Ben 48 kiloyum 36 beden giyiyorum. Small çok rahat oldu daha on kilom olsa small yine olurdu.
canım siteden almıycam ben buldum bir yerde de deneme imkanı yok olur mu olmaz mı karar veremedim bakıcam artık sağolasın:)Beden konusunda karar vermeyenlere yardımcı oluyorlarmış sitede öyle yazıyordu. Bana small çok rahat oldu 38 bedene de rahat olurdu. Sen ya medium ya large alırsın gibi.
ay kıslar kilo demişken kaç kilo aldınız toplamda ben 66 ile hamile kaldım şimdi 71 im. çok zor kilo veriyorum çok almak istemiyorum ya
Inşallah saglikla kucagina alirsin canimKayıplarımda da hep aynı doktora gittim. Başta çok endişeliydim. Sağ olsun her şeyi açıklıyor, beni sakinleştiriyor. Kontrol de alışveriş de cumartesi günü daha bir şey almadık.
aynıı bennay kıslar kilo demişken kaç kilo aldınız toplamda ben 66 ile hamile kaldım şimdi 71 im. çok zor kilo veriyorum çok almak istemiyorum ya
anadım canım gerçi düşünecek olursak normal doğum yapıp yapmayacapım da belli diil zatencanım ne güzel sen doktor ayarlamışsın ben daha doktoruma söylemedim kabul edeceğini hiç sanmıyorum
canım o kriter değil ben gözlemlediğimi söyledim yoksa bak adet sancısı çekmeyen komşum var çok kolay oldu onu iki doğumuda, kv min hiç adet sancısı olmamış 7 çocuğu evde doğurmuş düşün çok kolay olmuş, adet sancısı olana niye kolay diyorum o ağrıyı bildiği için doğum sancısı onun bir tık üstü çünkü ama senin ağrı eşiğin zaten yüksekmiş dayanırsın emin ol filimlerde anlatıldığı gibi dayanılmaz bir şey değil bana göre
canım çok geçmiş olsun
ayy maşaallah diyorum sana canım ne güzel bir doğum bu bayıldım ahhh keşke bende sağlıkla hayırlısıyla ikinciyi normal doğursam, snein ikinci Allah'ın izniyle çok daha kolay olur dikkat et evde doğurma:)
canım bilemiyorum ki yüksek gibi ama dr daha iyi bilir
yok kuzum herkesten nişan gelmez ve herkesten su gelmez, kiminin suyunu doğum anında boşaltıyorlar, en büyük belirti bel ve karında olan ağrın olacak zaten emin ol anlayacaksın, Allah izin verirse burda olursak her türlü yardımcı olurum sancı vs. konusunda
ayyy süper demişsin tebrik ediyorum senin canım oohhhhhh
gözün aydın canım, suyla geçer diğeri inşaallah
hayırlı olsun canım sen kaç kilosun ve kaç bedensin bende kaç beden alıcam hiç bilemiyorum
canım sancıyı çektin açılman da yoksa zaten alırlar ama açılman varsa artık 7-8 cm olmuşsa normali beklerler
canım şansa bırakma eğer dr un tabir edildiği gibiyse seni korkutmak vazgeçirmek için her şeyi yapar, mesala çatı muayenesini mutlaka devlette başka doktora da ol
ne iyi doktormuş inşaallah sonu da güzel olur canım
canım ıhlamur içebilirsin bende 10 gün çektim bir şey içmedim sadece öksürüğe çevirdiği için keçi boynuzu pekmezi içtim bolca birde siyah turp ve balla şurup yaptım
Bir fil oldum benay kıslar kilo demişken kaç kilo aldınız toplamda ben 66 ile hamile kaldım şimdi 71 im. çok zor kilo veriyorum çok almak istemiyorum ya
Ben 48 kiloyum baya rahat bi small beden. Doğum zamanım gelince de üzerime çok rahat olacak şekilde bi beden.
Eki Görüntüle 1252926
69 la hamile kaldım 74 üm şu anay kıslar kilo demişken kaç kilo aldınız toplamda ben 66 ile hamile kaldım şimdi 71 im. çok zor kilo veriyorum çok almak istemiyorum ya
boşveeerr allah bebişlerimizi sağlıkla kucaımıza almayı nasip etsin. onlar geldikten sora bizi emerken sömürecekler zaten birazcık da sporla veririz inşallah. takma kafana.Bir fil oldum ben((( ve aşırı yemediğim hAlde,saat 6 da akşam yemeği yiyip,8-9 gibi bikaç meyve gece yatarken sütümü içiyprum,sabah kahvaltım iki dilim kepek ekmeği,yumurta,psynir salatalık,şeketsiz çay,ne makarna ne pilav,ne hamır işi ne tatlı ne pasta,69 kilo ile hamile kaldım,ama ilk üç ay mide bulantım olmadığı için,iştahım 5 e katlandığından o aylar çok aşırı yedım,sanırım ondan kaynaklandı,şuana kdr tam 9 kg almışım an itibari ile 78 kiloyum,kalan şu son 3,5 ayda 10 kilo alırsın diolar,ben 90 lara çıkarsam ve o kiloları veremezsem bn çok ağlarımmm yaaa
Ve ben çok değil 1,5 yıl öncedine kdr 60 kilo 38 beden bir hatundum,ilk bebişte yine bulNtım olmadı hep iştahım açıktı o zmn yıne cok yedim sanırım 68 lete çıktım,malesef bebişi kaybettim,o kilolarımı veremeyip ikinciye bu yüzden kilolu hamile kaldığım şimdi bu yüzden bu haldeyim
Maşaallah bebeğine canım, fıtık için geçmiş olsun dr da yönlendirmiş zaten seni izninede az kalmışHerkese merhaba. Ben de bugün ayrıntılı ultrason sonuçlarımı doktoruma gösterdim. Kuzumun boyu, ağırlığı, gelişimi, her şeyi normal gidiyor maşaallah. Boyu uzun olacakmış gerçi, ince uzun narin bacaklı olacakmış annesi gibi ( doktor öyle dedi)
Benim kasığımda uzun zamandır bir şişlik vardı. Okullar açıldığından beri de sürekli ayakta durduğum için acısı çok artmıştı. Geceleri artık uykudan uyanıyorum acıdanFıtık başlangıcı dedi doktor. Bu teşhisi ilk eflalim koymuştu gerçi :) Dikkat edecekmişim, zorlamayacakmışım. Ayakta durdukça baskıdan daha da artarmış büyüklüğü ve acısı ama ben oturarak ders anlatamıyorum ki, sürekli şekil çiziyorum, deney yaptırıyorum. Şu sekiz haftayı da atlatsaydım izne kadar hayırlısıyla.. Normal doğuma engel değilmiş, bebeğime bir zararı yokmuş ama normal doğum yaparsam ıkınma vs. etkisiyle fıtık büyüyebilirmiş. Çok istiyorum ben de normal doğumu ama hayırlısı diyorum artık, ne yapalım..
Doğum hikayelerinizi okumadım hiç. Çünkü en ufak bir şey okusam kafama takar, bana da olur mu aynısı diye korkarım kesin. O yüzden okumamam en iyisi :)
Yüksek lisanstan da üç dersim kalmıştı, onları onaylattım bugün. Bakalım zorlanmadan gidip bitirebilirsem ne ala
Kimsede bir sıkıntı görünmüyor okuduğum kadarıyla. Hep böyle iyi kalalım
antibiyotik içerek atlattım ama hala öksürüğümfilan devam ediyorgirip olan arkadaşlar nasıl atlattınız bende olacak gibiyim, kendimi çok halsiz hissediyorum...en azından önlem için C vitamini almaya başlasam diyorum
42 ile evlendim, 46 ile hamile kaldım ilk defa 48 olduğumu gördüm. Kimi kilo veremez benim de kilo almakla ilgili sıkıntım var. :)
annem 48 kilo ne kıss ben en son lisede fln o kilodaydım maşallah sana
Yüzde yüz pamuk dokusu güzel ben memnun kaldım. Üzerime de iyi gelince baya memnun kaldım:)canım ben 58 kiloyum elim yüzüm çok şişmedi karın bölgem büyüyo genelde ama belli de olmaz son zamanlar. 50.5-51 le kaldım 58 oldum şimdi heralde 65e gider benim kilo medium alaym olmadı kalitesi falan nasıl siteden memnun kaldın mı
Ben rahat takip edebilmeyi sevdim. Eskiden bütün gün okuyordum bitirmiyordum:) Facebook grubuna mı gitti millet acaba?kızlar bu topik çok cansız çok neşesiz eskiden bi geçmiş okumam 1 saat sürerdi şimdi 5 dakkada tüm geçmişi okuyorum ne oldu buralara böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?