2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ay çok pardon canım ya canın çekmiş.. kimisi kan yapar diyo kimisi düşük diyo ya her kafadan ses çıkıo gıcık olmaya başladım

AMA BENİM DE CANIMI İSTETTİN Bİ DE BENİM MİDEME ACAYİP DOKUNUYO YA DOKUNMUYOSA YE GİTSİN NOLACAK

canım çok pardon canını çektirdim biri düşük riski yapar diyo biri başka bisey diyo doktora sorim diyorum ama onu da hocam nar yiyim mi gibi bi soruyla meşgul etmek istemiyorum :)

durup durup aklıma sorular geliyor; yenidoğanları nasıl yatırcaz? yüzü yana doğru yatıran da var sırt üstü yatırım 2 saatte bir başını sağa sola döndüren de var yassılaşmasın diye. yüz üstü allahım esirgesin boğulma riski yok mu? bu yan yatırma yastıkları ne kadar güvenilir yada sağlıklı? tecrübeli annelerden rica ediyorum bi aydınlatın

süpürdüm sildim ve geldim harbiden 1 saat sürmüş tam ama bende bittimbu arada elektrikli tutarken çok zorlanıyorum göbeğim sarkıyo aşağı bebekle ya rahatsız oluyorum korkuyorum o yüzden yapmamaya çalışıyorum eşimde hafta sonları yapabiliyor oda yetmiyo ev pisleniyo 2-3 günde nasıl olcak bundan sonra hiiiç bilmiyorum

ay çok pardon canım ya canın çekmiş.. kimisi kan yapar diyo kimisi düşük diyo ya her kafadan ses çıkıo gıcık olmaya başladım

yok canım ya sağlık şifa niyetine ye gitsin canım çektiği herşeyden ye

Eflalim aynı kiloyls hamile kalmışız,hiç kilo almadınmı peki

kızlar ev işini takmayın kafaya sizden değerli mi ? ben ilk başlarda çok takıyordum ama artık saldım biraz

benimki de yap demeden yapmaz canım hatta binbir zorlukla yapar bazen ama ben şimdiye kadar yetişemiordum bundan sonrasını rabbim bilir

hiç sevmem temizlik yapmayı ama evi pis görmeye de dayanamam o yüzden berbaber halledince daha iyi oluyor eşimle mecbur alıştı zorlaya zorlayaa oda o elektrikler ben silerim bizde de

iş çıkışı gidip kendime çanta alacam sonra linensten oğluşuma alt açma beğenmiştim cok pahalı diye almamıştım onu da alacam. bi de havlu takımı vardı yine linenste o da cok tatlıydı o da pahalı diye almamıştım onu da alacam işte. bütün gün deli gibi çalıştım canım cıktı vallahi. zaten gece ağrıdan uyuyamadım. iki adım atsam çişim geliyo psikolojim altüst oldu. sonuna kadar hakediyorum ne istersem alacam işteeee akşam da kocama baaak oğluşumuza neler aldım derim banane alacaaaaaaaammmmm. ilk cocuğum hevesliyim napayım alla alla. etrafımdaki ne gerek var cılardan bıktıııımm. özellikle de kv ye inat alacam işte oh hıh

canım sonuçta o saydıklarından yoksa alınması gerek. en azından içine sinen şeyler olsun tabiki...

canım sonuçta o saydıklarından yoksa alınması gerek. en azından içine sinen şeyler olsun tabiki...
yok tabi ama neymiş bi alt açmaya o para verilmezmiş. havlu o kadar edermiymiş size ne beee alacam diye haykırmak istiyorum. sepet beşiklerden alacak annişkom ben de anakucağı ana dizi mi ne var ya sallanan onlardan alacam diyorum on tane mi alacakmışım sanane ya istersem 1250 tane alırım sananeeee diye feryat edesim var

kendimi gördüm bu yazılanlarda canım benim kv baksan 1 hastane çıkışı 1 zıbın takımı yetecekmiş alma daha diyordu onları da ablam doğum günümde hediye etmişti onu mu dinlicem beee

kızımın tüm yaz kış kreasyonlarını tamamladım hala da alıyorrum

Not : formasyon alıyorum çalşmıyorum sen çalışıyorsun mali özgürlğünde var al gitsin
bizim de bebişimin babası saolsun hiç alma demez ben alıp gösterdikce o daha mutlu oluyor zaten çoğu şeyi beraber aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…