2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Beden konusunda karar vermeyenlere yardımcı oluyorlarmış sitede öyle yazıyordu. Bana small çok rahat oldu 38 bedene de rahat olurdu. Sen ya medium ya large alırsın gibi.
canım siteden almıycam ben buldum bir yerde de deneme imkanı yok olur mu olmaz mı karar veremedim bakıcam artık sağolasın:)

Kayıplarımda da hep aynı doktora gittim. Başta çok endişeliydim. Sağ olsun her şeyi açıklıyor, beni sakinleştiriyor. Kontrol de alışveriş de cumartesi günü daha bir şey almadık.
Inşallah saglikla kucagina alirsin canim

ay kıslar kilo demişken kaç kilo aldınız toplamda ben 66 ile hamile kaldım şimdi 71 im. çok zor kilo veriyorum çok almak istemiyorum ya
aynıı benn ama ben 64 le kaldım hamile şimdi 71 im :S kendime 76 sınırı belirledim ama bakalım nasıl olacak maksimum 78 dedim üstüne çıkmak yok dedim ama hadi bakalım..

anadım canım gerçi düşünecek olursak normal doğum yapıp yapmayacapım da belli diil zaten

ay kıslar kilo demişken kaç kilo aldınız toplamda ben 66 ile hamile kaldım şimdi 71 im. çok zor kilo veriyorum çok almak istemiyorum ya
Bir fil oldum ben ((( ve aşırı yemediğim hAlde,saat 6 da akşam yemeği yiyip,8-9 gibi bikaç meyve gece yatarken sütümü içiyprum,sabah kahvaltım iki dilim kepek ekmeği,yumurta,psynir salatalık,şeketsiz çay,ne makarna ne pilav,ne hamır işi ne tatlı ne pasta,69 kilo ile hamile kaldım,ama ilk üç ay mide bulantım olmadığı için,iştahım 5 e katlandığından o aylar çok aşırı yedım,sanırım ondan kaynaklandı,şuana kdr tam 9 kg almışım an itibari ile 78 kiloyum,kalan şu son 3,5 ayda 10 kilo alırsın diolar,ben 90 lara çıkarsam ve o kiloları veremezsem bn çok ağlarımmm yaaa
Ve ben çok değil 1,5 yıl öncedine kdr 60 kilo 38 beden bir hatundum,ilk bebişte yine bulNtım olmadı hep iştahım açıktı o zmn yıne cok yedim sanırım 68 lete çıktım,malesef bebişi kaybettim,o kilolarımı veremeyip ikinciye bu yüzden kilolu hamile kaldığım şimdi bu yüzden bu haldeyim

Ben 48 kiloyum baya rahat bi small beden. Doğum zamanım gelince de üzerime çok rahat olacak şekilde bi beden.
Eki Görüntüle 1252926

canım ben 58 kiloyum elim yüzüm çok şişmedi karın bölgem büyüyo genelde ama belli de olmaz son zamanlar. 50.5-51 le kaldım 58 oldum şimdi heralde 65e gider benim kilo medium alaym olmadı kalitesi falan nasıl siteden memnun kaldın mı

Herkese merhaba. Ben de bugün ayrıntılı ultrason sonuçlarımı doktoruma gösterdim. Kuzumun boyu, ağırlığı, gelişimi, her şeyi normal gidiyor maşaallah. Boyu uzun olacakmış gerçi, ince uzun narin bacaklı olacakmış annesi gibi ( doktor öyle dedi )
Benim kasığımda uzun zamandır bir şişlik vardı. Okullar açıldığından beri de sürekli ayakta durduğum için acısı çok artmıştı. Geceleri artık uykudan uyanıyorum acıdan Fıtık başlangıcı dedi doktor. Bu teşhisi ilk eflalim koymuştu gerçi :) Dikkat edecekmişim, zorlamayacakmışım. Ayakta durdukça baskıdan daha da artarmış büyüklüğü ve acısı ama ben oturarak ders anlatamıyorum ki, sürekli şekil çiziyorum, deney yaptırıyorum. Şu sekiz haftayı da atlatsaydım izne kadar hayırlısıyla.. Normal doğuma engel değilmiş, bebeğime bir zararı yokmuş ama normal doğum yaparsam ıkınma vs. etkisiyle fıtık büyüyebilirmiş. Çok istiyorum ben de normal doğumu ama hayırlısı diyorum artık, ne yapalım..
Doğum hikayelerinizi okumadım hiç. Çünkü en ufak bir şey okusam kafama takar, bana da olur mu aynısı diye korkarım kesin. O yüzden okumamam en iyisi :)
Yüksek lisanstan da üç dersim kalmıştı, onları onaylattım bugün. Bakalım zorlanmadan gidip bitirebilirsem ne ala
Kimsede bir sıkıntı görünmüyor okuduğum kadarıyla. Hep böyle iyi kalalım

69 la hamile kaldım 74 üm şu an

boşveeerr allah bebişlerimizi sağlıkla kucaımıza almayı nasip etsin. onlar geldikten sora bizi emerken sömürecekler zaten birazcık da sporla veririz inşallah. takma kafana.

Maşaallah bebeğine canım, fıtık için geçmiş olsun dr da yönlendirmiş zaten seni izninede az kalmış

Gebelikte toz sürme kullanan var mı kızlar...doğum hikayeleri nerde bende okumak istiyorum...

Yüzde yüz pamuk dokusu güzel ben memnun kaldım. Üzerime de iyi gelince baya memnun kaldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…