cherkese iyi akşamlarr anca geldim tüm güm bebiş için gezdik maskoya gittik ve duvar kağıdı aradık ama bulamadık şimdi netten arıyorum istediğim gibi değişik şeyler buldum sanırım int den alacağız duvar kağıdını
bu sabah 5 gibi uyandım, o uyanış daha uyuyamadım bebiş tekmeledi hepgün içinde de uyudu şimdi yine tekmeliyo gündüzle geceyi karıştırdı benim yavruş
bu arada 3 mobilya arasında kaldım 3500 civarı fiyatlar sizce nasıllar ve hangisini seçerdiniz
birisini düzgün çekmemişim netten buldum biride çilekteki softy
Eki Görüntüle 1266722 Eki Görüntüle 1266723 Eki Görüntüle 1266724 Eki Görüntüle 1266725
c
Cnm benim mesleğim mobilya satış 20 yıldır yapıyorum bu mobilyalar çok güzel ama kullanımı çok zor çünkü boyama mdf bunlar bwbeğin büyüdükçe ayaklandıkça dişler çikarken resmen o boyalı ahşapları dişliycek cnm yinede sen bilirsin ürünler çok güzel ama o boyalar nasıl yapılıyor bir görsen
Bence en güzeli ilk resimdeki mobilyalar. Ben odasını ikeadan alacağım. Çok ekonomik olacak.herkese iyi akşamlarr anca geldim tüm güm bebiş için gezdik maskoya gittik ve duvar kağıdı aradık ama bulamadık şimdi netten arıyorum istediğim gibi değişik şeyler buldum sanırım int den alacağız duvar kağıdını
bu sabah 5 gibi uyandım, o uyanış daha uyuyamadım bebiş tekmeledi hepgün içinde de uyudu şimdi yine tekmeliyo gündüzle geceyi karıştırdı benim yavruş
bu arada 3 mobilya arasında kaldım 3500 civarı fiyatlar sizce nasıllar ve hangisini seçerdiniz
birisini düzgün çekmemişim netten buldum biride çilekteki softy
Eki Görüntüle 1266722 Eki Görüntüle 1266723 Eki Görüntüle 1266724 Eki Görüntüle 1266725
Bence en güzeli ilk resimdeki mobilyalar. Ben odasını ikeadan alacağım. Çok ekonomik olacak.
İlla oda tarzı bişiymi olucak mesela ben böyle bir oda için 7 yaşını nekliycem mdf lam malzemeli ürün alıcam sende istersen oda yapacaksan mdf lam takımlar al.böyle Bebe takımları pek satılmıyor cnmkarar veremiyoruz canım sen ne önerirsin nasıl birşey alalım
benim de ulusa gitmem lazım ama dolmuşa binip de oraya gitmeyi bitaraflarım yemiyor alışmışız arabayla gitmeye her yere bu arada suluhan nasıldı canım pahalı mı çok ben de mantarlı minik kolonya şişelerinden filan almayı düşünüyorum
daha küvetimiz yok filemiz yok burun aspiratörümz yok uyku setimiz yooookkkk yok da yok ha beşiğimiz de yok
İlla oda tarzı bişiymi olucak mesela ben böyle bir oda için 7 yaşını nekliycem mdf lam malzemeli ürün alıcam sende istersen oda yapacaksan mdf lam takımlar al.böyle Bebe takımları pek satılmıyor cnm
Tam 10 kg ama bugun seker yukleme sonuclarim super cikmisti sasirdim vallaaynen canım haklısın gerçekten sağolasın:)
ay aynıyım bende:) canım sen kütahyalımısın yoksa:) orda yapılır haşhaşlı maalesef bilmiyorum tarif birde ordayken sevmezdim bana ağır gelirdi:)
canım yan yatıracaksın yüzüstü sırt üstü olmaz zaten dönemez korkma, bir yatırmada sağ bir yatırmada sola yatır başı yamulmasın, yan yatma yastıkları işe yarıyor
15 olacak canım
canım 5 kilo aldım şimdilik sen?
dinlenmen bitsin sende çıkarsın canım inşaallah, hoşuma gitti benimde örsem mi bilemedim
ohh hayırlı olsun canım
tabi al çalışsam ne koca na başkasını dinlerim her şeyi alırım sefan olsun
ohh sizinde hayırlı olsun
canım suyu 3 litre iç bir şeyin kalmaz
maşaallah bebeğine canım fl ölçüsü ne yanlış mı hesaplandı acaba, birde dr normal demiş, ben bilmiyorum ki boyunu iki aydır söylüyüm,maşaallah kuzuna bu arada
gayet iyi çıkmış canım
canım olmaz hepsi aynı, o yeni sezon eski sezon durumudur
ay canım zor gerçekten haklısın
çok geçmiş olsun canım, kadifeye iyi değil diyorlar almadım o yüzden ama almakta istiyorum kararsızım
hoş geldin aramıza
adıyla yaşasın arkadaşım çok güzel isimleri :)Herkese iyi aksamlar canlarım, güzel annelerim... İnşallah oglum sag salim kucagıma alırsam koyacagımız isme karar verdik...
Ewetttt isim MEHMET YASİN S.. Olucak.. İnşşş...
Yusuf ismini cok begenıyorum.. Ama bnm tanıdıgım ve bnden önce dogum yapanların nerdeyse hepsi yusuf koydu.. Hele sevmedigim kız var eşimn halsının kızı oda dogum yapma ismi yusufali olmıs.. Hepten vazgectim....bu isimleride cok seviyoruz..
buda benim bebeğimin odası sarısı ama bu mimarların çalıştığı bişeydi şimdi bunun aynısı olacak ama renk sarı olacak inş sağlıkla odasında durur :)
amin inş güzel anneler hepimizn evladı sağlıkla yaşasınCoook guzeller cnm gule gule saglikla buyusun kuzun :))
buda benim bebeğimin odası sarısı ama bu mimarların çalıştığı bişeydi şimdi bunun aynısı olacak ama renk sarı olacak inş sağlıkla odasında durur :)
inş hepimizin evladları sağlıklı olsunnnnçok güzelmiş canım rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin :)
tesekkür ederimmmm canımmmmadıyla yaşasın arkadaşım çok güzel isimleri :)
kendi bütçem ile alsam bende ikeadan henvisk alıcaktım canım dedesi alıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?