Aynen ya gercekten zorda olur durumu olmaz 1. 2 saat yardımcı olursun ama adam ikinci evi için almak ıcın arabayı satar bizm ev kira işyeri kira bir arabama var ona biner o arabada 1 lira hakkım varsa helal etmiyorum
Ay bende esimle sabah kavga ettim
Kurbana gidecegi sn bucak nerde poşet kap niye hazirlamadin diye bagiriyor
Halbuki eti anlastigimiz yer kesip parcalayip verecek bizimkiler sadece eti getirecek. Poşetlere paylara ayiriyorlar onlar
Gider ayak baya bagirdi kalbimi kirdi
3. Günü memlekete oranda da ablamin doğumuna gidecek
Bende üzülüyorum ki Esim evde yablis kalacak ne yiyip içecek diye
Simdi hic uzulmuyorum gidip 2-3 hafta kafami dinleyecem
He ya hıc düşünmicen kocaya yaranılmaz boşver Kalsın evde bende yarın 2 gunü annemgilde çağırdım biz gelemedik durum böle dıye onlarla gıdecem bayramlaşacam kendide ne hali varsa Görsün
Günaydın kızlar ve Bebisleri bayramınız mübarek olsun aile tartışmaları yaşayan arkadaşlar inşallah sorunlar kolayca çözülür biraz sabır ve anlayış ile geçsin sıkıntılarınız bebisiniz etkilenmesin yazık onlara böyle küçük konular büyüyüp üzüyor insanı herkesin evine kucak kucak huzur diliyorum hasta olanlara çok geçmiş olsun bende temizlik diye yordum kendimi sırt ağrım var yaaa kendim ettim kendim buldum
Canım bu konu hakkında uzmanlıgımyada tam guvenli bir bilgiye sahıp degılım..
Ama ben yakın dostumun plesanta previa teshısı koyuldugu için arkadasla baya bi arastrma yapmıştık.. Bildigim kadarıyla dogum yolunun bebegin eşi tarafından kapanması olayı..eger gününü tamamlamış ve hala kapalıysa dogum yolu sezeryan dogum gerceklesiyo..
Genellikle 35 yas üstü gebelıkte
Cogul gebeliklerde ve bastan beri kanamalı agrılı hamilekik geçiren gebelerde oluyo.. Belirtileri agrsısız kanamalar yada kasıkta agrı özellikle 20. Haftada ayrıntılı usgde belli olur demişti dr umuz... Böle bi durum varsa dr kontrolunde olmak gerekıyo sürekli yalnız plesanta previa olupta rmal dogum yapanlarda cok var...
Sen nasıl bi bilgi istedin bilmiyorum ama ben bildiklerimi ce yasadıklarımı söylim canım..
Böle bi drum söz konusu ise dıkkatlı olmak gerkıyo.. Dedgım gibi dr kontrolunde olmak gerekıyo.. Kanama varmı diye takıp gerekıyo.. Dr sölemedigi sürece agrı kesıcı içmemel gerekıyo olakı kasık agrısı rahımde agrı olursa agrı kescı bnun belırtısını azaltır ve farkedemeyiz diye.. Böle canım yani.. Rabbm yinede kimseye yasarnasın.. Ciddi sorunlarada yok acabılır sonucta
kızlar ya size bişi sormak istiyorum
ben sabit dikilince bir süre mesela bulşık yıkama ütü yapma gibi.ayakta durunca bir süre sonra kasıklarım çok ağrımaya başlıyor sanki yanma gibi.
içinizde benim gibi olan var mı? uzanınca geçiyor çok uzun süre yürütmüyor bebişim beni artık.
doktora sorucam ama sabredemedim
İyi aksamlar.güzel anneler ve minik yavrulari.suan istanbulda ailemin yanindayiz keyfim yerinde cok sukur.yalniz bugun ablamda geldi onun 3 oglu var asiri yaramaz vr saygisizlar birbirlerini yiyolar bende sese aliskin değilim onlar gitmek uzereyken tlf yuzunden buyuk oglu kucugune vurdu bende kizdim karsi geldi bana tlf aldim elinden hala karsi gelmeye devam etti ittirmeye calisti beni bende ani bi refleks le tokat attim ama sabahtan beri resmen doldum.esimde kizdi bisey diyemedi yanlis anlarlar diye cikti evden arkadasimla buluscam dedi bana 5.10 dk sonra aradi beni alim seni gidelim gezmeye diye megersem ona kizdigi icin birseyde diyemedigi icin cikmis evden
Sonra bana kizdi ya karnina vurssaydi diye Allahim böyle cocuk gormedim valla.cok kizdim bugun.hamileyken biseye kizarsan basina gelirmis ya benim melegimde böyle saygisiz ve arsiz olursa Allah korusun...
Gerçekten görmeden inanilmaz yaa :-(
Birde bayramin 1.gununden beri tansiyonum dusuk galiba,1.gunu gece uyurken yatakta dönerken saga ve sola basim donuyo niye bilmiyorum.ve gun icindede devam ediyo ani hareketlerde yada egilirken basim donuyo.ilk gun daha fazlaydi bugun hafifti ama.nerdeyse bas donmemin yuzune esim evden cikarmayacakti beni hastasin diye adam kizini dusunuyo beni dusunmuyo