2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
c
Cnm benim mesleğim mobilya satış 20 yıldır yapıyorum bu mobilyalar çok güzel ama kullanımı çok zor çünkü boyama mdf bunlar bwbeğin büyüdükçe ayaklandıkça dişler çikarken resmen o boyalı ahşapları dişliycek cnm yinede sen bilirsin ürünler çok güzel ama o boyalar nasıl yapılıyor bir görsen

karar veremiyoruz canım sen ne önerirsin nasıl birşey alalım

Bence en güzeli ilk resimdeki mobilyalar. Ben odasını ikeadan alacağım. Çok ekonomik olacak.

kucuk boyunun tanesine 50 kurus verdim, 100tane aldim. Bana gayet uygun geldi cok asiri cesit yok ama internet disinda ankarada pek fazla secenekte yok..

Kontrolumuz cok iyi gecti sukurler olsun. Oglum 1 kg, boyuda 33 cm olmus. Bes gun ilerdeyiz birazcikda iriymisiz. Doguma 3,5 kg ustu girecegim garantiymis...Sonraki kontro 1 ay sonra ondan sonra kontrollerin 15 gune inecek dedi..Bana kizdi ama 5haftada 3 kg almisim Bugun formundaydi bebegim oyle guzel pozlar verdiki..

İlla oda tarzı bişiymi olucak mesela ben böyle bir oda için 7 yaşını nekliycem mdf lam malzemeli ürün alıcam sende istersen oda yapacaksan mdf lam takımlar al.böyle Bebe takımları pek satılmıyor cnm

evet canım oda istiyorum o zaman yine bunlara bakacağım evdeki mobilyaları da yer yedikten sonra napalım dikkat edeceğiz artık :I

Tam 10 kg ama bugun seker yukleme sonuclarim super cikmisti sasirdim valla

Herkese iyi aksamlar canlarım, güzel annelerim... İnşallah oglum sag salim kucagıma alırsam koyacagımız isme karar verdik...
Ewetttt isim MEHMET YASİN S.. Olucak.. İnşşş...
Yusuf ismini cok begenıyorum.. Ama bnm tanıdıgım ve bnden önce dogum yapanların nerdeyse hepsi yusuf koydu.. Hele sevmedigim kız var eşimn halsının kızı oda dogum yapma ismi yusufali olmıs.. Hepten vazgectim....bu isimleride cok seviyoruz..

buda benim bebeğimin odası sarısı ama bu mimarların çalıştığı bişeydi şimdi bunun aynısı olacak ama renk sarı olacak inş sağlıkla odasında durur :)

Eklentiler

• image.webp
    81,3 KB · Görüntüleme: 113
  • image.webp
    89,7 KB · Görüntüleme: 114
  • image.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 116
adıyla yaşasın arkadaşım çok güzel isimleri :)

buda benim bebeğimin odası sarısı ama bu mimarların çalıştığı bişeydi şimdi bunun aynısı olacak ama renk sarı olacak inş sağlıkla odasında durur :)

çok ama çok beğendim,en başından beri kral taçlı kuplu modellere bakıyordum bende sonunda kral taçlı kuplu ama bembeyaz bir takım seçtik,uyku setinde de kral taçlı bir takım seçtik çok hoş oldu,güzel bir tercih,güzel sağlıklı günlerde kullansın inşallah,maşallah subhanallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…