Ohh içimin yağları eridi :) benim kayinvalidem ve annem hiç karışmıyor isim işine. Ama eşim erkek olursa ikimizin babalarının ismini koymak istiyor, ikisi de vefat etti toprakları bol olsun. Şimdilik kız gözüküyor diye paçayı kurtardık bakalım :)Evet canım katılıyorum benim kv de cinsiyeti belli olmadan tutturdu kayınımın ismini koyun diye.. Mantığa bakın babaları vefat etmiş ama kayınımın ismini koyacakmışız.. Allah var ya bende itiraz etmedim çocuk adına çeker derler kayınım mükemmel bir insan . Tabiki bende ikinci bi isim bulmuştum.. Kayınvalidem herseferinde oğlum abisinin ismini koyacak Allaha söz verdi demezmi .. İsimden soğumuştum resmen kii cinsiyetimizin kız olduğu belli olunca ortada sorun kalmadı :)
Kesinlikle sarimsak surmeni tavsiye ederim
Çok daha cabuk etkili oluyor
Nur içinde yatsınlar canım.. Allah rahmet eylesinOhh içimin yağları eridi :) benim kayinvalidem ve annem hiç karışmıyor isim işine. Ama eşim erkek olursa ikimizin babalarının ismini koymak istiyor, ikisi de vefat etti toprakları bol olsun. Şimdilik kız gözüküyor diye paçayı kurtardık bakalım :)
Amin sağol canım.Nur içinde yatsınlar canım.. Allah rahmet eylesin
Demi ya Allah sana kolaylık versinbir de benimkileri üçle çarp
Aynen öyle cnm boşver pembe oldun evde giyecek büyüyünce erkek erkek gıyer sıpalaray canım Allah tan zıbınları hep ortak renk kırmızı yeşil büyük parçalar var zaten araba yürütecek salıncak ne varsa var masallah her şey almisiz :) kizimin hastane cikisini evde gıydırırm pıjamaları falan pembe pembe anlamaz oğlum zaten altı aydan sonra istediğim renk giyer :) çok fazla hediye geliyor birde
masallah asel yaa çok tatlı yıyesım geldi resmen çok canım kaynadı kizina
Bnm ikinci ama bebek arabası dışında hepsi alınacak mecburHepsi ufak tefek ama birleşince fazla tutuyor
En iyisi birden değil yavaş yavaş almak
2. Te bu kadar masraf edilmiyordur eminim
ama bebek alisverisinin keyfi de bir başka oluyor :)Bnm ikinci ama bebek arabası dışında hepsi alınacak mecbur
Aynen ya. 5 seneden sonra özlemişim bide ilk kızdı bu erkek erkek kıyafetlerıde cok şekerT
ama bebek alisverisinin keyfi de bir başka oluyor :)
aaaa enişten bişey demiyor mu çokm şaşkınım şu an
benim kendi annem bile haber vermeden gelmez
benim kv de ilk başta bana neden anahtar vermedi karın diye eşime ağlamıştıhiç unutmam eşim de bana kızmıştı neden vermiyorsun diye ama vermedim hala da arayı resmi tutarım
cok gecmıs olsun bu haftalarda anı tansıyon dusuklugu oldugunu okudum buyuk ıhtımal senınde oyle olmustur havalarda cok sıcak dıkkat et bol bol dunlenmeye calıs gercı benımde kızım var cocuk varken dınlenmek bıraz zır oluyor ama korkma allah hepimizi korusun ınsallahSlm canlarim bugun küçük oglumu kresten aldim büyük oğlumu almak için okula giderken yolda fenalastim tansiyonun düştü kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya başladı hemen bi köşeye gectim oturdum geçsin diye bekliyorum ama geçmedi bi türlü kalbim cikacakti sanki küçük oglumda yanımda konusmaya dermanim bile yoktu esimde gececi çalıştı evde uyuyor telefonu kapalı komsuyu aradım eşimi uyandirsin diye bekledim esim aramis bizi bulamamis bende yavaş yavaş yurueyim diye kalktım ama düştüm dusecem 4 yasinda ki oğlumun elinden sımsıkı tuttum ondan güç almaya calisiyorum zaten baktım karşıdan esim geliyor oda çok korkmus beni ariyormus heryerde eve kendimi zir attım halada elim ayagim tutmuyor iyi değilim tam olarak cok korktum ya burda bana birsey olursa oglum yanimda evi bulamaz derdini tam ankatamaz orda beklerken neler geldi aklima zaten esimi görünce ağlamaya başladım hemen.cok kötü bir gündü benim için dus aldım simdi uyumak ve bh günü unutmak istiyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ağlamaklı oldum okuyunca :'( allah yasatmasin bidaha. ..Slm canlarim bugun küçük oglumu kresten aldim büyük oğlumu almak için okula giderken yolda fenalastim tansiyonun düştü kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya başladı hemen bi köşeye gectim oturdum geçsin diye bekliyorum ama geçmedi bi türlü kalbim cikacakti sanki küçük oglumda yanımda konusmaya dermanim bile yoktu esimde gececi çalıştı evde uyuyor telefonu kapalı komsuyu aradım eşimi uyandirsin diye bekledim esim aramis bizi bulamamis bende yavaş yavaş yurueyim diye kalktım ama düştüm dusecem 4 yasinda ki oğlumun elinden sımsıkı tuttum ondan güç almaya calisiyorum zaten baktım karşıdan esim geliyor oda çok korkmus beni ariyormus heryerde eve kendimi zir attım halada elim ayagim tutmuyor iyi değilim tam olarak cok korktum ya burda bana birsey olursa oglum yanimda evi bulamaz derdini tam ankatamaz orda beklerken neler geldi aklima zaten esimi görünce ağlamaya başladım hemen.cok kötü bir gündü benim için dus aldım simdi uyumak ve bh günü unutmak istiyorum
Çok çok geçmiş olsun canım zor bigün geçirmişsin gerçekten allah korumuş vallaSlm canlarim bugun küçük oglumu kresten aldim büyük oğlumu almak için okula giderken yolda fenalastim tansiyonun düştü kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya başladı hemen bi köşeye gectim oturdum geçsin diye bekliyorum ama geçmedi bi türlü kalbim cikacakti sanki küçük oglumda yanımda konusmaya dermanim bile yoktu esimde gececi çalıştı evde uyuyor telefonu kapalı komsuyu aradım eşimi uyandirsin diye bekledim esim aramis bizi bulamamis bende yavaş yavaş yurueyim diye kalktım ama düştüm dusecem 4 yasinda ki oğlumun elinden sımsıkı tuttum ondan güç almaya calisiyorum zaten baktım karşıdan esim geliyor oda çok korkmus beni ariyormus heryerde eve kendimi zir attım halada elim ayagim tutmuyor iyi değilim tam olarak cok korktum ya burda bana birsey olursa oglum yanimda evi bulamaz derdini tam ankatamaz orda beklerken neler geldi aklima zaten esimi görünce ağlamaya başladım hemen.cok kötü bir gündü benim için dus aldım simdi uyumak ve bh günü unutmak istiyorum
Canım benım çok geçmiş olsun sağsalim atlatmışsınız.. Havalardan ve bu aylarda normal oldugunu okumustum bazen bende tüm gün yattığım halde elim ayağım titriyor yattığım yerde sallanıyorum.. Geçecek bugünler Allahın izniyle.. Eşin işinden dolayı fırsat buldukça yanında olursa belki daha kolay atlatırsın bu dönemiSlm canlarim bugun küçük oglumu kresten aldim büyük oğlumu almak için okula giderken yolda fenalastim tansiyonun düştü kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya başladı hemen bi köşeye gectim oturdum geçsin diye bekliyorum ama geçmedi bi türlü kalbim cikacakti sanki küçük oglumda yanımda konusmaya dermanim bile yoktu esimde gececi çalıştı evde uyuyor telefonu kapalı komsuyu aradım eşimi uyandirsin diye bekledim esim aramis bizi bulamamis bende yavaş yavaş yurueyim diye kalktım ama düştüm dusecem 4 yasinda ki oğlumun elinden sımsıkı tuttum ondan güç almaya calisiyorum zaten baktım karşıdan esim geliyor oda çok korkmus beni ariyormus heryerde eve kendimi zir attım halada elim ayagim tutmuyor iyi değilim tam olarak cok korktum ya burda bana birsey olursa oglum yanimda evi bulamaz derdini tam ankatamaz orda beklerken neler geldi aklima zaten esimi görünce ağlamaya başladım hemen.cok kötü bir gündü benim için dus aldım simdi uyumak ve bh günü unutmak istiyorum
Canim cok uzuldum senin icin, geçmiş olsun, Allah bir daha yasatmasinSlm canlarim bugun küçük oglumu kresten aldim büyük oğlumu almak için okula giderken yolda fenalastim tansiyonun düştü kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya başladı hemen bi köşeye gectim oturdum geçsin diye bekliyorum ama geçmedi bi türlü kalbim cikacakti sanki küçük oglumda yanımda konusmaya dermanim bile yoktu esimde gececi çalıştı evde uyuyor telefonu kapalı komsuyu aradım eşimi uyandirsin diye bekledim esim aramis bizi bulamamis bende yavaş yavaş yurueyim diye kalktım ama düştüm dusecem 4 yasinda ki oğlumun elinden sımsıkı tuttum ondan güç almaya calisiyorum zaten baktım karşıdan esim geliyor oda çok korkmus beni ariyormus heryerde eve kendimi zir attım halada elim ayagim tutmuyor iyi değilim tam olarak cok korktum ya burda bana birsey olursa oglum yanimda evi bulamaz derdini tam ankatamaz orda beklerken neler geldi aklima zaten esimi görünce ağlamaya başladım hemen.cok kötü bir gündü benim için dus aldım simdi uyumak ve bh günü unutmak istiyorum
ay canım Allah tan zıbınları hep ortak renk kırmızı yeşil büyük parçalar var zaten araba yürütecek salıncak ne varsa var masallah her şey almisiz :) kizimin hastane cikisini evde gıydırırm pıjamaları falan pembe pembe anlamaz oğlum zaten altı aydan sonra istediğim renk giyer :) çok fazla hediye geliyor birde
masallah asel yaa çok tatlı yıyesım geldi resmen çok canım kaynadı kizina
Çoookkk güzeeellMaşallah
Poz da verirmiş yaaaa
Oyy ben onun düşüncesini yerim ya tipe bak :) maşaallah kuzuna.
Evet, selçuk bey'in sürekli hastası olduğumu, ayrıntılı vaktinin geldiğini doktorun telefonda kendisinin söylediğini söyledim. En son ne zaman geldiniz dedi, biraz bekletti, sonra da ekstra ücret almıyormuşuz dedi. Nazlandı biraz :)
41 kere maşallah kuzuyaaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?