Çok Sağol cnm aman iyi olsun bebeğim de uyusun bütün gün.korkma canımcım bazen bütün bir gün uyuduklarıda oluyomuş :)
bende bayıldım da nerde bizde bu kadar geniş oda :)
daha ne olsun şekerim güle güle kullanın
yeter mi canım sende tecrübelisin eksik yok değil mi?korkma canımcım bazen bütün bir gün uyuduklarıda oluyomuş :)
bende bayıldım da nerde bizde bu kadar geniş oda :)
daha ne olsun şekerim güle güle kullanın
sağol canım iyi mi kız:)hay maşallah
haklısın tabi canım öyleyseniz tedbir alman en güzeliTeşekkür ederim.. Bende babasıda şiddetli alerjik bünyeye sahibiz.. Olurda bize çekerse koku rahatsız eder, eşyalar siner diye çekiniyordum.. Bahar ayları her koku benim için kabus oluyorda
Herkese günaydın kızlar
işteyim ama sanki akşam gelmiş gidiş saati gibi yorgunum
Dün dayımlar geldi akşam oturmaya temizlik yaptım kurabiye kek börek salata yaptım bitik haldeyim
hamdolsun senGunaydin kizlar nasılsınız
Çok Sağol cnm aman iyi olsun bebeğim de uyusun bütün gün.
Çok Sağol cnm içim rahatladı iyiki varsınız. ..çok güzel canım
3,5 canım inşaallah olmazsın ben kolay kolay olamzdım
bence güzel
sağol canım
sağol canım
sağol canım
ben memnunum park yataktan
evet canım kullanılıyor arkadaşım çok memnun bence al bunu
sağol canım öyleymiş haberim yoktu oğlum parktan kaptı sanırım
canım inşaallah bir an önce gelirsin özledik
neyseki korktuğun değilmiş
ohh mis oluyor evin güle güle oturun canım
canım bu çok pahalı keşke e bebekteki şu modeli alsan daha fonksiyonlu
http://www.e-bebek.com/baby-plus-6-in-1-rocking-higher-ana-kucagi_BYP-MC3031
canım bazen uyurlar korkma
güle güle kullanın
çok güzel bir karar canım:)
korkma canım olmaz bir şey
aynen ne bastırdı ya çok yandı canım
çok güzel canım
canım üye ol mail at hemen dönüyorlar
sezaryen beşiği ne canık yeni duydum
canım maalesef başka sitede yok
çok sağol canım
Iyim hamdolsun babamin kontrolu var onu goturuyorumhamdolsun sen
iyi tabi annesi merak etme diyemem çok normal bu duygu ama kendini yiyip bitirme stres yapma sakın , stres yaptıkça inadına hareket etmiyorlar
Kullanıyorum kan degerlerimde normal nedenki bilemiyorumsepet beşik canım bunlar biraz pahalı:) bende portatif alıcam dediğin gibi yüksek yonca bam bam var ondan inşaallah o çok uygun
vitamin kullanmıyormusun?
Kullanıyordum fakat bu ara kullandıgım markanın ileriki aylar için olanı almam gerekiyor onlamı alakalı acabasepet beşik canım bunlar biraz pahalı:) bende portatif alıcam dediğin gibi yüksek yonca bam bam var ondan inşaallah o çok uygun
vitamin kullanmıyormusun?
neyi vardı canım unuttum kafam çok dolu bu ara geçmiş olsunIyim hamdolsun babamin kontrolu var onu goturuyorum
Kullanıyorum kan degerlerimde normal nedenki bilemiyorum
Kullanıyordum fakat bu ara kullandıgım markanın ileriki aylar için olanı almam gerekiyor onlamı alakalı acaba
yok canım ne zoru şekerli su işte:) korkunca hiç şekerli su içirmezler mi mesela aynı onun gibi:) bazı hamişlerimiz çok nazlı:) bende bu hafta gidiyim diyorum sağlık ocağında yaptırıcam inşaallahGunaydın arkadaslar. Şeker yüklemesinden geliyorum hiç te anlatılan gibi zor bisey degilmiş.bünye meselesi galiba :)
canım için ne zaman isterse o zaman al daha güzel karar veriliyor o zamankızlar ben daha baturalp'ime bir çöp bile almadım yani zıbını filan geçtim bir patik bile almadım sanki daha erkenmi gibi geliyor hep Allah nasip ederse kurbandan sonra başlamayı düşünüyorum
yeter mi canım sende tecrübelisin eksik yok değil mi?
sağol canım iyi mi kız:)
haklısın tabi canım öyleyseniz tedbir alman en güzeli
e tabi yorulursun o kadar hazırlığa çalışıyorsun birde sen
Geçmiş olsun.sanırım dedigin gibi malum sonbahardayız..sagol canımneyi vardı ccanım ilginuttum kafam çok dolu bu ara geçmiş olsun
canım mevsim geçişi durumu var ya ondandır meyveyi c vitaminin bol tüket arada olur yorgunluk ama geçer merak etme, ben hastayım meseleaburnum şakır şakır sesim boru gibi:) normalde kolay hasta olmam aslında ama bu aralar stresli bir dönemdeyim üzüntüden kaptım şifayı, salgın varmış ya dikkatli ol
ben de gittim sağlık ocağına bana bayramdan sonra dedi :S doktorum bugün için gidebilirsin demişti anlamadım kafam karıştıGünaydın kızlar şeker yüklemesi yaptırmak için hastaneye geldim ay o ne tatlı birsey öyle yaa zor içtim . Dua edin inş yüksek çıkmaz sonuç ben korkuyorum sonuç yüksek çıkacak bence
kızlar bunlar benim ilk oğlumdan kalanlar yıkadım vakumlu hurca koydum kaldırdım, yeterli değil mi yeni bir şey almıycam, hastane çıkışı tulum falan, bir tane ilk giyeceği hastane çıkışını alırım hatıra olarak saklıyorum çünkü, onun dışında iki penye battaniye, bir portatif beşik,emzik, biberon, bebek bakım malzemeleri, uni baby yeni doğan pamuk havlu aldım birde şampuanını, yine uni babynin ürünlerini alıcam hoşuma gitti
tabi bunlar yeni doğan kıyafetleri, büyünce giyeceklerini yıkamadım şimdiden, oyun halısı var, ana dizi var ama portatif beşik alıcam için onu eltime vericem, salıncağı var, mobilya beşiği var, park beşiği var,mama sandalyesi var, ana kucağı alabilirim oğlumunkinin kulpu kırılmıştı, ha bir tane de kışlık kundaklardan alıcam tabi inşaallah:)
sizce yeterli mi? Eksik var mı gözünüze takılan?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenin-cicileri-abisindan-kalan.36030/
oyy eflalim maşallah ne temiz kullanmışsınkızlar bunlar benim ilk oğlumdan kalanlar yıkadım vakumlu hurca koydum kaldırdım, yeterli değil mi yeni bir şey almıycam, hastane çıkışı tulum falan, bir tane ilk giyeceği hastane çıkışını alırım hatıra olarak saklıyorum çünkü, onun dışında iki penye battaniye, bir portatif beşik,emzik, biberon, bebek bakım malzemeleri, uni baby yeni doğan pamuk havlu aldım birde şampuanını, yine uni babynin ürünlerini alıcam hoşuma gitti
tabi bunlar yeni doğan kıyafetleri, büyünce giyeceklerini yıkamadım şimdiden, oyun halısı var, ana dizi var ama portatif beşik alıcam için onu eltime vericem, salıncağı var, mobilya beşiği var, park beşiği var,mama sandalyesi var, ana kucağı alabilirim oğlumunkinin kulpu kırılmıştı, ha bir tane de kışlık kundaklardan alıcam tabi inşaallah:)
sizce yeterli mi? Eksik var mı gözünüze takılan?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenin-cicileri-abisindan-kalan.36030/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?