2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım bence ölçüm hatası da olabilir sonuçta milimetrik ölçümler yapılmıyor 1 cm kayma belki 1 belki 2 haftaya denk yani rabbimin izniyle irşey yoktur inşallah boşuna hem kendini hemde bebğini üzme olumlu düşün

Kızlar ben çok fazla soğuk ter döküyorum benim gibi olan var mı?

ben varım canm

maşşalh canım ya rabbim bağışlasın :)

canım ya geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten dikkatli ol çok ya vitaminsiz kaldın yada tansiyon falan düştü ,şu günleri hayırlısıyla talatalım inşallah rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun

bu arada bende ishal olmuşum çok fena akşamdan beri toletteyim çok sıkıcı bir durum off

kızlar kararsız kaldım akıl verin ne olur şeker yüklemesi yaptırıyımmı yaptırmayımmı yaptırmak istersem devlet hastanesine tekrar mı randevu almalıyım

Bende yaptırmadan önce çok endişeliydim. Doktoruma ve sağlık ocağındaki doktoruma sordum, yaptırmalısın dediler. Ben sağlık ocağında yaptırdım 50 gr glukoz ile. Hatta o gün bebeğim hiç hareket etmedi, akşam soluğu acilde aldım. Dr baktı ultrasonla ve gayet hareketli dedi ve biz kadın doğum drları kendi aramızda şeker yüklemesi olmalı mı diye hiç tartışmadık, yapılması gerekiyor siz neden böyle endişeleniyorsunuz anlamıyorum dedi ve kızdı biraz, ama herseye rağmen benim için zor bir gündü. Sen doktoruna danıştın mı?

Geçmiş olsun sılacım, tansiyon düşüklüğü normal ama kalp çarpıntını doktoruna söyle bence...

maşaallah canım kızına
soğuk ter döküyorum heryerim terliyor
aynıyım doktoruma sorucam artık
canım ben sünnet olduğu için iki isim koyuyorum
kızlar şimdi durduk yerde isim konuşurken nereden geldi aklıma ama şu mobilyadan bebek beşiklerinin içine nasıl yatak alıcaz kendi yatak odalarımızdaki gibi özel yatak mı yoksa nasıl?
canım bebek yatakları oluyor beşiği aldığın yerde görürsün
çook tutuyor canım aylara bölmek mantıklı ya da taksit yaptırmak
yok canım neden yanlış anlıyım. ben böyle değişik isimler seviyorummm..
bende severim değişik isim
maşaallah kuzuna
bir de benimkileri üçle çarp
Allah yardımcın olsun
kızlar kararsız kaldım akıl verin ne olur şeker yüklemesi yaptırıyımmı yaptırmayımmı yaptırmak istersem devlet hastanesine tekrar mı randevu almalıyım
canım sağlık ocakları yapıyor artık
Rabbimize sonsuz şükürler olsun doktor herşeyine iyi dedi kızımın Maşallah kan idrar tahlili verdi çarşamba sonuç göstereceğim inşALLAH...babanesinin kızıma hediyeleri 110 lira tuttu
maşaallah bebeğine güle güle giysin
canım çok geçmiş olsun, şekerinde düşmüş olabilir çantanda atıştırmalık bulundur hep
bu arada bende ishal olmuşum çok fena akşamdan beri toletteyim çok sıkıcı bir durum off
geçmiş olsun

canım bakanlık prosedürü değiştirmiş sağlık ocağındaki hafif kahvaltı yap gel dedi ben emin olamadım sen aç mı gittin kahvaltı yaptın mı, oğlumda akşamdan aç kalmıştım çünkü

Günaydın hanımlar

isim konusuna takıldım bazı isimler çok yaygın deniliyorya, olsun ahmet mehmet ayşe fatma da hep yaygın ama hala konuluyor, yeni isimler yaygın olunca göze batıyor, sonuçta ahmet çok olabilir ama benim ahmetim olacak o değil mi, ahmeti örnek için verdim yoksa benimki eymen olacak eymen ismi çok koyuluyormuş koyulsun benim eymenim o bu arada asaf ismi de hoşuma gitti kızlar kopyalayabilirim asaf eymen de güzel olur sanki

oğlumun adı emir ensar, yardım eden adil bir yönetici olsun diye koydum adıyla yaşasın derler ya adıyla yaşasın istedim başbakan olsun benim oğlum inşaallah diyerek:)

asaf eymen koyarsam, asaf; erdemli, ileri görüşlülük, yönetimde başarı demekmiş, eymende daha hayırlı daha uğurlu demek, eee bu oğlumda daha hayırlı başarılı bir yönetici olsun inşaallah

Gecmis olsun silacim dikkat et kendine

Doktorum özellikle aç gelmemi istedi, zaten sabah 9 da çağırdı beni ve uyandığım gibi gittim. Birde gece acile gidince ve durumu anlatınca şeker yüklemesinden sonra bebeğin kalp atışlarını dinlemediler mi diye sordular. Herhalde dinlenmesi gerekiyomuş ama benimkini dinlememişlerdi. Bence sen doktorunla konuşup en son kan alındıktan sonra bebeğinin kalp atışını dinlemek istediğini söyle canım, için daha rahat eder. :)

Çok geçmiş olsun, çok şükür düşmeden oğlunu da korkutmadan atlatmışsın. Hatırlıyorsan ben de on gün kadar önce bayıldığımdan bahsetmiştim. Sonrasında okullar açılınca birkaç kere daha fenalaştım ama buraya yazmak istemedim. Kalp çarpıntısı ve nefes alamama problemi varsa demir eksikliğinden de kaynaklanabiliyor. Ben hamilelik öncesi de yaşamıştım aynı problemleri. Hatta sinemada bayılmıştım, bir daha da sinemaya gidemedim :) yalnız demir normal aralıkta çıkabilir, özellikle demir deposuna baktırmak gerekiyor (ferritin serum). Çok çok geçmiş olsun tekrar, Allah tekrarını yaşatmasın.

Son düzenleme:
Maşallah cnm çok tatlı miniğin ellerini yerim yaa ne düşünüyo acep .

Selam kızlar günaydın kuzlar şimdi benim evde bazam var o yğzden beşik almak istemiyorum annem de dedi kardeşinin beşiği duruyor diye o beşik çok yeni sayılır ve çok gğzel böyle cibinlikli filan sonuçta belki 6-7ay kullanacağım napsam bilemedim

Günaydın kızlar.
Ben oğlumu sırt üstü yatınca ve sabahları hissedebiliyorum. Ve hep sol tarafta. Sola mı yerleşti ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…