2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun canım

inşallah tatlım

Hadi yaa üzüldüm valla, bana 50'lik verdiler, neden sende bu kadar çok

bende doğum hikayemi anlatayım ;
Son günlerimdi ama hiçbir sıkıntım yoktu 1 gün öncesi çok kalabalık misafirim vardı çok ayakta kaldığımdan biraz belim ağırdı o kadar . ertesi gün saat 4 de doktor muayenem vardı . doktoruma en başından normal istediğimi söylüyordum o da son hafta belli olur diyordu. o gün bebek çok kilolu 4,5kg , karnın hiç aşağı inmemiş . normal doğuramazsın dedi ben ağlamaya başladım . zorla çatı muayenesi yaptırdım . sonrasında bana çatın çok dar iyi ki baktım eminim normal olmaz dedi. Ben nasıl ağlıyorum bana diyor ki boşver nasıl olduğunu sen bebeği kucağına alınca unutursun bir sürü hikaye süreklide sen normal doğuramasın asla olmaz çocuk çıkmaz normal doğuranlar 2,5 kg bebek doğuruyor dedi. bende madem öyle sezeryan olacağım nişanım gelince suyum gelince olayım dedim . onu da kabul etmedi. sabah 8:30 ameliyathaneyi ayarladı . ağlayarak çıktım annem, kayınvalidem ,eşim hepsi yanımda ama nasıl ağlıyorum durduramıyorum kendimi . Eve geldik ben ağlıyorum sagolsun kayınvalidem yürü dedi devlet doğum hastanesine birde onlar baksınlar . olur mu olmaz mı derken kendimi hastanede buldum Bursa nın bilinen meşhur bir doktoru sanki kapıda beni bekliyor . yanına gittim ,dedim lütfen bana bir bakın normal doğurabilir miyim kadın şaşırdı . sonra muayeneye başladı birden şaşırarak ve sok olmuş bir şeklide sancın yok mu dedi yok dedim . gözleri döndü ve 7cm açıklık var 15dk doğum olur dedi . ve başladı seni nasıl eve gönderirler sen nasıl ayakta gezersin . bende şok olum o an . doğumhaneye çık dedi sizde gelin dedim ebeler doğurtuyor kimse olmayacak dedi annem eşim kimse yanıma gelemeyecek o sebeple çok korktum . ben doktor istiyorum deyince çok zor durumda kaldılar birkaç kişi geldi gitti . yok dedim . korktum çünkü kadının yüz hali ve şaşkınlığı beni korkuttu . ben başladım o şokla ne doğurması kimse bişi anlamıyor ne nişanım geldi ne suyum geldi . böyle düşünceler kafamda. ben buradan çıkmak istiyorum deyince kalmam için çok uğraştı en sonunda bir doktor arkadaşının çalıştığı hastaneye yönlendirdi . tabi bir sürü imza karşılığı çıkarttılar beni devlet hastanesi bu konularda çok hassas ..
doğum yapacağım hastaneye gittiğimde yine hiç bir şeyim yoktu . birkaç muayeneden sonra doğum haneye aldılar ve ben sancısız ağrısız sadece 3 ıkınma ile kızıma kavuştum o anlar tarifsiz darısı sizlerin başına .

Benim 1. De 168 toklul cikmiştı
2.testimin sinuçları geldi kızlar
Aćlik : 92
1 .saat : 202
2. Saat :140
3. Saat :120
Nasil sizce

aaaaa nasıl doktormuş bu yaaa nasıl bıraktı seni o halde
neyse ki çok rahat bi şekilde doğum yapmışsın gezerken gezerken açılman olmuş sancı olmadan..
bu arada nişan ne oluyor? su gelecek de nişan ne?

Canım dogum dan bir iki gün yada bir hafta önce kimisinde yumurta akı gibi, renksiz kimisinde de kırmızı akıntı geliyor tıkaç deniyor rahim kendini doğuma hazırlıyor tıkacı atarak

Canım allah herkese senin dogumun gibi bir doğum nasip etsin...ne güzel ağrısız sızısız doğurmuşsun

:) nişan hamilelikte oluşan , rahim ağzını tıkayan ve bebeği mikroplara karşı koruyan bir yapı.
doktoru Allah'a havale etmekle birlikte , ertesi gün arayıp bu kadar kesme meraklısıysan kasap ol demiştim

geçmiş olsun canım

şeker yükleme sonuçlarım çıktı kızlar, çok şükür hiç bir sıkıntı yok sadece bol bol su içmemi söyledi dr, idrar yollarında iltahap varmış,

gözün aydın canım senin de :) iltihap bol su ile atılıyor deneyerek öğrendim

evet bana 50lik bile çok zor gelmişti. çok geçmiş olsun
doğumunun ilk saatleri benimkiylee çok çok benzerr. sıkıntı yaşamışsın ama maşallah doğumunun kolay olmasına çok sevindim.

Benim 1. De 168 toklul cikmiştı
2.testimin sinuçları geldi kızlar
Aćlik : 92
1 .saat : 202
2. Saat :140
3. Saat :120
Nasil sizce

hiç anlamıyorum cnm

Canım dogum dan bir iki gün yada bir hafta önce kimisinde yumurta akı gibi, renksiz kimisinde de kırmızı akıntı geliyor tıkaç deniyor rahim kendini doğuma hazırlıyor tıkacı atarak

bende hiç gelmemişti o akıntı geldiyse de hiç farketmedim

Ben de doktorum nasıl derse öyle doğurmayı düşünüyorum. Normal istiyorum ama doktor sezeryan olman lazım derse normal olsun diye inat etmem. Önce Allah'a sonra doktorumuza emanetiz. Sırf para kazanmak için sezeryan olmalısın diyen doktorlar hesabı öbür dünyada verirler Allah'a havale ediyorum.

Internet'ten alışveriş özellikle giyim konusunda riskli çünkü üzerimize uymayabiliyor. Risk alarak lohusasepetinden pijama aldım. Neyseki üzerime çok iyi uydu. Small aldım gayet rahat bol bile denebilir. Lohusalığı beklemedim giymeye başladım. Belinin lastiğine düğme koymuşlar ayarlanıyor evde çok rahat.

Canim ben sifadaki Ertuğrul beye gidiyorum memnunum senin dr da biliyorum cok iyiymis alabildiniz mi bisiler
Kayıplarımda da hep aynı doktora gittim. Başta çok endişeliydim. Sağ olsun her şeyi açıklıyor, beni sakinleştiriyor. Kontrol de alışveriş de cumartesi günü daha bir şey almadık.

Kozlar benim doktora da sezeryanci diyorlar
Ama normal doğum da var arada
Devlet hastanesine gitsem normal doğurma ihtimalim daha fazla ama onu da esim istemiyor
Tek kişilik oda yok diye
Doğumda sanciyi cekebildigim kadar evde cekecem ama o anki durum farklı olabilir
Artik sansimiza nazil yaparsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…