canım bence ölçüm hatası da olabilir sonuçta milimetrik ölçümler yapılmıyor 1 cm kayma belki 1 belki 2 haftaya denk yani rabbimin izniyle irşey yoktur inşallah boşuna hem kendini hemde bebğini üzme olumlu düşün
umarım öyledir kötü düşünmemeye çalışıyorum miniğiminde hareketlerini hissetmeye başladım kuzum benim balık gibi inş sadece yanlış ölçümdür
tabi canım iş farklılıkları tamamlamakta
en güzeli az da olsa yürü canım iyi yapıyorsun normal doğumda olsa sezaryende olsa çok faydalı yürüyüş risk yoksa tabi
inşaallah çok olmaz ağrın
canım yapısı öyledir korkma hemen benimde oğlumun başı çok büyüktü koca kafalı diyordu dr um çünkü babasıda koca kafalı, sakin ol olumsuz şeyler okuma sakın
aynen canım gereksiz endişelendiriyorlar
tabikide birebir tutacak diye bi kaide yok ama insan endişeleniyor hem doktorumuz hemde radyoloji uzmanı aynı şeyi söyleyip akip etmeliyiz diyince tedirgin oldum korktum küçücük daha o kıyamadım hiç inş allahın izniyle bi sorun yoktur
Bende yaptırmadan önce çok endişeliydim. Doktoruma ve sağlık ocağındaki doktoruma sordum, yaptırmalısın dediler. Ben sağlık ocağında yaptırdım 50 gr glukoz ile. Hatta o gün bebeğim hiç hareket etmedi, akşam soluğu acilde aldım. Dr baktı ultrasonla ve gayet hareketli dedi ve biz kadın doğum drları kendi aramızda şeker yüklemesi olmalı mı diye hiç tartışmadık, yapılması gerekiyor siz neden böyle endişeleniyorsunuz anlamıyorum dedi ve kızdı biraz, ama herseye rağmen benim için zor bir gündü. Sen doktoruna danıştın mı?
Canim uzulme bana da ayrintilida beyincigin iki hafta geri gorundugunu soyledi doktor ve bu ileride hastalik olarak cikabilirmis cocukta.. dua etmektwn baska caremiz yok sakin stres yapma bebegin gelisimini daha kötü etkilersin belki o anki durusundan tam olcememistir.. allahin izniyle yavrun iki haftada toparlar kendini inşallah
YA ANLAMI GUZEL OLSUN ISTIYORUM ISIM KISILIGI BELIRLEYEN COK ONEMLI BI ETKEN ZEYNEP ILKE DE GUZEL ASLINDAberen koyabilirsin deniz koyabilirsin. ne bilim nil hoş isim. sen ne tarz isimler arıyorsun?
erkek olsaydı bız ATAHAN koyucaktık ata ataturk u temıslen han da Osmanlı donemını temsilen cocugumuz soyunu hıc unutmasın dıyeKız isimlerinde de zeynep, melike, kübra... kızım olmayacağı için daha yazamıyorum ama kızda seçenek çok şimdilerde mesela ayşe naz koyuyorlar çok cimcime geliyor kulağa. İnşallah kızımda olur hayatımda en özendiğim şey
Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah. Dua ediyorum her gün.
Bebeğini hep solda ya da sağda hisseden var mı?
ya ben aslında İKRA ısmını cok ıstıyorum ZEYNEP İKRA ama benden başka kımse begenmedı İKRA nın anlamı cok güzel ılk ınen ayte OKU demek begenırsen duşunebılırsın ben hala kızmıa ısım arıyorumOğlum olsa isim kolaydı. Alper koyardım. Kız olunca bulamıyorum bir türlü. Asya düşünüyorum ama alternatif arıyoruz. Pınar düşündüm bi de ama tr de en yaygın 24. İsimmiş. Iki heceli olsun istiyorum. Akrabalarda ailede olmasın diyorum. Kız ismi önerisi bekliyorum.
Rahimdeki depişiklikangel benim üçüzlerde sürekli solda hareket ediyor sağ tarafım boş gibi,sanırım hepsi bir arada ama senin bebeğin yeri geniş o şu an da gezer her tarafta ,bu aralar soldadır sorun değil...vajina ağrısına gelince benim kemikte ağrı var içerde falan değil artık baskıdan mı yoksa bir sorun mu var anlamadım,diğer gebeliklerde olmamıştı böyle bir şey seninkide mi öyle bir sorayım demiştim...
belki rahimdeki değişiklikten kaynaklıdır canım. Benim balon patlamAsı gibi bi his oluyordu vajinama doğru.angel benim üçüzlerde sürekli solda hareket ediyor sağ tarafım boş gibi,sanırım hepsi bir arada ama senin bebeğin yeri geniş o şu an da gezer her tarafta ,bu aralar soldadır sorun değil...vajina ağrısına gelince benim kemikte ağrı var içerde falan değil artık baskıdan mı yoksa bir sorun mu var anlamadım,diğer gebeliklerde olmamıştı böyle bir şey seninkide mi öyle bir sorayım demiştim...
Selam kızlar günaydın kuzlar şimdi benim evde bazam var o yğzden beşik almak istemiyorum annem de dedi kardeşinin beşiği duruyor diye o beşik çok yeni sayılır ve çok gğzel böyle cibinlikli filan sonuçta belki 6-7ay kullanacağım napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?