2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar hepinize iyi geceler..umarım iyisinizdir.hepinizi tek tek takip ediyorum ama yazmaya fırsat olmuyor bugünlerde.şeker testim sınırda çıktı,150.bir daha ki kontrolde tekrarlayacağız.alışverişler başlamış,ben henüz almadım erken gibi geliyor ama araştırıyorum.bebek arabasında karar verdim gibi fakat sizede sorayım kullanan tecrübeli anneler varsa yardımcı olsun.e-bebekte şu an nuna da indirim var,travel sistem 750 ye düşmüş tasarım ödüllü bir arabaymış ve kime sorduysam çok memnun.tek kusuru ön barı yok..önemli mi bilmiyorum.sizce nasıl?lacivert gri siyah ve kırmızı renkleri varmış.kumaşı tamamen çıkıp puset takılıyor,kumaşı yıkama açısından da avantajlı ve organik kumaş dedi satıcı

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 79
Iyi uykular arkadaşlar yarın okul var erken kalkcaz mecburen bugün okula git gel 3 defa sabah erken kalk pilim bitti hiçbirşey yapamadım ev başını almış gidiyo akşamda kitap defter ciltledik yani yatayım sabaha kadar şarj olayım

Canım çok güzel bi araba manevrası falan süpermiş daha önce de burdan arkadaşlar belirtmişti ama tek sorunu var yere çok yakın o yüzden vazgeçmişti bazı arkadaşlar :) eğer yere yakınlığı sorun olmazsa çok hoş bi araba yani :)

Hera'cım gebelik ürtikeri diye bir şey varmış. Ekim annelerinde kaşıntı ve kızarıklıktan şikayetçi arkadaşlar vardı. Bir araştır istersen.
Teşekkür ederim, bir bakayım internetten. Doktora da sorarım olabilir mi diye.

Sirkeli suyla sil
Korkarım daha kötü olur diye ya bugün doktora gidiyorum, pomad yazar belki.

Günaydın kızlar dün yaptirdigim şeker yuklemesinin sonucu belli oldu tam sınır 139 çıktı . Doktor normal dedi bende rahatladım biraz ben kilolu hamile kaldığım için çok korkuyordum yüksek çıkar diye ama çok yüksek çıkmadı şükür.

Bu arada bebeğimin cicilerini ekledim bakalım begenecekmisiz :)

Günaydın cnm güzel haberler bekliyoruz senden heyecan yapma bol bol bebeğini izle :)

Gunaydın sevgılı guzel annecıklerım
Basılsınız bakalım... Ben ıyıyım şükür.. Kahvaltı yapıyorum... Yusufum acıkmış...
Hastaneye gıdecek olanlar guzel haberlerınızı beklıyoruz....
Herkese iyi bir gun olması dılegıyle şimdilik hoşcakalın

Seni en iyi ben anlarım deli gibi kaşındım yazlıkta olduğumuz için bitlendiğimi bile sandım:)) annenler elimi tutuyordu cildim yırtılıyodu. Bol su iç hemen yatışmıyor geçmiyor yılan güzelce farklı kıyafet giy.. Ince derilerin olduğu yer göbek bacak arkası koltuk altı eklemlerin orası daha felaketi hepsi geçiyor sadece lierac kullan diğerleri cildimize ağır geliyor demek ki:) cilt doktoruna şa gitmiştim anlamamıştı bir şet

as canım ayrıntılı da suyum biraz fala demişsin bi arkadaşıma suyu fazla olduğu için şeker yüklemesi hemen yapılmıştı annede ki şekerden kaynaklı olabiliyor ama diyetle engellenebiliyor yani dikkat edersen problem olacak bişey değil

canım 8. ay da biraz geç olur bu bebişlerin ne zaman geleceği belli olmaz bide kıyafetler yıkanıp ütülenecek 7. aydan sonra iyice ağırlaşırsan zor olur yinede sen bilirsin

sılacım hayırlı olsun oğlun bi an önce iyileşir inş.

güzel haberlerle gelirsin inş. canım

günaydın mervecim günün güzel geçsin bende çok acıktım tostcuyu bekliyorum

Günaydın herkese guzel bi gun olmasi dilegiyle

günaydın canım

Teşekkür ederim, bir bakayım internetten. Doktora da sorarım olabilir mi diye.

Korkarım daha kötü olur diye ya bugün doktora gidiyorum, pomad yazar belki.

Heracım sirkeli su yakıyor onu ben denedim sen sakın deneme cildin şu an çok hassas. Bana da kendi doktorum bu kadar kaşıntı varsa ürtikerdir dedi safra keseme baktılar bir şey çıkmadı.. Malesef Johnsons yağ üzerine lierac sürüyordum eşim yoktu tatildeydim. Eşim gelince vıcık vıcık yağlanamadım:)) yıkandım cici kıyafetler ve lierac derken geçti malesef o yap yapıyor. Bol su iç ve o yağı kullanma

Günaydın kızlar dün n11den siparis verdiğim hamile yastigim geldi ama boyun koyma kısmındaki boşluk çok fazla boynu sırtı boşta kalıyo destek olamıyor üstelik ilerde bebek içinde kullanacaktım ama o boşlukta bebeğin düşmeden durması için bir bebeğe daha ihtiyaç var üstelik yastık çok sert bir iki saat yattım boynu ağrıdı boyun fıtığı var zaten yani hayal kırıklığı fotolara bakın 2. Foto bana gelen yastık

Canım ben buraya yazmıştım ama sana denk gelmedim.
Eşim bana gebe den sosis şeklinde hamile yastığı almış 90 tlye... Trabzon altın şey alsa bu kadar sevinmezdim:)) yumuşacık ve sırt desteği de var. Bazen rahatsız uyanıyorum bir bakıyorum yastık eşime gitmiş :)) çok memnunum gereksiz diye almamıştım ama bir hamirl pantolonu bir de bu yastık hamilenin iki ihtiyacı :))

Netten resim baktım ama benimkinden yok. Akşam çeker atarım yumuşak enfes ve sırt desteğini istediğin yere yerleştirebilitorsun sabit değil

Şimdi gebe bin sayfasından baktım buldum canım.. Başımdan bacak arama kadar düz kızım önüme alıyorum. Sırt desteği olan kısım da oynuyor ben şimdilik sırtıma değil belimin altında kalan boşluğa koyuyorum bazen de çıkarıyorum daha tam şişmesinin için gerekmiyor çok ama isyedim yere kaydırabildiğim için rahat ediyorum. Iade edebiliyorsan et ve bundan al.. Ben pahalı 3-4 ay sonra koca yastık gereksiz olacak diye almıyordum ama çok saçmaymış

İşte bu

Eklentiler

• image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 75
  • image.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…