kan pıhtılaşması için kullanıyorum canmİnşallah. Yok canım kullanmıyorum. Sen neden kullanıyorsun?
benmde aynı canım aklımda sürekli çay Türk kahvesi nescafe gözümün önünde dönüyor hepsi ha bide kolayla gazoz,gazlı içecekleri içmiyorum tabi ama nescafe arada olmakla birlikte diğerlerini içiyorumgünaydın kızlar.. ya bu aralar canınız çekmesin sizin de benim canım çok sütlü nescafe fln çekiyor... günde bir tane türk kahvesi içiyorum arada da günde bir ya da en fazla 2 çay... içsem mi içmesem mi bilemedim
bende yüzünü hiç göremedimGünaydın, sağlık ocağına gittim şeker yüklemesi için açlık kanımı verdim evime geldim şekerli suyumu içtim bekliyorum onu da veriyim kahvaltıya yumulucam, gözümün önü kararıyor resmen, açım diye ağlıycam nerdeyse
bugün ki dr randevumu iptal ettim, sonucum 4 te çıkarmış benim randevu saati daha erken, sonuç çıksında bir temiz dr a da göstereyim, dr u değişiyorum hastaneyide, özele gidicem artık, eşime dün randevu aldım dedim niye dedi kontrole dedim, bundan sonra oraya gidicem devlet bitti dedim yook canıııım diyor aynen öyle dedim hiç bakmadım bile yüzüne
öyle merak ediyorum ki oğlumu nasıl oldu kilosu boyu posu ne alemde çatlıycam artık
çok belli olmuyor canım sanki ben benzetemiyorum yani...bende yüzünü hiç göremedim( renkli değildi ultrason .. renksiz de belli oluyor mu acaba..
ilginçmiş canım dr ne dedi?Kizlarrrr seker yuklememin sonuclarini gordum bugun. Aclik 75, 50lik seker yuklemesinden 1 saat sonra sekerim 71 cikmis. Boyle biseyle karsilasan var mi acaba, cok dusuk cikmis sok icindeyim.
nerelerdesin canım senslm kızlar,
ofizmir,çok geçmiş olsun canım,şöyle bir göz atayım dedim yazını görünce panik yaptım.neyse ki önemli bişey yokmuş.
biz bugün bitiriyoruz 27. haftayı.zaman çok çabuk geçiyor.artık oğluşum daha hareketli neredeyse hiç rahat durmuyor
bebek odamızı aldık,küçük beşiğide halamız hediye aldı.eksikleri bitiriyoruz yavaş yavaş :)
yürüyüş bende yapamıyorum hemen belime ağrı giriyor zorlanıyorum.nasıl geçecek 3 ay bilmiyorum bu şekilde.Rabbim yardımcımız olsun,mide yanmalarımda başladı 3-4 gündür,saçları oluşuyordur diyor annem:)
hayırlı olsun canım güle güle kullanınkızlar herkese merhaba bu arada bugün gezdik dolaştık bebek odamızı çilekten aldık ama başka modelini aldık evdeki hesap çarşıya uymadı
beğendiğimiz softy modeline 4600-4800 civarı fiyat çıkardılar oda bize çok geldi en son baby kotton modeline karar kıldık cibinki uykuseti falan hepsini baby koton aldık takım olsun dedim şimdi sıra duvar kağıdı telaşında 10 gün sonra teslim olucakmış 10 gün içinde duvarları da halletmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla
internette mykağıtçımdan 3 model beğendik numune istedik 3 gün sonra gelir en geç onlardan seçip beğendiğimizi alırız artık haftaya da usta çağırır hallederiz hayırlısıyla inş üstümden yük kalktı baya şimdidedn
çok güzel canım hayırlı olsunMerhaba kizlar biz bugun karyolamizi aldik ilgilenen olursa diye paylasmak istiyorum jokerde kampanya var. 70x140 ahsap besik 650 tl iken yari fiyatina dusmus beyazini hala 650den satiyorlar ahsap renginde stok fazlasi oldugu icin bitsin diye indirime girmis gonlum beyazdan yanaydi yatak odam beyaz oldugu icin ama ayni urune iki kat veremezdim tabi. Uc kademesi var ve kenarlari cikinca karyola oluyor ben en az 3 sene kullanacagim icin boyle birsey tercih ettim.
canım bübcehende iyi markaOfizmircim cok cok gecmis olsun canım. Allah korusun hepimizi.
Kizlar hepimize iyi aksamlar.
Bugun minigime bi iki parca bisey aldim.sampuan vss.takim olarak dusunmiyodum ama n11 de 45liraya nivea nin setini almayi dusunuyodum.ama bugün dolasirken bubchenin yine cantali seti 40 liraya gordum.Tabi arastirmadan almadim,yarin hastaneye gitcem diye rahat davrandim.Aslinda bubchenin iyi olduğunu hatirliyorum ama tamda emin degilim.
Sizce hangisini tercih edeyim..Eki Görüntüle 1267390 Eki Görüntüle 1267391 Eki Görüntüle 1267390 bubchenin cantasi boyle degildi biraz daha adiydi sanirim.ama canta onemli degil benim icin cantamiz ayri zaten..
hayırlı olsun canım güle güle kullanınBebek odaları alınmış bebişleriniz güle güle kullansın, mışıl mışıl uyusun :)
Biz oda takımı almayacağız, hem odamız müsait değil hem de lojmandayız. İnşallah birkaç sene sonra kendi evimizi alır da çıkarız orada yavruma oda takımı alırım. :)
Park yatak konusunda konuşmuştuk, bugün kv almış, mağazadan siparişini vermişler hafta içinde gelecek.
Son kararımız graco contour prestige oldu
http://www.picabo.com.tr/graco-contour-prestige-park-yatak-primo
Bugün fiyatı yükselmiştam zamanında almışlar. İnşallah memnun kalırız.
aa çok güzel olmuş canım bayıldımCanım gözünü korkutmak istemem de biz pek becerikli değiliz herhalde. Bir de hamile halinle eğil bükül uzan yere çök, diz üstünde dur kağıt kes ölç biç falan zor geliyor. Normal zamanda belki o kadar zor olmaz da şu halimizle zor yani. Bir erkek yakınınız varsa yardımcı olabilecek eşinle beraber yaparlar ille ustaya gerek yok. Ama sen çok bulaşma derim. Bizim odanın 3'te 2 si bitti bir resim ekliyorum, daha oda çok eksik o yüzden bir köşeden çektim.
Eki Görüntüle 1267423
eşit anne olursun canım :) inşaallah tahlil sonucun iyi çıkarGunaydin sekerler yatakta sizi okurken kizimin yatay yatisi ile ayagi burnumun ucunda :) hala bebek kokuyor kusum benim kardesi dogunca ona haksizlik yaparim diye bazen korkuyorum bi yandan da icimden yok yok ipek kübram benim ilk göz ağrim diyorum bu seferde icerden ahmet vuruyor diyorm sende farkli heyecansin kizma oglus boyle geciyor. Gunler ins iyi adil anne baba oluruz esit. Degil adil cunku adelet esitlik degil.kizlar unutmayin :) Sabah sabah bilimsel konusmayimhafta sonu bi arkadasim sehirdisindan yatili geldi misafir ettim zor bu isler artik onunla gezerken kalin esofman takimi aldim dogum sonra evde giymeye erken dogum dan bende korkuyorum aslinda hic belirti yok ama annelik evhami iste kucuk bi dogum cantasi hazielayacagim bu hafta sonu bu arada bi arkadasm gwce dogum yapti nihan oldu prensesin ismi daha soramadim ikinci hamileligi ama cok zor atlatti hizli tiroide bagli uclu testi riskli cikmisti ins bebek sagliklidir korkuyorum sormaya mesaji giuzel gibiydi heralde iyidir :) hafta sonlari cok yorucu geciyor ben hafta ici ise gidince daha cok dinlrniyorum sanki gerci een iyisi yavrumuz doogup evde emzirme alt degisim gaz döngusu olan klasiik.zaman :)bugun sagliik ocagina gidip. Kan ve idrar sonucu alacagim idrarimda koku basladi yaaa persembe doktor randevusunda. Sonuclari gosterr bebegimi gorururum ins bizden bu kadar ne cok yazdim...bu arada besik oda alan kizlar cooook guzel aldiklariniz ins bebeginiz buyudukce eskitir hepsini bi yerlerine cizik kırık anilar birakirlar
canım ben çay içiyorum, kahveyide canım isteyincegünaydın kızlar.. ya bu aralar canınız çekmesin sizin de benim canım çok sütlü nescafe fln çekiyor... günde bir tane türk kahvesi içiyorum arada da günde bir ya da en fazla 2 çay... içsem mi içmesem mi bilemedim
ya ben bu hastaneleri anlamıyorum. tamam çok hastanız olabilir ama karşınızdaki de bir anne adayı merakla bekliyor insan azıcık duyarlı olur nasıl doktorlar ya(
canım bana hep renksiz bakıldı ilk gebeliğimde de, ben anlıyorum yüzünü her yerini, ilkinde dr annesi elmacık kemikleir seninki gibi belirgin olacak demişti yüz hattını tarif etmişti gerçektende öyle oldu oğlumbende yüzünü hiç göremedim( renkli değildi ultrason .. renksiz de belli oluyor mu acaba..
günaydın annişşleerrr odamızı aldık cook mutluyummmm
sana da canımGünaydın Ocak'a gün sayan anneler :)
günaydın canm hayırlı olsungünaydın annişşleerrr odamızı aldık cook mutluyummmm
günaydın canm,hem gün sayıyorum hem de bitmesin istiyorum karışığım bu araGünaydın Ocak'a gün sayan anneler :)
günaydın canm hayırlı olsungünaydın annişşleerrr odamızı aldık cook mutluyummmm
günaydın canm,hem gün sayıyorum hem de bitmesin istiyorum karışığım bu araGünaydın Ocak'a gün sayan anneler :)
süpermiş. ben sadece dr a gidince tartılıyom sondan bi önceki gittiğimde gayek iyiydi son gittiğimde 3 haftada 4 kilo almışımkızlar malum ben ayda bir tartılıyorum ilk gebeliğimde nerdeyse her gün tartılıyordum ve çok taktığım için diyorum 16 kilo almıştım tabi beslenme şeklimde değişikti onda, şimdi ayda bir tartılıyorum an itibariyle 6 kilo almışım ve çok mutluyum gayet iyi gidiyor umduğumdan iyi:) 10 kiloyla tamalarım inşaallah, son 3 ay ayad ikişer kilo alırım diyordum ama daha az aldım hamdolsun:)
başlangıç: 69,300
12. hafta sonu: 70,300(1 kilo)
16. hafta: 71,300(1 kilo)
20. hafta: 72.300(1 kilo)
24. hafta: 74(1.700)
28. hafta: 75,200(1,200)
canım bana hep renksiz bakıldı ilk gebeliğimde de, ben anlıyorum yüzünü her yerini, ilkinde dr annesi elmacık kemikleir seninki gibi belirgin olacak demişti yüz hattını tarif etmişti gerçektende öyle oldu oğlum
hayırlısıyla iyi olduğunu görüyümde canım çatlıycam artık,3-4 boyutlu ultrasona hiç girmedim ben imkan olsa girerim burda o da yok
olsun canım.. olmayınca ne yapacaksın .. bizim doktor hiç yüzünü göstermiyor.. sadece bacak uzunluğuna ve kalbine bakıyor sanırım.. işte birde suyuna ve kilosuna .. muayene ücreti 37,5 sanırım ondan pek ilgilenmiyorlardaha önce daha iyi bir hastaneye gitmiştim ..onlar iyice berbattılar.. kıçımızı sandalyeye bile koyamıyorduk.. anla yani .. ve sezeryan taraftarı bir hasteneydi .. 10 a yakın kadın doğum uzmanı olmasına rağmen doğumhane de 2 tane bekleme yatağı vardı duyar duymaz tüğdüm o hastaneden ...
canım ilacı bilmem ama bol bol su iç abart yani su içmeyi. idrardaki yanma en iyi öyle geçer...Gunaydin kizlar valla sol kasığımsa ağrı var ve idrarımda yanma bu antibiyotiği içsemmiki
canım seein ik gebelik miydi, ilkte bende bir ayda 4 kilo 3 kilo almıştım, ikincide sanırım daha az alnıyorsüpermiş. ben sadece dr a gidince tartılıyom sondan bi önceki gittiğimde gayek iyiydi son gittiğimde 3 haftada 4 kilo almışım
aaa niye öyle sen dedin mi hiç görmek istiyorum diye, dr la samimiyet çok önemli ben o yüzden hiç birindne memnun olamıyorum yaolsun canım.. olmayınca ne yapacaksın .. bizim doktor hiç yüzünü göstermiyor.. sadece bacak uzunluğuna ve kalbine bakıyor sanırım.. işte birde suyuna ve kilosuna .. muayene ücreti 37,5 sanırım ondan pek ilgilenmiyorlardaha önce daha iyi bir hastaneye gitmiştim ..onlar iyice berbattılar.. kıçımızı sandalyeye bile koyamıyorduk.. anla yani .. ve sezeryan taraftarı bir hasteneydi .. 10 a yakın kadın doğum uzmanı olmasına rağmen doğumhane de 2 tane bekleme yatağı vardı duyar duymaz tüğdüm o hastaneden ...
Günaydın kizceler..dr kontrolü çarşambaya alabildim bemim kiz bqski yapıyomus bol ssu ic pozisyon degistirsin dedi hemsire ablamiz
canım tahinle sütü denedin mi?kızlar ben mide yanmasından resmen ölme derecesine geldim abartmıyorum. bu kadar mı yanar bir insanın midesi... ilaçta kullanıyorum doktor verdi.. ama yok bana mısın demiyor( bebişkom doğsun hepsini unutcam diye teselli ediyorum kendimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?