iyi olur tabi canımBenim de Komşum verecek öyle bir beşik
Oturma odasında mutfakta dediğin gibi gozumun önünde olur
2 numara
aynenEvet ya paylasimlar cok azaldi
canım bu arabayı missdelly arkadaşımız tavsiye etmişti bende beğenmiştim sonra yerinde görmüş tekerleri yere çok yakınmış e bizim kaldırımlar malum o yüzden yüksek tekerli bir modele baksan daha iyi olurTatlı kuşlar ben çok kararsız kaldım. E bebekten nunanın bebek arabasını gördüm bayağı bi gezdik travel sistemli bişiy almayı istiyordum aslında reyon sorumlusu bu arabayı tavsıye etti çok kullanışlı 85 kiloya kadar taşıma kapasitesi var manevra kabiliyeti falanda çok ii ayrıca puseti oto koltuğu olarak kullanılabiliyo kemerle değil izofikle koyduğun anda koltuğa kitlenen apatarla birlikte şuan kampanyada. Araba görüntüsü çok şık gelmedi ama çok artısı var aklımda travel arabalarda kaldı. Resim atıyorum karar vermem konusunda yardımcı olursanız çooook sevincem.. Fiyatı da uygun araba puset oto kilit aparatı 749 ayrıca oto koltuğu alma gereksinimi de ortadan kalkıyor.. Bi çare lütfennnÇooook kararsızımmm..
molfix tabi ki çünkü Türk malı gayet ince sızdırmaz kolay kolay ben memnunumPekiii kizlar simdi bide bez secimi var siz ne düşünüyorsunuz
sağol canım herkes ikiyi beğendi:)bende 2. beğendim zürafalı olan cok sevimli
geçmiş olsun canımİyi aksamlar kızlar nasılsınız.. En son yazdıgımda rahatszdım anca kendıme geldim..
Bu facede nerden cıktı ya ...
Sılam nerdesın gulum gel artık.. Eflalimm hepsi cook guseeeel...
Kızlar bebişlerin cicileri konusundada yazdım bez stogu yapmayın.bebegın cildi hangı beze uyum saglar bılemeyız..
Bn ılk yaptım .. Prima aldık yenıdogan olmadı molfıx aldıj hep kızımın poposu pişti.. Islak mndıl kullnmadım halde..
En sonunda bim deki bebek bezinden aldım hala onu kullnıyoruz.. Evyapın urunu.. Kremli bez denedık ve kızımın masaallh 3. Aylıkkn kullnmaya basladım hiç pişigi olması..
Hatta bazen 12 saatten fazla kalıyodu sabh uyuyodu cok kupkyru kalıyodu...
Ama kımıne de o bez iyi gelmedi
Yani ilkten prima molfıx alın zaten deneye deneye ögrenıyo ınsan
bugün ayrıntılı ultrasona girdik. 10 dk felan sürdü ben de baya kapsamlı bişey zannediyordum değilmiş. dr 2li testi yapmadığımı duyunca onu yapmadıysan ayrıntılıyı neden yapıyosun deyip tersledi biraz. şeker yükleme konusunda ben de kararsızım. sağlık ocağı ayın 1ine çağırdı bakalım yükleme için. bir de nihayet bebeğimizin cinsiyetini öğrendik. kızımız olacak inşallah. hayırlı evlatlarımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah.
Canim oncelikle saglikliymis bebegin cok şükür. Bugunde bende universite hastanesinde yaptirdim oyle bekleme falan olmadi doktorumda cok iyiydi,ustune ustluk esimde girdi hatta ve hatta ilk defa bebegimizi gordu,doktora sorduk tabi gidebilirsin dedi.onunda görmesini cok istiyodum,tek tek eli ayagi parmagi orasi burasi anlatti daha cok babamiza anlattiDetaylı ultrason için 3 saat sıra bekledik üniversite hastanesinde annem de eşim de giremedi yasakmış. Doktor da bana kızdı yanında daha önce yapılan test sonuçlarını niye getirmedin sizin gibiler buraya hastane olarak görmüyor burası bir hastane size evde süs olarak kullanın diye test yapılmıyor sen kesin özele gidiyorsundur burayı hastane gibi görmüyorsunuz sonrada bizden bilgi istiyorsunuz hepiniz böylesiniz dedi ben ise randevu alırken sormuştum yanımda getirme gereken birsey test sonucu ultrason kagidi gibi diye yok getirme demislerdi doktor öyle deyince bana bu şekilde bilgi verilmedi bilmiyordum dedim ve arkasından yukarıda yazdıklarımı arka arkaya söyledi kısa bir sürede baktı ben ekrandan birsey anlamadım hiç bilgi de vermedi organları yüzü falan demedi göremedim birsey en sonunda haftasına göreherseyi normal kalbinde de sorun yok leke önemsiz dedi şükür sağlıkliymis
Canim o benimde oluyo yurudugumde ama her yurumemde degil bazen.oldugu zaman az da yurusem agri saplaniyoKizlar sabah aksam yürüyüş vyapiyorum malum şekerim tokluk 168 çıktı yorulunca vajinama iğne batar gibi sancı giriyor bu neden olur..
Bende yaptirmadim cok kararsizimkızlar içinizde şeker yüklemesi yaptırmayan var mı?
bugün ayrıntılı ultrasona girdik. 10 dk felan sürdü ben de baya kapsamlı bişey zannediyordum değilmiş. dr 2li testi yapmadığımı duyunca onu yapmadıysan ayrıntılıyı neden yapıyosun deyip tersledi biraz. şeker yükleme konusunda ben de kararsızım. sağlık ocağı ayın 1ine çağırdı bakalım yükleme için. bir de nihayet bebeğimizin cinsiyetini öğrendik. kızımız olacak inşallah. hayırlı evlatlarımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah.
Benim dr deli o kadin diyor ama insanin kafasi karisiyorşeker yükleme konusunda bende çok kararsızım,hele bugün canan karatay hoca yine delirmiştii,cinayet diyo resmen kadın ya,ciğerleri gelişmezmiz bebeğin,küveze girermiş erken doğum,daha neler neler saydı ya,ben çok korktum,perşembe dr randevum var,bakalım isticekmi,o ne dicek çok merak ediyorum
Kizlar bu aksam prof dr canan karatayi dinledim seker yuklemesi yaptirmayin diyordu ben kizimda yaptirdim sorun olmadi ama simdi biraz cekiniyorum kizimda hic sikinti cekmemistim hepiniz yaptirdinizmi benim gibi kararsiz kalan varmi...
Benim doktorda kırmış o kafayı şeker yüklemesiyle dedi çok kızdı bütün diktorlar yapilsın diyoruz kötü bişey olsa izin verirmiyiz kafasina göre o yasak bu yasak diyor git gör en fazla hastalik ondadir dediBenim dr deli o kadin diyor ama insanin kafasi karisiyor
Alttaki boyayi gormeyin tabiKizlar bunlari aldim sonunda
Bebde arastirdim sadece o diyor zararli diye benim arkadaşimla aramda bi ay var ayni dr gidiyoruz o yaptirdi o gun hic durmadi kipir kipirdi dedi bide baska arkadas yaptirmis sonucu almamis bebgiyle tehlike atlattilar ondan kafam cok karisikBenim doktorda kırmış o kafayı şeker yüklemesiyle dedi çok kızdı bütün diktorlar yapilsın diyoruz kötü bişey olsa izin verirmiyiz kafasina göre o yasak bu yasak diyor git gör en fazla hastalik ondadir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?