- 13 Ağustos 2014
- 32
- 89
- 8
- 39
nerde yaşıyosun? biz zaten bayramdan bayrama gidiyoz. üf kendi yatağımda bile uyuyamıyom ben napacam orda bilmiyorum.Bende bayramin 3. Gunu kayseriye gidip 1 gün kaynanamda kalip annemlere gececem
Ama o bile gözümde büyüyor hic gitmek istemiyorum
Simdi netten baktimda canim heralde bu ama fiyat 600 buna puset dahil degil mi acabaTatlı kuşlar ben çok kararsız kaldım. E bebekten nunanın bebek arabasını gördüm bayağı bi gezdik travel sistemli bişiy almayı istiyordum aslında reyon sorumlusu bu arabayı tavsıye etti çok kullanışlı 85 kiloya kadar taşıma kapasitesi var manevra kabiliyeti falanda çok ii ayrıca puseti oto koltuğu olarak kullanılabiliyo kemerle değil izofikle koyduğun anda koltuğa kitlenen apatarla birlikte şuan kampanyada. Araba görüntüsü çok şık gelmedi ama çok artısı var aklımda travel arabalarda kaldı. Resim atıyorum karar vermem konusunda yardımcı olursanız çooook sevincem.. Fiyatı da uygun araba puset oto kilit aparatı 749 ayrıca oto koltuğu alma gereksinimi de ortadan kalkıyor.. Bi çare lütfennnÇooook kararsızımmm..
Kampanyalı hali nette yok e bebek Mağazası'nda kampanyada..Simdi netten baktimda canim heralde bu ama fiyat 600 buna puset dahil degil mi acaba
Pekiii kizlar simdi bide bez secimi var siz ne düşünüyorsunuz
kızlar burda da sorayım bu takımlardan hangisi güzel
Eki Görüntüle 1250957 Eki Görüntüle 1250958 Eki Görüntüle 1250959 Eki Görüntüle 1250960
Acikcasi ben yerli olsun istiyorum bu yuzden molfix düşünüyorumevet bu konuda bende fikirler bekliyorum ıslak mendil olarak uni baby yeni doğan aldım şimdi sıra bezde bu ay başında bez kulak çubuğu şampuan tarak fırça tırnakmakası almayı düşünüyorum ne önerirsiniz
Gecmis olsun canim bende stok yapmayi düşünmüyorum ama ilk molfix almayi düşünüyorumİyi aksamlar kızlar nasılsınız.. En son yazdıgımda rahatszdım anca kendıme geldim..
Bu facede nerden cıktı ya ...
Sılam nerdesın gulum gel artık.. Eflalimm hepsi cook guseeeel...
Kızlar bebişlerin cicileri konusundada yazdım bez stogu yapmayın.bebegın cildi hangı beze uyum saglar bılemeyız..
Bn ılk yaptım .. Prima aldık yenıdogan olmadı molfıx aldıj hep kızımın poposu pişti.. Islak mndıl kullnmadım halde..
En sonunda bim deki bebek bezinden aldım hala onu kullnıyoruz.. Evyapın urunu.. Kremli bez denedık ve kızımın masaallh 3. Aylıkkn kullnmaya basladım hiç pişigi olması..
Hatta bazen 12 saatten fazla kalıyodu sabh uyuyodu cok kupkyru kalıyodu...
Ama kımıne de o bez iyi gelmedi
Yani ilkten prima molfıx alın zaten deneye deneye ögrenıyo ınsan
Anladim canim bende bi gidip bakiyimKampanyalı hali nette yok e bebek Mağazası'nda kampanyada..
ben ben ben. bayramdan sora yaptırcam galiba.kızlar içinizde şeker yüklemesi yaptırmayan var mı?
ben ben ben. bayramdan sora yaptırcam galiba.
Ben daha yaptirmadim canim ne oldukızlar içinizde şeker yüklemesi yaptırmayan var mı?
Bende hic yaptirmycaktim ama dr inatlasti sonra birazda arastirdim cevremdeki arkdaslarima sordum bi arkdas bebgiyle tehlike atlatinca iyi dedim artiksorum yanlış oldu ,yani hiç yaptırmayacak var mı ? ben :)
kızlar içinizde şeker yüklemesi yaptırmayan var mı?
Sen nasil ikna ettin dr canimsorum yanlış oldu ,yani hiç yaptırmayacak var mı ? ben :)
Ben canim yarin doktor kontrolum var orda sorcam insallahkızlar içinizde şeker yüklemesi yaptırmayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?