2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
günaydın annişler. gece yine reflüm tuttu ağlaya ağlaya uyudum resmen hala yanıyo midem naparsam yapayım geçmiyo süt içiyorum yok maden suyu içiyorum yok gaviskon bağımlısı doğacak çocuğum ama yine yok doktorum da gaviskondan başka bişey vermiyo gece nefesim kesilerek uykudan uyanıyorum öksür öksür bi hal oluyorum yazık bize

Sendemi dermişim :) canım benimde kızımın normal beklenen dogum tarihi 8ocak ama 1hafta ileride gösteriyor dedi doktorum ve 1ocak olarak tekrar not aldı.hayırlısı insallah

Sendemi dermişim :) canım benimde kızımın normal beklenen dogum tarihi 8ocak ama 1hafta ileride gösteriyor dedi doktorum ve 1ocak olarak tekrar not aldı.hayırlısı insallah

Hayirlisi canım benim . Eşimin doğum tarihi 24 aralık bende diyorumki 1 hafta daha erken olsa da ona doğum günü hediyesi olarak bebeğimizi versem. Tabiki herseyin hayırlısı ben normal istiyorum Heran hersey süpriz olabilir :)

canım reflü de mideye dokunan şeyler kişiden kişiye değişiyor sana nelerin dokunduğunu bulmaya çalış mesela ben kavun karpuz yediğim gün senin dediğin gibi gece uyanıyorum o yüzden yememeye dikkat ediyorum sende kendini bi dene ne dokunuyorsa uzak durmaya çalış

[QUOTLNTSDMR, post: 36930524, member: 625111"]Hayirlisi canım benim . Eşimin doğum tarihi 24 aralık bende diyorumki 1 hafta daha erken olsa da ona doğum günü hediyesi olarak bebeğimizi versem. Tabiki herseyin hayırlısı ben normal istiyorum Heran hersey süpriz olabilir :)[/QUOTE]
Neden olmasın...olabilir bakarsın erken davranır seninki.Bende insallah normal istiyorum bir aksilik olmazsa 6yasında bir kızım var o normal dogumdu...bakalım saglık olsun

Canım bende bu yastıktan aldım, orijinali gelmemiş sana fairydust olandan aldım ben 1,5 aydır filan kullanıyorum çok da memnunum ilk koyduğun resmin aynısından geldi bana iade sürecin devam ediyorsa gönder

Şeker yüklemesi ile ilgili bikaç bişey yazmıştınız ama o zaman ayrıntılı derdindeydim. Yaptıranların doktorları ne dedi acaba? yapmamımz şu açıdan gerekli yapmazsak şunlar olabilir tarzında. aydınlatabilecek olanlar var mı?

Ben bi dahaki aya yaptırıcam canım, yaptırmasam olmaz mı dedim doktoruma eğer gizli şekerin var da belirleyemezsek ani bebek ölümü, bebekte nöbetler filan gibi bikaç önemli risk saydı, zaten çok aşırı bi miktar değil 50 mg dedi . Bende gizli şeker varsa o şekerin zararı olmaz mı bana dedim yok olmaz korkma dedim o yüzden yaptıracağım ben canım

Gunaydin kizlar bugun doktira gidecek arkadaslar hayirli haberlerle gelin ins.. Benim kiza ugrasiyorum uyansin diye yarin dogdugunda uyusun diye ugrasurim bugun 25. Haftamiza girdik soktor 6. Ay bitti dedi bende arada kaldim. 7. Ayami girdik

ban adokunmayan hiç bişey yok ki bi tek makarna dokunmuyo diyebilirim o da çok sağlıksız. ben akşam 7 den sonra su bile içemiyorum domatesten tut haşlanmış patatese kadar yumurtadan zeytine kuruyemişten meyveye ekmekten suya durumum vahim yani. eskiden de çok çekerdim ama şimdi oğluşum baskı yaptıkca daha beter oluyo çıkmazdayım. doğsun da bi hayırlısıyla.

Canım bende de aynı dert var, sık sık az az sade suda haşlanmış makarna ye sık ye az ye.. Zeytin asla alamıyorum ağzıma ama nedense bormalde domates giyemem somasa yiyebiliyorum bit de:) malesef çarei yok sık sağlıklı beslenin çekeceğiz bu derdi aç kalmak da fena yapıyor gece uyanınca makarna da kaşıklauanilirsin belki midem yarışır öyle...
Gunaydin kizlar bugun doktira gidecek arkadaslar hayirli haberlerle gelin ins.. Benim kiza ugrasiyorum uyansin diye yarin dogdugunda uyusun diye ugrasurim bugun 25. Haftamiza girdik soktor 6. Ay bitti dedi bende arada kaldim. 7. Ayami girdik

Canım 24 haftayı bitirerek 6. Ayını geride bıraktın dolu dolu 6 sın 7. Ayına girdin. 7 aylık değilsin. 7 ayıma girdim dersin .. Hani 12 ay 1 yaş Doğunca 1 yaşında diyoruz ikiye girmiyor ya o hesap :))

canım allah yardımcın olsun ben az çok neyin çok dokunduğunu bilince cok sıkıntı olmadı ama senin ki gerçekten zor

Günaydın minikler ve anneleri bebeğim kipir kipir çok mutluyum ...kızlar gece kaburgalarım ağrıdı uyandım sürekli en fazla sol taraf.doktora gidecekler inşallah güzel haberler alırlar.

kılar günaydın herkese ben dün sabah okula giderken üşüttüm herhalde boğazlarım şişmiş bebeğe bir zararı yoktur inşallah

bebeğimi özledim doktoruma gideceğim 14 gün oldu gideli hemde sorarım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…