Anladim canim.batil inancla alakali bi durum degil yani saglik acisindan onemli.dedigin gibi bir eldivenle hallederim isimi.malum işimiz nekadar erken biterse okadar erken giderim annemlere ne demişler bi elin nesi var iki elin sesi var
Canım herkesin bünyesi farklı ben on gün öncesine kadar ağzıma tatlı hiç birşey alamıyordum şimdi başladom yemeye. Bundan sonra bende hızlı alırım galiba
Günaydin canlarim bayraminiz kutly mutlu olsun dun kabizdim zorlandim kyzum o zamandan beri kıpırdamadı sabahta öyle şimdu az az bişiler yapıyo sanku nazae oldu kuzuma
Herkeslere Günaydin anneler ve onlarin minik yavrulari..
Kurban bayraminiz mübarek olsun.saglikli huzur dolu bayram gecirmeniz dilegiyle.meleklerinizi fazla yormayin bayram ayagina.Bebislerimiz olmadan son bayramimiz Allah nasip ederse seneye meleklerimizde kucagimizda olacak.
kurban bayraminiz mubarek olsun canlarimmm rabbim kimseyi sevdiklerinden ayirmasin bu bayram ben yine annemden kardeslerimden uzagim ama sukurler olsun evlatlarim esim yanimda birazdan bizde cocuklari gezmeye goturcez bugun evde durmak istemiyorum
Hoşgeldin canim
Benimki tekiz ama bende 7 kilo aldim. 23. Haftadayim bende. 25 olmam gerekirken bu hafta kesinleşti geç döllenme olduğu
Normal yolla mi hamile kaldin ?
Kocasına kızgınlar arasına katıldım vede Bayram sabahı yahu benim eşimle Bayram dışında bir tatılımız yok çünkü Fırıncı ne pazarı var ne tatılı bir bayramda 2 gün kapatıyo sen tut arabayı abısine ver biz kaynansmgilde kesiyoz orda araç gerek olmaz dıye sabahtan Akşama kadar demedim laf kalmadı Yarın sabah o araba gelmesin arar abinden isterim dedim oda satarım o arabayı dedi bende sat umrumda dwgil dedim ya başka araba buldu sonuçta ama biz niye arabamız dururken Başkasına binelim yarın kıyamet koparrım
Ay bende esimle sabah kavga ettim
Kurbana gidecegi sn bucak nerde poşet kap niye hazirlamadin diye bagiriyor
Halbuki eti anlastigimiz yer kesip parcalayip verecek bizimkiler sadece eti getirecek. Poşetlere paylara ayiriyorlar onlar
Gider ayak baya bagirdi kalbimi kirdi
3. Günü memlekete oranda da ablamin doğumuna gidecek
Bende üzülüyorum ki Esim evde yablis kalacak ne yiyip içecek diye
Simdi hic uzulmuyorum gidip 2-3 hafta kafami dinleyecem
Kocasına kızgınlar arasına katıldım vede Bayram sabahı yahu benim eşimle Bayram dışında bir tatılımız yok çünkü Fırıncı ne pazarı var ne tatılı bir bayramda 2 gün kapatıyo sen tut arabayı abısine ver biz kaynansmgilde kesiyoz orda araç gerek olmaz dıye sabahtan Akşama kadar demedim laf kalmadı Yarın sabah o araba gelmesin arar abinden isterim dedim oda satarım o arabayı dedi bende sat umrumda dwgil dedim ya başka araba buldu sonuçta ama biz niye arabamız dururken Başkasına binelim yarın kıyamet koparrım