Dönüyordur yön değiştiriyordur kuzucuk :)Merak ettiğim bişey var bayanlar genelde sol tarafıma yattigimda karnimin alt tarafinda sanki komple hareket ediyor bebiş..tek bir yerde tekme degil de bebiş sanki komple kendini atıyor gibibilmem anlatabildim mi? Neden kiii
Ben 260 ödemiştimBenimde yarin saat 2 de detayli ultrasonum var,380 tl dediler sgk gecmiyormus,aranizda benim kdr ucret odeyen varmi ?
Bebişin emdikçe göğüs ucların çıkar canım olmadı şimdi bir sürü sistem var sen yeterki emzirmek iste kızım 2 yaşına kadar emdi inşallah oğlumda emerKızlar neyi fark ettim biliyormusunuz .. Gögüs uclarım fazla çıkık değil benim.. Bu annemdede olan bişey bir aralar konusmustuk.. Bebeğimi emzirememekten cok korkuyorum
Bide bebegim 3 gündür aşırı hareketli sanırsın ki iki bebek var biri duruyor biri başlıyor kötü bişey yoktur değilmi
bebek emdikçe çıkıyor göğüs ucları pompa almayı düşünüyorsan önce onunla biraz cekip sonra bebegini emzirebilirsin pompalarda göğüs uclarını cıkarır sıkıntı yapma kendinebenimkiler de öyle oğluşum ememeyecek büyük ihtimalle anneme gösterdim o da dedi nasıl tutacak çocuk bunu diye artık göğüs kalkanı mı ne varmış onu alıcam mecburen bakalım
canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir dikkat et
her zaman normal
maşaallah bebeğine canımDoktor muayene mi oldum bebeğim in durumu çok şükür iyiymiş . 1 hafta onden gidiyor dedi doktor 700 gr 31.5 cm mis benim güzel kızım . Yıl başında doğabilir dedi hayırlısı bakalım . Rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlık versin inş :)
e tabi o yapar canım mürdüm eriği yesene her gün kabızlık içinYok canım idrarda bi sorun yok vitamin ve kan hapından dolayı çok geç çıkıyorum tualete 3 4 günde bir oda agrılı oluyor iste.. Bi sorsam diyorum doktoruma
olmasın canım bir kere başlayınca gerisi geliyorMerhaba kızlar, bu alınacaklar konusu panik yapmaya başladı bende kafam çorba oldu yapacak çok işimiz var yaa
he he ne yapalım biz hamileyiz bende yapıyorum öyle:)Slm kızlar gece gece aklıma ne takıldı allah nasip eder
daha beteri bende var canım geçen akşam komşum geldi oturuyos tatlı çıkardım aynı anda bi turşudan alıom bi tatlıdan sen düşün midesizliği arkadaş saadet nolur midem bulandı artık dedi de kendime geldim kendimden tiksindim yani :)
aminn diyorum bir hasta olarak:) canım aklımdaydı yıkadım kaldırdım rahatladım gerçi hurca kaldırmadan öncede yıkayıp kaldırmıştım temizdi ama şimdi içime sindi yerleştirince ütülüycem inşaallahHayırlı günler kızlar.. Bir haftaya daha girdik.. İnş bu haftada güzel geçer..
Sıkıntısız geçer.. Hasta olanlar şifa bulur..
Ayrıntılısı olanlar güzel haberlerle döner inş..
Kahvaltıdan yada yemekten sonra uzanıyorun böle yusufum alttan alttan teptırıyo masallah kuzuma..
Ah ne güzel ne güzel hamiş olmak ah ne güzel ne güzel ...
Gercekten insan dogum yaptıktan bi kac ay sonra hamileleigi özlüyo.. Baska bi durum yani bilmiyorum yani ...
Bnde kzımın cıtcıtlılarını kullancam heralde sadece.. Gerçi evde tulumları kullanırım dısarda kullanmam ne olcak sanki dimi .. Eflalim cıkarms ne güzel özendim yani... Neyse bayramdan sonra merveciiim...
Son ayımızda kımse pek olmaz heralde burda..hazırlıklar sürekli nst ye girmeler.. 15 günde 1 cagırıyolar bazen haftada 1..
Ayy yaa ne güzel olcak.. Allahım hepimize kolay dogumlar nasip etsin... En önmlisi o saglıklı sıhhatli bi şekilde dogum nasip olsun inşallah..
hatırladım canım çok şükür iyiymişKalp ameliyatı olmustu canimda onun icndi iyimis cok sukur
canım o pike benimde kafamda, ben bu sefer güzel bir nevresim alayım dedim ablamlar hayıırrr dediler neymiş dantel işleme ara takımlarından sericekmişim klasik lohusa yatağı yani ama ben istemiyorum bu sefer ne yapıyım bana da akıl ver, diyorum ki oturma odasına öyle sereyim, kendi yatağımada lila saten nevresim takımım var onu sereyim, normalde satende yatammam kayıyorum:) ama geçen bir blogda bayan paylaşmış sezareyen doğuranlar saten nevresim takımı kullansın çok büyük kolayalık diyor, hooop rahatça kayın diyor ki ilk bir hafta kaplumbağa gibi debelensende kalkamıyorsun yardımsız:) bir aklı ver şu bacına ne etsin:)Seni begeniyor ve katılıyorum..
Yatagıma yeni pike takımı alıcam.. Hem şık hem zarif böle mavili kremli grili güze bi model.. Evde ziyarete gelenlerde olcak... O yüzden alıp yıkayıp ütüleyip güzelce yerleştirmm lazım..
Gelip gidenlere hazır bişiler olması lazım.. Sarma yapıcam sigara böregi sarıcam.. Bi kaç bişi daha.. Dolaba atıcam..
Ewe alısveriş yapmak lazım.. Sonra güzel bi dip köşe temizlik lazım..yani birsürü şey dedıgın gbi.. Düşünürken bile elim ayagıma dolasıyo..temizliği son 15 gün kala yapsam diyorum.. Ayyy kafam bulandı yine
canım sancın yokmuş şükür acaba kabızmısın?Slm kizlar benim dunden beri kasilmam vardi birde ağrim bugun sabah acile gittim nst ye girdim idrar testi yapildi hic bidiyin yok dedi doktor neden biyle oldu anlamadim
güle güle kullanınTeşekkürler canım, beğenmene sevindim. Terliklerden birini aldım dün akşam. Herhalde bir tane yeter.
Teşekkür ederim, oğlumuz yerlerde rahat rahat gezecek artık, eski hali kötüydü.
Ana kucağını aldık artık, bugün geldi. E-bebekteki de güzel fonksiyon olarak ama görsel olarak ben bunu daha çok beğendim. Kısmet olursa ikinciye sakliycam. Çok pahalı olduğunu da düşünmüyorum açıkçası 259'a aldık biz, bence çok değil. Bütçe ve öncelik konusu göreceli, ben de süslü püslü beşiklere verilen paralara acıyorum. Ama bazı arkadaşların beğenisi o şekilde, güle güle kullan diyoruz.
canım ben hep öyleyim klozete geçicem artık duramıyorum öbüründelavaboda karnıma bi ağrı girdi kızlar zor kalktım
ahhh ahhh hasta olmasamda iş yapsam kuzum de ki şükür sağlıklıyım işimi yapayım:)) zormuş gebeyken hastalıkArkadaslar kendı adıma konusuyorum... Aksama kadar kömüş gibi yarmak istıyoruuuummm... Daha işlerim duruyooo yemk yapmadım.. Ne yapsam aklıma gelmiyo..
Afffff ne yapsam neler yapsamm ki
canım benimkide öyleydi slikon uçla emzirdim ben 20 gün sonra elimle destekleye destekleye emzirdim ama oğlum hiç öyle şak diye tutamadı hep ben yerleştirdim ağzınaKızlar neyi fark ettim biliyormusunuz .. Gögüs uclarım fazla çıkık değil benim.. Bu annemdede olan bişey bir aralar konusmustuk.. Bebeğimi emzirememekten cok korkuyorum
Bide bebegim 3 gündür aşırı hareketli sanırsın ki iki bebek var biri duruyor biri başlıyor kötü bişey yoktur değilmi
slikon uç canım çoğu kişi onla emziriyorbenimkiler de öyle oğluşum ememeyecek büyük ihtimalle anneme gösterdim o da dedi nasıl tutacak çocuk bunu diye artık göğüs kalkanı mı ne varmış onu alıcam mecburen bakalım
bebek emdikçe çıkıyor göğüs ucları pompa almayı düşünüyorsan önce onunla biraz cekip sonra bebegini emzirebilirsin pompalarda göğüs uclarını cıkarır sıkıntı yapma kendine
http://stilettoluanne.com/?p=55 okuyun kızlar[/QUOT
Vaauvv.. annem gibi dogurucam inşallah çatır çatır
ağla ağla yaşlar kurur zamanla :)http://stilettoluanne.com/?p=55 okuyun kızlar
ah normal doğum ahhhhh bence mükemmel bir duyguhttp://stilettoluanne.com/?p=55 okuyun kızlar
Bu bloğun ve kitabin sahibi bayan geçen yıl bu zamanlar ayakkabı topuğunun bir AVM de yürüyen merdivene takılması sonucu düşüp hayatını kaybetti...ironik..
ah normal doğum ahhhhh bence mükemmel bir duygu
yaaa gerçekten mi
baktım şimdi canım doğru yürüyen merdivenden düşüp ölmüş hayat böyle işteHaberlerde böyle yazıyor.. trafik kazası diyende var gerçi.. tek gerçekse hayatnı kaybettiği.. daha önce okumuştum bu doğum hikayesini süperdi tabi sonrasını öğrenene kadar..
Guzelmis her zaman normal dusunmusumdurhttp://stilettoluanne.com/?p=55 okuyun kızlar
Bu bloğun ve kitabin sahibi bayan geçen yıl bu zamanlar ayakkabı topuğunun bir AVM de yürüyen merdivene takılması sonucu düşüp hayatını kaybetti...ironik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?