Ayyy ara sıra haberleşelim canım yaa kendimi yalnız hissedyrm bazen ikiz az çnküCanım bende ikiz bekliyorum 23. Haftamdayım senin gibi 7 kilo aldım ama karnım çok büyük değil vicuduma dağıldı kilolar galiba .şimdilik hamilelik güzel gidiyor ama don aylstımız biraz zor geçebilir mis
Anladım canım evet doğal yolla hamile kaldım çok şaşırdık öğrenince ya benm karnımda bütün kilo heryerim aynı kilosu dagılanlar daha hoşuma gidiyo vermesi kolay olur gibi sanki:)göbekten vermek zorHoşgeldin canim
Benimki tekiz ama bende 7 kilo aldim. 23. Haftadayim bende. 25 olmam gerekirken bu hafta kesinleşti geç döllenme olduğu
Normal yolla mi hamile kaldin ?
Hiç yalnız hissetme canım ikiz tek farketmiyor burada herkes sağolsun çok ilgili. Seninle aynı gidiyoruz ama çok güzel ben 23+ 3 um bugün haftaya perşembe randevum var kuzucuklarımı çok özledimAyyy ara sıra haberleşelim canım yaa kendimi yalnız hissedyrm bazen ikiz az çnkü
Canim ciğer duydum bende sadeceIyi akşamlar annecikler.ya benim aklima takildi hamileler cig ete dokunmazmis diye birsey duydum dogrumu acaba.sizinde bilginiz varmi.normalde kv derin dondurucuya kendi koyuyodu biz ordan kullaniyoduk bu sene esim kendim dograyip buzluga kendim koycam dedi is basa düştü.oyle birsey varmo acaba.
Ay cnm üzülme ya vardır bundada bi Hayır can Sağlığı olsun :) şimdiden iyi bayramlar herkese :)Slm kızlar herkese son zamanlarda eslerden görünüyor herhalde hamilelik hormonları esler üzerinde negativ elektrik saçıyor anlaşılan
Eee artık onlarda bebeklerinin hatrina katkanicaklar bunlara surda 3 ayjmiz kaldi son kozlarimizi kullanalim kizlar bu fırsat bidaha eke geçmez uc ayda ne yaptursak ve ne desek kardir hamileligin bu yanini çok seviyorum ne yaparsam yapayim esim alttan alir gik demez
Yarın bayram malesef her bayram olduğu gibi bu bayramda uzagim ailemden ve bomboş bi bayram olucak yine. Esim calismiyor yarın çocukları gezdirelim dedik bayram icin gerci bi buyugumuz falan yok el opmeye gidecek ama onlar icin bi plan yapicaz artık cok üzülüyorum bayramlari hic sevmiyorum bu yüzden yarın ruh gibi olurum kesin şimdiden icim icimi yiyor yine bu bayram geldi ve yanliziz diye
Simdiden herkese iyi bayramlar bidaki bayrama bebislerle giricez inşallah :)
Hepimizde ayni demwk bu durumlar benimkide ben annemlere gidicem kendisi calisicak hamileyim eltimleei davet etmis bana sormadan benim hizmet edecek halimmi var kime sirsunda cagirdin diyorum benim evim kime sorcam dedi öylemi dedim ben gidiyorum gelsinler otursunlar dedim topladim kiyafetlerimi sabahin 6 sunda kalktim geldim davet ettiklerine yap hizmet dedim.. Bir kavga kiyametAyy ben de esimle tartistim bugun. Ailem memlekete gideceklerdi. Kayinvalidemler de yol ustunde olunca bizi de biraktilar. Bagajdan esim esyalari alirken bavulun arkasindaki poset de bizim dedim duymamis ama. Poseti almamis. Bizimkilerin yuruyunce farkettim hani posetimiz diye. Ne poseti, ben sana sordum baska bisi var mi diye bagirmaya basladi banayav soyledim ya sana 3 kez arkadaki poset de bizim diye dedim ama anlamiyor. Sanki benim hatam gibi bi suru laf soyledi. Hemen aradik bizimkileri donduler yoldan aldik posetimizi. Bu kadar buyutecek ne varsa sanki. Ne gerizekaliligim kaldi ne salakligim cok uzuldum agladim bi suru. Barismicam da iste
kizlar bende ikiz annesiyim 23.haftadayim.sanirim ben kilo işini baya abartmisim 10 kilo aldimCanım bende ikiz bekliyorum 23. Haftamdayım senin gibi 7 kilo aldım ama karnım çok büyük değil vicuduma dağıldı kilolar galiba .şimdilik hamilelik güzel gidiyor ama don aylstımız biraz zor geçebilir mis
Konuştuk canım barıştık şükür. Hamilelikte huzursuzluk kötü oluyor.Her evlilik aynı olmaz tabii ki. Eşiyle ayrı odalarda oturmak yerine konuşun ona duygularından bahset ayrı ayrı kafanızda kurmayın da konuşun. Umarım çabuk barışırsınız.
Ay kıyamam canım. Sert tepki göstermiş eşin. Sonuçta hemen hallolmuş. Bir anlık sinirine yenik düşmüş. İnşallah kalbini alır.Ayy ben de esimle tartistim bugun. Ailem memlekete gideceklerdi. Kayinvalidemler de yol ustunde olunca bizi de biraktilar. Bagajdan esim esyalari alirken bavulun arkasindaki poset de bizim dedim duymamis ama. Poseti almamis. Bizimkilerin yuruyunce farkettim hani posetimiz diye. Ne poseti, ben sana sordum baska bisi var mi diye bagirmaya basladi banayav soyledim ya sana 3 kez arkadaki poset de bizim diye dedim ama anlamiyor. Sanki benim hatam gibi bi suru laf soyledi. Hemen aradik bizimkileri donduler yoldan aldik posetimizi. Bu kadar buyutecek ne varsa sanki. Ne gerizekaliligim kaldi ne salakligim cok uzuldum agladim bi suru. Barismicam da iste
Eee sen nereye gittin canım? Düşüncesizlik etmiş. Bi de benim evim falan demesi seni üzmüş. İnşallah hatasını anlar.Hepimizde ayni demwk bu durumlar benimkide ben annemlere gidicem kendisi calisicak hamileyim eltimleei davet etmis bana sormadan benim hizmet edecek halimmi var kime sirsunda cagirdin diyorum benim evim kime sorcam dedi öylemi dedim ben gidiyorum gelsinler otursunlar dedim topladim kiyafetlerimi sabahin 6 sunda kalktim geldim davet ettiklerine yap hizmet dedim.. Bir kavga kiyamet
Anlasın kendi bilir şimdi evde yanlız sensiz çok zormuş özürler felan umurum değilEee sen nereye gittin canım? Düşüncesizlik etmiş. Bi de benim evim falan demesi seni üzmüş. İnşallah hatasını anlar.
Canım çiğ etten bulaşan toxoplazma diye bi mikrop var, Allah korusun hamilelerde baya sıkıntı olabiliyor. Çiğ ya da pişmemiş eti yersen bulaşıyor, dokunmanın zararı elini yıkamadan ağzına sürersen ya da tırnaklarının arasında kalır da iyi yıkanmazsa zararı var. Eldivenle filan işini hallet istersenIyi akşamlar annecikler.ya benim aklima takildi hamileler cig ete dokunmazmis diye birsey duydum dogrumu acaba.sizinde bilginiz varmi.normalde kv derin dondurucuya kendi koyuyodu biz ordan kullaniyoduk bu sene esim kendim dograyip buzluga kendim koycam dedi is basa düştü.oyle birsey varmo acaba.
Anladim canim.batil inancla alakali bi durum degil yani saglik acisindan onemli.dedigin gibi bir eldivenle hallederim isimi.malum işimiz nekadar erken biterse okadar erken giderim annemlereCanım çiğ etten bulaşan toxoplazma diye bi mikrop var, Allah korusun hamilelerde baya sıkıntı olabiliyor. Çiğ ya da pişmemiş eti yersen bulaşıyor, dokunmanın zararı elini yıkamadan ağzına sürersen ya da tırnaklarının arasında kalır da iyi yıkanmazsa zararı var. Eldivenle filan işini hallet istersen
Canım herkesin bünyesi farklı ben on gün öncesine kadar ağzıma tatlı hiç birşey alamıyordum şimdi başladom yemeye. Bundan sonra bende hızlı alırım galibakizlar bende ikiz annesiyim 23.haftadayim.sanirim ben kilo işini baya abartmisim 10 kilo aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?