- 14 Ağustos 2011
- 28.737
- 4.505
- 448
Doktor diyet mi verdi canım? Ben yaptırmadım. Önce şeker testlerim olucakmış önümüzdeki ay. 140 ı geçerse şeker yüklemesi yapılıcak.Canim benim doktorum 1 ayda böyle cok kilo aliminin gebelik şekeri belirtisi olabilir dedi bende senin gibi toplamda 7 aldim 1 ayda 4 kilo aldim ve şeker yükleme sonuclarim yüksek cikti insallah sende boyle bi durum yoktur şeker yüklemesi yaptirmiş miydin?
Ohhhh çok iyi yapmışsın güle güle kullanın inşallah,mobilya işi halloldumu peki,model konusunda tercih yaptın mı
Kızlar bizim odamızda daha bitmedi ama su anki halini ekliyorummEki Görüntüle 1268590 Eki Görüntüle 1268590 Eki Görüntüle 1268592
Buradan Türkiye dekiler alamiyomu bişey aliexpres midir nedir orda ne güzel ciciler var vede değişik üstelik uygunda :) butik oyuncak biraz daha pahalı gibi. ..
Ay ben bugun yaptirdim cok feciii
Hele o hastanede beklemesi yokmu saat basi git kan ver delik desik oldum bugun
Insallah iyi cikqr canimm iyi habnerlerini bekliyoruzherkese günaydın ben gidiyorum dua edin 100 lük şeker sonuçlarım iyi çıksın
canım çok güzel olmuş güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah :))odamızın bitmiş hali teyzeleriiiii
şunu çok beğendim canım
http://www.z-in.co.kr/rn/productcategory/typeb/view.jsp?prd_id=8171&menu1=A02&menu2=
ayrık olması çok güzel puantiyelerin balıyorum nette hepsi bitişik hoşuma gitmiyo
heyecanla bekliyoruz canm
bende senin gibi düşünüyorum ve söylüyorum canım herkes istediği gibi söylesin amaan aynen
ayy canım hadi bakalım çok sevindim valla :)en iyisin yapmışsın
iyi günlerde kullanmak nasip etsin arbbim foto falan görmedim merak ettim
ben bebek arbasının çıkan başlığını kullanacğım oto koltuğu da oluyor canım onunla çıkaracağım hastaneden
çok saol canım :)
bende senin gibi süt içiyorum kahvaltılarda canım zaten çayı sevmezdim
1 bardak süt 2 yumurta 3 ceviz yemeye çalışıyorum haftada en az 5-6 gün 8.5 kilo oldu aldığım toplam gün itibari ile
bende de bugün başladı bel ağrısı canım başa çıkamıyoruz
yine 3 kapılı aldık canım ama çilekten babycotton modelini canım
bana da doktorum hiç bişi demiyor bu konuda en son 72 kilo iken tartılmıştım üstüne 4 kilo falan aldım
oyyy maaşşalh canım içim açıldı rabbim tek avazda kurtarsın inş
maşşalh canım çok güzel olmuş bayıldım valla renk uyumu şahane
canım bunları 6 aya kadar kullanabilirsin sonra bebiş hareketlenince riskli oluyorslm annişler bayadır giremedim iyisinizdir inşallah ben iyiyim mide yanmalarım baya zorluyo ama sabır diyorum.Geceleri ayaktayım hep .Bebişim de maşallah baya hareketli ne güzelmiş bebişin tepikleri .87 kilo oldum bu arada(+11) gidişat kötü ama bana dur diyen doktor olmadı dahaBu arada park yatak alıcaktım ama annem almaya karar vermiş beşiği bu modelden daha almadık ama nasıl sizce kullanışlımıdır
bayıldım canım çok güzel olmuş güle güle kullanın
ayy çok güzel olmuş canımKızlar bizim odamızda daha bitmedi ama su anki halini ekliyorummEki Görüntüle 1268590 Eki Görüntüle 1268590 Eki Görüntüle 1268592
canım bizde beşik takımı denir annane bebeğin giyeceğini beşiğini alır, birde yapan altın takarya kızlar sizlere bişey sorcam doğum olduğu zaman anane ne getiriyo yani öle adetler varmı bilgilendirirseniz cok sevinirim
canım iyi görünüyor sonucunkızlarrrr şekerimin sonucu çıkmış bi bakarmısınız anlamıyorum da
açlık : sonuç 78 530 90
1.saat 100 gr : sonuç : 118 531 92
2.saat 100 gr : sonuç : 111 532 92
3.saat 100 gr : sonuç : 94 533 90
2. ve 3. değerler ne bilmiyorum onlarıda yazdım.
sonuçlarım ellerinizden öper
sağol canımşunu çok beğendim canım
http://www.z-in.co.kr/rn/productcategory/typeb/view.jsp?prd_id=8171&menu1=A02&menu2=
ayrık olması çok güzel puantiyelerin balıyorum nette hepsi bitişik hoşuma gitmiyo
heyecanla bekliyoruz canm
bende senin gibi düşünüyorum ve söylüyorum canım herkes istediği gibi söylesin amaan aynen
ayy canım hadi bakalım çok sevindim valla :)en iyisin yapmışsın
iyi günlerde kullanmak nasip etsin arbbim foto falan görmedim merak ettim
ben bebek arbasının çıkan başlığını kullanacğım oto koltuğu da oluyor canım onunla çıkaracağım hastaneden
çok saol canım :)
bende senin gibi süt içiyorum kahvaltılarda canım zaten çayı sevmezdim
1 bardak süt 2 yumurta 3 ceviz yemeye çalışıyorum haftada en az 5-6 gün 8.5 kilo oldu aldığım toplam gün itibari ile
bende de bugün başladı bel ağrısı canım başa çıkamıyoruz
yine 3 kapılı aldık canım ama çilekten babycotton modelini canım
bana da doktorum hiç bişi demiyor bu konuda en son 72 kilo iken tartılmıştım üstüne 4 kilo falan aldım
oyyy maaşşalh canım içim açıldı rabbim tek avazda kurtarsın inş
maşşalh canım çok güzel olmuş bayıldım valla renk uyumu şahane
güle güle giyin canım, sınav sonuçlarınada sevindim, bugün için kolay gelsin sanaherkese iyi akşamlar arkadaşlar tüm gün okuldaydım akşam 7 de evdeydim kv yemeğe çağırmış oraya gittik eve yeni geldik
formasyon sınavlarının hepsini geçmişim en düşük notu m 70 şükürler olsun
kv loğusa takımı almışekru renk çok şahane oldu bi ara çeker koyarım bende dün normal pjama almıştım doğumdan sonra evde giymek için onu da koyarım 1 takım daha almayı düşünüyorum yeter
yarın 100 lük şeker yüklemem var yandım inş bu sefer sonuçlar iyi çıkar
tetenoz aşısı da vurunacağım ana sağlığın da genel muaniye yapılacakmış yarın doktor doktor gezeceğim yanidelik deşik etcekler kollarımı
hadi inşaallahherkese günaydın ben gidiyorum dua edin 100 lük şeker sonuçlarım iyi çıksın
Günaydın kizimin tatli teyzeleri nasilsiniz bebislerimiz nasil? Cok sukur maşallah benim kizim dunden beri cok hareketli onu hissetmek cook guzel allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inşallah bizim bebislerimizde korusun
ayyy nerlerdesin sen kız kaç gündür sorucam pc yi kapatınca aklıma geliyor:) aman yine sormadım diye, senle mrssoydası merek ediyordum o da yok ne zamandırGünaydın kızlarrrr
ben geldim bayağı yoğun günler geçirdim...
bayramdı kardeşimin nişanıydı... geçmişi okuyamadım çoktu nasılsınız ne var ne yok
ayyy nerlerdesin sen kız kaç gündür sorucam pc yi kapatınca aklıma geliyor:) aman yine sormadım diye, senle mrssoydası merek ediyordum o da yok ne zamandır
Dedim bizim kız face de takılmaz nerelerde:)
hayırlı olsun nişanınız
İyi olunda canım açığı kapatırızSağol canım benim teşekkür ederim yok facelerde falan değildim 10 gündür girmedim hiç sayfaya
bayram çok yoğun geçti nişan için herkes toplandı tabi nişan oldu sonra bohça günü falan
Bu arada dün doktora gittim kızlar
geç döllenmeden dolayı 2 hafta zaten geriydi bebek sonra 1 haftasını tamamlamıştı şu an 2.5 haftaya çıkmış gözüktü
ilk 4 ay hiç et yemediğim için şu an da sadece haftada 1 falan yiyorum tabi hala midem istemiyor
doktorumdan fırça yedim
bebek 720 gram şu an diyetisyen liste verdi hala kilo almamam da kötü tabi
Ne yiyeyim ben kızlar? bebeğin kilosunu haftasını düzene sokacak
Günaydın kızlarrrrr, günümüz güzel geçsinn :)
canım ama geç döllenme var sonuçta ona göre hesaplanınca normal bence kilosu, protein canım en çok bebeğe kilo aldıran bire bazen ne yersen ye bebeğin yapısıda etkili minyon olacaksa senin elinden bir şey gelmez, her gün et yemesende bakliyat mutlaka tüket yeşil mercimek özellikle, mutlaka süt ayran yoğurt tüket, tahin ye kefir içebilirsin şüpheli diye gerçi kefiri bıraktım ben alkol var deniliyor ya, yumurta mutlaka her gün ye, kuruyemiş ye
günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?