2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım yapısı öyledir korkma hemen benimde oğlumun başı çok büyüktü koca kafalı diyordu dr um çünkü babasıda koca kafalı, sakin ol olumsuz şeyler okuma sakın

ınş bi sorun yoktur gerçi babamızın kafası biraz küçük ama insan ister istemez konu evlat olunca dayanamıyo herşeyi düşünüyo allah korusun meleklerimizi

Teşekkür ederim sanırım bende yaptırıcam sağlık ocağına gideyim pazartesi
annemdede babamdada şeker hastalığı var o yüzden yaptırıyım

canım inş bi sorun çıkmaz yüce rabbim meleklerimi korusun sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin umarım senin meleğinde gelişimi normale döner bol dua etmeliyiz bize ihtiyaçaları var kuzularımızın allah yarıdmcımız olsun

Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah. Dua ediyorum her gün.
Bebeğini hep solda ya da sağda hisseden var mı?

erkek olsaydı bız ATAHAN koyucaktık ata ataturk u temıslen han da Osmanlı donemını temsilen cocugumuz soyunu hıc unutmasın dıye

Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah. Dua ediyorum her gün.
Bebeğini hep solda ya da sağda hisseden var mı?

angel benim üçüzlerde sürekli solda hareket ediyor sağ tarafım boş gibi,sanırım hepsi bir arada ama senin bebeğin yeri geniş o şu an da gezer her tarafta ,bu aralar soldadır sorun değil...vajina ağrısına gelince benim kemikte ağrı var içerde falan değil artık baskıdan mı yoksa bir sorun mu var anlamadım,diğer gebeliklerde olmamıştı böyle bir şey seninkide mi öyle bir sorayım demiştim...

ya ben aslında İKRA ısmını cok ıstıyorum ZEYNEP İKRA ama benden başka kımse begenmedı İKRA nın anlamı cok güzel ılk ınen ayte OKU demek begenırsen duşunebılırsın ben hala kızmıa ısım arıyorum

slm canlarimm cok tesekkur ederim ayri ayri hepinize gecmis olsun mesajlariniz icin Allah razi olsun hepinizden rabbim ne bana nede kimseye bidaha yasatmasin insallah.butun gece sicrayarak uyandim cok etkisi altinda kalmisim yasadiklarimin.bugun esim sagolsun guzel bi kahvalti hazirlamis ogluslarimla uyandirdilar beni oda cok korktu dun
benim kalp carpintilarim senede en az 1 mutlaka oluyor malesef guatrimdan dolayi bi sorun ama hamilelik ve kansizlik ustune eklenince bide tansiyon dusunce dun baya agir gecti.malesef guatr insanin tum vucut dengesini etkileyen berbat bi hastalik ameliyat oldum ama haplarimin duzeni bozuldugu an boyle yan etkileri oluyor iste halbuki gecen kan verdim ve degerlerin iyi demisti doktorum bu nerden cikti anlamis degilim ayrica kan degerlerim hergun duzenli kan hapimi icmeme ragmen hala dusuk bi turlu yukselmedi.tansiyon desen hep dusuk yani anlicaniz yok yok bende brde dun sicakta cikinca vucut pes etti sanirim.esimde ben evde oldugum surece cikmicaksin yanliz dedi zaten yasagi koydu ama o calisiyorken mecburum cocuklarimi okuldan almak icin cikmaya rabbim yardimcimiz olsun son 4 ayin icine girdik sag saglim sorunsuz bir sekilde bitiririz insallah :)

aselim kizina bayildim dun gordum ama yazamadim masallah canim rabbim acisini gostermesin insallah :)

hayrunisam senin kzinada masallah hersey yolundaymis cok sevindim canim :)

SILA gecmis olsun...ben de dun ufak bir carpinti yasadim cok kotuydu elim ayagim bosaldi soguk soguk terledim gecti sukur sicak ve tansiyon dusuklugunden oldu:/inan. O an sadece evlatlarim gozumden gecti...esim diyor beni dusunmedin mi Rabbim kimseye yasatmasin...

off herkese merhaba iğrenç bir gece geçirdim her 1 yada1.5 saatte bir uyanıp toplete koştum bu ishal çok kötü bitşeymiş

Belk
Rahimdeki depişiklik
belki rahimdeki değişiklikten kaynaklıdır canım. Benim balon patlamAsı gibi bi his oluyordu vajinama doğru.

Canım benim de 9 aylık yeğenim beşiğini alıcam pırıl pırıl çok güzel bambu beşik ama nedense içim burkuluyor :)) en yenisini ve beğendiğimi almal istiyorım ama sonuçta maksimum 6 ay kullanılıyor ve sonra kaldıracak yer arayacağız:) mantıklı olan o beşikleri almamız sanırım ben de öyle yapacağım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…