2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım bnm drumda normal doğuma engel bir durum olmadığını söyledi
ben günde 1defa vuruyorum iğne etkisi 12saatmiş 1gun önceden bırakmak gerekiyormuş ama normal doğumda hangi gün olacağını nerden bilicez ki

sezeryan içinde genel,anestezi ile olur diyor

kızlarrrr şekerimin sonucu çıkmış bi bakarmısınız anlamıyorum da

açlık : sonuç 78 530 90
1.saat 100 gr : sonuç : 118 531 92
2.saat 100 gr : sonuç : 111 532 92
3.saat 100 gr : sonuç : 94 533 90

2. ve 3. değerler ne bilmiyorum onlarıda yazdım.

sonuçlarım ellerinizden öper

Kızlar bebek arabası baktık bugün. Kraftın travel sistemi hoşumuza gitti. Sizce nasıl? İlk çocuk acemiliği çekiyorum. :)

Canim benim doktorum aclik 90 ı tokluk 140 ı geçmeyecek dedi senin sonuçlarin gayet iyi bence

şunu çok beğendim canım
http://www.z-in.co.kr/rn/productcategory/typeb/view.jsp?prd_id=8171&menu1=A02&menu2=
ayrık olması çok güzel puantiyelerin balıyorum nette hepsi bitişik hoşuma gitmiyo

heyecanla bekliyoruz canm

bende senin gibi düşünüyorum ve söylüyorum canım herkes istediği gibi söylesin amaan aynen

ayy canım hadi bakalım çok sevindim valla :)en iyisin yapmışsın

günaydın annişşleerrr odamızı aldık cook mutluyummmm

iyi günlerde kullanmak nasip etsin arbbim foto falan görmedim merak ettim

Kızlar bir şey soracağım size. Adını tam bilmiyorum ama bebeği hastaneden çıkarırken falan kullanmak üzere bebek taşıma çantası alacak mısınız?

ben bebek arbasının çıkan başlığını kullanacğım oto koltuğu da oluyor canım onunla çıkaracağım hastaneden

Güle güle kullanın. Baby koton modelini ben de beğenmiştim. :)

çok saol canım :)

bende senin gibi süt içiyorum kahvaltılarda canım zaten çayı sevmezdim

1 bardak süt 2 yumurta 3 ceviz yemeye çalışıyorum haftada en az 5-6 gün 8.5 kilo oldu aldığım toplam gün itibari ile

kızlar..bel ağrısında ölcem geceleri uyku haram oldu bana. siz nasıl başa çıkıyorsunuz ya

bende de bugün başladı bel ağrısı canım başa çıkamıyoruz

benim oyum en son modele, büyük dolap her zaman tercihimdir.

yine 3 kapılı aldık canım ama çilekten babycotton modelini canım

bana da doktorum hiç bişi demiyor bu konuda en son 72 kilo iken tartılmıştım üstüne 4 kilo falan aldım

oyyy maaşşalh canım içim açıldı rabbim tek avazda kurtarsın inş

maşşalh canım çok güzel olmuş bayıldım valla renk uyumu şahane

herkese iyi akşamlar arkadaşlar tüm gün okuldaydım akşam 7 de evdeydim kv yemeğe çağırmış oraya gittik eve yeni geldik
formasyon sınavlarının hepsini geçmişim en düşük notu m 70 şükürler olsun
kv loğusa takımı almışekru renk çok şahane oldu bi ara çeker koyarım bende dün normal pjama almıştım doğumdan sonra evde giymek için onu da koyarım 1 takım daha almayı düşünüyorum yeter

yarın 100 lük şeker yüklemem var yandım inş bu sefer sonuçlar iyi çıkar
tetenoz aşısı da vurunacağım ana sağlığın da genel muaniye yapılacakmış yarın doktor doktor gezeceğim yani delik deşik etcekler kollarımı

Teşekkür ederim cnm sorarım doktoruma merak ettim bu durumda belki sezeryan sakıncalı olur kesiyolar çünkü baya ayyy neyse :)

Bana da doktorum önümüzdeki ay şeker testi yaptırıcağımı söyledi. Sonuca göre şeker yüklemesi yapılıcak ya da yapılmıycak. 140 ı geçerse yapılıcakmış.

Evet cnm Sağol bende sorayım doktoruma bakalım ne diyecek bende günde bir defa vuruyorum göbekten 0,4 lük cleaxen coraspirin 100 lük içiyorum .Allah korusun bebişlerimizi inşallah :)

Ben 7 kilo aldım hamileliğinden beri. Doktorum hızlı kilo almamamı söyledi. 1 ayda 4 kilo almışım.

Ay ben bugun yaptirdim cok feciii
Hele o hastanede beklemesi yokmu saat basi git kan ver delik desik oldum bugun

Evet cnm Sağol bende sorayım doktoruma bakalım ne diyecek bende günde bir defa vuruyorum göbekten 0,4 lük cleaxen coraspirin 100 lük içiyorum .Allah korusun bebişlerimizi inşallah :)
sorduğunda sende yaz canm merk ediyorum,
hala göbekten mi yapıyosun ben 12.haftadan beri koldan ve bacaktan yapıyorum genellikle bacaktan,morarma olursa die koldan yapmıyorum fazla 0.6 kullanıyorum bende Bi de bebek aspirini

Saol canim cvbin icin.ama ben verdikleri listeye komple uymadim.meger karbonhidrat diyetiymiss.insallah anormal durum cikmaz
Bende verdikleri diyete pek uyamadim haftaya kontrolüm var yine yüksek cikarsa insülin verecek bana çünkü bu 100 lük yukleme sonuclarimda yüksektipeki canim sen yürüyüs falan yaptin mi yani nelere dikkat ettin?

Ben 7 kilo aldım hamileliğinden beri. Doktorum hızlı kilo almamamı söyledi. 1 ayda 4 kilo almışım.
Canim benim doktorum 1 ayda böyle cok kilo aliminin gebelik şekeri belirtisi olabilir dedi bende senin gibi toplamda 7 aldim 1 ayda 4 kilo aldim ve şeker yükleme sonuclarim yüksek cikti insallah sende boyle bi durum yoktur şeker yüklemesi yaptirmiş miydin?

Ben de göbekten cleksan vuruluyorum bende ve ablamlarda da kan pıhtılaşması var genetik. Normal doğuma engel değil ve hastanede doğum yapacaklar için hiçbir riski yok. Üç dört profesör gezdik ve ablamlar hem normal hem epidural doğum yaptılar. Risk almak istemeyen korkak doktorlar ortaya bir şey atıyor sonra da kafamızı karıştırıyorlar bence.. Allah gönlümüze göre nasip eder inş kolay sağlıklı huzurlu bi doğum yaparız :)

Normal doğum istiyorsan
sorduğunda sende yaz canm merk ediyorum,
hala göbekten mi yapıyosun ben 12.haftadan beri koldan ve bacaktan yapıyorum genellikle bacaktan,morarma olursa die koldan yapmıyorum fazla 0.6 kullanıyorum bende Bi de bebek aspirini

Bende verdikleri diyete pek uyamadim haftaya kontrolüm var yine yüksek cikarsa insülin verecek bana çünkü bu 100 lük yukleme sonuclarimda yüksektipeki canim sen yürüyüs falan yaptin mi yani nelere dikkat ettin?
Canim ben hic bise yapmadım drum bana direk 100 luk dedi.100 luktede zaten bu diyeti direk veriyolarmis bugun ogrendim o yuzden de diyetede dikkat etmedim bal marmelkat falan hic birini yemedim sevmiyorum cunku.bende polistik over varmis benim haberim yok dr oyle dedi ondan direk sana 100 luk verelim dedi garanti sonuc olsun dedi.

Sezeryanda genel anestezi yapılması gerektiğini ilk kez duyuyorum,şimdi çoğu arkadaşım cleksan kullandı ve hiçbiri genel anestezi olmadı doğumunda.bence o anı görmek yaşamak lazım :) tam uyumak istemem ben şahsen :) prof.dr bana normal doğuma kesinlikle engel değil dedi,ben bu şekilde bir sürü doğum gerçekleştirdim dedi.bir de daha önce de yazdım gerçi ama coraspirin kullanınca kan akışı hızlanıyormuş oyüzden normal doğumu akışına bırakmıyorlar planlı suni sancıyla normal doğum oluyormuş.yani saatini de ona göre ayarlıyorlar sancıyı öyle veriyorlar.cleksan kan akışını miktarını artırmazmış sadece sulandırırmış kendiliğinden normal doğum olabilirmiş yani.

Kızlar ya burda yazılan aliexpress sitesini inceledim fevkaladenin fevkinde :)
Bebeklerimiz için sabun yapmak isteyen arkadaşlar vardı onlar için çok güzel kalıplar var 2-5 dolar arası hemideee

Eklentiler

• image.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 96
  • image.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…