2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun cnm neyin var ?
Yaklaşık on gündür karnımda kırmızı kırmızı döküntülü kaşıntılar vardı da sağolsun arkadaşlar yapıyorlardı :)

Çok teşekkür ederim cevapların için. Cildiyeden simdi döndüm. Bebeyağı vazelin gibi yağlı şeyleri sürmememiz lazımmış. Lierac'a da beş gün ara verdirdi. Yazdığı merhemi kullanıp haftaya tekrar gitmemi söyledi. Kaşındığı zaman sürmem için bir tane daha solüsyon yazdı.
Bir de gerilmeye çatlamaya bağlı kaşıntılar son zamanlarda olur, daha o kadar göbeğin yok dedi :)
Endişe edilecek bir şey olmadığını söyleyince psikolojik olarak rahatlayıp döndüm. Inşallah ilaçlar da işe yarar da karnım da rahatlar artık :)

reflü müdür mide yanması mıdır nedir çok kötü bir şey ya.. ben artık ne yersem farketmez midem yanıyor. doktorum reniiie verdi. ilk defa bugün içtim bir tane artık dayanamadım yani... (

Canım ben bu süslülerdrn aldım zaten kendimi kötü hissedeceğim moral olur bir Dr şık temiz olurum diye sabahlık zaten şık olsun üstümde diye ama abartı fiyatlara almışım sonra aynılarını 75-100 e gördüm sakın üstünde alma bu fiyatların ben kaç katı aldım ( sen nerden bakıyorsun ben Eminönü'nden aldım

rdrb

GUNAYDIN KIZLAR BENIM KADAR KARNI AGRIYAN VARMI 1 AYDIR 3 KEZ GITITM DOKTORA ALLAHTAN ENFEKSIYON YOK KUM VAR DIYORLAR BIDE UFAKLIK COK ASAGIDA BUYUYOR SUREKLI KASIKLARIMA BASINC YAPIOR HEM KARIN KASLARIM AGRIYOR HEMDE ASIRI GAZ SANCISI GIRIYOR DOKTOR CALISMAMALISIN ERKEN DOGUM RISKI VAR DIYOR AMA DOGUMA KADAR CALSIMAM GEREK BENIMLE AYNI DURUMDA OLAN VARMI ILAC FILAN KULLANAN

Merhaba güzel anneler. Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Allahıma çok şükür her şey yolunda. Henüz eşimle hiç alışveriş yapmamıştık ve iyi ki yapmamışız :) Doktor "Böyle pipili bir kızınız olamaz" dedi :)
Oğluş geliyorrrrr. :)

hayırlısı olsun canım sagılıklı olsunda Bız cınsıyetını ogrenınceye kadar ıcımıze hep erkek dogdu doktor kız dedı bızım ıcın sağlıklı olması yeter kız veya erkek olsun demedik ama hala ıcımde sankı erkekmıs hıssı var bızım ayrıtılı 27/09 de bızde böyle bıseyle karşılaşırsak saşırmam ama ben kızıma pembe pembe tulumlar aldım sanırım böyle bısey olursa bıraz pembe gıyıcek :)

Kızlar afersiniz ama dr. Kafamı baya karıştırdı... ilişkiden sonra gusül alırken vajinal temizlikte iç dudakların dışı da yıkanmalı mı? Dr. Parmak sokarak temizleyenlerde kanser oluştuğunu söyledi özellikle gebelikte çok hassasmış... sadece dış dudakların üstünden yıkamak mümkün degil gebelikten ötürümü bilmiyorum ???taharette bile el iç dudaklara doğru gidiyor ve sanki iç dudaklar tirtikli gibi geliyor acaba hasar mı görmüş :-(

aaaa önce kız mı dedi sana canım

Evet canım geçen ay gittiğimizde kız demişti doktor. Ama benim nazlı çocuğumun bacak arasında kordon vardı. Hatta bir kaç gün arayla görebilmek için tekrar bakmıştı ve %95 gibi bir oranla kız demişti :)
2. ayda sünnet görmüştüm ben rüyamda yine de sabrettim alışveriş için :)

Olsun pembede giydirirsin ne olcak ki. Benim de annem battaniye falan almış. Hiç önemli değil bence. Zaten bebecik çok kısa bir süre giyecek.

Canım geçmiş olsun hamilelikte hep oluyormuş mecbur çok su içeceğiz.enfeksiyon lökositten mi belli oluyor?benim 9 çıkmış hemşire su iç dedi de...b

canım sağlık ocağında tahlilden sonra gidemedim sonuçları almaya daha beni ebe aradı söyledi kendisi... idrar tahlili yapmıştı orda çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…