canım bak bir yerde buldum:)
http://bebekurunleri.bebeksayfasi.c...bebek-battaniyesi-beyaz-pembe-yildizli/205965
canım malı polarmış kumaşçıya baksan vardır belki böyle desende polar kendin bile dikersin ben dikmiştim çift kat polar battaniyeaavalla çok güzelmiş ama pahalı sanki yaaa
canım ne güzel ben dün dr a sordum tabi ki sezaryen dedi ne bekliyorsamekim anneleri patır patır doğruyor arkadaşlar hemde normal doğum ağırlıkta
canım bence kıpırdama işi bebekten bebeğe değişiyor ve aynı bebekte günden güne de değişiyor bazen tekme üstüne tekme savururken bazen uyuyabiliyor o yüzden takma oluruna bırakMuhtemel doğum tarihi 11 ocak olan arkadaşlar ben bebeğimi bazı günler gündüz pek hissedemiyorum iki günde bir filan gündüz çok hissedebiliyorum sizde durum nasıl?
her bebek aynı değil ki canım benim ilk bebeğimle bu bile farklı o yüzden kriteri olmuyor bunun, bazen sert olur hareketi bazen balık gibi kayar bebekler önemli olan her gün hissetmen artıkMuhtemel doğum tarihi 11 ocak olan arkadaşlar ben bebeğimi bazı günler gündüz pek hissedemiyorum iki günde bir filan gündüz çok hissedebiliyorum sizde durum nasıl?
ben ben benacıktım yemek yemem lazım yemekte var ama bende şöyle bir sorun var kendim pişirince o yemeğe gözüm doyuyor ve yemek istemiyor canım, benim gibi tuhaf olan var mı
eflalim eminim ki eşin seni ve çocuklarını çok seviyor ve önemsiyor .. Biraz maddiyat biraz da hamileliğin psikolojisi ile insan gerçekten baya bir bocalıyor.. Her şey çok güzel olacak.. Ne yapsın adam mizacı öyledir..canım yok olmaz rahat ol sen bebek seni tekmeler zaten merak etme
canım endişe olur tabi ama sen tecrübelisin ikinci an fazla 20 gün erken geliyor kasma kendini
kızına geçmiş olsun bu arada
canım benim ilk gebeliğimde öyleydi tam gününde doğdu oğlum
e normal evde sana muhtaç bir can daha var o seni yoruyor ilkte dinlenme imkanın daha çoktu
00 4. mü, ben ikide kalırım tabi Rabbim neyi uygun görür bilemem,odun eşime yeter bu kadar
canım şimdi iyisin değil mi?
canım iyidir ye tabi bağışıklığı güçlendirir
canım rengi bebeğe göre koyu geldi sen bilirsin tabi
maşaallah kızına
canım ne güzel ben dün dr a sordum tabi ki sezaryen dedi ne bekliyorsamneymiş niye riske atalımmış, bu şehirden öyle soğudum ki mahrumiyet bölgesi, doğuda bir çok ilde dr özel hastane seçeneği daha çoktur, Ankara büyük şehir diye hep kaçardım keşke orda olsaydık diyorum şimdi seninki normal olacak değil mi öyle demiştin sezaryen sonrası
canım düşünme öyle olumsuzluğu çağırma pozitif ol bakalım hadi bebeğim iyi her şey iyi de kendine süreklikızlar pazartesi kontrolümüz var çok korkuyorum bize dua edin . iyi bişeyler demeyecek sanki doktor. benim tansiyon sürekli yükseliyor.
iyi bari tek değilimben ben benevlenmeden önce annem derdi sen yemeğe bişi mi katıyon niye kendin yemiyon diye şimdi de kocam diyo. napayım kokusundan doyuyorum heralde. hiç canım istemiyo en sevdiğim bişi bile olsa doğumdan sora kolay zayıflıcaz inş
eflalim eminim ki eşin seni ve çocuklarını çok seviyor ve önemsiyor .. Biraz maddiyat biraz da hamileliğin psikolojisi ile insan gerçekten baya bir bocalıyor.. Her şey çok güzel olacak.. Ne yapsın adam mizacı öyledir..
canım listeye netten baktım facem yokta, sivasta yok ki yaptıran drinşallah canım Allahın taktiri her şey yolunda giderse çok istiyorum ,en azından denemek istiyorum,doktor konusunu çözdüm gibi doktorumun ablası yaptırıyormuş hayırlısı bakalım... canım face de gurup var ssvd diye or da bir çok kişi sezeryan dan sonra normal doğum yaptı,nerde sin bilmiyorum ama normal doğum yaptıran doktorların da listesi var bir bak istersen
canım listeye netten baktım facem yokta, sivasta yok ki yaptıran drsenin adına çok sevindim ama böyle duydukça normal doğumu kendim yapmış gibi seviniyorum içimde öyle bir ukde, senin face varsa benim için sorarmısın sivasta varmıymış olacağına ihtimal bile vermiyorum
%90 ı öyle canım.. ne görmüşler ki babalarından ne bekliyorsun.. mizacı öyledir.. sen hem oğlan hem ev hem hamilelik birazcıcık bunalmış olabilirsin ... oluyor ya ne yapalım insanız..canım düşünme öyle olumsuzluğu çağırma pozitif ol bakalım hadi bebeğim iyi her şey iyi de kendine sürekli
iyi bari tek değilimyaparken doyanlardansın sende, inşaallah canım bu sefer çok kilo almadım zaten hem nereme alıcam zaten 69 la gebe kaldım
sağol canım desteğin için hoş görüm gitti artık sanırım 7 yılın birikim dediğin gibi hamilelik doldum böyle, inşaallah iyi olur her şey
belirtmeden geçmiyim baba olarak çok çok iyidir çok güzel bakar oğlumuza, geceleri bir ben salladım bir o, altını değişir, yıkar, giydirir, gezdirir, yedirir, beni nazlamaz sadece
aynen canım bekliyim birazcanım malı polarmış kumaşçıya baksan vardır belki böyle desende polar kendin bile dikersin ben dikmiştim çift kat polar battaniye
daha olmadı düz alırsın üstüne yıldız süsler dikersin
kızlar pazartesi kontrolümüz var çok korkuyorum bize dua edin . iyi bişeyler demeyecek sanki doktor. benim tansiyon sürekli yükseliyor.
bende aynıyım eflalim başkası yapsın 3tabak yerim iştahım acayip açık sürekli karnım aç hissediyorum bayramda eltimde gorumcemde yediklerimden korktum utandım millettenacıktım yemek yemem lazım yemekte var ama bende şöyle bir sorun var kendim pişirince o yemeğe gözüm doyuyor ve yemek istemiyor canım, benim gibi tuhaf olan var mı
elektrikli işi benimdekızlar elektrikli tutmam lazım benim alt katı hallediyim bari yarın eşim üst katı halleder yoksa evin yüzüne bakılmıcak bu arada yarın bebek odasındaki tv yi mutfağa taşıtmayı düşünüyorum tv sehpasını da kv ye götürürüz odayı yavaş yavaş boşaltıyım bide duvar kağıdı araştıralım bakalım fiyatlar ne durumdaben max 300 düşünüyorum 2 duvarı inş istediğim gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?