- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 133
- 43
İnşallah arkadaşım benm randevu 16:30 da senn ki kaçta?Annelik kaygısı yaşıyorsun. Yarın birbirimize güzel haberler vericez inşallah.
Canım çok güzel bi araba manevrası falan süpermiş daha önce de burdan arkadaşlar belirtmişti ama tek sorunu var yere çok yakın o yüzden vazgeçmişti bazı arkadaşlar :) eğer yere yakınlığı sorun olmazsa çok hoş bi araba yani :)Kızlar hepinize iyi geceler..umarım iyisinizdir.hepinizi tek tek takip ediyorum ama yazmaya fırsat olmuyor bugünlerde.şeker testim sınırda çıktı,150.bir daha ki kontrolde tekrarlayacağız.alışverişler başlamış,ben henüz almadım erken gibi geliyor ama araştırıyorum.bebek arabasında karar verdim gibi fakat sizede sorayım kullanan tecrübeli anneler varsa yardımcı olsun.e-bebekte şu an nuna da indirim var,travel sistem 750 ye düşmüş tasarım ödüllü bir arabaymış ve kime sorduysam çok memnun.tek kusuru ön barı yok..önemli mi bilmiyorum.sizce nasıl?lacivert gri siyah ve kırmızı renkleri varmış.kumaşı tamamen çıkıp puset takılıyor,kumaşı yıkama açısından da avantajlı ve organik kumaş dedi satıcı
Benim de 16.00 da canım kısmet ise.İnşallah arkadaşım benm randevu 16:30 da senn ki kaçta?
Teşekkür ederim, bir bakayım internetten. Doktora da sorarım olabilir mi diye.Hera'cım gebelik ürtikeri diye bir şey varmış. Ekim annelerinde kaşıntı ve kızarıklıktan şikayetçi arkadaşlar vardı. Bir araştır istersen.
Korkarım daha kötü olur diye yaSirkeli suyla sil
Günaydın bayanlar. Bizimde bu gün ayrıntılı günümüz.heyecan dorukta! 4 ten beri uyanığım heyecan ve mide yanmasindan uyuyamadim geçmişi okudum bu saate kadar. Birazdan çıkacağım 9 da randevumuz inşallah güzel haberlerle döneriz.
Teşekkür ederim, bir bakayım internetten. Doktora da sorarım olabilir mi diye.
Korkarım daha kötü olur diye yabugün doktora gidiyorum, pomad yazar belki.
Bebeyağı lierac ikisini de iki gündür sürmüyorum. Kırmızılık biraz hafifledi ama hâlâ çok kaşınıyor. Hatta az önce hatur hutur öyle bir kaşıdim ki dayanamayipyarın cildiyeye gideceğim, doktorum telefonda öyle dedi. Sağlık ocağının hemşirelerine gösterdim onlar da mutlaka git dedi. Geçsin artık benimki de ya
selamunaleykum arkadaşlar.uzun zamandır takip edemedim. Rabbim sağlıkla hayırla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Ayrıntılı USG ye girdim. oğlumun hareketlerini gördüm çok şükür. doktor normal göründüğünü ancak amniyon sıvısının fazla olduğunu söyledi. patolojik bir neden göremediğini çok sık rastlanan bi durum olduğunu söyledi. Benzer durumu yaşayanlar var mı.
mrb kızlar bugünlerde hep internetten bebeğim için neler gerekiyorsa onlara bakıyorum puset , ates ölçer , telsiz deli gibiyim o sayfadan diğer sayfaya atlayıp duruyorum tam alıcam bu seferde erken mi acaba diyorum ama kesin alınacak yani sizde benim gibi misiniz acaba erken mi 8. ayda mı alsam ki
slm canlarimm iyice uzak kaldim burdan ama gunduzleri eren evde olunca vaktim olmuyor gelip yazmaya.simdi bide gecmis olsuna gelenler oluyor eve iyice yorgun dusuyorum. aksam bu saattelerde pestilim cikmis oluyor
insallah oglusum krese baslasin eskisi gibi gelirim yine :)
insallah herkesin keyfi yerindedir kimsede bi yaramazlik yoktur gecmise bakamiyorum kusuruma bakmayin.
opuyprum hepinizi hayirli geceler :)
Günaydın bayanlar. Bizimde bu gün ayrıntılı günümüz.heyecan dorukta! 4 ten beri uyanığım heyecan ve mide yanmasindan uyuyamadim geçmişi okudum bu saate kadar. Birazdan çıkacağım 9 da randevumuz inşallah güzel haberlerle döneriz.
Gunaydın sevgılı guzel annecıklerım
Basılsınız bakalım... Ben ıyıyım şükür.. Kahvaltı yapıyorum... Yusufum acıkmış...
Hastaneye gıdecek olanlar guzel haberlerınızı beklıyoruz....
Herkese iyi bir gun olması dılegıyle şimdilik hoşcakalın
Günaydın herkese guzel bi gun olmasi dilegiyle
Teşekkür ederim, bir bakayım internetten. Doktora da sorarım olabilir mi diye.
Korkarım daha kötü olur diye yabugün doktora gidiyorum, pomad yazar belki.
Günaydın kızlar dün n11den siparis verdiğim hamile yastigim geldi ama boyun koyma kısmındaki boşluk çok fazla boynu sırtı boşta kalıyo destek olamıyor üstelik ilerde bebek içinde kullanacaktım ama o boşlukta bebeğin düşmeden durması için bir bebeğe daha ihtiyaç var üstelik yastık çok sert bir iki saat yattım boynu ağrıdı boyun fıtığı var zaten yani hayal kırıklığı fotolara bakın 2. Foto bana gelen yastık Eki Görüntüle 1244264 Eki Görüntüle 1244265 Eki Görüntüle 1244264 Eki Görüntüle 1244265
Günaydın kızlar dün n11den siparis verdiğim hamile yastigim geldi ama boyun koyma kısmındaki boşluk çok fazla boynu sırtı boşta kalıyo destek olamıyor üstelik ilerde bebek içinde kullanacaktım ama o boşlukta bebeğin düşmeden durması için bir bebeğe daha ihtiyaç var üstelik yastık çok sert bir iki saat yattım boynu ağrıdı boyun fıtığı var zaten yani hayal kırıklığı fotolara bakın 2. Foto bana gelen yastık Eki Görüntüle 1244264 Eki Görüntüle 1244265 Eki Görüntüle 1244264 Eki Görüntüle 1244265
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?