- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
Bazen hissedilmiyor canım üzülme. Sırt üstü yatıp elini kasıklarına koyunca hissediyormusun?Bugünde hic hareket hissrtmedim
İnşallah canım :)Canım hiç korkma.. İlk hamileligimde atnı bnde senin gibiydim.. Gögüs ucum hiç ama hiç yoktu.. Bende korktum ama gereksizmiş.. Sen emzire emzire cıkacak onun ucu..kafana bunu takma şimdi..
Gögüs ucu cıkartan baslıklar var olmadı onlardan alırsın.. Ama sürekli emzirmekte cıkartıyo yani canım ...
mrb kızlar bugünlerde hep internetten bebeğim için neler gerekiyorsa onlara bakıyorum puset , ates ölçer , telsiz deli gibiyim o sayfadan diğer sayfaya atlayıp duruyorum tam alıcam bu seferde erken mi acaba diyorum ama kesin alınacak yani sizde benim gibi misiniz acaba erken mi 8. ayda mı alsam ki
Ben daha hic hissetmedim canimBaz
Bazen hissedilmiyor canım üzülme. Sırt üstü yatıp elini kasıklarına koyunca hissediyormusun?
Bugün ben hissetmedim uykucu dün yoruldum herhalde bugün keyif yapıo sıpa :) bide yarın ayrıntılım var onun stresi var herhalde diom ondan oynamıoBugünde hic hareket hissrtmedim
Bende aynıyım herşeye internetten sepete atıom sınra çarpıdan kapatıom :) geçen arkadaşım gel şuraya gidelim süper şeler var dedi bende gelemem oranın çarpısı yok kapatamam dedim :)İnşallah canım :)
Canım aynı durumdayız herşeyi sıralıyorum tam son tık da bi şüphe düşüyor içime vazgeçiyorum.. Son aylarada bırakmak istemiyorum öylede bütce açisından cok sıkısacağız.. Bi kontrole daha gidiyim inşallah ordan da hayırlı haberlerle gelirsem başlarım heralde
Yok cnm sormadım şeker yüklemesinde sorucam sen sorunca Banada yaz :)H
Herhalde o an ayakları aşağıda duruyor de mi? Sen doktora sordun mu bunu canım? Ben yarın gidicem kısmet ise sorarım.
Bebeyağı lierac ikisini de iki gündür sürmüyorum. Kırmızılık biraz hafifledi ama hâlâ çok kaşınıyor. Hatta az önce hatur hutur öyle bir kaşıdim ki dayanamayipCanım geçmiş olsun aynısı bende oldu Ramazan bayramı sonrası... Annenler isilik döküyorum sandı eşim böcek ısırdı vs dedi ben de bitlendiğimi düşündüm Dr safra kesesinden olabilir dedi derken o pis Johnsons baby denmiş. Onu kullanmayı bırak sabunla güzelce yıkan lierac sür ben anlayana kadar kudurdum malesef kullanmadıkta yarışacak ve geçecek... O yağ kolay diye onu da döküyordum ama bazı hassas ciltlere yaramıyor işte çok dikkatli olmak Kazım geçmiş olsun(
İlk hamileliklerde 24. Haftaya kadar hissedilmeyebilir canım.Ben daha hic hissetmedim canim
Ondan stres yaptim
Herkes hissediyor
tamam canım yazarımYok cnm sormadım şeker yüklemesinde sorucam sen sorunca Banada yaz :)
Benim de yarın canım. Neden stres yaptın? Güzel düşünelim güzel olsun.Bugün ben hissetmedim uykucu dün yoruldum herhalde bugün keyif yapıo sıpa :) bide yarın ayrıntılım var onun stresi var herhalde diom ondan oynamıo
Bu pek gerilme kaşınmasına benzemiyor, kırmızı kırmızı alerji gibi oldu karnınım her yerinette gezinirken okumuştum
karın gerildikçe kaşıntı olur yazıyordu
Hera'cım gebelik ürtikeri diye bir şey varmış. Ekim annelerinde kaşıntı ve kızarıklıktan şikayetçi arkadaşlar vardı. Bir araştır istersen.Bu pek gerilme kaşınmasına benzemiyor, kırmızı kırmızı alerji gibi oldu karnınım her yeridoktorum da cildiyeye git pomad yazsınlar dedi, bakalım yarın anlaşılır inşallah ve bir an önce geçer
Sincanda ada reklamda yaptirmistim bilgin olsun el emegi bende istiyorum bakalim karar veremedum bi turluevet canım ankaradayım ama kendi el emeğim olsun istiyorum emek ile olan şeyler daha çok hoşuma gidiyor sanki ama üşenebilirim de orası bir muamma
Arkadasim sincan merkezde adareklam isbankasinin az yukarisindaki binanin ikinci katunda davetiye falanda basiyolar o sekildede bulabilirsinmrb arkadaşım magnetleri yaptırdığın yerin adresini alabilir miyim ben magnet yaptırmayı düşünüyorum da.
Ya ne bilim her doktor önce stres oluyom ister istemez bugünde hiç hissetmedim kesin stresten onu da strese soktumBenim
Benim de yarın canım. Neden stres yaptın? Güzel düşünelim güzel olsun.
Sor cnmm benimde kasiklarimda geziniyo sanki surekli cisim var gibi gifiyor yok birde gobek deligimde bir sanvi oluyor ince sizi rahimimdede o sizi var birfe karnim gerginH
Herhalde o an ayakları aşağıda duruyor de mi? Sen doktora sordun mu bunu canım? Ben yarın gidicem kısmet ise sorarım.
Sirkeli suyla silBu pek gerilme kaşınmasına benzemiyor, kırmızı kırmızı alerji gibi oldu karnınım her yeridoktorum da cildiyeye git pomad yazsınlar dedi, bakalım yarın anlaşılır inşallah ve bir an önce geçer
Annelik kaygısı yaşıyorsun. Yarın birbirimize güzel haberler vericez inşallah.Ya ne bilim her doktor önce stres oluyom ister istemez bugünde hiç hissetmedim kesin stresten onu da strese soktum
Sağlık ocağında hemşireye sormuştum geçen hafta. Normal olduğunu söylemişti. Bir de doktora sorarım canım.Sor cnmm benimde kasiklarimda geziniyo sanki surekli cisim var gibi gifiyor yok birde gobek deligimde bir sanvi oluyor ince sizi rahimimdede o sizi var birfe karnim gergin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?