2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İnşallah. Yok canım kullanmıyorum. Sen neden kullanıyorsun?
kan pıhtılaşması için kullanıyorum canm

benmde aynı canım aklımda sürekli çay Türk kahvesi nescafe gözümün önünde dönüyor hepsi ha bide kolayla gazoz,gazlı içecekleri içmiyorum tabi ama nescafe arada olmakla birlikte diğerlerini içiyorum

bende yüzünü hiç göremedim ( renkli değildi ultrason .. renksiz de belli oluyor mu acaba..

Kizlarrrr seker yuklememin sonuclarini gordum bugun. Aclik 75, 50lik seker yuklemesinden 1 saat sonra sekerim 71 cikmis. Boyle biseyle karsilasan var mi acaba, cok dusuk cikmis sok icindeyim.
ilginçmiş canım dr ne dedi?
nerelerdesin canım sen
hayırlı olsun canım güle güle kullanın
çok güzel canım hayırlı olsun
canım bübcehende iyi marka
hayırlı olsun canım güle güle kullanın
aa çok güzel olmuş canım bayıldım
eşit anne olursun canım :) inşaallah tahlil sonucun iyi çıkar
canım ben çay içiyorum, kahveyide canım isteyince
ya ben bu hastaneleri anlamıyorum. tamam çok hastanız olabilir ama karşınızdaki de bir anne adayı merakla bekliyor insan azıcık duyarlı olur nasıl doktorlar ya (

canım onların umrunda değil bizim duygularımız, tamam devlette iyi dr lar var ama yok mecburen özele gidicem çünkü benimki sezaryen ve devlette tek kişilik oda yok

bende yüzünü hiç göremedim ( renkli değildi ultrason .. renksiz de belli oluyor mu acaba..
canım bana hep renksiz bakıldı ilk gebeliğimde de, ben anlıyorum yüzünü her yerini, ilkinde dr annesi elmacık kemikleir seninki gibi belirgin olacak demişti yüz hattını tarif etmişti gerçektende öyle oldu oğlum

hayırlısıyla iyi olduğunu görüyümde canım çatlıycam artık,3-4 boyutlu ultrasona hiç girmedim ben imkan olsa girerim burda o da yok
günaydın annişşleerrr odamızı aldık cook mutluyummmm

hayırlı olsun

kızlar malum ben ayda bir tartılıyorum ilk gebeliğimde nerdeyse her gün tartılıyordum ve çok taktığım için diyorum 16 kilo almıştım tabi beslenme şeklimde değişikti onda, şimdi ayda bir tartılıyorum an itibariyle 6 kilo almışım ve çok mutluyum gayet iyi gidiyor umduğumdan iyi:) 10 kiloyla tamalarım inşaallah, son 3 ay ayad ikişer kilo alırım diyordum ama daha az aldım hamdolsun:)

başlangıç: 69,300

12. hafta sonu: 70,300(1 kilo)

16. hafta: 71,300(1 kilo)

20. hafta: 72.300(1 kilo)

24. hafta: 74(1.700)

28. hafta: 75,200(1,200)

süpermiş. ben sadece dr a gidince tartılıyom sondan bi önceki gittiğimde gayek iyiydi son gittiğimde 3 haftada 4 kilo almışım

olsun canım.. olmayınca ne yapacaksın .. bizim doktor hiç yüzünü göstermiyor.. sadece bacak uzunluğuna ve kalbine bakıyor sanırım.. işte birde suyuna ve kilosuna .. muayene ücreti 37,5 sanırım ondan pek ilgilenmiyorlar daha önce daha iyi bir hastaneye gitmiştim ..onlar iyice berbattılar.. kıçımızı sandalyeye bile koyamıyorduk.. anla yani .. ve sezeryan taraftarı bir hasteneydi .. 10 a yakın kadın doğum uzmanı olmasına rağmen doğumhane de 2 tane bekleme yatağı vardı duyar duymaz tüğdüm o hastaneden ...

Günaydın kizceler..dr kontrolü çarşambaya alabildim bemim kiz bqski yapıyomus bol ssu ic pozisyon degistirsin dedi hemsire ablamiz

Gunaydin kizlar valla sol kasığımsa ağrı var ve idrarımda yanma bu antibiyotiği içsemmiki

kızlar ben mide yanmasından resmen ölme derecesine geldim abartmıyorum. bu kadar mı yanar bir insanın midesi... ilaçta kullanıyorum doktor verdi.. ama yok bana mısın demiyor ( bebişkom doğsun hepsini unutcam diye teselli ediyorum kendimi :))

süpermiş. ben sadece dr a gidince tartılıyom sondan bi önceki gittiğimde gayek iyiydi son gittiğimde 3 haftada 4 kilo almışım
canım seein ik gebelik miydi, ilkte bende bir ayda 4 kilo 3 kilo almıştım, ikincide sanırım daha az alnıyor
aaa niye öyle sen dedin mi hiç görmek istiyorum diye, dr la samimiyet çok önemli ben o yüzden hiç birindne memnun olamıyorum ya bir tane devlette vardı ama erkek eşim istemiyor onu da, benim gideceğim özelde de 38 lira ücret

öyle hastanelerden kaçmak en iyisi zaten canım
Günaydın kizceler..dr kontrolü çarşambaya alabildim bemim kiz bqski yapıyomus bol ssu ic pozisyon degistirsin dedi hemsire ablamiz

içiver annesi bolca

canım tahinle sütü denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…