2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bugün ayrıntılı ultrasona girdik. 10 dk felan sürdü ben de baya kapsamlı bişey zannediyordum değilmiş. dr 2li testi yapmadığımı duyunca onu yapmadıysan ayrıntılıyı neden yapıyosun deyip tersledi biraz. şeker yükleme konusunda ben de kararsızım. sağlık ocağı ayın 1ine çağırdı bakalım yükleme için. bir de nihayet bebeğimizin cinsiyetini öğrendik. kızımız olacak inşallah. hayırlı evlatlarımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah.

Kizlar selam unnado ya uye olan var mi?? Ben yeni uye oldum ozellikle mobil uygulamasini cok begendim. Cok degisik ciciler tulumlar var ve uygun fiyata dayanamayip aldim Bi bakin derim. Sevdigim seyleri sizinle paylasmak mutlu edio beni

Benim de Komşum verecek öyle bir beşik
Oturma odasında mutfakta dediğin gibi gozumun önünde olur

2 numara
iyi olur tabi canım

tamam 2 numara önde:)
Evet ya paylasimlar cok azaldi
aynen
canım bu arabayı missdelly arkadaşımız tavsiye etmişti bende beğenmiştim sonra yerinde görmüş tekerleri yere çok yakınmış e bizim kaldırımlar malum o yüzden yüksek tekerli bir modele baksan daha iyi olur
Pekiii kizlar simdi bide bez secimi var siz ne düşünüyorsunuz
molfix tabi ki çünkü Türk malı gayet ince sızdırmaz kolay kolay ben memnunum
bende 2. beğendim zürafalı olan cok sevimli
sağol canım herkes ikiyi beğendi:)
geçmiş olsun canım

bez konusunda haklısın canım ama inşaallah prima ya da huggise mecbur kalmam en son çare bile olmasın yani israile yedirmem paramı bile bile

kısa sürüyor canım benimkide öyle oldu, ayrıca kızmaya ne hakkı varmış ikilide bakılanla ayrıntılıda bakılan aynı şey mi saçmalık!

kızlar adem güneşin güvenli bağlanma adlı kitabını okumanızı tavsiye ediyorum emzirme yan yana uyuma aynı odada uyuma anneyle ilişki babayla ilişki gibi bilmemiz gereken önemli şeylerden bahsediyor ben şiddetle tavsiye ediyorum

Canim oncelikle saglikliymis bebegin cok şükür. Bugunde bende universite hastanesinde yaptirdim oyle bekleme falan olmadi doktorumda cok iyiydi,ustune ustluk esimde girdi hatta ve hatta ilk defa bebegimizi gordu,doktora sorduk tabi gidebilirsin dedi.onunda görmesini cok istiyodum,tek tek eli ayagi parmagi orasi burasi anlatti daha cok babamiza anlatti ben fazla goremedim.sonra bi ara bana cevirdi bana da kisaca anlatti.senin doktorun manyakmis biraz galiba.bazilari cok ters oluyo.sanirim oyle denk geldi.bebegin saglikli ya ona bak bosvet doktoru

Kizlar sabah aksam yürüyüş vyapiyorum malum şekerim tokluk 168 çıktı yorulunca vajinama iğne batar gibi sancı giriyor bu neden olur..

Sonunda detaylimizida yaptirdik.Allaha sukur bisey cikmadi.Ama ben hala bebegimin cinsiyetinde net degilim.iki doktor biri özel biri devlette kendi doktorum olmak üzere cinsiyetine kiz dedi ama kesin yüzde ihtimal vermediler.bugunde detaylida benim bebegim resmen bir bacagiyla kapadi ve doktor göremedi :-( kipir kipir surekli hareket halkindeydi ama o 10 dk boyunca acmadi bacagini :-( kizim diye seviyorum ama net bisey istiyorum :'( offff offfff
Cok edepli bisey cikti bu ama dogumdan sonra gorusucem ben onunla hele bi edepsiz ciksin
Bugun ultrasonda bende safra kesemde camur cikti.Allaha sukur bebeğime zarari yokmus.Ama doktorum doğumdan sonra tekrar ultrasona gelmemi soyledi.Bu kendi kendine cikabilirde kaybolabilirde dedi :-( yaklasik 1 aydirda belimde bi agri sanirim onunla alaakali.ara sira vuruyo saniyelik bisey 15 saniyede bir agri geliyo.Ama onemli olan bebegimde onun biseyi yokmus ya gerisi onemli degil.sira seker yuklememizde hayirlisiyla onuda atlatalim ;-)

Kizlar bu aksam prof dr canan karatayi dinledim seker yuklemesi yaptirmayin diyordu ben kizimda yaptirdim sorun olmadi ama simdi biraz cekiniyorum kizimda hic sikinti cekmemistim hepiniz yaptirdinizmi benim gibi kararsiz kalan varmi...

şeker yükleme konusunda bende çok kararsızım,hele bugün canan karatay hoca yine delirmiştii,cinayet diyo resmen kadın ya,ciğerleri gelişmezmiz bebeğin,küveze girermiş erken doğum,daha neler neler saydı ya,ben çok korktum,perşembe dr randevum var,bakalım isticekmi,o ne dicek çok merak ediyorum

Benim dr deli o kadin diyor ama insanin kafasi karisiyor

Kizlar bu aksam prof dr canan karatayi dinledim seker yuklemesi yaptirmayin diyordu ben kizimda yaptirdim sorun olmadi ama simdi biraz cekiniyorum kizimda hic sikinti cekmemistim hepiniz yaptirdinizmi benim gibi kararsiz kalan varmi...

aynen ya bende canan hocayı dinledim hemen etkilendim,bende henüz yaptırmadım gerçi dr uma 2 gün var randevum,bakalım o ne diyecek.

Benim doktorum yaptir dedi ama canan karatay kafami karistirdi bayramdan sonra yaptirmayi dusunuyordum.

Kizlar bunlari aldim sonunda

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-23-19-33-40.webp
    87,3 KB · Görüntüleme: 94
Bebde arastirdim sadece o diyor zararli diye benim arkadaşimla aramda bi ay var ayni dr gidiyoruz o yaptirdi o gun hic durmadi kipir kipirdi dedi bide baska arkadas yaptirmis sonucu almamis bebgiyle tehlike atlattilar ondan kafam cok karisik

Bende persembe yaptircam seker yuklemesini cok tedirginim korkuyorum ama yaptircaz mecburen yaptirmazsam da keske yaptirsaydim diye söylenirim kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…