2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Y

Merak ettiğim bişey var bayanlar genelde sol tarafıma yattigimda karnimin alt tarafinda sanki komple hareket ediyor bebiş..tek bir yerde tekme degil de bebiş sanki komple kendini atıyor gibi bilmem anlatabildim mi? Neden kiii
Dönüyordur yön değiştiriyordur kuzucuk :)

Kızlar neyi fark ettim biliyormusunuz .. Gögüs uclarım fazla çıkık değil benim.. Bu annemdede olan bişey bir aralar konusmustuk.. Bebeğimi emzirememekten cok korkuyorum
Bide bebegim 3 gündür aşırı hareketli sanırsın ki iki bebek var biri duruyor biri başlıyor kötü bişey yoktur değilmi

benimkiler de öyle oğluşum ememeyecek büyük ihtimalle anneme gösterdim o da dedi nasıl tutacak çocuk bunu diye artık göğüs kalkanı mı ne varmış onu alıcam mecburen bakalım

Bebişin emdikçe göğüs ucların çıkar canım olmadı şimdi bir sürü sistem var sen yeterki emzirmek iste kızım 2 yaşına kadar emdi inşallah oğlumda emer

benimkiler de öyle oğluşum ememeyecek büyük ihtimalle anneme gösterdim o da dedi nasıl tutacak çocuk bunu diye artık göğüs kalkanı mı ne varmış onu alıcam mecburen bakalım
bebek emdikçe çıkıyor göğüs ucları pompa almayı düşünüyorsan önce onunla biraz cekip sonra bebegini emzirebilirsin pompalarda göğüs uclarını cıkarır sıkıntı yapma kendine

maşaallah bebeğine canım
Yok canım idrarda bi sorun yok vitamin ve kan hapından dolayı çok geç çıkıyorum tualete 3 4 günde bir oda agrılı oluyor iste.. Bi sorsam diyorum doktoruma
e tabi o yapar canım mürdüm eriği yesene her gün kabızlık için
Merhaba kızlar, bu alınacaklar konusu panik yapmaya başladı bende kafam çorba oldu yapacak çok işimiz var yaa
olmasın canım bir kere başlayınca gerisi geliyor
he he ne yapalım biz hamileyiz bende yapıyorum öyle:)
aminn diyorum bir hasta olarak:) canım aklımdaydı yıkadım kaldırdım rahatladım gerçi hurca kaldırmadan öncede yıkayıp kaldırmıştım temizdi ama şimdi içime sindi yerleştirince ütülüycem inşaallah
Kalp ameliyatı olmustu canimda onun icndi iyimis cok sukur
hatırladım canım çok şükür iyiymiş
canım o pike benimde kafamda, ben bu sefer güzel bir nevresim alayım dedim ablamlar hayıırrr dediler neymiş dantel işleme ara takımlarından sericekmişim klasik lohusa yatağı yani ama ben istemiyorum bu sefer ne yapıyım bana da akıl ver, diyorum ki oturma odasına öyle sereyim, kendi yatağımada lila saten nevresim takımım var onu sereyim, normalde satende yatammam kayıyorum:) ama geçen bir blogda bayan paylaşmış sezareyen doğuranlar saten nevresim takımı kullansın çok büyük kolayalık diyor, hooop rahatça kayın diyor ki ilk bir hafta kaplumbağa gibi debelensende kalkamıyorsun yardımsız:) bir aklı ver şu bacına ne etsin:)
Slm kizlar benim dunden beri kasilmam vardi birde ağrim bugun sabah acile gittim nst ye girdim idrar testi yapildi hic bidiyin yok dedi doktor neden biyle oldu anlamadim
canım sancın yokmuş şükür acaba kabızmısın?
güle güle kullanın
lavaboda karnıma bi ağrı girdi kızlar zor kalktım
canım ben hep öyleyim klozete geçicem artık duramıyorum öbüründe
Arkadaslar kendı adıma konusuyorum... Aksama kadar kömüş gibi yarmak istıyoruuuummm... Daha işlerim duruyooo yemk yapmadım.. Ne yapsam aklıma gelmiyo..
Afffff ne yapsam neler yapsamm ki
ahhh ahhh hasta olmasamda iş yapsam kuzum de ki şükür sağlıklıyım işimi yapayım:)) zormuş gebeyken hastalık
canım benimkide öyleydi slikon uçla emzirdim ben 20 gün sonra elimle destekleye destekleye emzirdim ama oğlum hiç öyle şak diye tutamadı hep ben yerleştirdim ağzına
slikon uç canım çoğu kişi onla emziriyor
bebek emdikçe çıkıyor göğüs ucları pompa almayı düşünüyorsan önce onunla biraz cekip sonra bebegini emzirebilirsin pompalarda göğüs uclarını cıkarır sıkıntı yapma kendine

canım ben pompada kullandım ama çıkmadı maalesef

Haberlerde böyle yazıyor.. trafik kazası diyende var gerçi.. tek gerçekse hayatnı kaybettiği.. daha önce okumuştum bu doğum hikayesini süperdi tabi sonrasını öğrenene kadar..
baktım şimdi canım doğru yürüyen merdivenden düşüp ölmüş hayat böyle işte

Kızlar özel hastanede bebekler karışmış :-( hala böyle şeyler oluyor demekki malesef inş. Bizim bebekler karışmaz...düşünmek bile kötü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…