İyi aksamlar.güzel anneler ve minik yavrulari.suan istanbulda ailemin yanindayiz
keyfim yerinde cok sukur.yalniz bugun ablamda geldi onun 3 oglu var asiri yaramaz vr saygisizlar birbirlerini yiyolar bende sese aliskin değilim onlar gitmek uzereyken tlf yuzunden buyuk oglu kucugune vurdu bende kizdim karsi geldi bana
tlf aldim elinden hala karsi gelmeye devam etti ittirmeye calisti beni bende ani bi refleks le tokat attim ama sabahtan beri resmen doldum.esimde kizdi bisey diyemedi yanlis anlarlar diye cikti evden arkadasimla buluscam dedi bana 5.10 dk sonra aradi beni alim seni gidelim gezmeye diye megersem ona kizdigi icin birseyde diyemedigi icin cikmis evden
Sonra bana kizdi ya karnina vurssaydi diye
Allahim böyle cocuk gormedim valla.cok kizdim bugun.hamileyken biseye kizarsan basina gelirmis ya benim melegimde böyle saygisiz ve arsiz olursa
Allah korusun...
Gerçekten görmeden inanilmaz yaa :-(
Birde bayramin 1.gununden beri tansiyonum dusuk galiba,1.gunu gece uyurken yatakta dönerken saga ve sola basim donuyo niye bilmiyorum.ve gun icindede devam ediyo ani hareketlerde yada egilirken basim donuyo.ilk gun daha fazlaydi bugun hafifti ama.
nerdeyse bas donmemin yuzune esim evden cikarmayacakti beni hastasin diye
adam kizini dusunuyo beni dusunmuyo