ben yaptırmıyorum...kızlar içinizde şeker yüklemesi yaptırmayan var mı?
2 hafta sonra bana yapılacak canım, kontrolümde doktoruma istemediğimi söyledim. Sende gizli şeker varsa bebeğine birşey olursa bunun sorumlusu cann krty mı olacak dedi. Eğer farkedilmezse şeker çok ciddi zararları varmışşeker yükleme konusunda bende çok kararsızım,hele bugün canan karatay hoca yine delirmiştii,cinayet diyo resmen kadın ya,ciğerleri gelişmezmiz bebeğin,küveze girermiş erken doğum,daha neler neler saydı ya,ben çok korktum,perşembe dr randevum var,bakalım isticekmi,o ne dicek çok merak ediyorum
Doktorun yaptirmami dedi sen mi istemiyorsun.merhaba herkese...
ben yaptırmıyorum...
ben istemedim...ikiz gebeyim daha 6 kilo aldım.açlık şekerim 70 ve ailem de şeker geçmişim yok..dra söyledim oda gerek görmedi...Doktorun yaptirmami dedi sen mi istemiyorsun.
bugün ayrıntılı ultrasona girdik. 10 dk felan sürdü ben de baya kapsamlı bişey zannediyordum değilmiş. dr 2li testi yapmadığımı duyunca onu yapmadıysan ayrıntılıyı neden yapıyosun deyip tersledi biraz. şeker yükleme konusunda ben de kararsızım. sağlık ocağı ayın 1ine çağırdı bakalım yükleme için. bir de nihayet bebeğimizin cinsiyetini öğrendik. kızımız olacak inşallah. hayırlı evlatlarımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah.
Benimde aclik 72 4 kilo aldim 54 kiloyum kizimda cikmamisti ailemdede cok sukur yok bende kararsizim cok doktorum yaptir dedi ama ben sordum belki o da yaptirmayacaktiben istemedim...ikiz gebeyim daha 6 kilo aldım.açlık şekerim 70 ve ailem de şeker geçmişim yok..dra söyledim oda gerek görmedi...
bende dr karatay dan çok etkilendim
gerçekten zor bir karar ama bu testin uzun bir geçmişi yok..benmde ilk gebeliğimde çıkmadı o yüzden yaptırmamaya karar verdim.Benimde aclik 72 4 kilo aldim 54 kiloyum kizimda cikmamisti ailemdede cok sukur yok bende kararsizim cok doktorum yaptir dedi ama ben sordum belki o da yaptirmayacakti
Biz gurbetteyiz, eşimle ikimizin ailesi de başka şehirlerde. Bol bol yatılı misafirlik geçirdiğimiz için park yatak düşünüyorum. Odayı doğumdan sonra yapacağız. Modeli seçeceğiz, doğumdan sonra eşim gidip sipariş eder diye düşünüyorum. Odada büyüyen yataklardan düşünüyoruz. Kaliteli bir şey alıp yıllarca kullanırız, bebişler büyük adam olunca korumaları ve ayak ucunu çıkarıp masrafsız hallederiz inşallah. :) Ablam 9 aya kadar beşik kullanmıştı hem küçüktü hem de park yataktan daha güzel bence ama bize uymayacak. Tek sıkıntımız 2 park yatağı yatak odamıza sığdırmak olacak galiba, gerçi ilk günlerde tek park yatak yeter, enine yatırırsın diyor arkadaşlar. :)Selam kızlar bol tepikli bir gün olsun hepimizeburası gerçekten çok sakinleşmiş. Sıla gelmez olmuş. Ben beşik konusunda çok kararsızım baştan beri park yataklara bakıyordum şimdide büyüyen beşiklere bakıyorum yardımmmmm istiyorum. Birde ikiz geliyor ikisini bir süre yatırabilirmiyim acaba
Ben de verdiğim 3 kiloyu aldım. Başlangıç kilomdayım, geçen kontrolde hem doktora hem de diyetisyene sordum yapacağız, zararı yok dediler. Yine de insanın kafası karışıyor.ben istemedim...ikiz gebeyim daha 6 kilo aldım.açlık şekerim 70 ve ailem de şeker geçmişim yok..dra söyledim oda gerek görmedi...
bende dr karatay dan çok etkilendim
Ben varım, buralardayım ama çoğunlukla okuma modundayım.Antalyali arkdaslar vardi kayboldular sanki
Kızlar ben bu ay iki kez ultrasona girdim. Dört boyutlu da geçen hafta fotoğraf alamamıştık. Bu hafta tekrar gittim. Ultrasonun zararı var mı kafama takıldı. Amerika'da yasaklanmış ya neden acaba??
Eskisi gibi yogun degil artik ya sen naptin alışveriş icin gezdin mi bi yerleri hicBiz gurbetteyiz, eşimle ikimizin ailesi de başka şehirlerde. Bol bol yatılı misafirlik geçirdiğimiz için park yatak düşünüyorum. Odayı doğumdan sonra yapacağız. Modeli seçeceğiz, doğumdan sonra eşim gidip sipariş eder diye düşünüyorum. Odada büyüyen yataklardan düşünüyoruz. Kaliteli bir şey alıp yıllarca kullanırız, bebişler büyük adam olunca korumaları ve ayak ucunu çıkarıp masrafsız hallederiz inşallah. :) Ablam 9 aya kadar beşik kullanmıştı hem küçüktü hem de park yataktan daha güzel bence ama bize uymayacak. Tek sıkıntımız 2 park yatağı yatak odamıza sığdırmak olacak galiba, gerçi ilk günlerde tek park yatak yeter, enine yatırırsın diyor arkadaşlar. :)
Ben de verdiğim 3 kiloyu aldım. Başlangıç kilomdayım, geçen kontrolde hem doktora hem de diyetisyene sordum yapacağız, zararı yok dediler. Yine de insanın kafası karışıyor.
Ben varım, buralardayım ama çoğunlukla okuma modundayım.
Bende ole düşünüyorum ama drlar inatci yacanım ultrason gama ışınıyla çalışıyor bilinen bir zararı yok ama gereksiz yere baktırmamak bebeğide rahatsız etmemek gerek...
kızlar bende şeker yuklemesi yaptırmayacağım zaten aldıgım kılo normal ve şekerim çıksa bile diyetten başka bişey vermiyorlar.boşuna 50gr lık glikoz(şeker) yememin kafama takmamında anlamı yok.rahatlık gerekiyor gebelikte strese sokan tahlıllere mantık çerçevesinde HayıR :)
Benim bütün arkadaşlarim yaptirdi hiç sorun yok hele bitane abla dediğimiz biri var kizı 17 yaşında ona bile yapıldı bende anlamadim koladan bi farki yokki o suyun ben kolada içiyorum yani tatlilar homili girttlak yeniyo benim kizimda tatliya cok duyarli şrkerli bişiy yediğimde takla atiyo resmen şrkerli suyada atni tepkiyi verdi ama benim seker ilmuş 168 masallah diyete girdim perşembe 100 lük var hayırlısıBebde arastirdim sadece o diyor zararli diye benim arkadaşimla aramda bi ay var ayni dr gidiyoruz o yaptirdi o gun hic durmadi kipir kipirdi dedi bide baska arkadas yaptirmis sonucu almamis bebgiyle tehlike atlattilar ondan kafam cok karisik
Anladım canım. Hissediyormudur bakıldığını acaba?canım ultrason gama ışınıyla çalışıyor bilinen bir zararı yok ama gereksiz yere baktırmamak bebeğide rahatsız etmemek gerek...
kızlar bende şeker yuklemesi yaptırmayacağım zaten aldıgım kılo normal ve şekerim çıksa bile diyetten başka bişey vermiyorlar.boşuna 50gr lık glikoz(şeker) yememin kafama takmamında anlamı yok.rahatlık gerekiyor gebelikte strese sokan tahlıllere mantık çerçevesinde HayıR :)
Gıdıklanıyormuş cünkü benimkisi sağa sola kaçıyorAnladım canım. Hissediyormudur bakıldığını acaba?
Bende gidip kestirdim süper oldu kanımca :)ben hamileyken saçımı kestirdim canım.. çünkü çook uzun saçım vardı artık baş edmiyordum.
Aaay kıyamam onlara ben. Benimki de elini yüzüne kapatmış yüz üstü yatıyordu.Gıdıklanıyormuş cünkü benimkisi sağa sola kaçıyor
Evet cnm ya bende öyle düşündüm ve batıl inanç kötü bişey kestirdim gitti :)Gecen sene kuran kursuna giderken hocamiza sormuştu bir bayan
Hocamiz kuranda öyle birşey olmadigini batil inanç olduğunu söylemişti.
Valla ben inanmıyorum oyüzden kestirdim allah izin vermezse hiç bir şey olmaz :)ben de inanmıyorum cok saçma ama kestiremiyorum dasaçlarımın uçları pert. kendime diyorum saçmalama git accık aldır ucundan diye ama yok gidemiyom kalmış şurda üç ay diyom aman ne bileyim işte duygusallıktan zaar yoksa biri benim yaptığımı yapsa cok kınardım onu haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?