Bende onu rahat diye beğendim ama ilk süslü olanda da gözüm kaldı ikisi fazla mı olur acepAlttaki pembeleri beğendim
nerede buldun bu terlikleri?
Sanırım hastane için bunlardan birini alıcam bana çok sevimli geldi. Tüylü taşlı dantelli şeyleri başka zaman giyemem ama bunları yıkayıp giyebilirim evde.
Bende onu rahat diye beğendim ama ilk süslü olanda da gözüm kaldı ikisi fazla mı olur acep
Yaklaşık on gündür karnımda kırmızı kırmızı döküntülü kaşıntılar vardı da sağolsun arkadaşlar yapıyorlardı :)Geçmiş olsun cnm neyin var ?
Seni en iyi ben anlarım deli gibi kaşındım yazlıkta olduğumuz için bitlendiğimi bile sandım:)) annenler elimi tutuyordu cildim yırtılıyodu. Bol su iç hemen yatışmıyor geçmiyor yılan güzelce farklı kıyafet giy.. Ince derilerin olduğu yer göbek bacak arkası koltuk altı eklemlerin orası daha felaketi hepsi geçiyor sadece lierac kullan diğerleri cildimize ağır geliyor demek ki:) cilt doktoruna şa gitmiştim anlamamıştı bir şet
Çok teşekkür ederim cevapların için. Cildiyeden simdi döndüm. Bebeyağı vazelin gibi yağlı şeyleri sürmememiz lazımmış. Lierac'a da beş gün ara verdirdi. Yazdığı merhemi kullanıp haftaya tekrar gitmemi söyledi. Kaşındığı zaman sürmem için bir tane daha solüsyon yazdı.Heracım sirkeli su yakıyor onu ben denedim sen sakın deneme cildin şu an çok hassas. Bana da kendi doktorum bu kadar kaşıntı varsa ürtikerdir dedi safra keseme baktılar bir şey çıkmadı.. Malesef Johnsons yağ üzerine lierac sürüyordum eşim yoktu tatildeydim. Eşim gelince vıcık vıcık yağlanamadım:)) yıkandım cici kıyafetler ve lierac derken geçti malesef o yap yapıyor. Bol su iç ve o yağı kullanma
rdrbKızlar bi sitede buldum bu loğusa pijama takımlarını ama karar veremedim sizce böyle süslü bişey mi almalı yoksa sade rahat bi pijama mı??Eki Görüntüle 1244308 Eki Görüntüle 1244309 Eki Görüntüle 1244310 Eki Görüntüle 1244311
Çok güzel bunlar bende süslü gecelik arıyodum bayıldım canımKızlar bi sitede buldum bu loğusa pijama takımlarını ama karar veremedim sizce böyle süslü bişey mi almalı yoksa sade rahat bi pijama mı??Eki Görüntüle 1244308 Eki Görüntüle 1244309 Eki Görüntüle 1244310 Eki Görüntüle 1244311
Merhaba güzel anneler. Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Allahıma çok şükür her şey yolunda. Henüz eşimle hiç alışveriş yapmamıştık ve iyi ki yapmamışız :) Doktor "Böyle pipili bir kızınız olamaz" dedi :)
Oğluş geliyorrrrr. :)
Eki Görüntüle 1244330
hayırlısı olsun canım sagılıklı olsunda Bız cınsıyetını ogrenınceye kadar ıcımıze hep erkek dogdu doktor kız dedı bızım ıcın sağlıklı olması yeter kız veya erkek olsun demedik ama hala ıcımde sankı erkekmıs hıssı var bızım ayrıtılı 27/09 de bızde böyle bıseyle karşılaşırsak saşırmam ama ben kızıma pembe pembe tulumlar aldım sanırım böyle bısey olursa bıraz pembe gıyıcek :)Merhaba güzel anneler. Dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Allahıma çok şükür her şey yolunda. Henüz eşimle hiç alışveriş yapmamıştık ve iyi ki yapmamışız :) Doktor "Böyle pipili bir kızınız olamaz" dedi :)
Oğluş geliyorrrrr. :)
Eki Görüntüle 1244330
Canım bunları resimlerin üzerinde yazan siteden mi buldun? Oraya baktım da böyle süsl modeller göremedim benKızlar bi sitede buldum bu loğusa pijama takımlarını ama karar veremedim sizce böyle süslü bişey mi almalı yoksa sade rahat bi pijama mı??Eki Görüntüle 1244308 Eki Görüntüle 1244309 Eki Görüntüle 1244310 Eki Görüntüle 1244311
bir de idrarımda enfeksiyon çıkmış.. çok su içmem gerekiyormuş.. daha ne kadar içeyim bilmiyorum ki zaten damacana kadar oldumm
Benim tercihim sadeden yana bunlarda güzel fakat çok süslü gibiler canım yinede begendiysen bir takım alabilirsin :)Kızlar bi sitede buldum bu loğusa pijama takımlarını ama karar veremedim sizce böyle süslü bişey mi almalı yoksa sade rahat bi pijama mı??Eki Görüntüle 1244308 Eki Görüntüle 1244309 Eki Görüntüle 1244310 Eki Görüntüle 1244311
aaaa önce kız mı dedi sana canım
hayırlısı olsun canım sagılıklı olsunda Bız cınsıyetını ogrenınceye kadar ıcımıze hep erkek dogdu doktor kız dedı bızım ıcın sağlıklı olması yeter kız veya erkek olsun demedik ama hala ıcımde sankı erkekmıs hıssı var bızım ayrıtılı 27/09 de bızde böyle bıseyle karşılaşırsak saşırmam ama ben kızıma pembe pembe tulumlar aldım sanırım böyle bısey olursa bıraz pembe gıyıcek :)
Canım geçmiş olsun hamilelikte hep oluyormuş mecbur çok su içeceğiz.enfeksiyon lökositten mi belli oluyor?benim 9 çıkmış hemşire su iç dedi de...b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?