2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
C
Cok enteresan bana da balik hapi vermedi, milyon tane vitamin kullaniyorum nerdeyse bir o eksik, doktorumun bildigi vardir diye dusunuyorum...

KIZLAR BENİM KIZIM 2 GÜNDÜR ÇOK HARAKETLİ HİÇ DURMUYOR SANKİ HİÇ UYUMUYOR RAHATSIZ TABİKİ DEĞİLİM AMA TEDİRGİN OLDUM NORMAL Mİ ACEBA BU DURUM .

MAŞALLAH CANIM GÖZÜNÜZ AYDIN ALLAH IM KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN.İNS ŞEKER YÜKLEMENİN SONUCU DA GÜZEL ÇIKAR.

ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ :)

vayy vayy vayy ellerine sağlık süper olmuş daha ne olsun pekte yakışmış

Hayır; normalde 8 saat uyumzsam sersem olurdum.. Şimdi maksimum 6 saat yetiyor.. Oğlum beni geleceğe hazırlıyor sanırım

bence de hazırlıyor ahh auyku ahhh

Merhaba kizlar sürekli takipte olup pek yazmayanlardanim bugun kontrolum vardi seker yuklemesiyle ilgili drumun dediklerini paylasmak istedim. 50grlik yuklemenin bir bardak kola icmekle ayni oldugunu bir zarari olmadigini ama uc gunluk tokluk sekeri takibinin daha saglikli bilgi verdigini soyledi. Uc gun yemeklerden bir saat sonra tokluk sekeri olculuyor biraz zahmetli yaptiram dersen yukleme yaptir dedi. Ama benim yakinimda cok hastane oldugu icin cok zorlanmam. Zaten iki gun120 altinda cikarsa 3.gun yaptirmana gerek yok dedi. Normalde bir bardak seker icmiyosunuz ac karnina bu sekilde sizin yediklerinize gore bir takip oluyor dedi bana da mantikli geldi. Bayramdan sonra yaptiracagim insallah sonuclari da paylasirim sizlerle. Simdiden herkese hayirli bayramlar ve tatiller...

maşaallah paşana
canım bence kız:)
Günaydin kislarr sabaha temizlikle başladik
bende bayram yemeklerini yapmakla sancılandım artık
Kızlar eşim kızımıza ebrar ismini koyslım diyor nasibse...ebrar isminde tanıdıklarınız var mı karekterleri nasıl oluyor?
yeğenimin adı pek huysuz:)
canım niye kilo alman gereksin anlamadım gayet normak aldığın kilo bende 5 kilo aldım
al raporunu gitsin çekme canım sıkıntıyı
canım ben ımom kullanıyorum gece yatmadan içiyorum iştahımda kilomda normal
ay o fena oluyor bazen bana da oluyor
aaa kız demiştim bilemedim, gözünaydın canım
kızlar biz 2 isim arasında kaldık acık yardım etsenize ÇINAR - RÜZGAR - aslında ben sadece çınar istiyorum ama eşim rüzgarda olsun diyo ikisi birden çok uzun değil mi?
çınar yeğenimin adı, kendisi çok çok çok hareketli isimden mi bilmem:) ikiside güzel bence
Merhaba kızlar
Ben öğlen uyanabiliyorum. Haliyle öğlen yiyorum bişeyler. Erken kalkamıyorum bir türlü. Siz de durumlar nasıl?
ha hay bende 6 da kalkmış oluyorum oğlum sağolsun:)
canım bebeğin alır merak etme sen
canım değerin düzgün artması önemli inşaallah sağlıklıdır
çok güzel olmuş

bazen çok hareket eder özellikle bebeğin suyu iyiyse hareketi çok olur canım

vayy vayy vayy ellerine sağlık süper olmuş daha ne olsun pekte yakışmış

bence de hazırlıyor ahh auyku ahhh

çok yeşekkürler arkadaşlar 50 100 tl vermektense ucuza mal etmiş oldum :)

Sağol cnm

Sağol cnm evet herkes kız dedi amaa oğluşum saklamis pipiyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…