Kalp ameliyatı olmustu canimda onun icndi iyimis cok sukurneyi vardı canım unuttum kafam çok dolu bu ara geçmiş olsun
canım mevsim geçişi durumu var ya ondandır meyveyi c vitaminin bol tüket arada olur yorgunluk ama geçer merak etme, ben hastayım meseleaburnum şakır şakır sesim boru gibi:) normalde kolay hasta olmam aslında ama bu aralar stresli bir dönemdeyim üzüntüden kaptım şifayı, salgın varmış ya dikkatli ol
Seni begeniyor ve katılıyorum..Bir kaç parça bişi aldım ben canım ama çok ayrıntı var bebek arabası, ıvır zıvır giyecekleri bi de kış bebekleri insan şaşırıyor onun haricinde lohusa takımlarııı, ne giysem acabalarım filan , lohusa şerbet takımları ,bebek şekerleri hepsini araştırınca kafam çorba oluyor
kızlar ben daha baturalp'ime bir çöp bile almadım yani zıbını filan geçtim bir patik bile almadım sanki daha erkenmi gibi geliyor hep Allah nasip ederse kurbandan sonra başlamayı düşünüyorum
Oyyy oyyyy , Allah kolaylık versin bizeSeni begeniyor ve katılıyorum..
Yatagıma yeni pike takımı alıcam.. Hem şık hem zarif böle mavili kremli grili güze bi model.. Evde ziyarete gelenlerde olcak... O yüzden alıp yıkayıp ütüleyip güzelce yerleştirmm lazım..
Gelip gidenlere hazır bişiler olması lazım.. Sarma yapıcam sigara böregi sarıcam.. Bi kaç bişi daha.. Dolaba atıcam..
Ewe alısveriş yapmak lazım.. Sonra güzel bi dip köşe temizlik lazım..yani birsürü şey dedıgın gbi.. Düşünürken bile elim ayagıma dolasıyo..temizliği son 15 gün kala yapsam diyorum.. Ayyy kafam bulandı yine
Teşekkürler canım, beğenmene sevindim. Terliklerden birini aldım dün akşam. Herhalde bir tane yeter.İyi geceler hanımlar... Nasılsınız..
Efllalim oglusun hastalanmıs geçmiş olsun..
Sezin aldıkların ve begendiklerin cok güzel bacım..
O terlikler ne hıs öle yaparbbim hepsini alasım var..
Bugun kvdemlerdeydim cok yoruldum..
Butun gu ayakta yemek kosusturmadı ile irlikteydim..
Sırtım agrıyo..eve geldik hanım efendi hala uyumadı ayagımda sallıyorum .. Kolum tan iyileşmişti bugun kapıın pervazına vurdum terar agrı basladı.. Kötü oldu bu.. Mesanem sürekli sıkısık gibi : )
Zırt bırt wc yollarındayım..oglum iyice sıkıstırdı..
Oda cok yorulmus heralde hareket etmedı hiç.. Biraz dinlwwyin eder şimdi : )
Geçmişi tam okuyamadım.. Hepinizi seviyorum öpüm cancigerkuzularım...
Oglumun kankılerıne ii bakın
Teşekkür ederim, oğlumuz yerlerde rahat rahat gezecek artık, eski hali kötüydü.neyseki korktuğun değilmiş
ohh mis oluyor evin güle güle oturun canım
canım bu çok pahalı keşke e bebekteki şu modeli alsan daha fonksiyonlu
http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031
Benim de kısmetse yarın canım... Amin inşallah. Rabbim yüzlerimizi güldürsün inşallah.Kızlar yarın ayrıntılı ultrasonumuz var .. Allahım bundan da sağlık sıhatle çıkmayı nasip eyle bize... Birde sanırım artık iştahım açılmaya başlıyor.....
Ben gebe Mağazası'ndan alıyorum. Onun online satışı da var canım.kızlar hamile kıyafeti nerden alıyosunuz.netten salopet ya da bahçı van alıcam bayram için ama bulamadım.
:) bende sordum onu bebek orada mı diye ve doktorun daha doğrusu radyolog (yaşı epey vardı belki 70 küsür) un cevabı şu oldu. ''ultrason başlığı hareketlerini sanki somyanın altını görmek isteyen biri gibi düşün, nasıl somyanın altını görmek için geri gider karşıdan bakarsın veya eğilir alttan bakarsın işte bu cihazla da onu yapıyoruz. Çünkü bebeğin pozisyonu hep bizim görmek istediğimiz yerleri bize göstermez dedi'' Anlatım gayet açıktı ama somya deyince şaşırdım, içimden somya mı kaldı dedee diyesim geldi.Canim doktor ultrason da bakarken bebeğe o kadar asagida bakiyor ki bazen bacagimda mi o bebek diyesin geliyor
Henüz hareket hissetmiyordum ama asagida benimki de baya sanirim
keşke ben de evimdi olsam da yatsam canım iş yapmak istemese ne pişirsem diye düşünsem mutfağa gdip gelip bişiler tepiştirsem ağzıma oğluşumu sevsem rahat rahat konuşsam onunla tv izlesem yüryüşe cıksam azıcık çarşıya gidip cicişler baksam hem oğluşuma hem kendime babişkoya sevdiği mamalardan yapsamArkadaslar kendı adıma konusuyorum... Aksama kadar kömüş gibi yarmak istıyoruuuummm... Daha işlerim duruyooo yemk yapmadım.. Ne yapsam aklıma gelmiyo..
Afffff ne yapsam neler yapsamm ki
lavaboda karnıma bi ağrı girdi kızlar zor kalktım
Merak ettiğim bişey var bayanlar genelde sol tarafıma yattigimda karnimin alt tarafinda sanki komple hareket ediyor bebiş..tek bir yerde tekme degil de bebiş sanki komple kendini atıyor gibibilmem anlatabildim mi? Neden kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?