ne bilim ya her kafadan ses çıkıor artık :)son 1 haftada 2 nar yedim ne olucak ki canm
AMA BENİM DE CANIMI İSTETTİN Bİ DE BENİM MİDEME ACAYİP DOKUNUYO YADOKUNMUYOSA YE GİTSİN NOLACAK
bende aynıyım eflalim başkası yapsın 3tabak yerim iştahım acayip açık sürekli karnım aç hissediyorum bayramda eltimde gorumcemde yediklerimden korktum utandım millettenhatta paket aldım eve bide sevdiklerimden koymuşlar saolsunlar ama kendim yapınca hiç istemiyorum,gündüzleri saçma sapan şeyler yiyorum zaten,
sen becerikli hatunsun bana Bi haşhaşlı mayalı tarifiverirmisin biliyosan
elektrikli işi benimdevar ama kalkamıyorum yerimden hiç yapasım yok bide yuruyunce sol tarafımda Bi batma oluyo öyle olunca bugün dursun dedim bbi saatlik iş aslında ama hiç içimden gelmiiyo
ay çok pardon canım ya canın çekmiş.. kimisi kan yapar diyo kimisi düşük diyo ya her kafadan ses çıkıo gıcık olmaya başladım
süpürdüm sildim ve geldim harbiden 1 saat sürmüş tam ama bende bittimbu aradaelektrikli tutarken çok zorlanıyorum göbeğim sarkıyo aşağı bebekle ya rahatsız oluyorum korkuyorum o yüzden yapmamaya çalışıyorum eşimde hafta sonları yapabiliyor oda yetmiyo ev pisleniyo 2-3 günde nasıl olcak bundan sonra hiiiç bilmiyorum
ohh eline sağlık,aynen bende zorlanıyorum süpürüyorum biraz oturuyorum toz alıyorum oturuyorum sonra vileda yapıyorum son zamanlar nasıl olcak bu beni de çok düşündürüyor,Bide benim eşimin elinden pek gelmiyor bu işler süpürürsem siler ancak ama onu da söylemem lazım kendiliğinden yapmaz
Eflalim aynı kiloyls hamile kalmışız,hiç kilo almadınmı pekicanım düşünme öyle olumsuzluğu çağırma pozitif ol bakalım hadi bebeğim iyi her şey iyi de kendine sürekli
iyi bari tek değilimyaparken doyanlardansın sende, inşaallah canım bu sefer çok kilo almadım zaten hem nereme alıcam zaten 69 la gebe kaldım
sağol canım desteğin için hoş görüm gitti artık sanırım 7 yılın birikim dediğin gibi hamilelik doldum böyle, inşaallah iyi olur her şey
belirtmeden geçmiyim baba olarak çok çok iyidir çok güzel bakar oğlumuza, geceleri bir ben salladım bir o, altını değişir, yıkar, giydirir, gezdirir, yedirir, beni nazlamaz sadece
kızlar pazartesi kontrolümüz var çok korkuyorum bize dua edin . iyi bişeyler demeyecek sanki doktor. benim tansiyon sürekli yükseliyor.
nasıl sayacaz ki ben yetişemem çok kıpırdıyo bu sıpa iki dk durmuyoBu bebişlerin kıpraşma zamanımıdir nefir sayacakmıyız şimdi günde kac kez olacak
nasıl sayacaz ki ben yetişemem çok kıpırdıyo bu sıpa iki dk durmuyo
Aynen benumkide aman hep kıpırdasınlar kıpırdamadığında korkuyorum
iş çıkışı gidip kendime çanta alacam sonra linensten oğluşuma alt açma beğenmiştim cok pahalı diye almamıştım onu da alacam. bi de havlu takımı vardı yine linenste o da cok tatlıydı o da pahalı diye almamıştım onu da alacam işte. bütün gün deli gibi çalıştım canım cıktı vallahi. zaten gece ağrıdan uyuyamadım. iki adım atsam çişim geliyo psikolojim altüst oldu. sonuna kadar hakediyorum ne istersem alacam işteeee akşam da kocama baaak oğluşumuza neler aldım derimbanane alacaaaaaaaammmmm. ilk cocuğum hevesliyim napayım alla alla. etrafımdaki ne gerek var cılardan bıktıııımm. özellikle de kv ye inat alacam işte oh hıh
yok tabi ama neymiş bi alt açmaya o para verilmezmiş. havlu o kadar edermiymiş size ne beee alacam diye haykırmak istiyorum. sepet beşiklerden alacak annişkom ben de anakucağı ana dizi mi ne var ya sallanan onlardan alacam diyorum on tane mi alacakmışımcanım sonuçta o saydıklarından yoksa alınması gerek. en azından içine sinen şeyler olsun tabiki...
iş çıkışı gidip kendime çanta alacam sonra linensten oğluşuma alt açma beğenmiştim cok pahalı diye almamıştım onu da alacam. bi de havlu takımı vardı yine linenste o da cok tatlıydı o da pahalı diye almamıştım onu da alacam işte. bütün gün deli gibi çalıştım canım cıktı vallahi. zaten gece ağrıdan uyuyamadım. iki adım atsam çişim geliyo psikolojim altüst oldu. sonuna kadar hakediyorum ne istersem alacam işteeee akşam da kocama baaak oğluşumuza neler aldım derimbanane alacaaaaaaaammmmm. ilk cocuğum hevesliyim napayım alla alla. etrafımdaki ne gerek var cılardan bıktıııımm. özellikle de kv ye inat alacam işte oh hıh
yok tabi ama neymiş bi alt açmaya o para verilmezmiş. havlu o kadar edermiymiş size ne beee alacam diye haykırmak istiyorum. sepet beşiklerden alacak annişkom ben de anakucağı ana dizi mi ne var ya sallanan onlardan alacam diyorum on tane mi alacakmışımsanane ya istersem 1250 tane alırım sananeeee diye feryat edesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?