2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ohh içimin yağları eridi :) benim kayinvalidem ve annem hiç karışmıyor isim işine. Ama eşim erkek olursa ikimizin babalarının ismini koymak istiyor, ikisi de vefat etti toprakları bol olsun. Şimdilik kız gözüküyor diye paçayı kurtardık bakalım :)

Nur içinde yatsınlar canım.. Allah rahmet eylesin

Aynen öyle cnm boşver pembe oldun evde giyecek büyüyünce erkek erkek gıyer sıpalar

Slm canlarim bugun küçük oglumu kresten aldim büyük oğlumu almak için okula giderken yolda fenalastim tansiyonun düştü kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya başladı hemen bi köşeye gectim oturdum geçsin diye bekliyorum ama geçmedi bi türlü kalbim cikacakti sanki küçük oglumda yanımda konusmaya dermanim bile yoktu esimde gececi çalıştı evde uyuyor telefonu kapalı komsuyu aradım eşimi uyandirsin diye bekledim esim aramis bizi bulamamis bende yavaş yavaş yurueyim diye kalktım ama düştüm dusecem 4 yasinda ki oğlumun elinden sımsıkı tuttum ondan güç almaya calisiyorum zaten baktım karşıdan esim geliyor oda çok korkmus beni ariyormus heryerde eve kendimi zir attım halada elim ayagim tutmuyor iyi değilim tam olarak cok korktum ya burda bana birsey olursa oglum yanimda evi bulamaz derdini tam ankatamaz orda beklerken neler geldi aklima zaten esimi görünce ağlamaya başladım hemen.cok kötü bir gündü benim için dus aldım simdi uyumak ve bh günü unutmak istiyorum

C
cok gecmıs olsun bu haftalarda anı tansıyon dusuklugu oldugunu okudum buyuk ıhtımal senınde oyle olmustur havalarda cok sıcak dıkkat et bol bol dunlenmeye calıs gercı benımde kızım var cocuk varken dınlenmek bıraz zır oluyor ama korkma allah hepimizi korusun ınsallah

Çok geçmiş olsun sıla. Allahtan bir şey olmamış minigin çok korkardi heralde.işin zor Allah yardimcin olsun canım

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ağlamaklı oldum okuyunca :'( allah yasatmasin bidaha. ..

Çok çok geçmiş olsun canım zor bigün geçirmişsin gerçekten allah korumuş valla

Sılavım cok gecmiş oldun ac karnına hic çıkma evden yanındada hep bişeyler bulundur ye böyle balım cevrılınce bidaha yaşamassun inşallah

Canım benım çok geçmiş olsun sağsalim atlatmışsınız.. Havalardan ve bu aylarda normal oldugunu okumustum bazen bende tüm gün yattığım halde elim ayağım titriyor yattığım yerde sallanıyorum.. Geçecek bugünler Allahın izniyle.. Eşin işinden dolayı fırsat buldukça yanında olursa belki daha kolay atlatırsın bu dönemi

Canim cok uzuldum senin icin, geçmiş olsun, Allah bir daha yasatmasin

Benim yarın birde ayrıntılı ultrason randevum var, nolur dua edin kizlar hersey guzel ciksin

Çoookkk güzeeell Maşallah
Poz da verirmiş yaaaa

41 kere maşallah kuzuyaaaaaa :)

teşekkür ederiz teyzeleri.. prensesimle sizi ve miniklerinizi öpüyoruz hepimize iyi geceler yarin arkadaşlarla pikniğe gidicez gereken kalkicam zaten bugün çok Yoruldum gözümden uyku akiyor silacim.bu arada sana da geçmiş olsun dikkat et kendine.. iyi geceler kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…