Benim 1. 168 cikmisti yürüyüş yaptım hergun yarım saat ve bunları yemedim 100 lukte düştüsaol canımkola içmiyorum sadece bu sydıkların arasında inş 100 gr lık iyi çıkarda rhatlarım
bebeğin sesi uyarıyor o zaman .. sen içgüdülerine güven nasıl rahat ediyorsan öyle yat o zaman canım..bende dikkat ediyorum ama sola yatarken de alttan tekmeliyo bebiş onda da rahat edemiyorum biraz sola dönük biraz sırt üstü pozisyonu ideal geliyor son zamanlar o zaman çok oynamıyor
tesekkur ederim annişler güzel dilekleriniz icingözün aydın canım. maşallah bebişlerine
canım nerden aldın kutuları pek tatlıymış bizim de kızımız olacak :))Evet canım :))
Arkadaşım bana Fazla getirmiş çok şüküristersen sana 25 tanesini verebilirim
AMA BENİM DE CANIMI İSTETTİN Bİ DE BENİM MİDEME ACAYİP DOKUNUYO YADOKUNMUYOSA YE GİTSİN NOLACAK
Kızlar çıktık görümcemle oğluma az gezdik alışveriş yaptık:)
Kendime evde giymeye alt üst ayrı ayrı alıp takım yaptım pijama malum çok değişiliyor doğum sonrası,iki taç aldım, eymenime yelek aldım, emirime kazak penye aldım:) ohh rahatladım
Asıl pijama takımımı geceliğimi almadım karar verdim de bakalım bu ay inşaallah hallederim onlarıda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1217467/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/ev-icin-pijama-ve-taclarim.36175/
Evet canım :))
Arkadaşım bana Fazla getirmiş çok şüküristersen sana 25 tanesini verebilirim
Benim 1. 168 cikmisti yürüyüş yaptım hergun yarım saat ve bunları yemedim 100 lukte düştü
bebeğin sesi uyarıyor o zaman .. sen içgüdülerine güven nasıl rahat ediyorsan öyle yat o zaman canım..
canım yok olmaz rahat ol sen bebek seni tekmeler zaten merak etmekızlar be hala deli gibi uyuyorum kıstırılma gibi bir durum olur muki genelde sol tarafıma dönük yada yüzzüstü yatıyorum ama uyurken ne haldeyim bilmiyorum gecede 2 ddefa uyanıyorum ortalama korktum şimdi bebişe zarar vermeyiz herhalde
canım endişe olur tabi ama sen tecrübelisin ikinci an fazla 20 gün erken geliyor kasma kendinigunaydin kizlar internetim yoktu uzun zamandie giremedim sizi ozledim bayraminiz kutlu olsunn cok yorcu bi bayramdi ..oncesinde ipek kuzum hastaudi simdi evdeyiz kizimla her an ahmetin dogmasini bekliyoruz daha en az 9hafta olmasina ragmen kizimi 41invi haftada dogurdum ama Allah korusun bi evham icimde erken dogarsa diye dokto korkma olmaz dedi ama bu sapkin dusunce piskolojimi alt ist ett bu arada okul hayati yani calismalar devam cok yoruliyorum hamile iken anasibifi ogretmeni olmak cok zor
canım benim ilk gebeliğimde öyleydi tam gününde doğdu oğlumbilge banwda karnin asagifda yoksa erken mi olacak diyo o kocakarilar korktum iyice Allah zamaninda nasip etsin ..
e normal evde sana muhtaç bir can daha var o seni yoruyor ilkte dinlenme imkanın daha çoktuya tam bacagimla vajina birlesimindeki kemik veeklem agriyor bacagin ic ust kismi her iki tarafta ara ara agriyor sanirim catı genislemesi basliyordu bu ay kizimda hersey sanki daha kolaydi bu hamileligi vuct olarak daha zor atlatiyorumcok cabuk yoruluyorum ahmetin hareketli masallah kuvvetli kizim daha cok tirmalardi
00 4. mü, ben ikide kalırım tabi Rabbim neyi uygun görür bilemem,odun eşime yeter bu kadar25yasimi doldurmus olacagim yirmi gun sonra kizim 3yasini dolduracak kasda ona hamile oldugum da 21yasindaydim sanirim her hamilelik anneden birsey aliyor ve her gecen yil zorlasiyor hamileluk 3.uncu cocugu da yaklasik 5yil sonra 30da dusunuyorum sanirim zorlanirim e 4cocugu dusunemem Allahhayirlisinoni versin hep hayalim 4cocuktu 2de pes etmeye baslarsam bide calisan anne ilmak daha zor bakici ile paslasarak geciyor hayat Rabbim evlatlarimiza iyi aile olmayi nasip etsin
canım şimdi iyisin değil mi?tamam canım teşekkür ettim benim ki daha sık olunca ilaca başladık ama kesildi çok şükür sana da çok geçmiş oldun
canım iyidir ye tabi bağışıklığı güçlendirirNar hakkinda bilgisi olan var mi? Cok severim ve manavim ayiklayip yollardi bana gecen sene kase kase yerdim :) gorunce canim cekti:)
canım rengi bebeğe göre koyu geldi sen bilirsin tabihttp://www.englishhome.com.tr/yildiz-pamuklu-bebe-battaniye-90x120.html
arkadşlar bu renk ne renk bebişime yıldızlı battiniye arıyorum ama sadece bunu bulabildim güzel mi sizce ne dersiniz alıyım mı pembeli beyazlı olsa daha hoşumagitcek ama yok bulamadm
kızlarrr şeker yüklememizi yaptırdık bakalım ... inşallah bir şey çıkmaz akşama söyliyeceklermiş sonucu... kızımızı da gördük bana benziyor galibaaa
canım çok güzeller güle güle kullan
canım iyi günlerde kullan inş :)Kızlar çıktık görümcemle oğluma az gezdik alışveriş yaptık:)
Kendime evde giymeye alt üst ayrı ayrı alıp takım yaptım pijama malum çok değişiliyor doğum sonrası,iki taç aldım, eymenime yelek aldım, emirime kazak penye aldım:) ohh rahatladım
Asıl pijama takımımı geceliğimi almadım karar verdim de bakalım bu ay inşaallah hallederim onlarıda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1217467/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/ev-icin-pijama-ve-taclarim.36175/
sağol canım amincanım iyi günlerde kullan inş :)
canım yok olmaz rahat ol sen bebek seni tekmeler zaten merak etme
canım endişe olur tabi ama sen tecrübelisin ikinci an fazla 20 gün erken geliyor kasma kendini
kızına geçmiş olsun bu arada
canım benim ilk gebeliğimde öyleydi tam gününde doğdu oğlum
e normal evde sana muhtaç bir can daha var o seni yoruyor ilkte dinlenme imkanın daha çoktu
00 4. mü, ben ikide kalırım tabi Rabbim neyi uygun görür bilemem,odun eşime yeter bu kadar
canım şimdi iyisin değil mi?
canım iyidir ye tabi bağışıklığı güçlendirir
canım rengi bebeğe göre koyu geldi sen bilirsin tabi
maşaallah kızına
bencede canım eğer illa yıldızlı diyorsan çıkar karşına mutlaka acele etme içine sinsinsaol canım ya karar veremedim zaten bekliyim biraz daha belki güzelini bulurum
acıktım yemek yemem lazım yemekte var ama bende şöyle bir sorun var kendim pişirince o yemeğe gözüm doyuyor ve yemek istemiyor canım, benim gibi tuhaf olan var mı
hah aynen başkası pişirince iştahla yiyorum kendi yaptığımı yaparken doyuyorum istemiyorum:)senin yine iyi benim hiiiç mi hiiiç yemek yapasım gelmiyor biri pişirsede yesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?