2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar benim karnım ve belimde sürekli sancı var normal mi ki
canım idrar yolu enfeksiyonu olmasın yanma var mı idrar yaparken?
evet canım çok güzeller yeni gibi çok temiz kullanılmış belli

sorma canım valla aralık gelse de çıksam artık izne
sağol canım her gün değişiyordum kıyafetlerini kirlenmesede, narin programda dalan sabun tozuyla yıkadım hep hiç yıpramadı
Günaydın kızlar şeker yüklemesi yaptırmak için hastaneye geldim ay o ne tatlı birsey öyle yaa zor içtim . Dua edin inş yüksek çıkmaz sonuç ben korkuyorum sonuç yüksek çıkacak bence
inşaallah yüksek çıkmaz canım
kızlarrrrr benim kan tahlillerimde kan değerlerim düşük çıktı offf bıktım ilaç kullanmaktan ne yiyeceğimi şaşırdım valla
canım bol kırmızı et tüket demir içeren yiyeceklerin yanında yoğurt ayran süt tüketme ki demiri emmesin, bolca siyah üzüm ye çekirdeğini özellikle ver keçi boynuzu pekmezi ye
maşallah daha ne olsun ben bunları görünce daha hiç bişey almamışım dedim

canım hepsini biz almadık ki yarısı annemin aldığı bebek çeyizi, sizde adet nasıl bilmiyorum bizde kızın annesi yapar bebek çeyizini ama bizde epey almıştık bir şey:) alırsın sende merak etme sonra dolaba sığmıyor

oyy eflalim maşallah ne temiz kullanmışsın güzel günlerde giyer inşallah eymeninde. örgüleri var battaniyesi kıyafetler havlu yada bornoz var mıydı belkim ben göremedim. bi o geldi aklıma eksik olarak
sağda yeşil olan havlusu canım biraz büyünce bornozda var onu çekmedim, daha bir sürü hurç var kıyafet onlar yenidoğanlıktan çıkınca inşaallah:)

canım daha ne olsun maşallah her şey var

ben de gittim sağlık ocağına bana bayramdan sonra dedi :S doktorum bugün için gidebilirsin demişti anlamadım kafam karıştı

Canim tam olarak kaçıncı haftalarda yapıldığını bilmiyorum ama sağlık ocağı ni ilgilendiren bir durum değil diye biliyorum doktorun ne demisse onu yap bence .

keçiboynuzu pekmezini de her gün iki üç yemek kaşığı içmeye çalışıyorum. demek içmesem ben yok olacakmışım :))

Doktor muayene mi oldum bebeğim in durumu çok şükür iyiymiş . 1 hafta onden gidiyor dedi doktor 700 gr 31.5 cm mis benim güzel kızım . Yıl başında doğabilir dedi hayırlısı bakalım . Rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlık versin inş :)

Yok canım idrarda bi sorun yok vitamin ve kan hapından dolayı çok geç çıkıyorum tualete 3 4 günde bir oda agrılı oluyor iste.. Bi sorsam diyorum doktoruma

kızlar ben daha baturalp'ime bir çöp bile almadım yani zıbını filan geçtim bir patik bile almadım sanki daha erkenmi gibi geliyor hep Allah nasip ederse kurbandan sonra başlamayı düşünüyorum
Canım bende senin gibi hiç birşey almadım . Bayramdan sonra toplu alışverış yapmayı düşünüyorum. Erken zaten daha

Merhaba kızlar, bu alınacaklar konusu panik yapmaya başladı bende kafam çorba oldu yapacak çok işimiz var yaa

Merhaba kızlar, bu alınacaklar konusu panik yapmaya başladı bende kafam çorba oldu yapacak çok işimiz var yaa
Aynen canım benm...bi baslasak belki rayına gircek ama ben bayramdan sonrayı beklıyorum

Slm kızlar gece gece aklıma ne takıldı allah nasip eder
Kahvaltımın şacmalıgına bakın bal ekmek soguk ayran : )
Böle midesizlik görülmedi şok şok şok azzzz sssonra
daha beteri bende var canım geçen akşam komşum geldi oturuyos tatlı çıkardım aynı anda bi turşudan alıom bi tatlıdan sen düşün midesizliği arkadaş saadet nolur midem bulandı artık dedi de kendime geldim kendimden tiksindim yani :)

Kızlar yarın ayrıntılı ultrasonumuz var .. Allahım bundan da sağlık sıhatle çıkmayı nasip eyle bize... Birde sanırım artık iştahım açılmaya başlıyor.....
Benm de yarın zcanım hayırlısıyla güzel haberlerini alalım bebişlerimizin :)

Aynen canım benm...bi baslasak belki rayına gircek ama ben bayramdan sonrayı beklıyorum
Bir kaç parça bişi aldım ben canım ama çok ayrıntı var bebek arabası, ıvır zıvır giyecekleri bi de kış bebekleri insan şaşırıyor onun haricinde lohusa takımlarııı, ne giysem acabalarım filan , lohusa şerbet takımları ,bebek şekerleri hepsini araştırınca kafam çorba oluyor

Canım bende senin gibi hiç birşey almadım . Bayramdan sonra toplu alışverış yapmayı düşünüyorum. Erken zaten daha
ben de toplu yapmayı düşünüyorumalışverişi zaten ben ne kadar almıyorum desem de annanesi bissürüüü ciciler almış bugün de almış ikaç parça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…