2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Zaten tıpta gebelik 40 hafta üzerinden hesap laniyor 24 te 6 28 de 7 bitiyor doğru bunun neyini anlamadinizki? İnanmıyorsanız doktora sorun yada Jinekolojivegebelik adresine 6 ay diye yazın size haftalari gösterir
Canım senin hesabına göre doğduğumuz gün 1.5aylık oluyoruz örn ben şu an 25 haftalık hamileyim ama 6aylığım diyorum 27 haftada 6.5dicem ki haftaya göre 9ay10gün dolabilsin

Çok teşekkürler ayrıntılı bilgi için...

Tasarimi kendim bilgisaysrda yaptim,sonra onu etiketciye verdim orda basildi,matbaalar yapiyor yani.

Sezin cnm cok guzel olmus duvar kagidin bayildim.bizde kendimiz yaptik ama ben fiyati uygun olsun diye tam istedigimi alamadim ama cok cici oldu yinede kalan iki duvarida maviye boyadik.fotolari eklicem hepsi bitince.bu arada kayinvaldeden yana sanslisiniz kizlar benimki birak bisey almayi kizim iyimisin bile demiyor arayip

Teşekkürler canım, resimleri bekliyorum
Benim de annemin pek konuyla alakası yok kv de sağolsun iyidir, annem de zamanla adapte olacak herhalde :)

Ahh beğenilmez mi yaa ne kadar güzel olmuş, maşallah.
Aynen öyle biz heves ediyoruz çocuğumuz bunun kıymetini hiç bir zaman bilemeyecek. Kendi parasını kazanır da bu hvesleri yaşarsa belki.
Çünkü elde olan nimetin, durumun kıymeti bilinmiyor. Şimdiki çocuklar neredeyse tüm imkanlarla doğuyor. Ama hiçbirini memnun etmek mümkün değil, doyumsuz olup çıkıyorlar sonra.
Bir yazı vardı; çocuk lüksü bilmez, anne baba aşılar gibisinden maalesef doğru.

Şimdiii duvar kağıdı biraz pahalı geldi şimdilik. Daha uygunları var mı bakayım ben bir.
Çünkü tatildi, bayramdı, bebek alış-verişiydi derken biz biraz fazla açıldık. Şu 1-2 ay idareli olmalıyız ki doğuma hazırlanalım

ağzına sağlık larkincim sinir bozucu bir yorumdu gerçekten

Diyordum bende bir tek bana mı dokundu, azcık sinirliydim de bu akşam

Sağol cnm antiyotiğï idrar yollarımda yanma var diye birde sık tuvalelete çıktığım için eşimde içme diyor doğal yöntemi yokmu bunun duyor burde progestan verdi 200 grmlık vajinadan alıcam

Yani kasılman yokmuş aslında di mi , doğru anladım.
Allah şifa versin canım, ilaç konusunu kendi kadın doğum uzmanına mutlaka sor, ona sormadan içme.
Bol su içmeyi de ihmal etme bu arada:)

Canım senin hesabına göre doğduğumuz gün 1.5aylık oluyoruz örn ben şu an 25 haftalık hamileyim ama 6aylığım diyorum 27 haftada 6.5dicem ki haftaya göre 9ay10gün dolabilsin

1 ay 4 hafta.
Ama bu şekilde hesapla aylar 28 günde kalıyor. Buda açık veriyor28'i bitiren 7 bitti derse, 9 bitince yani aralık başı ve ortasında doğum beklenir.
Ben daha öncede dedim, sorana 6 aylık diyorum, ayrıntı isteyene haftasını veriyorum, çünkü benceay ve hafta birbirini tutmuyor.
Ayrıca kim nasıl isterse öyle desin ne var bunda di mi ama

Evet kızlar ciciler sayfasına baktım. Allah'ım ne güzel şeyler almışsınız yaaa..
Ben çok erken başladım, şimdi sizin alış-verişlerinizi görünce özeniyorum bende yine almak istiyorum
Allah hepsini iyi, hayırlı ve sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin. Maşallah hepsine.

Bu arada aliexpres.com'u kim söylediyse onun alacağı olsun, gerçekten
Şaştım kaldım o sitedekilere ve 30 liralık şeyi 65 liraya almanın sinirini hazmedemedim daha.
Hem çok çeşit ve uygun evet harikalar, niye daha önce söylemediniz bu siteyi diye kızıyorum
Hemde ben ordaki 6-7 ürünü facebook sayfasından birinden aldım % 100'den fazla kazıklanmışım, evet % 100'den fazla
Ve şimdi daha bir şey almayacağım artık biraz hesaplı olma zamanı geldi derken bu site hiç hoş olmadı
Artık göreceğiz ne kadar dayanacağım alış-veriş yapmadan önce. Zaten 1 ay sonra geliyorlar

30 TL'ye gelen monta 65 lira verdim ben yaaa acıyın bana, 16 liraya gelen şortlu papyonlu takıma 45 lira verdim hadi acıyın bana

Gülüyorum ama bu satışı yapan insanlarınki de inanın vicdansızlık başka bir şey değil

Gunaydin sekerler yatakta sizi okurken kizimin yatay yatisi ile ayagi burnumun ucunda :) hala bebek kokuyor kusum benim kardesi dogunca ona haksizlik yaparim diye bazen korkuyorum bi yandan da icimden yok yok ipek kübram benim ilk göz ağrim diyorum bu seferde icerden ahmet vuruyor diyorm sende farkli heyecansin kizma oglus boyle geciyor. Gunler ins iyi adil anne baba oluruz esit. Degil adil cunku adelet esitlik degil.kizlar unutmayin :) Sabah sabah bilimsel konusmayim hafta sonu bi arkadasim sehirdisindan yatili geldi misafir ettim zor bu isler artik onunla gezerken kalin esofman takimi aldim dogum sonra evde giymeye erken dogum dan bende korkuyorum aslinda hic belirti yok ama annelik evhami iste kucuk bi dogum cantasi hazielayacagim bu hafta sonu bu arada bi arkadasm gwce dogum yapti nihan oldu prensesin ismi daha soramadim ikinci hamileligi ama cok zor atlatti hizli tiroide bagli uclu testi riskli cikmisti ins bebek sagliklidir korkuyorum sormaya mesaji giuzel gibiydi heralde iyidir :) hafta sonlari cok yorucu geciyor ben hafta ici ise gidince daha cok dinlrniyorum sanki gerci een iyisi yavrumuz doogup evde emzirme alt degisim gaz döngusu olan klasiik.zaman :)bugun sagliik ocagina gidip. Kan ve idrar sonucu alacagim idrarimda koku basladi yaaa persembe doktor randevusunda. Sonuclari gosterr bebegimi gorururum ins bizden bu kadar ne cok yazdim...bu arada besik oda alan kizlar cooook guzel aldiklariniz ins bebeginiz buyudukce eskitir hepsini bi yerlerine cizik kırık anilar birakirlar

Dollenme hangi gün olduğunu doktorlar tam bilmediği için son adet gününu baz aliyor doktorlar
Bebek ise 38-42 hafta arasi doğuyor doktorların bu hesabuna gore.
Yani arkadasin hesabi doğru.

Evet canim bende geç kesfetmis oldum siteyi
Biliyordum ama daha ince alisveris yapmamistim
Ben inşallah 1 yas kiyafetleri alacagim oradan
Çünkü ayaklanmis olacak vr aldigimiz suslu kiyafetler daha çok kendini gosterecek

Yok yok eminim sen adaletli bir anne olcaksin cnm,bir kucugunu opersin,iki buyugunu opersin olur biter,cmt seker yuklemesi sirasinda sekeri icinde cok fena oldum,ben bi koltukla yatiyorum karsimda 50 yaslarda sekerli su icmis tetze oda karsimda yatiyo,o sira yeni bebegi bide 5 yaslarda kiziyla kadin yanimiza oturdu,kucuk kiz o kdr kiskaniyordu erkek kardesi,annesinin gozunun icine bakiodu,annesinin ellerini oksuyoki beni sev der gibi,kadinda hic ilgilenmedi,hep oglunu sevdi,o kizda boynunu bukup oturdu,teyzeyle bakakaldik,teyze cok kizdi ,basladi ogutlere,yeniyi 1 eskiyi 2 sevmeyi sakin unutma dedi,dedim bnm eskim yok ilk ve yeni,olsun dedi kulagina kupe olsun :)

Guzel gunlerde kullanin cnm,ben su hamilelik surecince bende aranmiyorum,bir ramaxan bir kurban bayraminda gordum,diorum ki hamileligimizi onemsemezler arayip sormazlar bir eksik varmi,yardim varmi,ama bebek sevmeye gelince zirt pirt arayip ayyy biz torunumuzu ozledik geliyoruzzz derselerde deliririm o zmn iste

Aldiklaruni guzl gunlerde kullanman dilegiyle cnm,bende bayramda gorumcemden duydum aliexpressi,hermesin guccinin 5 dolara patikleri var,cok guzeller,cogu zaten taklit zaten cinden gelecegi icin 25 is gunu diyorlar,ben henuz bisey almadim,gorumcemin aldigi elbisenin eline gecmesini bekliyoruz,gercekten resimdeki gibi cikarsa,oglusuma bikac bisey alirim ordan diyorum,yalnuz ismini hatirlayamadim dun bir arkadasim sey yazmis 6 hakkin var alisveriste diye,burasi icinde gecerlimi onu anliyamadim,bakalim larkin senin ciciler nasil cikcaklar cok merak ediyorum

günaydın kızlar.. ya bu aralar canınız çekmesin sizin de benim canım çok sütlü nescafe fln çekiyor... günde bir tane türk kahvesi içiyorum arada da günde bir ya da en fazla 2 çay... içsem mi içmesem mi bilemedim

Günaydın, sağlık ocağına gittim şeker yüklemesi için açlık kanımı verdim evime geldim şekerli suyumu içtim bekliyorum onu da veriyim kahvaltıya yumulucam, gözümün önü kararıyor resmen, açım diye ağlıycam nerdeyse

bugün ki dr randevumu iptal ettim, sonucum 4 te çıkarmış benim randevu saati daha erken, sonuç çıksında bir temiz dr a da göstereyim, dr u değişiyorum hastaneyide, özele gidicem artık, eşime dün randevu aldım dedim niye dedi kontrole dedim, bundan sonra oraya gidicem devlet bitti dedim yook canıııım diyor aynen öyle dedim hiç bakmadım bile yüzüne

öyle merak ediyorum ki oğlumu nasıl oldu kilosu boyu posu ne alemde çatlıycam artık

ya ben bu hastaneleri anlamıyorum. tamam çok hastanız olabilir ama karşınızdaki de bir anne adayı merakla bekliyor insan azıcık duyarlı olur nasıl doktorlar ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…