yoktu esimde gececi çalıştı evde uyuyor telefonu kapalı komsuyu aradım eşimi uyandirsin diye bekledim esim aramis bizi bulamamis bende yavaş yavaş yurueyim diye kalktım ama düştüm dusecem 4 yasinda ki oğlumun elinden sımsıkı tuttum ondan güç almaya calisiyorum zaten baktım karşıdan esim geliyor oda çok korkmus beni ariyormus heryerde eve kendimi zir attım halada elim ayagim tutmuyor iyi değilim tam olarak cok korktum ya burda bana birsey olursa oglum yanimda evi bulamaz derdini tam ankatamaz orda beklerken neler geldi aklima zaten esimi görünce ağlamaya başladım hemen.cok kötü bir gündü benim için dus aldım simdi uyumak ve bh günü unutmak istiyorum
maşaallah canım kızınaselam arkadaşlar dun tetanoz aşımı oldum...bir doz vuruldum ilk çocugumda 3 doz vurulduğum için:)acısı dun yoktu bugün kolum biraz agrıyor:S onun harici kızımın wc alıştırmaları tam gaz devam buyuk yol katettik çok şükür:)))maşallah detaylım 12 eylüldee....zaman geçmiyor Allahtan dun hemşire kalp atışlarımızı dinletti biraz özlemim gitti oğluşa kıyafet zıbın tulum bir sürü şey aldım dayanamadım...kendimi unuttum valla dışarı her çıktığımda çocuklara alır oldum....şimdi azıcık geçmişe bakayım sizlerde ne var ne yok
aynıyım doktoruma sorucam artıksoğuk ter döküyorum heryerim terliyor
canım ben sünnet olduğu için iki isim koyuyorumiki isim uzun olmaz mı kızlar ya? ikisini kullancaksan koymak mantıklı geliyor ama nüfus cüzdanında kalcaksa saçma geliyo bana. bi de kısa isimlerle kabul edilebilir gibi geliyo efe kerem var mesela yakınımızda ikisini de söylüyolar ama zeynep nehir var hiç kullanılmıo zeynep. hep nehir deniyo. o zaman da koymanın bi anlamı yok gibi geliyo.
canım bebek yatakları oluyor beşiği aldığın yerde görürsünkızlar şimdi durduk yerde isim konuşurken nereden geldi aklıma ama şu mobilyadan bebek beşiklerinin içine nasıl yatak alıcaz kendi yatak odalarımızdaki gibi özel yatak mı yoksa nasıl?
çook tutuyor canım aylara bölmek mantıklı ya da taksit yaptırmakKızlarrr oturuyodym aklıma bi alıcaklarımı civilden hesaplayım dedimde sadece 3 aylık olana kadarki aldıklarım 400 tl yaptı sok oldum yanlışmı hesaplaşdı dedim yok 23 parça hesaplamışım 2 tane set biri beşli biri sekızli onun dışında üst xıbın alt tulum battanıye dahada bisürü rksık var kızımın küçüklüğünden birtane bişey getiremedim yurt dışında kaldı sıfırdan alıcaklarımı Allah yardımcımız olsun yavaş yavaş başlayım her aya 5 parça alayım dıye liste yapım yoksa yetiştiremem cocuk doğuyormuş ben elimde telefon halen sipariş veriyomuşum
bende severim değişik isimyok canım neden yanlış anlıyım. ben böyle değişik isimler seviyorummm..
maşaallah kuzunateyzeleri bakin minnak prensesimecok düşünceli eli çenesinde düşünüyor ya da güzel pozlar verdi doktor amcasina annesine çekmemiş çok fotojenik gelişimimiz çok iyi maaşallah 325 gr olmuş kelebeğim maaşallah diyin lütfen teyzeleri
Allah yardımcın olsunbir de benimkileri üçle çarp
canım sağlık ocakları yapıyor artıkkızlar kararsız kaldım akıl verin ne olur şeker yüklemesi yaptırıyımmı yaptırmayımmı yaptırmak istersem devlet hastanesine tekrar mı randevu almalıyım
maşaallah bebeğine güle güle giysinRabbimize sonsuz şükürler olsun doktor herşeyine iyi dedi kızımın Maşallah kan idrar tahlili verdi çarşamba sonuç göstereceğim inşALLAH...babanesinin kızıma hediyeleri 110 lira tuttu
canım çok geçmiş olsun, şekerinde düşmüş olabilir çantanda atıştırmalık bulundur hepSlm canlarim bugun küçük oglumu kresten aldim büyük oğlumu almak için okula giderken yolda fenalastim tansiyonun düştü kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya başladı hemen bi köşeye gectim oturdum geçsin diye bekliyorum ama geçmedi bi türlü kalbim cikacakti sanki küçük oglumda yanımda konusmaya dermanim bile yoktu esimde gececi çalıştı evde uyuyor telefonu kapalı komsuyu aradım eşimi uyandirsin diye bekledim esim aramis bizi bulamamis bende yavaş yavaş yurueyim diye kalktım ama düştüm dusecem 4 yasinda ki oğlumun elinden sımsıkı tuttum ondan güç almaya calisiyorum zaten baktım karşıdan esim geliyor oda çok korkmus beni ariyormus heryerde eve kendimi zir attım halada elim ayagim tutmuyor iyi değilim tam olarak cok korktum ya burda bana birsey olursa oglum yanimda evi bulamaz derdini tam ankatamaz orda beklerken neler geldi aklima zaten esimi görünce ağlamaya başladım hemen.cok kötü bir gündü benim için dus aldım simdi uyumak ve bh günü unutmak istiyorum
geçmiş olsunbu arada bende ishal olmuşum çok fena akşamdan beri toletteyim çok sıkıcı bir durum off
Bende yaptırmadan önce çok endişeliydim. Doktoruma ve sağlık ocağındaki doktoruma sordum, yaptırmalısın dediler. Ben sağlık ocağında yaptırdım 50 gr glukoz ile. Hatta o gün bebeğim hiç hareket etmedi, akşam soluğu acilde aldım. Dr baktı ultrasonla ve gayet hareketli dedi ve biz kadın doğum drları kendi aramızda şeker yüklemesi olmalı mı diye hiç tartışmadık, yapılması gerekiyor siz neden böyle endişeleniyorsunuz anlamıyorum dedi ve kızdı biraz, ama herseye rağmen benim için zor bir gündü. Sen doktoruna danıştın mı?
Gecmis olsun silacim dikkat et kendineSlm canlarim bugun küçük oglumu kresten aldim büyük oğlumu almak için okula giderken yolda fenalastim tansiyonun düştü kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya başladı hemen bi köşeye gectim oturdum geçsin diye bekliyorum ama geçmedi bi türlü kalbim cikacakti sanki küçük oglumda yanımda konusmaya dermanim bile yoktu esimde gececi çalıştı evde uyuyor telefonu kapalı komsuyu aradım eşimi uyandirsin diye bekledim esim aramis bizi bulamamis bende yavaş yavaş yurueyim diye kalktım ama düştüm dusecem 4 yasinda ki oğlumun elinden sımsıkı tuttum ondan güç almaya calisiyorum zaten baktım karşıdan esim geliyor oda çok korkmus beni ariyormus heryerde eve kendimi zir attım halada elim ayagim tutmuyor iyi değilim tam olarak cok korktum ya burda bana birsey olursa oglum yanimda evi bulamaz derdini tam ankatamaz orda beklerken neler geldi aklima zaten esimi görünce ağlamaya başladım hemen.cok kötü bir gündü benim için dus aldım simdi uyumak ve bh günü unutmak istiyorum
canım bakanlık prosedürü değiştirmiş sağlık ocağındaki hafif kahvaltı yap gel dedi ben emin olamadım sen aç mı gittin kahvaltı yaptın mı, oğlumda akşamdan aç kalmıştım çünkü
Çok geçmiş olsun, çok şükür düşmeden oğlunu da korkutmadan atlatmışsın. Hatırlıyorsan ben de on gün kadar önce bayıldığımdan bahsetmiştim. Sonrasında okullar açılınca birkaç kere daha fenalaştım ama buraya yazmak istemedim. Kalp çarpıntısı ve nefes alamama problemi varsa demir eksikliğinden de kaynaklanabiliyor. Ben hamilelik öncesi de yaşamıştım aynı problemleri. Hatta sinemada bayılmıştım, bir daha da sinemaya gidemedim :) yalnız demir normal aralıkta çıkabilir, özellikle demir deposuna baktırmak gerekiyor (ferritin serum). Çok çok geçmiş olsun tekrar, Allah tekrarını yaşatmasın.Slm canlarim bugun küçük oglumu kresten aldim büyük oğlumu almak için okula giderken yolda fenalastim tansiyonun düştü kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya başladı hemen bi köşeye gectim oturdum geçsin diye bekliyorum ama geçmedi bi türlü kalbim cikacakti sanki küçük oglumda yanımda konusmaya dermanim bile yoktu esimde gececi çalıştı evde uyuyor telefonu kapalı komsuyu aradım eşimi uyandirsin diye bekledim esim aramis bizi bulamamis bende yavaş yavaş yurueyim diye kalktım ama düştüm dusecem 4 yasinda ki oğlumun elinden sımsıkı tuttum ondan güç almaya calisiyorum zaten baktım karşıdan esim geliyor oda çok korkmus beni ariyormus heryerde eve kendimi zir attım halada elim ayagim tutmuyor iyi değilim tam olarak cok korktum ya burda bana birsey olursa oglum yanimda evi bulamaz derdini tam ankatamaz orda beklerken neler geldi aklima zaten esimi görünce ağlamaya başladım hemen.cok kötü bir gündü benim için dus aldım simdi uyumak ve bh günü unutmak istiyorum
Maşallah cnm çok tatlı miniğin ellerini yerim yaa ne düşünüyo acep .teyzeleri bakin minnak prensesimecok düşünceli eli çenesinde düşünüyor ya da güzel pozlar verdi doktor amcasina annesine çekmemiş çok fotojenik gelişimimiz çok iyi maaşallah 325 gr olmuş kelebeğim maaşallah diyin lütfen teyzeleri
Bendim canım. Arada vajinama doğru hareket hissediyordum. Ama yok şu aralar.arkadaşlar geçen gün vajinamda ağrı var diyen arkadaş kim di ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?