2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
şeker yükleme sonuçlarım çıktı kızlar, çok şükür hiç bir sıkıntı yok sadece bol bol su içmemi söyledi dr, idrar yollarında iltahap varmış,

geçmiş olsun cnm bol su içmekten helak oldum bir ayağım tuvalette artık.
Yani gittik hastaneye sancıyı çektik çektik çocuk hala gelmiyorsa ne yapalım canım mecbur gireriz sezeryana

tabi cnm bence keyfi sezeryan olmamak lazım ama çok riskliyse sancıya rağmen bebek gelmiyorsa sezaryen kaçınılmaz

benim doktorum istersen evde bile doğururuz ama o yasaklandı diyor :) kendi muayne ettikten sonra normal doğum görünüyor şu an bir sıkıntı yok dedi. ben de normal istiyorum inşallah olur

devlet hastanesinde tanıdık dr fln varsa özel oda ayarlıyorlar. ben devlet hastanesi düşünüyorum şimdilik.

kıslar bu arada gripten ölüyorum . oğluma bakamıyorum o da ateşli kaç gündür. bitki çay içsem dedim
okulda benim dışımda 4 arkadaş daha var hamile zararlı olur kesinlikle bitki çayı içme dediler ne yapsam bilemedim.

benim doktorum istersen evde bile doğururuz ama o yasaklandı diyor :) kendi muayne ettikten sonra normal doğum görünüyor şu an bir sıkıntı yok dedi. ben de normal istiyorum inşallah olur
o belli olmuyor cnm drlar genelde son haftalara kadar her şey normal diyor son haftalarda bişey çıkarıyorlar. suyun az kordon dolanmış çatı dar bebek büyük vs vs..

bende çok grip oldum ıhlamur içince bişey olmaz sanırım

devlet hastanesinde tanıdık dr fln varsa özel oda ayarlıyorlar. ben devlet hastanesi düşünüyorum şimdilik.
1 tane tek kişilik oda var
Oda o gün bos olurmu bilemiyoruz
Orada calisan ebe Komşum var
Ama yeni tayini cikti göreve önümüzdeki hafta başlayacak
O yardimci olacagini söylüyor
O gün duruma gore bakacagiz artik.
Bende devlet istiyorum 1 günde doğurup cikmak icin

girip olan arkadaşlar nasıl atlattınız bende olacak gibiyim, kendimi çok halsiz hissediyorum...en azından önlem için C vitamini almaya başlasam diyorum

çok geçmiş olsun canm inş tez zamanda iyileş
canım bende geçen hafta ful hastaydım ıhlamur içtim 2 dal ıhlamur bol limunlu ve 2 şeker attım içine her gün öyle iyileştim hamilelere bir zararı yokmuş ıhlamurun ben araştırmıştım geçen hafta
birde bol mandalin ve limon yedim

İhlamur icebilirsin
Bana doktor önermişti boğaz agrisi yasayinca içtim bende

canım ne güzel sen doktor ayarlamışsın ben daha doktoruma söylemedim kabul edeceğini hiç sanmıyorum
kızlar benim de hiç regl sancım olmaz şimdiye kadar hiç hissettiğimi hatırlamıyorum ben de mi dayanamıcam yani?
gerçi benim ağrı eşiğim filan çok yüksektir hakkımızda hayırlısı olsun
canım o kriter değil ben gözlemlediğimi söyledim yoksa bak adet sancısı çekmeyen komşum var çok kolay oldu onu iki doğumuda, kv min hiç adet sancısı olmamış 7 çocuğu evde doğurmuş düşün çok kolay olmuş, adet sancısı olana niye kolay diyorum o ağrıyı bildiği için doğum sancısı onun bir tık üstü çünkü ama senin ağrı eşiğin zaten yüksekmiş dayanırsın emin ol filimlerde anlatıldığı gibi dayanılmaz bir şey değil bana göre
canım çok geçmiş olsun
ayy maşaallah diyorum sana canım ne güzel bir doğum bu bayıldım ahhh keşke bende sağlıkla hayırlısıyla ikinciyi normal doğursam, snein ikinci Allah'ın izniyle çok daha kolay olur dikkat et evde doğurma:)
Benim 1. De 168 toklul cikmiştı
2.testimin sinuçları geldi kızlar
Aćlik : 92
1 .saat : 202
2. Saat :140
3. Saat :120
Nasil sizce
canım bilemiyorum ki yüksek gibi ama dr daha iyi bilir
heeee anladım nişan gelecek sonra su gelecek gidecez doğuma
yok kuzum herkesten nişan gelmez ve herkesten su gelmez, kiminin suyunu doğum anında boşaltıyorlar, en büyük belirti bel ve karında olan ağrın olacak zaten emin ol anlayacaksın, Allah izin verirse burda olursak her türlü yardımcı olurum sancı vs. konusunda
ayyy süper demişsin tebrik ediyorum senin canım oohhhhhh
şeker yükleme sonuçlarım çıktı kızlar, çok şükür hiç bir sıkıntı yok sadece bol bol su içmemi söyledi dr, idrar yollarında iltahap varmış,
gözün aydın canım, suyla geçer diğeri inşaallah
hayırlı olsun canım sen kaç kilosun ve kaç bedensin bende kaç beden alıcam hiç bilemiyorum
Yani gittik hastaneye sancıyı çektik çektik çocuk hala gelmiyorsa ne yapalım canım mecbur gireriz sezeryana
canım sancıyı çektin açılman da yoksa zaten alırlar ama açılman varsa artık 7-8 cm olmuşsa normali beklerler
canım şansa bırakma eğer dr un tabir edildiği gibiyse seni korkutmak vazgeçirmek için her şeyi yapar, mesala çatı muayenesini mutlaka devlette başka doktora da ol
ne iyi doktormuş inşaallah sonu da güzel olur canım

canım ıhlamur içebilirsin bende 10 gün çektim bir şey içmedim sadece öksürüğe çevirdiği için keçi boynuzu pekmezi içtim bolca birde siyah turp ve balla şurup yaptım

aaa bu benim de almaya karar verdiğim pijama takımı bende hangi beden alsam bi türlü karar veremiyodum kilon kaç canım beden kalıbı nasıl geniş mi ben de pembesinden almayı düşünüyorum

Kızlar bana bir akıl verin benim kız sorun çıkarıyor 3 yalına kadar yurtdışında buyunce 1,5 senedir türkıyedeyız halen alışamadık gecen yıl kreşe gıttı arkadaşlarına zarar verdı cımakladı itekledi biraz düzelmişti ceza verdık pedoga götğrdüm yaşındaki cocuklarda olabiliyo dedi normal dedi bu yıl anaokulu başladık 1 haftadır gıdıyo severek gıdıyo ama okulda arkadaşlarını itekleyıp vuruyo ve yüzlerini cımak atıyomuş hani öğretmeni gözlem altında tutuyorum konuşuyorum dıyo inanın ne yapıcamı şaştım benim gibi cocuğunda sıkıntı yaşayan varmı varsa nadıl çözüm buldu

ıhlamur, kuşburnu yada zencefil-limondan günde iki bardak serbest canım bende iki aydır yarı hasta yarı sağlamım doktorum ilaç vermicem kötüleşmediğin sürece bunları içebilirsin dedi

Ben 48 kiloyum 36 beden giyiyorum. Small çok rahat oldu daha on kilom olsa small yine olurdu.

Canım zor bir durum başka bir pedagoğa götürün bence götürdüğünüz çare olmamış size,benim oğlumda 3,5 yaşında tuvalet işi için pedagoğa götürmek istiyorum ama ne çare yok burda pedagog kardeşi olacak hala bezli o yüzden kreşe veremiyorum
Ben 48 kiloyum 36 beden giyiyorum. Small çok rahat oldu daha on kilom olsa small yine olurdu.

hımmm aramızda dağlar kadar fark var canım ben şimdi 74 kiloyum 42-44 giyiyordum en büyük bedeni alsam olmaz heralde

bende çok grip oldum ıhlamur içince bişey olmaz sanırım
ıhlamur içeyim cnm hiç de sevmem ama

aynen cnm benim doğum hikayemi okuduysan 41. haftaya kadar özel hastanede kontrole gittim dr çatın dar bebek büyük normal olmaz dedi bende tanıdık dr vasıtasıyla devlet hast dogum yaptım catır catır normal doğurdum çok şukür sağlıklı bi çocugum var şimdi.

aaa bu benim de almaya karar verdiğim pijama takımı bende hangi beden alsam bi türlü karar veremiyodum kilon kaç canım beden kalıbı nasıl geniş mi ben de pembesinden almayı düşünüyorum
Ben 48 kiloyum baya rahat bi small beden. Doğum zamanım gelince de üzerime çok rahat olacak şekilde bi beden.

Beden konusunda karar vermeyenlere yardımcı oluyorlarmış sitede öyle yazıyordu. Bana small çok rahat oldu 38 bedene de rahat olurdu. Sen ya medium ya large alırsın gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…