Haklısın canım dün ablamda diyor sen istemediğin için zor geldi benim ağrım az oldu ben hemen kalktım diyor, bu sefer biliyorsun o yüzden güzel olur boşuna takma diyor, o koku yeter sağlıklı olduğunu göreyimde kuzumunbirinciyi yaptın ve çok şükür kalktın buda öyle olucak işte evet ameliyat zor ama düşünsene o cennet kokuyu içine çekiceksin o an işte yaşama sebebin :)
Sağol canımmaşşalah sizlere
derslerden sınavlardan vakit bulamıyorum bende bir an önce başlamalıyım hazırlıklara çok tembel olduğumu hissediyorum böyle
merhaba canım iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın
iyi günlerde kullanmak nasip etsin rabbim canm maşşalh
benim adet sancım da çok olurdu kıvratırdı beni
zaten normal doğum istiyordum inş normal olur bana güç verdin canm daha da
Benimde adet sancım çok olur ağrı kesicisiz hayatta geçiremem günlerini okadar kötü oluyor kiSağol canım
Emin ol aynı sancı bir tık fazlası, şöyle örnek vereyim, benim üç ablam var ikisi normal doğurdu ben sezaryen ( ama normal sancı çektim yazdığım gibi) birinin olmadı evlat edindi, normal olan ablamın biri sancısı 60 ta 70 te bile olsa dayanamıyormuş çünkü onun adet sancısı hiç olmazdı, diğer ablamın adet sancısı benimki gibi olurdu ona da kolay geldi doğum sancısı
Canım rahatsız oluyorsanız yazmayalım etkilemeyelim sizi üzülürüm sonraBenimde adet sancım çok olur ağrı kesicisiz hayatta geçiremem günlerini okadar kötü oluyor ki
Bu arada okumayacağım diyorum ama yinede dayanamıyorum
burnumu çeke çeke bi hal oldum okurken resmen
Kızlarrr kocaman bi alkış istiyorum tam tamına 1 haftadır ertelediğim şeker yüklemesini bu gün hastaneye gidip yaptırdım, hemde kusmadan korkmadan. Kendimle gurur duyuyorummmm
darısı bizim başımıza inşallah.Hem yaptırmak hem yaptırmamak istiyorum kafam çokk karışıkKızlarrr kocaman bi alkış istiyorum tam tamına 1 haftadır ertelediğim şeker yüklemesini bu gün hastaneye gidip yaptırdım, hemde kusmadan korkmadan. Kendimle gurur duyuyorummmm
Kızlarrr kocaman bi alkış istiyorum tam tamına 1 haftadır ertelediğim şeker yüklemesini bu gün hastaneye gidip yaptırdım, hemde kusmadan korkmadan. Kendimle gurur duyuyorummmm
ya tamam salya sümük oluyoruz ama merakta etmiyo değilim okumasam meraktan ölüyorum en azından başımıza ne geleceğini öğrenmeye çalışıyoruz ooffff tüküreyim ben bu hormonlaraCanım rahatsız oluyorsanız yazmayalım etkilemeyelim sizi üzülürüm sonra
Canım ben oğlumda pozitif doğum hikayeleri okudum hep belkide ondan kolay geldi banaya tamam salya sümük oluyoruz ama merakta etmiyo değilim okumasam meraktan ölüyorum en azından başımıza ne geleceğini öğrenmeye çalışıyoruz ooffff tüküreyim ben bu hormonlara
cesaret edip okuyamıyorum ki okuyabilsem keşke aslında merakta ediyorum yani ama sizin hikayeleriniz bana yetiyoCanım ben oğlumda pozitif doğum hikayeleri okudum hep belkide ondan kolay geldi banayanımda hiç olumsuz konuşturmazdım, malum biz kadınlar bayılırız doğumu anlatmaya aman derdim olumsuzsa duymak istemiyorum size kalsın pek bozulurlardı napıyım ben istemiyorum olumsuz tarafları duymayı
nete yaz pozitif doğum hikayeleri diye o zaman gör salya sümüğü
geçmiş olsun canım. inş sonuçları iyi gelir.Kızlar meraba hastaneden geldim 100 luk şeker yüklemem vardı. Mahvoldum ictim yarim saat gecti fenalik gwldi bayilmisim bütün hastane başımda zorla ayılmışım bu nasıl bişiymiş mahvoldum yanlız asla gitmeyin tavsiyem bu
Kızlar meraba hastaneden geldim 100 luk şeker yüklemem vardı. Mahvoldum ictim yarim saat gecti fenalik gwldi bayilmisim bütün hastane başımda zorla ayılmışım bu nasıl bişiymiş mahvoldum yanlız asla gitmeyin tavsiyem bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?