İş yerinde üstüme o kadar geliyorlar ki kızlar inanamazsınız. Zaten doğum iznim bittikten sonra işten çıkaracaklar beni bari germeseler...
Kafaya koydum bugün bundan sonraki süremi raporlarla geçiştireceğim. Stres stres nereye kadar, oğluma yazık.
Kızlar mrb hep sağlık sorunlarıyla geliyorum forma geçen hafta şeker yüklemesi Yaptılar 186 çıktı tokluk dün yine gittim 100 lük yükleme Yaptılar öğleden sonra gitcem ama netten baktım sonuçlara yine yüksek bide tansiyonum var ve sadece 4 kilo almışım kilo almam gerekiyormuş nasıl yapsam bilmiyorum tuzsuz yiiorum bir aydır tansiyon kapı kullanıyorum
Forums bakmayinca bi eksiklik oluyo gunluk hayatimda artik :) rabbim bebislerimizi saglikla kucagimia versin.
Benim aklima balik yagi takildi smdi. Doktorumdan acayip memnunum yani aile ferdi gibi o derece. Ancak bama balik yagi vermedi. Ben balik hastasi biri olarak durumumdan oturu kokusu rahatsz edio yiyemiorum. Bi arkadasim ikiz dogurdu basindan sonuna kdr unlu bi ptofesore gitti ona efa balik yagi vermisti mutlaka al bakma doktoruna dedi. Normalde yapmam ama omega 3 sonucta die aldim efa balik yagini 1,5 aydr kullaniorum. Istah artirtdigi kesin dolayisi ile kg aldim. Hep 34 beden giyen biri olarak suan large beden giyyorum :) kimi bebek gelisimi beyin icin vs cok faydali dio benim kendi doktorum da bikimsel bi kaniti yok dior. Kullanan var mi daha fazla kg almak istemiorum. Bu arada bugun konyrolumuz var :)
bende ayni problemleri yasadim aldim raporu kafam rahatladi canim.evde bol bol dinlenip eksiklerimizi tamamlariz.bebeklerimizde stresten etkilenmez böyleceİş yerinde üstüme o kadar geliyorlar ki kızlar inanamazsınız. Zaten doğum iznim bittikten sonra işten çıkaracaklar beni bari germeseler...
Kafaya koydum bugün bundan sonraki süremi raporlarla geçiştireceğim. Stres stres nereye kadar, oğluma yazık.
Günaydin kislarr sabaha temizlikle başladik
Ay Allahım sabah sabah maşaallah size ya :)Günaydin kislarr sabaha temizlikle başladik
Benim iki öğrencim oldu şimdiye kadar, ikisi de başarılı öğrencilerdi. Ama biri epey şımarık :)Kızlar eşim kızımıza ebrar ismini koyslım diyor nasibse...ebrar isminde tanıdıklarınız var mı karekterleri nasıl oluyor?
Ben de nasıl kilo almamı yavaşlatırım diye düsünüyorum. Inşallah bir an önce bütün sağlık sorunlarından kurtulur da kalan haftaları rahat huzurlu tamamlarsın.Kızlar mrb hep sağlık sorunlarıyla geliyorum forma geçen hafta şeker yüklemesi Yaptılar 186 çıktı tokluk dün yine gittim 100 lük yükleme Yaptılar öğleden sonra gitcem ama netten baktım sonuçlara yine yüksek bide tansiyonum var ve sadece 4 kilo almışım kilo almam gerekiyormuş nasıl yapsam bilmiyorum tuzsuz yiiorum bir aydır tansiyon kapı kullanıyorum
Forums bakmayinca bi eksiklik oluyo gunluk hayatimda artik :) rabbim bebislerimizi saglikla kucagimia versin.
Benim aklima balik yagi takildi smdi. Doktorumdan acayip memnunum yani aile ferdi gibi o derece. Ancak bama balik yagi vermedi. Ben balik hastasi biri olarak durumumdan oturu kokusu rahatsz edio yiyemiorum. Bi arkadasim ikiz dogurdu basindan sonuna kdr unlu bi ptofesore gitti ona efa balik yagi vermisti mutlaka al bakma doktoruna dedi. Normalde yapmam ama omega 3 sonucta die aldim efa balik yagini 1,5 aydr kullaniorum. Istah artirtdigi kesin dolayisi ile kg aldim. Hep 34 beden giyen biri olarak suan large beden giyyorum :) kimi bebek gelisimi beyin icin vs cok faydali dio benim kendi doktorum da bikimsel bi kaniti yok dior. Kullanan var mi daha fazla kg almak istemiorum. Bu arada bugun konyrolumuz var :)Ben de doktoruma çok güveniyorum da şimdiye kadar lafı bile geçmedi aramızda balık yağı hapının :) son bir aydır haftada bir yemeye başladım. Yeterli olur mu bilmem, hiç sormak da aklıma gelmedi.
Benim aklima balik yagi takildi smdi. Doktorumdan acayip memnunum yani aile ferdi gibi o derece. Ancak bama balik yagi vermedi. Ben balik hastasi biri olarak durumumdan oturu kokusu rahatsz edio yiyemiorum. Bi arkadasim ikiz dogurdu basindan sonuna kdr unlu bi ptofesore gitti ona efa balik yagi vermisti mutlaka al bakma doktoruna dedi. Normalde yapmam ama omega 3 sonucta die aldim efa balik yagini 1,5 aydr kullaniorum. Istah artirtdigi kesin dolayisi ile kg aldim. Hep 34 beden giyen biri olarak suan large beden giyyorum :) kimi bebek gelisimi beyin icin vs cok faydali dio benim kendi doktorum da bikimsel bi kaniti yok dior. Kullanan var mi daha fazla kg almak istemiorum. Bu arada bugun konyrolumuz var :)
İş yerinde üstüme o kadar geliyorlar ki kızlar inanamazsınız. Zaten doğum iznim bittikten sonra işten çıkaracaklar beni bari germeseler...
istanbul gaziosmanpaşada hakan seven çok iyi bi doktor olduğunu söyledi herkes bide taksim gaziosmanpaşa devlet hastaneside öyle söyledi yani 2 doktor aynı ölçümleri ve aynı şeyleri söylediHangi şehirdesin? Kime gittin sakıncası yoksa..
hayırlısı artık beklemekten başka çare yok şuanSana katılıyorum özellikle tarama testleri benimde 7 haftamı kabusa çevirdi.. Umarım herşey yolunda gidecek..
hayırlısı artık beklemekten başka çare yok şuan
Geldim cnm çok mutluyum erkek mis miniğim kesinlikle erkek dedi doktorum 800 gram 33 santim olmuşzafergul geldin miiiiii merak ediyorum bebişinin cinsiyetini
,Geldim cnm çok mutluyum erkek mis miniğim kesinlikle erkek dedi doktorum 800 gram 33 santim olmuşşeker yüklemesi yapıldı 50 mg bi saat aç durup kan verdim ondan öncede idrar aldılar 3 telefon açıp ogrencem sonuçları herşey iyi dedi doktorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?