2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayy canim ne bilim bir biberona bile karar veremedim hic kullanmayinca

o konu gerçekten büyük muamma! 1 ay önce kafaya takmıştım konuyu hatta her gittiğimde sordum doktora da ehh yani sen bilirsin ama ben vermiyorum fln diyor. Bende marincap aldım 1 tane içiyorum haftada 1 de balık özellkle somon yemeye gayret ediyorum. Dün eczanede bir sürü balık hapı markası vardı hangisi iyi dedim marincap iyidir efa iyidir fln dedi birde marincap special var nedir dedim marincapx2 =special dedi. ayy napsam falan dedim amaan iç günde 1veya 2 yeter takma kafana dedi. bende sildim aklımdan şimdi her gün içmeye çalışıyorum. Kilo yapıyor diyorsan 2 günde bir iç.

hayırlı olsun canım sonunda esrarengiz oğluşun kendini gösterdi demek:) sağlıkla doğsun büyüsün inşallah.

bende her gün 8 gibi kalkıyorum eşim yüzünden rahat bırakmıyor işe giderken durup durup öpüyor o yüzden uyanıyorumo gidince de bir iki dolanıp kahvaltı yapıyorum bebiş için 1 dlm ekmek 2 yumurta süt peynir reçel zeytin bol yiyorum

bu arada kilo alımım durduğu gibi 1 kilo eksik çıkıyorum sanki neden acaba eskiden günde 1 ekmeğe yakın yerdim günde şimdi en fazla 3 dilim ondan mı acaba bebiş kilo alıyormudur çok merak ediyorum yarın göreceğiz bakalm inş alıyordur

sağol canım ama siz fikrinizi söyleyin yine ben hemen etkilenirim :)
o zaman ben rüzgar diyorum :) Çınar soyadınız rüzgar soyadınız olarak söyleyin bebeğinizi severken ismini de ekleyin bakalım hangisine karar vereceksiniz :))

ayy canim ne bilim bir biberona bile karar veremedim hic kullanmayinca

Sorma canım tecrübeli iki ablam var ikisine de soruyorum birinin olmazsa olmaz dediğini biri hiç kullanmamış oluyor belli olmuyor bu işler.. Hele bir de bilmeyince..: ben Dr brown cam biberon Olacağım 125 ml... Bu bile büyük geliyor tutarken ağırlaşıyor vs o Yüzden büyük Boyları gerekirse ileride aşırım.

Insan kendi bünyesini hissediyor bence aşmam Lazım diye Düşünen alabilir gibi geliyor bana da... Sonuçta haftada 2 yenmesi gereken Balığı yiyemiyorken omega3 almak Lazım vücuda..

Canım bende de 2 kg artı eksi oynuyor ara sıra..: doktor çok takılma ödemindir suya harekete göre gider vs dedi belki sende de Öyledir...

kızlar az önce bi arkadaşımla konuştum adeti 10 gün gecikmiş beta hcg değeri 200 çıkmış doktoru dış gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar kan ver demiş sizde özellikle de geç döllenme olan arkadaşlarda böyle bişeyle karşılaşıp sağlıklı gebeliği devam eden oldu mu?

aa saol canım hareket ediyorum çok ev temizliği falan ondan oluyor o zaman

Benim 7 gün gecikmişti. İlk değerim 350 civarıydı başta sağlıksız olabilir dedi.. 8. haftada kalp atışını duyduk..

aa saol canım hareket ediyorum çok ev temizliği falan ondan oluyor o zaman
Benimki 13 gün gec döllenme olmuş canim
Adetim grcikinci 2 gün sonra idrar testi yaptim negatif cikti
13 gün sonra kan yaptim 2700 cikti
Yani arkadasin geç döllenme de olsa düşük cikmis baya
Kanunda enfeksiyon da olabilir diş gebelikte
Ama inşallah normal hamiledir
Yarin bir daha yaptirsin iki kati cikarda yani 200 normal gebeliktir

Yanlis alinti yapmisim cevabım ustte

Canim aynen öyle
Bir arkadasimin çok gerekli dediğini bira arkadasim hic kullanmadim diyor
Hatta bir kardeşle diğer kardeş arazi bile farkli oluyor
Onun için bizde yaşayarak ogrenecegic herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…