2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ahmetim 43cm1500gram olmus doktor cok neseli bi bebek diyor :)
maşşlah canım :)
günaydın güzel anneler ve minikleri hepiniz iyisiniz inşallah :KK15:

kontrole gidenler güzel haberlerle gelin inşallah bizim de pazartesi kontrolümüz

şimdi temizliğe başlıyorum sonrada yemeğimi yapıp akşama kadar yatıştayım :KK54:

sözde bende temizliğe giriştim ama görünürde hiç bişi yok:KK14:

Kizlar odamda soba koyacak yer yok e malum kis bebekleri olacaklaklar bizim bebisler..nasil yapsam uyku Tulumu alsammi diyorum onun icin..yoksa kapi pencere kapattigimdabkizimi da sıkı giydirip mi uyutsqm bilemedim
uyku tulumu alsan iyi olur bence uyku tulumları epey korunaklı tutuyor bebekleri.

ben

inglish home çıtçıtlı iki mevsimlik bir yorgan kullanıyordum kendime onu ikiye ayrıp misafir için ayırdım , sonra değiştirip microfiber kullanmaya başladım.. Eşim ve ben terden ölüyoruz resmen kullanımı hiç iyi değil.. Bebek için hiç uygun olduğunu düşünmüyorum .. 99 tl idi herhalde .. dedesi hediye aldı bize çok güzel yakınlarda varsa inglish home almadan git bir bak derim.. hafif ve çok sağlıklı duruyor..
herkes yorgan diyor kafamda karıştı. arkadaşlarım battaniyeler yeterli yorgan alma demişlerdi onlar çocuklarında kullanmıyorlarmış bende aklımdan çıkardım o işi. yorgan gerçekten gerekli mi yoksa evler mi serin ondan mı alıyorsunuz?

Herkese günaydın :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Doktora gideceklere güzel tatlı heyecanlar :KK73::KK73::KK73:
Dün yediklerimi sayacam size bakın bakalım bebek bunlarla kilo alır mı?

Sabah: Omlet, süt, peynir, bal, ekmek, reçel
Ara: Ceviz, elma
Öğlen: Ekmek, köfte, salata, zeytinyağlı pırasa
Ara: Muz
Akşam: çorba pilav yoğurt etli nohut
yemekten sonra kestane
yatmadan mandalina
yediklerin çok güzel çok sağlıklı kilo problemin yoksa ne ala. Ama ben şu fırlayan kilom dolasıyla kafayı yemek üzereyim. Her hafta 1 kilo alıyorum inanılmaz şekilde ama yemek derseniz aman aman bir şey yok eskiye göre ve çok üzülüyorum daha 3 ay var ve en hızlı kilo alınan dönem deniyor bunun üstüne daha 15 kg alırsam vay benim halime yerimden kalkamam 52 kilo ile hamile kaldım ve kilo sıkıntı veriyor. Senin program gibi o faydalı bu faydalı şunu ara öğünde bunu akşam yemeğinde diye program yapıyorum sonra bir tartılıyorum :KK57: bırak yemeyeyim diyorum ama bu seferde çocuğa yazık diyorum............. diyorum da diyorum.................

ben

inglish home çıtçıtlı iki mevsimlik bir yorgan kullanıyordum kendime onu ikiye ayrıp misafir için ayırdım , sonra değiştirip microfiber kullanmaya başladım.. Eşim ve ben terden ölüyoruz resmen kullanımı hiç iyi değil.. Bebek için hiç uygun olduğunu düşünmüyorum .. 99 tl idi herhalde .. dedesi hediye aldı bize çok güzel yakınlarda varsa inglish home almadan git bir bak derim.. hafif ve çok sağlıklı duruyor..
saol canim gidip bakacagim.bende mutlaka dedigin yorgana.mikrofiberin terlettigini duymustum.

IMG_20141016_124046.webp
Buda ayşenazım teyzeleri asabiydi ama

ay şu smileyi görünce canım kahve ve sigara keyfi istedi bee :D:KK48::KK14:

:KK17::KK17::KK17::KK17:

Kızlar kızımı gördüm parmağani emiyordu 1.321 gr olmuş 28. Haftamız yemi bitti 1 hafta önden gidiyir bu bizim için iyi dedi sorun yok dedi çok şükür allaha

Eki Görüntüle 1271112 Buda ayşenazım teyzeleri asabiydi ama

maşallah canım ne güzel yüzünügörmüşsün :KK19: ben doktorla pazarlık yaptım resmen öyle her zaman göremezmişiz bebeği
dedim babası da merak ediyor onunla gelin göstereyim dedi:KK57:o_Ocumartesi eşimle gideceğiz bakalım gösterecek o bebeği:KK30:
hemde kan uyuşmazlığı inemizi vurunacağız:KK45: kızlak uyuşmazlık olanlar unutmayın 28. haftayı

herkes yorgan diyor kafamda karıştı. arkadaşlarım battaniyeler yeterli yorgan alma demişlerdi onlar çocuklarında kullanmıyorlarmış bende aklımdan çıkardım o işi. yorgan gerçekten gerekli mi yoksa evler mi serin ondan mı alıyorsunuz?
benim beşiğim park beşik .. 5 yaşına kadar kullanır dediler ben o yüzden aldım..ilk bebeğim.. sonrasında lazım olursa çıkıp arayamam çocuklu halimle hazırda bulunsun 1 tane istedim

Ahmetim 43cm1500gram olmus doktor cok neseli bi bebek diyor :)

Maşallah canım çok çok iyi uzun boylu olacak paşa :)

Kızlar kızımı gördüm parmağani emiyordu 1.321 gr olmuş 28. Haftamız yemi bitti 1 hafta önden gidiyir bu bizim için iyi dedi sorun yok dedi çok şükür allaha

Maşallah canım büyümüş kızın ne güzel sen görüyorsun çok güzel çıkmış yüzü benimki hiç belli değil ben anlamıyorum bazende göstermiyor yüzünü :(

ayy dün anasağlına verdiğim testlerin sonuçları gelicekti unuttmmm ,hemen gidip bakıyım nasıl çıkmış

Doktorumuz kontrol etti bebeğim 2 hafta önden gidiyor babasida bende biraz tombişiz size benzeyecek iri bir bebek olacak dedi :) normalde bugün 28+4 uz ama bebeğim 30+2 görünüyor . 1.504 gr 39 cm benim güzel kızım. Kızımın saçları çıkmış saçlarını gördüm benim gibi saçları çok olacak belli ki. Eğer bana çekerse baya kilolu olacağa benziyor ben 4.700 gr doğmuşum ama iri olursa normal doğum olmaz o yüzden iri olması iyimi kötü mü bilemedim.birde normalde doğum tarihimiz 5 ocakta ama şimdiki duruma göre 23 aralık görünüyor babamizin doğum günü de 24 aralık inş o gün doğar çok güzel bir hediye olur babasına :)

:KK17::KK17::KK17::KK17:

maşallah canım ne güzel yüzünügörmüşsün :KK19: ben doktorla pazarlık yaptım resmen öyle her zaman göremezmişiz bebeği
dedim babası da merak ediyor onunla gelin göstereyim dedi:KK57:o_Ocumartesi eşimle gideceğiz bakalım gösterecek o bebeği:KK30:
hemde kan uyuşmazlığı inemizi vurunacağız:KK45: kızlak uyuşmazlık olanlar unutmayın 28. haftayı
aklımda iğne ama kafama takılan bişey var şimdi ben 25.haftaya başladım ama 26.haftanın içindyim baz almam gereken içinde olduğum haftamı oluyo.yani ben hamilelik takvimine göre 2 hafta sonramı gitmem lazım :KK17::KK17:
doktora şeker sonucumu gösteremedim yerinde yoktu sonuç göstericem diye bişe dmedi...ne zaman gitmeliyim

kızlar ben bu annemle napıcam bilmiyorum sürekli kıyafet alma bişiy alma diyip duruyor kendi de biraz almış ama genelde kuzenlerimin bebeklerinin kıyafetlerinden getirmiş yani sinir oluyorum hevesim var alasım geliyor alınca yok niye aldın ne gerek var zaten giyemezfalan filan ben de biliyorum çok giyemeyeceğini büyük alıyorum ama içimde kalıyor işte :S

maşşlah canım :)

sözde bende temizliğe giriştim ama görünürde hiç bişi yok:KK14:

Bi gazla bitirdim ben şimdi azcık trendyola bakıcam ay sonu gorumcemin sözü olucak sonra yemek yaparım
dun bende aynıydım hiç cnm istemedi sende zorlama kendini canım

ay şu smileyi görünce canım kahve ve sigara keyfi istedi bee :D:KK48::KK14:

benden çok yaşıcan gkcnbrt :KK48: ben yazacaktım sen once yazmışsın:KK14: ahhhh ahhh

Doktorumuz kontrol etti bebeğim 2 hafta önden gidiyor babasida bende biraz tombişiz size benzeyecek iri bir bebek olacak dedi :) normalde bugün 28+4 uz ama bebeğim 30+2 görünüyor . 1.504 gr 39 cm benim güzel kızım. Kızımın saçları çıkmış saçlarını gördüm benim gibi saçları çok olacak belli ki. Eğer bana çekerse baya kilolu olacağa benziyor ben 4.700 gr doğmuşum ama iri olursa normal doğum olmaz o yüzden iri olması iyimi kötü mü bilemedim.birde normalde doğum tarihimiz 5 ocakta ama şimdiki duruma göre 23 aralık görünüyor babamizin doğum günü de 24 aralık inş o gün doğar çok güzel bir hediye olur babasına :)
hay masallah bebişine..
aradaki farkı kapatırsınız belki.2 hafta önden gitmesi hem iyi hem kötü o_O

Merhaba hanımlar

Koşturmalarsan yazamıyorum bir türlü.. Benek kapı düşüşümüz geldi ama larkin dediği gibi kocaaamaaann ancak çift kapı falan olması lazım ki aşabilelim :)) tekerlek bile göbeğim kadar :))

Back
X