Saol canim sende kurtulursun insallah benimkide yuzunun azcini gosterdigitgide güzelleşiyor belki bende böyle birşeyleryapabilirim vakit bulurusam çok hoş
çok geçmiş olsun canım
maşşalh canm kurtulmuşsun ne güzel şeker illetinden de
benimde 156 çıktı canm salı gideceğim bende 100 gr için hakkımızda hayırlısı
ben haftaya cumartesi gitmeyi düşünüyorum canm eşimde bebşi görür hem inş dr izi almaz da vurunuruz
hiç üzülme canım özele gidip 50 tl veriyorum da ne oluyor göremedim bebişin yüzünü bile kafasını ve uyluk kemiğini ölçtü dr kalbini dinledi hadi güle güleinsan bi yüzünü gösterir dimi bari hamilelik psikolojisinden oluyor hep bunlar boşver geçer birazdan
CANIMM.. ÜZÜLME HER AİLEDE OLUYOR BÖYLE ŞEYLER.. NE YAPALIM .. EKONOMİ YAPMAYA ÇALIŞIYORDUR.. EŞİNİN DAVRANIŞI DEĞİL, DEVLET HASTANESİNDEKİ MUAMELE KÖTÜ OLMUŞ.. ÖZEL HASTANELER TAM BİR PARA TUZAĞI .. SÜREKLİ İNSANI KAKALAMAYA ÇALIŞIYORLAR.. BENDE EŞİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM ASLINDA.. BENCE SEN HİÇ CANINI SIKMA , GİT EŞİNLE GÖR BEBEĞİNİ.. UZATIRSAN HEM ONUN HEM SENİN CANIN SIKILACAK.. ILIK BİR BANYO YAP SAKİNLEŞ SONRASINDA HAZIRLAN VE EŞİNLE GİT.. ÜZME KENDİNİ..kızlar ben artık bir şey diyemiyorum nasipsizmiyim neyim
gittik dr a devlete tabi, eee neymiş 36. haftaya kadar ben bakmıyorum radyolog bakıcak dedibunca zaman sen baktın ya be kadın nasıl sinir oldum, hadi dedim normal doğumu sorayım niye riske atalım tabi ki sezaryan diye kestirip attı, o kadar üzgün ve sinirliyim ki, ultrasona da taa ayın 16 sına gün verdiler ki dr göstermiyor bile bebeğimi eşim tıp merkezi var bir tane ona gidelim istersen dedi ağız ucuyla işi yoğun beyefendinin yetişmesi lazım!! O dr a da daha önce sinir olmuştum düşük tehlikem olunca, yok dedim, özel hastane bir tane zaten, yolda dönerken patladım senin yüzünden beni buralara mecbur ediyorsun bu muamelelere maruz kalıyorum özele gitsek böyle olmazdı ben bebeğimi göremiyorum bıktım artık diye ağladım, neymiş herkes özele mi gidiyormuş, o kadar kızgınım ki hata bende ki senin gibi adama ikinciyi doğuruyorum dedim iş çıkışı hazır olacakmışım da özele götürecekmiş, gitmiycem onunla yarın kendim binicem otobüse özele gidicem, bıktım artık yüzünü görmek istemiyorum bu adamın
canım bende özel taraftarı değilim normalde devlet daha iyi diyorum ama her gitmemde pürüz çıkıyor sürekli birileriyle mücadele ediyorum hamile halimle uğraşmaktan yoruldum, eşimle gitmiycem inan bu yeni bir mesele değil 6 aydır bezdirdi beniCANIMM.. ÜZÜLME HER AİLEDE OLUYOR BÖYLE ŞEYLER.. NE YAPALIM .. EKONOMİ YAPMAYA ÇALIŞIYORDUR.. EŞİNİN DAVRANIŞI DEĞİL, DEVLET HASTANESİNDEKİ MUAMELE KÖTÜ OLMUŞ.. ÖZEL HASTANELER TAM BİR PARA TUZAĞI .. SÜREKLİ İNSANI KAKALAMAYA ÇALIŞIYORLAR.. BENDE EŞİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM ASLINDA.. BENCE SEN HİÇ CANINI SIKMA , GİT EŞİNLE GÖR BEBEĞİNİ.. UZATIRSAN HEM ONUN HEM SENİN CANIN SIKILACAK.. ILIK BİR BANYO YAP SAKİNLEŞ SONRASINDA HAZIRLAN VE EŞİNLE GİT.. ÜZME KENDİNİ..
canım bende özel taraftarı değilim normalde devlet daha iyi diyorum ama her gitmemde pürüz çıkıyor sürekli birileriyle mücadele ediyorum hamile halimle uğraşmaktan yoruldum, eşimle gitmiycem inan bu yeni bir mesele değil 6 aydır bezdirdi beni
çok geçmiş olsun canım nasıl farkettin
Amin canım inşallah sağol. Kendi doktoruma iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum, aile hekimim de 60a düşerse baygınlık hissi oluşur, daha da düşerse tehlikeli dedi ama benim değerlerim sıkıntılı değilmiş. Bakalım artık hayırlısı.
Çok geçmiş olsun, ki geçmiş zaten, Allah tekrarını yaşatmasın. Zamanı dolmadan gelmeye çalışmasın bu kuzucuklar ya :) Hepimiz vaktinde sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.
canım çok geçmiş olsun iyi atlatmışsınız nasıl oldu peki
sancın mı oldu da gittiniz doktora
adaşım geçmiş olsun çok çok. kuzun biraccık sabırsızlanmış annesine kavuşmak için ama neyse ki atlatmışsınız. iyi dinlen
gitgide güzelleşiyor belki bende böyle birşeyleryapabilirim vakit bulurusam çok hoş
çok geçmiş olsun canım
inşaallah canım
canım 36 dan sonra
kolay gelsin
iyi bari canım zorlanmamışsın
canım çok geçmiş olsun zamanında gelsin kuzun inşaallah
bazen benimde öyle oluyor yerimden zıplatıyor
canım ara ara olabilir bebek hareketide kasılma gibi olabiliyor
maşaallah canım bebeğine
canım açlık iyiymiş yükleme sonrası yüksek ama bayram sonrasıya ondan da olabilir yedik tatlıyı çünkü
bende haftaya inşaallah sağlık ocağında yaptırıcam
eflalim seni çok iyi anlıyorum bu kadar sinirin bozuksa yarın kendin git özelecanım bende özel taraftarı değilim normalde devlet daha iyi diyorum ama her gitmemde pürüz çıkıyor sürekli birileriyle mücadele ediyorum hamile halimle uğraşmaktan yoruldum, eşimle gitmiycem inan bu yeni bir mesele değil 6 aydır bezdirdi beni
ben aventin manual natural süt sağma makinasını aldım içinde biberonla geliyormuş emziği filan da oluyormuşbu aventin biberonu ne kadar pahalı of bee 35-40 civarı her yerde butikbebeye gelşrse 30 tl ve altı hemen alacağım of
selam herkese dr dan sonra gezdim tozdum yeni geldim eve
50 gr şeker yüklemesi sonuçlarım
açlık 89
tokluk 156
çıktı haftaya salı günü 100 gr lık yükleme yapılacakmış biliyordum şeker çıkacağını doymuyorum çünkü hiç
bebişim çok iyi durumda maşşallah amam göremedim doğru dürüst haftaya bakalım görürüm inş düzgün bir şekilde
Canım benimde açlık 85 1. Saat 158 bende pazartesi yeniden yaptıracağım. Minik kuzularımı gördüm şekeri umursamıyorum çok şükür iyiymiş durumları önemliolan o. haftaya yapalım bakalım inşallah bu sefer düşük çıkar zaten şekerli birşey yemiyorim bide diyetle uğraşmak istemiyorumselam herkese dr dan sonra gezdim tozdum yeni geldim eve
50 gr şeker yüklemesi sonuçlarım
açlık 89
tokluk 156
çıktı haftaya salı günü 100 gr lık yükleme yapılacakmış biliyordum şeker çıkacağını doymuyorum çünkü hiç
bebişim çok iyi durumda maşşallah amam göremedim doğru dürüst haftaya bakalım görürüm inş düzgün bir şekilde
ben aventin manual natural süt sağma makinasını aldım içinde biberonla geliyormuş emziği filan da oluyormuş
e-bebekten 80küsür liraya aldım avm de en ucuz 135 e bulmuştummmmmmmmmmmmmm
Canım benimde açlık 85 1. Saat 158 bende pazartesi yeniden yaptıracağım. Minik kuzularımı gördüm şekeri umursamıyorum çok şükür iyiymiş durumları önemliolan o. haftaya yapalım bakalım inşallah bu sefer düşük çıkar zaten şekerli birşey yemiyorim bide diyetle uğraşmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?