2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hayırlı günler kızlar.. Bir haftaya daha girdik.. İnş bu haftada güzel geçer..
Sıkıntısız geçer.. Hasta olanlar şifa bulur..
Ayrıntılısı olanlar güzel haberlerle döner inş..
Kahvaltıdan yada yemekten sonra uzanıyorun böle yusufum alttan alttan teptırıyo masallah kuzuma..
Ah ne güzel ne güzel hamiş olmak ah ne güzel ne güzel ...
Gercekten insan dogum yaptıktan bi kac ay sonra hamileleigi özlüyo.. Baska bi durum yani bilmiyorum yani ...
Bnde kzımın cıtcıtlılarını kullancam heralde sadece.. Gerçi evde tulumları kullanırım dısarda kullanmam ne olcak sanki dimi .. Eflalim cıkarms ne güzel özendim yani... Neyse bayramdan sonra merveciiim...
Son ayımızda kımse pek olmaz heralde burda..hazırlıklar sürekli nst ye girmeler.. 15 günde 1 cagırıyolar bazen haftada 1..
Ayy yaa ne güzel olcak.. Allahım hepimize kolay dogumlar nasip etsin... En önmlisi o saglıklı sıhhatli bi şekilde dogum nasip olsun inşallah..

kızlar baturalpime en sevdiğim şiiri okudum yavrum da beğendi sanırım içerden tepki verdi bana kurbannn olurummm sizinle de paylaşayım belki okursunuz

Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden?
Bilmem bu yanardağ ne biçim korla tutuştu?
Pervane olan kendini gizler mi hiç alevden?
Sen istedin ondan bu gönül zorla tutuştu.

Gün, senden ışık alsa da bir renge bürünse;
Ay, secde edip çehrene, yerlerde sürünse;
Herşey silinip kayboluyorken nazarımdan,
Yalnız o yeşil gözlerinin nuru görünse...

Ey sen ki kül ettin beni onmaz yakışınla,
Ey sen ki gönüller tutuşur her bakışınla!
Hançer gibi keskin ve çiçekler gibi ince
Çehren bana uğrunda ölüm hazzı verince
Gönlümdeki azgın devi rüzgarlara attım;
Gözlerle günah işlemenin zevkini tattım.
Gözler ki birer parçasıdır sende İlahın,
Gözler ki senin en katı zulmün ve silahın,
Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin;
Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin!

Kalp ameliyatı olmustu canimda onun icndi iyimis cok sukur

Seni begeniyor ve katılıyorum..
Yatagıma yeni pike takımı alıcam.. Hem şık hem zarif böle mavili kremli grili güze bi model.. Evde ziyarete gelenlerde olcak... O yüzden alıp yıkayıp ütüleyip güzelce yerleştirmm lazım..
Gelip gidenlere hazır bişiler olması lazım.. Sarma yapıcam sigara böregi sarıcam.. Bi kaç bişi daha.. Dolaba atıcam..
Ewe alısveriş yapmak lazım.. Sonra güzel bi dip köşe temizlik lazım..yani birsürü şey dedıgın gbi.. Düşünürken bile elim ayagıma dolasıyo..temizliği son 15 gün kala yapsam diyorum.. Ayyy kafam bulandı yine

kızlar ben daha baturalp'ime bir çöp bile almadım yani zıbını filan geçtim bir patik bile almadım sanki daha erkenmi gibi geliyor hep Allah nasip ederse kurbandan sonra başlamayı düşünüyorum

Aynen canım bende almadım hafta sonu kızımın küçüklerini çıkardım kokladım kokladım içime çektin bazılarını oğluma ayırdım bazılarını kızıma ayırdım geri kalanınıda ihtiyacı olan birilerini vericem inşallah

[

Kızlar su totomu kaldırıp işlerimi yapayım.. Görüsürüz inşallah.. Hepinizi öpüyorum..

Slm kizlar benim dunden beri kasilmam vardi birde ağrim bugun sabah acile gittim nst ye girdim idrar testi yapildi hic bidiyin yok dedi doktor neden biyle oldu anlamadim

Oyyy oyyyy , Allah kolaylık versin bize

Teşekkürler canım, beğenmene sevindim. Terliklerden birini aldım dün akşam. Herhalde bir tane yeter.
Teşekkür ederim, oğlumuz yerlerde rahat rahat gezecek artık, eski hali kötüydü.
Ana kucağını aldık artık, bugün geldi. E-bebekteki de güzel fonksiyon olarak ama görsel olarak ben bunu daha çok beğendim. Kısmet olursa ikinciye sakliycam. Çok pahalı olduğunu da düşünmüyorum açıkçası 259'a aldık biz, bence çok değil. Bütçe ve öncelik konusu göreceli, ben de süslü püslü beşiklere verilen paralara acıyorum. Ama bazı arkadaşların beğenisi o şekilde, güle güle kullan diyoruz.

Canim doktor ultrason da bakarken bebeğe o kadar asagida bakiyor ki bazen bacagimda mi o bebek diyesin geliyor
Henüz hareket hissetmiyordum ama asagida benimki de baya sanirim
:) bende sordum onu bebek orada mı diye ve doktorun daha doğrusu radyolog (yaşı epey vardı belki 70 küsür) un cevabı şu oldu. ''ultrason başlığı hareketlerini sanki somyanın altını görmek isteyen biri gibi düşün, nasıl somyanın altını görmek için geri gider karşıdan bakarsın veya eğilir alttan bakarsın işte bu cihazla da onu yapıyoruz. Çünkü bebeğin pozisyonu hep bizim görmek istediğimiz yerleri bize göstermez dedi'' Anlatım gayet açıktı ama somya deyince şaşırdım, içimden somya mı kaldı dedee diyesim geldi.

Arkadaslar kendı adıma konusuyorum... Aksama kadar kömüş gibi yarmak istıyoruuuummm... Daha işlerim duruyooo yemk yapmadım.. Ne yapsam aklıma gelmiyo..
Afffff ne yapsam neler yapsamm ki

Arkadaslar kendı adıma konusuyorum... Aksama kadar kömüş gibi yarmak istıyoruuuummm... Daha işlerim duruyooo yemk yapmadım.. Ne yapsam aklıma gelmiyo..
Afffff ne yapsam neler yapsamm ki
keşke ben de evimdi olsam da yatsam canım iş yapmak istemese ne pişirsem diye düşünsem mutfağa gdip gelip bişiler tepiştirsem ağzıma oğluşumu sevsem rahat rahat konuşsam onunla tv izlesem yüryüşe cıksam azıcık çarşıya gidip cicişler baksam hem oğluşuma hem kendime babişkoya sevdiği mamalardan yapsam izne çıkmak istiyorum ben yaaaaaa

Merak ettiğim bişey var bayanlar genelde sol tarafıma yattigimda karnimin alt tarafinda sanki komple hareket ediyor bebiş..tek bir yerde tekme degil de bebiş sanki komple kendini atıyor gibi bilmem anlatabildim mi? Neden kiii

Merak ettiğim bişey var bayanlar genelde sol tarafıma yattigimda karnimin alt tarafinda sanki komple hareket ediyor bebiş..tek bir yerde tekme degil de bebiş sanki komple kendini atıyor gibi bilmem anlatabildim mi? Neden kiii

sola dönünce lömbür lömbür sola gidiyor sağa yatınca lömbür lömbür sağa küçük değiller artık seninle birlikte hareket etmek zorunda kalıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…