Cnm ben normal olsun istiyorum kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum doktorum bişey demedi henüz ama normal doğum yapılıyo mu bu durumda acaba sende iğne kullaniyodun galiba demi nedir senin doktorunun görüşleri acaba paylaşırsan sevinirim :)
Canım ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,başta coraspirin de kullanıyordum ama onu bıraktım.dr bana normal doğum yapabilirsin dedi.sorumu tekrarladım ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum nasıl olacak dedim,normal doğuma kesinlikle engel değil sorun olmaz dedi.yalnız coraspirin kan akışını da hızlandırıyormuş o nedenle senin doktorun ne der bilemiycem.
Canim benim doktorum aclik 90 ı tokluk 140 ı geçmeyecek dedi senin sonuçlarin gayet iyi bencekızlarrrr şekerimin sonucu çıkmış bi bakarmısınız anlamıyorum da
açlık : sonuç 78 530 90
1.saat 100 gr : sonuç : 118 531 92
2.saat 100 gr : sonuç : 111 532 92
3.saat 100 gr : sonuç : 94 533 90
2. ve 3. değerler ne bilmiyorum onlarıda yazdım.
sonuçlarım ellerinizden öper
http://www.z-in.co.kr/rn/productcategory/typeb/view.jsp?prd_id=8031&menu1=A02&menu2=
http://www.z-in.co.kr/rn/productcategory/typeb/view.jsp?prd_id=8171&menu1=A02&menu2=
http://www.z-in.co.kr/rn/productcategory/typeb/view.jsp?prd_id=7874&menu1=A02&menu2=
http://www.z-in.co.kr/rn/productcategory/typeb/view.jsp?prd_id=8637&menu1=A02&menu2=
Siteden bulduğum bazı modeller, katalog olsa daha güzel şeyler bulunur ama fikir vermesi açısından bakabilirsin canım.
Sezin cnm cok guzel olmus duvar kagidin bayildim.bizde kendimiz yaptik ama ben fiyati uygun olsun diye tam istedigimi alamadim ama cok cici oldu yinede kalan iki duvarida maviye boyadik.fotolari eklicem hepsi bitince.bu arada kayinvaldeden yana sanslisiniz kizlar benimki birak bisey almayi kizim iyimisin bile demiyor arayip
Ahh beğenilmez mi yaa ne kadar güzel olmuş, maşallah.
Aynen öyle biz heves ediyoruz çocuğumuz bunun kıymetini hiç bir zaman bilemeyecek. Kendi parasını kazanır da bu hvesleri yaşarsa belki.
Çünkü elde olan nimetin, durumun kıymeti bilinmiyor. Şimdiki çocuklar neredeyse tüm imkanlarla doğuyor. Ama hiçbirini memnun etmek mümkün değil, doyumsuz olup çıkıyorlar sonra.
Bir yazı vardı; çocuk lüksü bilmez, anne baba aşılar gibisinden maalesef doğru.
Şimdiii duvar kağıdı biraz pahalı geldi şimdilik. Daha uygunları var mı bakayım ben bir.
Çünkü tatildi, bayramdı, bebek alış-verişiydi derken biz biraz fazla açıldık. Şu 1-2 ay idareli olmalıyız ki doğuma hazırlanalım
Diyordum bende bir tek bana mı dokundu, azcık sinirliydim de bu akşam
Yani kasılman yokmuş aslında di mi , doğru anladım.
Allah şifa versin canım, ilaç konusunu kendi kadın doğum uzmanına mutlaka sor, ona sormadan içme.
Bol su içmeyi de ihmal etme bu arada:)
1 ay 4 hafta.
Ama bu şekilde hesapla aylar 28 günde kalıyor. Buda açık veriyor28'i bitiren 7 bitti derse, 9 bitince yani aralık başı ve ortasında doğum beklenir.
Ben daha öncede dedim, sorana 6 aylık diyorum, ayrıntı isteyene haftasını veriyorum, çünkü benceay ve hafta birbirini tutmuyor.
Ayrıca kim nasıl isterse öyle desin ne var bundadi mi ama
Günaydın, sağlık ocağına gittim şeker yüklemesi için açlık kanımı verdim evime geldim şekerli suyumu içtim bekliyorum onu da veriyim kahvaltıya yumulucam, gözümün önü kararıyor resmen, açım diye ağlıycam nerdeyse
bugün ki dr randevumu iptal ettim, sonucum 4 te çıkarmış benim randevu saati daha erken, sonuç çıksında bir temiz dr a da göstereyim, dr u değişiyorum hastaneyide, özele gidicem artık, eşime dün randevu aldım dedim niye dedi kontrole dedim, bundan sonra oraya gidicem devlet bitti dedim yook canıııım diyor aynen öyle dedim hiç bakmadım bile yüzüne
öyle merak ediyorum ki oğlumu nasıl oldu kilosu boyu posu ne alemde çatlıycam artık
günaydın annişşleerrr odamızı aldık cook mutluyummmm
Kızlar bir şey soracağım size. Adını tam bilmiyorum ama bebeği hastaneden çıkarırken falan kullanmak üzere bebek taşıma çantası alacak mısınız?
Güle güle kullanın. Baby koton modelini ben de beğenmiştim. :)
Şeker yüklemesinde ilk saat insan biraz fena oluyor ama zaman ilerledikçe geçiyor. Benim yükleme için gittiğim gün herkes şeker yüklemesine gelmişti herkes eşiyle gelmişti dedim burada Ocak annelerinden var mıdır acaba:) burada hep dendi ya eşinizde gidin diye yalnız gelen hiç yoktu.
Çay ve kahvede kafein olduğu için azaltmaya çalış bence. Ben kahvaltılarda çay yerine süt içiyorum. Çay Demir emilimini engelliyormuş. 3 ay kaldı zaten biraz sabır edeceğiz. :)
1 bardak süt 2 yumurta 3 ceviz yemeye çalışıyorum haftada en az 5-6 gün 8.5 kilo oldu aldığım toplam gün itibari ileSelamlar annişler
Günde ne kadar süt yoğurt yiyorsunuz merak ediyorum.ben çok fazla süt içemiyorum 2 bardak oluyor genelde.yetersz gelirmi ki?hergün 1 yumurta mecburr..onun dışında düzenim aynı gibi fazla yediğim söylenemez toplamda 5 kilo aldm az sank
kızlar..bel ağrısında ölcem geceleri uyku haram oldu bana. siz nasıl başa çıkıyorsunuz ya
benim oyum en son modele, büyük dolap her zaman tercihimdir.
slm annişler bayadır giremedim iyisinizdir inşallah ben iyiyim mide yanmalarım baya zorluyo ama sabır diyorum.Geceleri ayaktayım hep .Bebişim de maşallah baya hareketli ne güzelmiş bebişin tepikleri .87 kilo oldum bu arada(+11) gidişat kötü ama bana dur diyen doktor olmadı dahaBu arada park yatak alıcaktım ama annem almaya karar vermiş beşiği bu modelden daha almadık ama nasıl sizce kullanışlımıdır
Selam kizlar
Ciciler sayfasında paylastim burada da paylasayayim
Ablamin bebek çeyizi
Bugün yarin doğum yapmasini bekliyoruz
Daha iyisi bizlere insallah ablamda tez zamanda kurtulur insallahEki Görüntüle 1268558 Eki Görüntüle 1268559 Eki Görüntüle 1268560
Kızlar bizim odamızda daha bitmedi ama su anki halini ekliyorummEki Görüntüle 1268590 Eki Görüntüle 1268590 Eki Görüntüle 1268592
Teşekkür ederim cnm sorarım doktoruma merak ettim bu durumda belki sezeryan sakıncalı olur kesiyolar çünkü baya ayyy neyse :)Canım ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum,başta coraspirin de kullanıyordum ama onu bıraktım.dr bana normal doğum yapabilirsin dedi.sorumu tekrarladım ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum nasıl olacak dedim,normal doğuma kesinlikle engel değil sorun olmaz dedi.yalnız coraspirin kan akışını da hızlandırıyormuş o nedenle senin doktorun ne der bilemiycem.
Evet cnm Sağol bende sorayım doktoruma bakalım ne diyecek bende günde bir defa vuruyorum göbekten 0,4 lük cleaxen coraspirin 100 lük içiyorum .Allah korusun bebişlerimizi inşallah :)canım bnm drumda normal doğuma engel bir durum olmadığını söyledi
ben günde 1defa vuruyorum iğne etkisi 12saatmiş 1gun önceden bırakmak gerekiyormuş ama normal doğumda hangi gün olacağını nerden bilicez ki
sezeryan içinde genel,anestezi ile olur diyor
Ay ben bugun yaptirdim cok feciiiherkese iyi akşamlar arkadaşlar tüm gün okuldaydım akşam 7 de evdeydim kv yemeğe çağırmış oraya gittik eve yeni geldik
formasyon sınavlarının hepsini geçmişim en düşük notu m 70 şükürler olsun
kv loğusa takımı almışekru renk çok şahane oldu bi ara çeker koyarım bende dün normal pjama almıştım doğumdan sonra evde giymek için onu da koyarım 1 takım daha almayı düşünüyorum yeter
yarın 100 lük şeker yüklemem var yandım inş bu sefer sonuçlar iyi çıkar
tetenoz aşısı da vurunacağım ana sağlığın da genel muaniye yapılacakmış yarın doktor doktor gezeceğim yanidelik deşik etcekler kollarımı
İnş çıkmZ bişiy olumlu düşünüyorum şu an içinİnşallah sakıncalı bir durum çıkmaz, geçmiş olsun canım. Ben hamilelik öncesi protein ağırlıklı besleniyordum o zaman benim de idrarda keton çıkmıştı, ondan olabilir belki.
Saol canim cvbin icin.ama ben verdikleri listeye komple uymadim.meger karbonhidrat diyetiymiss.insallah anormal durum cikmazCanim benim doktorum aclik 90 ı tokluk 140 ı geçmeyecek dedi senin sonuçlarin gayet iyi bence
sorduğunda sende yaz canm merk ediyorum,Evet cnm Sağol bende sorayım doktoruma bakalım ne diyecek bende günde bir defa vuruyorum göbekten 0,4 lük cleaxen coraspirin 100 lük içiyorum .Allah korusun bebişlerimizi inşallah :)
Bende verdikleri diyete pek uyamadim haftaya kontrolüm var yine yüksek cikarsa insülin verecek bana çünkü bu 100 lük yukleme sonuclarimda yüksektiSaol canim cvbin icin.ama ben verdikleri listeye komple uymadim.meger karbonhidrat diyetiymiss.insallah anormal durum cikmaz
Canim benim doktorum 1 ayda böyle cok kilo aliminin gebelik şekeri belirtisi olabilir dedi bende senin gibi toplamda 7 aldim 1 ayda 4 kilo aldim ve şeker yükleme sonuclarim yüksek cikti insallah sende boyle bi durum yoktur şeker yüklemesi yaptirmiş miydin?Ben 7 kilo aldım hamileliğinden beri. Doktorum hızlı kilo almamamı söyledi. 1 ayda 4 kilo almışım.
sorduğunda sende yaz canm merk ediyorum,
hala göbekten mi yapıyosun ben 12.haftadan beri koldan ve bacaktan yapıyorum genellikle bacaktan,morarma olursa die koldan yapmıyorum fazla 0.6 kullanıyorum bende Bi de bebek aspirini
Canim ben hic bise yapmadım drum bana direk 100 luk dedi.100 luktede zaten bu diyeti direk veriyolarmis bugun ogrendimBende verdikleri diyete pek uyamadim haftaya kontrolüm var yine yüksek cikarsa insülin verecek bana çünkü bu 100 lük yukleme sonuclarimda yüksektipeki canim sen yürüyüs falan yaptin mi yani nelere dikkat ettin?
canım bnm drumda normal doğuma engel bir durum olmadığını söyledi
ben günde 1defa vuruyorum iğne etkisi 12saatmiş 1gun önceden bırakmak gerekiyormuş ama normal doğumda hangi gün olacağını nerden bilicez ki
sezeryan içinde genel,anestezi ile olur diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?