Ebrucum prosedür aynı prosedür şeker testi olmayın bebekleri stres yapmayın diye ortalığa yarım bir şey attılar gebeler daha çok stres oldu:)) ilk 100 gr vermiyorlar zaten ilk 50 ya da 75 oluyor ona da doktorun karar veriyor. Doktoruna güveniyorsan sıkıntı yok, eğer illa da test yaptırmak istemiyorsan kan tahlili ile üç aylık ortalamana baktır veya şeker Ölçüm cihazı ile takip et.
Bayramlık cicilerin hazırlanıyor ne güzel :) annesi ve kendisi marifetli olan insanlara bayılıyorum bizim aile malesef Kütük gibi:)) keşke okuyacağımıza kuaförlük terzilik gibi şeyleri de öğrenebileymişsiz diyorum da kızıyorlar :)) tamam canım inş faydası olur beğenir misin bilmem ama beni yazıları bile motive ediyor:)
Ben de tüm şifrelerini unutuyorum en sonunda hepsini eşime söyledim

yeniden Hoşgeldin sılacım:))
Çok geçmiş olsun canım Güzelce dinlenmeyr bak kendini yorma...
Ahh nerde eflalim:) bilmem kaç ay hastanede yattım serum aldım istifralardan bir de evimde ablam gelip kaldı yeni bebeğiyle Allah Razı olsun ondan sonra ne arayan ne soranım var ne de yardımcım.. Eşimin birkaç Şeyini yıkayıp ütülüyorum iş için kendi şallarımı bir de.. Sonra Islak mendille toz Alıp bitiriyorum temizlik faslını:))) ev derli toplu zaten makine kuruyorum kaldırıyorum. Bir tek yerler silinmek ister.. normalde çok titizim ama şimdi ne nefesim yetiyor ne halim var:) bir De bi düşüğüm olunca hiçbir şey bebeğimden değerli değil diyorum:) kocam meyvesini bile soyulmuş Ağzına ister:) kaynana meselelerine hiç girmiyorum pozitif kalayım diye ama Allah Muhtaç etmesin:) öyle böyle işte:) ama temizlik biraz bekleyecek kadın bulsam kadın alacağım ama o da yok.
Ben de dertliyim anlayacağın:) kaynanan yapıyorsa utanma bence kötü Günü'nde yanında olanın sen de kötü Günü'nde yanında olursun arkadaşlar aile bunun için Lazım... Bence hiç utanma birlikte yapın..
Canım hiç yükseğe Çıkma pişman olacağın işleri şimdilik Rafa kaldır zaten dengemizi zor kuruyoruz bu halimizle aman aman..