2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar biliyorum çok soru soruyorum ama kafama biberonla ilgili bişe takıldı.
iki çeşit biberonu var aventin biri pes biri pp sanırım.
resim olarakta iki çeşit var.aşşağıdaki gibi.siz bunların hangisini kullanıyorsunuz
1-
2-
127646814_tn50_0.webp
Avent-SCD271-60-Bpa-Pp-Yeni-Dogan-Hediye-Seti-17628.webp

1.olan set 90 lira 2.olan 75 lira civarında.
ilk resimdeki göğüs ucuna benzediğinden daha çabuk mu kavrar bebeğimiz.onumu tercih etmeliyim??

Ya kizlar ben bitane biberon aldim dr browns plastik buuuk ama hataminettim nee sizce onu iptal mietsem Napsam hani kesin lazimnolmqz diye settw almadim..kusura bakmayin tlfdan yazinca harfler birbirine giriyor

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 1. saat sonucum 185, doktor dahiliye uzmanına gitmemi söyledi, korktum hiç beklemiyordum bunu:KK61: Yüksek çıkan arkadaşlar yorum bekliyorum bu arada 75 gr yapıldı.
Şekerli su içince iyimiydin nasil oldun? Neye göre yapiyorlarki kimene 50 lik kimine yuzluk bu mgleri neye göre ayarliyolarsa merak ettim

kızlar öldüm bittim baya bir iş yaptım bugün üst kat bitti sayılır sadece banyonun duş kısmı kaldı içini duvaqrları fırçalamak lazım onu da duşa girince yaparım kolay olur dedim hatta aşı vurunmaya gittim bir ara tetenoz aşısı bitmiş cuma gelicekmiş ama hemşire 14ünde gel genel muayinen var dedi kan testi yapılacak sanırım tekrar o zaman yaparız aşını da dedi 1.5 ayda vurunmuş olacağım aşımı sorun olmaz herhalde ebeye sordum 1- 1.5 ayda yapılıyor zaten dedi
yarın doktora gitmeyi düşünüyordum ama eşim hala gelmedi 8 den sonra bişey yememem lazım ve bugün tatlıyı çok kaçırdım o yüzden doktor işi cumaya kaldı şeker yüklemesi nasıl çıkar bende bilmiyorum ama çok kilo aldım

ofizmir senin şeker yüklemen yüksek çıkmıştı diye hatırlıyorum, kaçtı? Bir de diyet mi yapıyorsun, benim de yüksek çıktı telaşlandım biraz...
Cnm 59 grda 168 çıktı yürüyüş yaptim şekerle alakalı hiçbişiy yemedim makarna pirinç hamur işi tuzlu yağlı
Uzakdurdum 120 ye düştü

kızlar biliyorum çok soru soruyorum ama kafama biberonla ilgili bişe takıldı.
iki çeşit biberonu var aventin biri pes biri pp sanırım.
resim olarakta iki çeşit var.aşşağıdaki gibi.siz bunların hangisini kullanıyorsunuz
1-
2-Eki Görüntüle 1259745 Eki Görüntüle 1259747
1.olan set 90 lira 2.olan 75 lira civarında.
ilk resimdeki göğüs ucuna benzediğinden daha çabuk mu kavrar bebeğimiz.onumu tercih etmeliyim??
Biberonda ilk resimdeki göğüs ucuna benzer uclu olani tercih et canim hem emzirip hem biberon vericegin icin cocugun agzina gogus ucu gibi olan baslik daha iyi olur yabancilik çekmez hemde o başlıklar daha küçük ve kullanışlı oluyor :)

inşaallah öyle olur okadar testler yaptırıp temiz çıkıp daha sonra rutin kontrolde çıkması çok kötü şaşkınım ama bende okudum iyi olan çok kişi var ama insan elinden bişey gelmiyo çok zor bi durum 3 hafta nasıl geçer bayramım çok zor geçecek anlaşılan bide ben çok stresli bi hamilelik geçiriyorum acaba etkisi olmuşmudur diye düşünüyorum
Canim icini ferah tut inşallah bidahaki kontrolunde hersey düzelmiş olacaktır rabbim yardımcın olsun dualarimiz seninle ve bebeginle ...

inşaallah öyle olur okadar testler yaptırıp temiz çıkıp daha sonra rutin kontrolde çıkması çok kötü şaşkınım ama bende okudum iyi olan çok kişi var ama insan elinden bişey gelmiyo çok zor bi durum 3 hafta nasıl geçer bayramım çok zor geçecek anlaşılan bide ben çok stresli bi hamilelik geçiriyorum acaba etkisi olmuşmudur diye düşünüyorum
Hiç öyle düşünme, seninle hiç ilgisi yoktur bu durumun. Stres bebeği tabi ki etkiler ama böyle bir etkisi olacağını zannetmiyorum. Bebeğinin bünyesi yapmıştır bunu, yaptığı gibi de yok edecektir inşallah.

Canim icini ferah tut inşallah bidahaki kontrolunde hersey düzelmiş olacaktır rabbim yardımcın olsun dualarimiz seninle ve bebeginle ...
İnşallah ama 3 hafta gözümde okadar büyüdüki nasıl geçer bilmiyorum rabbim yardım etsin çok zor bu kadar gelmişken artık herşeyin hayırlısı

İnşallah ama 3 hafta gözümde okadar büyüdüki nasıl geçer bilmiyorum rabbim yardım etsin çok zor bu kadar gelmişken artık herşeyin hayırlısı
Seni cok iyi anlıyorum cok zor bi durumdasin.bunun stresi bile yeter,sen Allahin izniyle iyisini dusun iyisi olsun hayirlisiyla.Allah büyüktur.

Kizlar iyi aksamlar. Bir kac gundur ozellikle aksam yemeklerinden sonra acaip rahatsiz oluyorum sanki midemi tika basa doldurmusum gibi bi his. Oysa ki az yiyorum. Bu aksam ymk bile yiyemedim okdr siskinlik var ki. Gaz degil heralde yani bilmiyorum. Size oluyor mu

Kizlar iyi aksamlar. Bir kac gundur ozellikle aksam yemeklerinden sonra acaip rahatsiz oluyorum sanki midemi tika basa doldurmusum gibi bi his. Oysa ki az yiyorum. Bu aksam ymk bile yiyemedim okdr siskinlik var ki. Gaz degil heralde yani bilmiyorum. Size oluyor mu

Aynisi bendede var sanirsin dunyalari yiyorum birde burnum tikaniyor zor nefes aliyorum sanirim hamilelikten oluyor

Aynisi bendede var sanirsin dunyalari yiyorum birde burnum tikaniyor zor nefes aliyorum sanirim hamilelikten oluyor

Heralde ondan canim onlar iyi olsunlar da biz de boyle olmayalim yani :) napiosun peki? Soda iciyorum ben evde tur atiyorum. Bazen papatya cayi iciyorum patlicak gbiyim. Benim de burnum tikanio bu arada :) gunde 1-2 defa illiadin kullaniyorum o da aksamlari. Zaten uyyamiyorum artik bari iyi nefes alim

Back
X