vallahi billahi içindeki bitmek bilmeyen enerjiye hayranımİyi gecelerrrr..... Cee ee... Nasılmıs bakalım bnm güzel annelerim... Masallah cok güzel konuslmus bugun...
Hepsini tam okuyamadım.. Basım dönüyo..
Suan aclıktankwndimi mutfakta yemek yerken bıldum... Nideeeeem...
Kızlar mutfagımı temizledim ya bnden pasası yok... Miss miss varya bayılıyorum...
Bimin güldal yag sökücüsünw bayılıorum... Avizelere dolap kapaklarına içe dısa aspretöre hep onu kullandım... Cok güzek emin olun...
Mutfagımı en son doguma yakın yıne dip köşe silerim yeter... Zaten huyumdur gunun sonunda mutfak dolabımın dısını yag sökücüyle guzelce silerım.. Fazla işim çıkmaz... En cok zamn harcadıgım yer fırın ocak aspıretpr bölümü gerısı zaten miss miss...
Dun kışlıklarımı cıkardım... Guselll bi yıkadım.. Kurudular ütü yapıp yerleştrdım... Amaa gıcır gıcır... Sıkır sıkır... Cam dolabımı sildimm guselce ...
Nevresımlerımı degıstrdım...
Evi havalandırdım bugun... 2 3 gundur yagmurdan sdolayı acmamıstım pek camı...
Ben bayramda sonra baslıcam ewıme.. Plan yaptım ona göre yapıcam...
Cok sevıyorum evımle ugrasmayı... Bana enerjı katıyo bililer yapmk.. Bazen tembellik vuruyo o gun içim bayılıyo sanki...
Bugun aspirixle kapılarımı sildimm... Amb Allhım kapıların yanından gecerkn zırt bırt bakıyorum ......
Şimdide heryerı gırgırladım... Düzelttim... Camasırlarımı astım...
Uykun yok... Kardeşime eliş yapıyodum ya diger havluya geçtim... Uzatcam ayaklarımı dayıcam sırtıma yastıgı ohhh... Acarım tv yı.. Artık neolursa...
Bevişimle kınusurum arada.. Suanda kıpır kıpır masallah...
Kızımda uyuyo..herifimde yattı.. Keyif bnm arkadas: D

işleyen demir pas tutmaz diye boşa dememişler

Maşallah diyimde nazar değmesin