Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah:)Selam kizlar
Ciciler sayfasında paylastim burada da paylasayayim
Ablamin bebek çeyizi
Bugün yarin doğum yapmasini bekliyoruz
Daha iyisi bizlere insallah ablamda tez zamanda kurtulur insallahEki Görüntüle 1268558 Eki Görüntüle 1268559 Eki Görüntüle 1268560
İnşallah sakıncalı bir durum çıkmaz, geçmiş olsun canım. Ben hamilelik öncesi protein ağırlıklı besleniyordum o zaman benim de idrarda keton çıkmıştı, ondan olabilir belki.Çay da kahve de arada tüketiyorum ama çok diil bi de idrarda az miktarda protein çıkmış ama ben henüz sonuçları göremedim
Ay ben buna bayildimm cok güzelllll:) güle güle kullanin..
Evet canim bende geç kesfetmis oldum siteyi
Biliyordum ama daha ince alisveris yapmamistim
Ben inşallah 1 yas kiyafetleri alacagim oradan
Çünkü ayaklanmis olacak vr aldigimiz suslu kiyafetler daha çok kendini gosterecek
Aldiklaruni guzl gunlerde kullanman dilegiyle cnm,bende bayramda gorumcemden duydum aliexpressi,hermesin guccinin 5 dolara patikleri var,cok guzeller,cogu zaten taklit zaten cinden gelecegi icin 25 is gunu diyorlar,ben henuz bisey almadim,gorumcemin aldigi elbisenin eline gecmesini bekliyoruz,gercekten resimdeki gibi cikarsa,oglusuma bikac bisey alirim ordan diyorum,yalnuz ismini hatirlayamadim dun bir arkadasim sey yazmis 6 hakkin var alisveriste diye,burasi icinde gecerlimi onu anliyamadim,bakalim larkin senin ciciler nasil cikcaklar cok merak ediyorum
Sanırım ben sölemiştim canm 70 € altı sipariş verebiliyosun ( üstü olursa gümrükte takılıo ekxtra maliyet çıkabiliyo) ve ücretsiz kargo seçeneğide mevcut ben bi çok şeyimi ordan aldım ve alıyorum :)
Geçmiş olsun sılam dikkat edin kendinize bebişleri üzmeyin ...slm canlarim bademciklerim hala sis hic keyfim yokk
Cnm ben normal olsun istiyorum kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum doktorum bişey demedi henüz ama normal doğum yapılıyo mu bu durumda acaba sende iğne kullaniyodun galiba demi nedir senin doktorunun görüşleri acaba paylaşırsan sevinirim :)duşunmeyim diorum ama doğum konusu hep kafamda dr um sezeryan olursa epidural alamazsın diyor ama ben bebeğimi hemen görmek istiyorum normalden çok korkuyorum
çay Türk kahvesi abartılmadığı surece zararı yok diye biliyorum ama nescafe için fikrim yok
Bende 4-6 kıyafet olmasını çok sevdim.
Türkiye'de öyle bir ölçü bilmiyorum. Ya 0-3 ya 3-6 oluyor ya 4-6 çok hoşuma gitti.
Çokta güzel şeyler beğendim, inşallah niyetim var almaya.
Bir facebook sayfasından sipariş ettirmiştim. Aldıklarımı çok ama çok uyguna görünce canım çok sıkıldı
Benim ciciler çoktaaaaan geldiTemmuzda sipariş vermiştim, ağustosta geldi.
Ama tabi ben facebook sayfalarının birinden almıştım. Butik Oyuncak diye bir sayfa.
Tek bir şey hariç hepsinin kalitelerini çok beğendim. Oda çok küçük bir şeydi benim genel kanaatimi etkilemedi.
Papyonlu yelekli takımlar, mont sipariş etmiştim, hepsi çok güzel çıktı.
O sitede 30 liraya gelip, benim 65 lira verdiğim
Benim sorunum bizim Mustafamız 12+3 haftalıkken kendini kesin olarak gösterdiği için, ben Haziran ayında başladım alış-verişeOdasının duvarları ve mobilyalar hariç bi eksiğimiz kalmadı bile
Ama o siteyi keşfetmem çok kötü oldu çoook
Süs hazırlıklarım ve oda hazırlığım bitince topik açmaya karar verdim
Şimdilik almayayım yahu, yani bu telkinleri kendime yapıyorum
Odasının hazırlığını bitirelim bakalım 70 euro yu geçmemeye çalışırız:)
Sarı sarı içim açıldı valla,çok güzel çok beğendşm gzl günlerde kullNsın bebeğin inşallah,o avizeyide biliyorummm philipsin oo,çok seviyorum o modelii
Ay çok güzeller cnm allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ablana ve bizlere :)Selam kizlar
Ciciler sayfasında paylastim burada da paylasayayim
Ablamin bebek çeyizi
Bugün yarin doğum yapmasini bekliyoruz
Daha iyisi bizlere insallah ablamda tez zamanda kurtulur insallahEki Görüntüle 1268558 Eki Görüntüle 1268559 Eki Görüntüle 1268560
Buradan Türkiye dekiler alamiyomu bişey aliexpres midir nedir orda ne güzel ciciler var vede değişik üstelik uygunda :) butik oyuncak biraz daha pahalı gibi. ..
Bende 4-6 kıyafet olmasını çok sevdim.
Türkiye'de öyle bir ölçü bilmiyorum. Ya 0-3 ya 3-6 oluyor ya 4-6 çok hoşuma gitti.
Çokta güzel şeyler beğendim, inşallah niyetim var almaya.
Bir facebook sayfasından sipariş ettirmiştim. Aldıklarımı çok ama çok uyguna görünce canım çok sıkıldı
Benim ciciler çoktaaaaan geldiTemmuzda sipariş vermiştim, ağustosta geldi.
Ama tabi ben facebook sayfalarının birinden almıştım. Butik Oyuncak diye bir sayfa.
Tek bir şey hariç hepsinin kalitelerini çok beğendim. Oda çok küçük bir şeydi benim genel kanaatimi etkilemedi.
Papyonlu yelekli takımlar, mont sipariş etmiştim, hepsi çok güzel çıktı.
O sitede 30 liraya gelip, benim 65 lira verdiğim
Benim sorunum bizim Mustafamız 12+3 haftalıkken kendini kesin olarak gösterdiği için, ben Haziran ayında başladım alış-verişeOdasının duvarları ve mobilyalar hariç bi eksiğimiz kalmadı bile
Ama o siteyi keşfetmem çok kötü oldu çoook
Süs hazırlıklarım ve oda hazırlığım bitince topik açmaya karar verdim
Şimdilik almayayım yahu, yani bu telkinleri kendime yapıyorum
Odasının hazırlığını bitirelim bakalım 70 euro yu geçmemeye çalışırız:)
coook güzel güle güle kullanınnnnKızlar bizim odamızda daha bitmedi ama su anki halini ekliyorummEki Görüntüle 1268590 Eki Görüntüle 1268590 Eki Görüntüle 1268592
daha iyileri sizlerin olsun :):) beğendiğinize cok sevindimSarı sarı içim açıldı valla,çok güzel çok beğendşm gzl günlerde kullNsın bebeğin inşallah,o avizeyide biliyorummm philipsin oo,çok seviyorum o modelii
Cnm ben normal olsun istiyorum kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum doktorum bişey demedi henüz ama normal doğum yapılıyo mu bu durumda acaba sende iğne kullaniyodun galiba demi nedir senin doktorunun görüşleri acaba paylaşırsan sevinirim :)
Çok güzeller maşaallah. Kuzucukları sağlıkla büyütün inşallah bu odalarda.Kızlar bizim odamızda daha bitmedi ama su anki halini ekliyorummEki Görüntüle 1268590 Eki Görüntüle 1268590 Eki Görüntüle 1268592
Odanız çoook güzel olmuş canım, hep güzel günleriniz olsun bu güzel odAda inşallah :)Kızlar bizim odamızda daha bitmedi ama su anki halini ekliyorummEki Görüntüle 1268590 Eki Görüntüle 1268590 Eki Görüntüle 1268592
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?