2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım :)

Canım aynı durumdayız herşeyi sıralıyorum tam son tık da bi şüphe düşüyor içime vazgeçiyorum.. Son aylarada bırakmak istemiyorum öylede bütce açisından cok sıkısacağız.. Bi kontrole daha gidiyim inşallah ordan da hayırlı haberlerle gelirsem başlarım heralde

slm canlarimm iyice uzak kaldim burdan ama gunduzleri eren evde olunca vaktim olmuyor gelip yazmaya.simdi bide gecmis olsuna gelenler oluyor eve iyice yorgun dusuyorum. aksam bu saattelerde pestilim cikmis oluyor
insallah oglusum krese baslasin eskisi gibi gelirim yine :)
insallah herkesin keyfi yerindedir kimsede bi yaramazlik yoktur gecmise bakamiyorum kusuruma bakmayin.
opuyprum hepinizi hayirli geceler :)

Bende aynıyım herşeye internetten sepete atıom sınra çarpıdan kapatıom :) geçen arkadaşım gel şuraya gidelim süper şeler var dedi bende gelemem oranın çarpısı yok kapatamam dedim :)

Bebeyağı lierac ikisini de iki gündür sürmüyorum. Kırmızılık biraz hafifledi ama hâlâ çok kaşınıyor. Hatta az önce hatur hutur öyle bir kaşıdim ki dayanamayip yarın cildiyeye gideceğim, doktorum telefonda öyle dedi. Sağlık ocağının hemşirelerine gösterdim onlar da mutlaka git dedi. Geçsin artık benimki de ya

Benim
Bugün ben hissetmedim uykucu dün yoruldum herhalde bugün keyif yapıo sıpa :) bide yarın ayrıntılım var onun stresi var herhalde diom ondan oynamıo
Benim de yarın canım. Neden stres yaptın? Güzel düşünelim güzel olsun.

Hera'cım gebelik ürtikeri diye bir şey varmış. Ekim annelerinde kaşıntı ve kızarıklıktan şikayetçi arkadaşlar vardı. Bir araştır istersen.

H

Herhalde o an ayakları aşağıda duruyor de mi? Sen doktora sordun mu bunu canım? Ben yarın gidicem kısmet ise sorarım.
Sor cnmm benimde kasiklarimda geziniyo sanki surekli cisim var gibi gifiyor yok birde gobek deligimde bir sanvi oluyor ince sizi rahimimdede o sizi var birfe karnim gergin

Sor cnmm benimde kasiklarimda geziniyo sanki surekli cisim var gibi gifiyor yok birde gobek deligimde bir sanvi oluyor ince sizi rahimimdede o sizi var birfe karnim gergin
Sağlık ocağında hemşireye sormuştum geçen hafta. Normal olduğunu söylemişti. Bir de doktora sorarım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…