2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
birinciyi yaptın ve çok şükür kalktın buda öyle olucak işte evet ameliyat zor ama düşünsene o cennet kokuyu içine çekiceksin o an işte yaşama sebebin :)
Haklısın canım dün ablamda diyor sen istemediğin için zor geldi benim ağrım az oldu ben hemen kalktım diyor, bu sefer biliyorsun o yüzden güzel olur boşuna takma diyor, o koku yeter sağlıklı olduğunu göreyimde kuzumun

Sağol canım

Emin ol aynı sancı bir tık fazlası, şöyle örnek vereyim, benim üç ablam var ikisi normal doğurdu ben sezaryen ( ama normal sancı çektim yazdığım gibi) birinin olmadı evlat edindi, normal olan ablamın biri sancısı 60 ta 70 te bile olsa dayanamıyormuş çünkü onun adet sancısı hiç olmazdı, diğer ablamın adet sancısı benimki gibi olurdu ona da kolay geldi doğum sancısı

Benimde adet sancım çok olur ağrı kesicisiz hayatta geçiremem günlerini okadar kötü oluyor ki
Bu arada okumayacağım diyorum ama yinede dayanamıyorum
burnumu çeke çeke bi hal oldum okurken resmen

Benimde adet sancım çok olur ağrı kesicisiz hayatta geçiremem günlerini okadar kötü oluyor ki
Bu arada okumayacağım diyorum ama yinede dayanamıyorum
burnumu çeke çeke bi hal oldum okurken resmen
Canım rahatsız oluyorsanız yazmayalım etkilemeyelim sizi üzülürüm sonra

Kızlarrr kocaman bi alkış istiyorum tam tamına 1 haftadır ertelediğim şeker yüklemesini bu gün hastaneye gidip yaptırdım, hemde kusmadan korkmadan. Kendimle gurur duyuyorummmm
tebrik ediyorum darısı başım bayramdan sonra yaptırırım bende artık, sonuçta güzel çıkar inşaallah canım

Aynen eğer etkileniyorsanız kapatalım konuyu maksat moral bozmak değil hatta gaza getirmek

Kızlarrr kocaman bi alkış istiyorum tam tamına 1 haftadır ertelediğim şeker yüklemesini bu gün hastaneye gidip yaptırdım, hemde kusmadan korkmadan. Kendimle gurur duyuyorummmm
darısı bizim başımıza inşallah.Hem yaptırmak hem yaptırmamak istiyorum kafam çokk karışık

ya tamam salya sümük oluyoruz ama merakta etmiyo değilim okumasam meraktan ölüyorum en azından başımıza ne geleceğini öğrenmeye çalışıyoruz ooffff tüküreyim ben bu hormonlara
Canım ben oğlumda pozitif doğum hikayeleri okudum hep belkide ondan kolay geldi bana yanımda hiç olumsuz konuşturmazdım, malum biz kadınlar bayılırız doğumu anlatmaya aman derdim olumsuzsa duymak istemiyorum size kalsın pek bozulurlardı napıyım ben istemiyorum olumsuz tarafları duymayı

nete yaz pozitif doğum hikayeleri diye o zaman gör salya sümüğü

cesaret edip okuyamıyorum ki okuyabilsem keşke aslında merakta ediyorum yani ama sizin hikayeleriniz bana yetiyo fazlası zarar

gözün aydın canım darısı başımıza

benimki bayramdan sonra olacak sanırım ama ilaçlarım ne zaman biter bilmem önce onları bi sayıyım bakıyım ona göre ertelerim

Her doğum bence kendine özel sezeryan yada normal ikisinde de sancı çekiyorsun ama bana sorarsanız normal yapma şansınız varsa normal yapın...ben oğlumu sezeryanla doğurdum şimdi normal yapmak istiyorum doktorum konuştum benim küçük çocugum var ben yaptırmıyorum ama ablam yaptırıyor dedi... son günlere kadar konturolleri kendi doktoruma daha sonrada ablasına devam etmeyi düşünüyorum allahım izin verirse en azından normali denemek istiyorum

kızlar benim de hiç regl sancım olmaz şimdiye kadar hiç hissettiğimi hatırlamıyorum ben de mi dayanamıcam yani?
gerçi benim ağrı eşiğim filan çok yüksektir hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar meraba hastaneden geldim 100 luk şeker yüklemem vardı. Mahvoldum ictim yarim saat gecti fenalik gwldi bayilmisim bütün hastane başımda zorla ayılmışım bu nasıl bişiymiş mahvoldum yanlız asla gitmeyin tavsiyem bu

geçmiş olsun canım. inş sonuçları iyi gelir.

benim de ağrım oluyordu az önce doktora gittim bebek büyüdükçe gerilen kasların ağrısıymış.. mecbur katlanacaz

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…