Canım senin hesabına göre doğduğumuz gün 1.5aylık oluyoruz örn ben şu an 25 haftalık hamileyim ama 6aylığım diyorum 27 haftada 6.5dicem ki haftaya göre 9ay10gün dolabilsinZaten tıpta gebelik 40 hafta üzerinden hesap laniyor 24 te 6 28 de 7 bitiyor doğru bunun neyini anlamadinizki? İnanmıyorsanız doktora sorun yada Jinekolojivegebelik adresine 6 ay diye yazın size haftalari gösterir
Çok teşekkürler ayrıntılı bilgi için...Bebeğin hareketlerini takip ettim hani çok tepki verecek mi diye, biraz hareketliydi ama anormal bişey hissetmedim. Doktorum 50 gram glikoz yüklemesinde açlık gerekmiyor dedi ve açlık şekerim ölçülmedi. Hastanedekiler de aç mısın diye sormadı.
Şu sitede detaylı bilgi buldum
http://www.mutluinsan.com/gebelik/seker-yukleme-testleri.html
Eğer açlık şekeri ölçülecekse 8 saatlik açlık gerekiyor demiş. Senin doktoruna bağlı demek ki.
İnan herkes bişiy diyorCanım senin hesabına göre doğduğumuz gün 1.5aylık oluyoruz örn ben şu an 25 haftalık hamileyim ama 6aylığım diyorum 27 haftada 6.5dicem ki haftaya göre 9ay10gün dolabilsin
Tasarimi kendim bilgisaysrda yaptim,sonra onu etiketciye verdim orda basildi,matbaalar yapiyor yani.Ellerinize sağlık süper olmuş,ben çok beğendim.bende kendim yapmayı düşünüyorum,nasıl yapsam diye karar veremedim.kolonyaların arkasına magnet de yapıştırabiliriz güzel olur heralde.bir de şişenin üzerindeki isimi kendiniz mi yaptınız?
Çok çok geçmiş olsun
Teşekkürler canım, resimleri bekliyorumSezin cnm cok guzel olmus duvar kagidin bayildim.bizde kendimiz yaptik ama ben fiyati uygun olsun diye tam istedigimi alamadim ama cok cici oldu yinede kalan iki duvarida maviye boyadik.fotolari eklicem hepsi bitince.bu arada kayinvaldeden yana sanslisiniz kizlar benimki birak bisey almayi kizim iyimisin bile demiyor arayip
Ayyy beğenmene çok sevindim.keşke oğluşum da doğduğunda anlasa da beğense. Anca ayaklanınca boya kalemlerini alıp çizecek :)
Şimdi bizim odanın şeklini tarif etmem zor ama bir duvar 4 metre diğeri 3.30, ama uzun duvarların birinde gömme dolap var kocaman, oraya kağıt olmuyor yani. Diğer kısa duvarda da pencere ve kalorifer peteği var, hem petek bizi zorlar hem perde falan olacak çok göze batmaz hem de kağıt yetmeyebilir diye düşünerek orayı şimdilik yapmayacağız diye düşünüyoruz. Neyse aldığımız rulolar 106 cm x 15,5 m ölçülerinde, kore malı kağıtlar bu boylarda oluyormuş diğerlerine göre biraz geniş ve uzun. İki rulo aldık toplam, ikisi 200 tl tuttu. Sanki standart 53 cm x 10 m olan kağıtlar daha kolay uygulanabiliyor gibime geliyor ama bilemiyorum. Bi de desen oturtma konusuna dikkat edin. Mesela bizim çizgili o bakımdan en kolay modellerden biri, yıldızlı ise yine kolay sayılır ama onda bile biraz uğraşıyorsun. Büyük desenliler hem zor hem de çok fire veriyormuş aklında bulunsun canım.
ağzına sağlık larkincim sinir bozucu bir yorumdu gerçekten
Sağol cnm antiyotiğï idrar yollarımda yanma var diye birde sık tuvalelete çıktığım için eşimde içme diyor doğal yöntemi yokmu bunun duyor burde progestan verdi 200 grmlık vajinadan alıcam
Canım senin hesabına göre doğduğumuz gün 1.5aylık oluyoruz örn ben şu an 25 haftalık hamileyim ama 6aylığım diyorum 27 haftada 6.5dicem ki haftaya göre 9ay10gün dolabilsin
İnşallah. Yok canım kullanmıyorum. Sen neden kullanıyorsun?inşallah normal yapabiliriz canm hep beraber aslında çok istiyorum ama çok da korkuyorum,kan sulandırıcı kullanıyomusun canm sende
Dollenme hangi gün olduğunu doktorlar tam bilmediği için son adet gününu baz aliyor doktorlarCanım senin hesabına göre doğduğumuz gün 1.5aylık oluyoruz örn ben şu an 25 haftalık hamileyim ama 6aylığım diyorum 27 haftada 6.5dicem ki haftaya göre 9ay10gün dolabilsin
Evet canim bende geç kesfetmis oldum siteyiEvet kızlar ciciler sayfasına baktım. Allah'ım ne güzel şeyler almışsınız yaaa..
Ben çok erken başladım, şimdi sizin alış-verişlerinizi görünce özeniyorum bende yine almak istiyorum
Allah hepsini iyi, hayırlı ve sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin. Maşallah hepsine.
Bu arada aliexpres.com'u kim söylediyse onun alacağı olsun, gerçekten
Şaştım kaldım o sitedekilere ve 30 liralık şeyi 65 liraya almanın sinirini hazmedemedim daha.
Hem çok çeşit ve uygun evet harikalar, niye daha önce söylemediniz bu siteyi diye kızıyorum
Hemde ben ordaki 6-7 ürünü facebook sayfasından birinden aldım % 100'den fazla kazıklanmışım, evet % 100'den fazla
Ve şimdi daha bir şey almayacağım artık biraz hesaplı olma zamanı geldi derken bu site hiç hoş olmadı
Artık göreceğiz ne kadar dayanacağım alış-veriş yapmadan önce. Zaten 1 ay sonra geliyorlar
30 TL'ye gelen monta 65 lira verdim ben yaaa acıyın bana, 16 liraya gelen şortlu papyonlu takıma 45 lira verdim hadi acıyın bana
Gülüyorum ama bu satışı yapan insanlarınki de inanın vicdansızlık başka bir şey değil
Yok yok eminim sen adaletli bir anne olcaksin cnm,bir kucugunu opersin,iki buyugunu opersin olur biter,cmt seker yuklemesi sirasinda sekeri icinde cok fena oldum,ben bi koltukla yatiyorum karsimda 50 yaslarda sekerli su icmis tetze oda karsimda yatiyo,o sira yeni bebegi bide 5 yaslarda kiziyla kadin yanimiza oturdu,kucuk kiz o kdr kiskaniyordu erkek kardesi,annesinin gozunun icine bakiodu,annesinin ellerini oksuyoki beni sev der gibi,kadinda hic ilgilenmedi,hep oglunu sevdi,o kizda boynunu bukup oturdu,teyzeyle bakakaldik,teyze cok kizdi ,basladi ogutlere,yeniyi 1 eskiyi 2 sevmeyi sakin unutma dedi,dedim bnm eskim yok ilk ve yeni,olsun dedi kulagina kupe olsun :)Gunaydin sekerler yatakta sizi okurken kizimin yatay yatisi ile ayagi burnumun ucunda :) hala bebek kokuyor kusum benim kardesi dogunca ona haksizlik yaparim diye bazen korkuyorum bi yandan da icimden yok yok ipek kübram benim ilk göz ağrim diyorum bu seferde icerden ahmet vuruyor diyorm sende farkli heyecansin kizma oglus boyle geciyor. Gunler ins iyi adil anne baba oluruz esit. Degil adil cunku adelet esitlik degil.kizlar unutmayin :) Sabah sabah bilimsel konusmayimhafta sonu bi arkadasim sehirdisindan yatili geldi misafir ettim zor bu isler artik onunla gezerken kalin esofman takimi aldim dogum sonra evde giymeye erken dogum dan bende korkuyorum aslinda hic belirti yok ama annelik evhami iste kucuk bi dogum cantasi hazielayacagim bu hafta sonu bu arada bi arkadasm gwce dogum yapti nihan oldu prensesin ismi daha soramadim ikinci hamileligi ama cok zor atlatti hizli tiroide bagli uclu testi riskli cikmisti ins bebek sagliklidir korkuyorum sormaya mesaji giuzel gibiydi heralde iyidir :) hafta sonlari cok yorucu geciyor ben hafta ici ise gidince daha cok dinlrniyorum sanki gerci een iyisi yavrumuz doogup evde emzirme alt degisim gaz döngusu olan klasiik.zaman :)bugun sagliik ocagina gidip. Kan ve idrar sonucu alacagim idrarimda koku basladi yaaa persembe doktor randevusunda. Sonuclari gosterr bebegimi gorururum ins bizden bu kadar ne cok yazdim...bu arada besik oda alan kizlar cooook guzel aldiklariniz ins bebeginiz buyudukce eskitir hepsini bi yerlerine cizik kırık anilar birakirlar
Guzel gunlerde kullanin cnm,ben su hamilelik surecince bende aranmiyorum,bir ramaxan bir kurban bayraminda gordum,diorum ki hamileligimizi onemsemezler arayip sormazlar bir eksik varmi,yardim varmi,ama bebek sevmeye gelince zirt pirt arayip ayyy biz torunumuzu ozledik geliyoruzzz derselerde deliririm o zmn isteSezin cnm cok guzel olmus duvar kagidin bayildim.bizde kendimiz yaptik ama ben fiyati uygun olsun diye tam istedigimi alamadim ama cok cici oldu yinede kalan iki duvarida maviye boyadik.fotolari eklicem hepsi bitince.bu arada kayinvaldeden yana sanslisiniz kizlar benimki birak bisey almayi kizim iyimisin bile demiyor arayip
Aldiklaruni guzl gunlerde kullanman dilegiyle cnm,bende bayramda gorumcemden duydum aliexpressi,hermesin guccinin 5 dolara patikleri var,cok guzeller,cogu zaten taklit zaten cinden gelecegi icin 25 is gunu diyorlar,ben henuz bisey almadim,gorumcemin aldigi elbisenin eline gecmesini bekliyoruz,gercekten resimdeki gibi cikarsa,oglusuma bikac bisey alirim ordan diyorum,yalnuz ismini hatirlayamadim dun bir arkadasim sey yazmis 6 hakkin var alisveriste diye,burasi icinde gecerlimi onu anliyamadim,bakalim larkin senin ciciler nasil cikcaklar cok merak ediyorumEvet kızlar ciciler sayfasına baktım. Allah'ım ne güzel şeyler almışsınız yaaa..
Ben çok erken başladım, şimdi sizin alış-verişlerinizi görünce özeniyorum bende yine almak istiyorum
Allah hepsini iyi, hayırlı ve sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin. Maşallah hepsine.
Bu arada aliexpres.com'u kim söylediyse onun alacağı olsun, gerçekten
Şaştım kaldım o sitedekilere ve 30 liralık şeyi 65 liraya almanın sinirini hazmedemedim daha.
Hem çok çeşit ve uygun evet harikalar, niye daha önce söylemediniz bu siteyi diye kızıyorum
Hemde ben ordaki 6-7 ürünü facebook sayfasından birinden aldım % 100'den fazla kazıklanmışım, evet % 100'den fazla
Ve şimdi daha bir şey almayacağım artık biraz hesaplı olma zamanı geldi derken bu site hiç hoş olmadı
Artık göreceğiz ne kadar dayanacağım alış-veriş yapmadan önce. Zaten 1 ay sonra geliyorlar
30 TL'ye gelen monta 65 lira verdim ben yaaa acıyın bana, 16 liraya gelen şortlu papyonlu takıma 45 lira verdim hadi acıyın bana
Gülüyorum ama bu satışı yapan insanlarınki de inanın vicdansızlık başka bir şey değil
Günaydın, sağlık ocağına gittim şeker yüklemesi için açlık kanımı verdim evime geldim şekerli suyumu içtim bekliyorum onu da veriyim kahvaltıya yumulucam, gözümün önü kararıyor resmen, açım diye ağlıycam nerdeyse
bugün ki dr randevumu iptal ettim, sonucum 4 te çıkarmış benim randevu saati daha erken, sonuç çıksında bir temiz dr a da göstereyim, dr u değişiyorum hastaneyide, özele gidicem artık, eşime dün randevu aldım dedim niye dedi kontrole dedim, bundan sonra oraya gidicem devlet bitti dedim yook canıııım diyor aynen öyle dedim hiç bakmadım bile yüzüne
öyle merak ediyorum ki oğlumu nasıl oldu kilosu boyu posu ne alemde çatlıycam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?