2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Çay da kahve de arada tüketiyorum ama çok diil bi de idrarda az miktarda protein çıkmış ama ben henüz sonuçları göremedim
İnşallah sakıncalı bir durum çıkmaz, geçmiş olsun canım. Ben hamilelik öncesi protein ağırlıklı besleniyordum o zaman benim de idrarda keton çıkmıştı, ondan olabilir belki.

Evet canim bende geç kesfetmis oldum siteyi
Biliyordum ama daha ince alisveris yapmamistim
Ben inşallah 1 yas kiyafetleri alacagim oradan
Çünkü ayaklanmis olacak vr aldigimiz suslu kiyafetler daha çok kendini gosterecek

Bende 4-6 kıyafet olmasını çok sevdim.
Türkiye'de öyle bir ölçü bilmiyorum. Ya 0-3 ya 3-6 oluyor ya 4-6 çok hoşuma gitti.
Çokta güzel şeyler beğendim, inşallah niyetim var almaya.
Bir facebook sayfasından sipariş ettirmiştim. Aldıklarımı çok ama çok uyguna görünce canım çok sıkıldı

Benim ciciler çoktaaaaan geldi Temmuzda sipariş vermiştim, ağustosta geldi.
Ama tabi ben facebook sayfalarının birinden almıştım. Butik Oyuncak diye bir sayfa.
Tek bir şey hariç hepsinin kalitelerini çok beğendim. Oda çok küçük bir şeydi benim genel kanaatimi etkilemedi.
Papyonlu yelekli takımlar, mont sipariş etmiştim, hepsi çok güzel çıktı.
O sitede 30 liraya gelip, benim 65 lira verdiğim
Benim sorunum bizim Mustafamız 12+3 haftalıkken kendini kesin olarak gösterdiği için, ben Haziran ayında başladım alış-verişe Odasının duvarları ve mobilyalar hariç bi eksiğimiz kalmadı bile
Ama o siteyi keşfetmem çok kötü oldu çoook

Süs hazırlıklarım ve oda hazırlığım bitince topik açmaya karar verdim

Şimdilik almayayım yahu, yani bu telkinleri kendime yapıyorum
Odasının hazırlığını bitirelim bakalım 70 euro yu geçmemeye çalışırız:)

Cnm ben normal olsun istiyorum kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum doktorum bişey demedi henüz ama normal doğum yapılıyo mu bu durumda acaba sende iğne kullaniyodun galiba demi nedir senin doktorunun görüşleri acaba paylaşırsan sevinirim :)

Ohhhh çok iyi yapmışsın güle güle kullanın inşallah,mobilya işi halloldumu peki,model konusunda tercih yaptın mı

Buradan Türkiye dekiler alamiyomu bişey aliexpres midir nedir orda ne güzel ciciler var vede değişik üstelik uygunda :) butik oyuncak biraz daha pahalı gibi. ..

Merhaba kızlar bi soru sorcam çekiniyorum da... wc de bazen çömelirken sol kasığımın orası çok acıyor sizde böyle birşey oluyor mu?

Canım ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,başta coraspirin de kullanıyordum ama onu bıraktım.dr bana normal doğum yapabilirsin dedi.sorumu tekrarladım ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum nasıl olacak dedim,normal doğuma kesinlikle engel değil sorun olmaz dedi.yalnız coraspirin kan akışını da hızlandırıyormuş o nedenle senin doktorun ne der bilemiycem.

Kizlar ben seker yuklememin sonuclarini niye bulamadim.devlete gidiyorum butun sonuclarimi normalde once programda goruntulerim ama sekeri goruntuleyemiyorum.acaba seker sonucunu direk hastaneden mi almam gerekiyo bi turlu anlamadım. En son kanimi 11.14 te verdim gecmi acaba.hadi diyelim gec ilk verdiklerimin sonuclari cikardi.yaa ben simdi bi daha mi hastaneye gitcem doktorda yok zaten

ya kızlar sizlere bişey sorcam doğum olduğu zaman anane ne getiriyo yani öle adetler varmı bilgilendirirseniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…