2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ya kızlar size bişey sormak istiyorum bugun doktor bana dediki haftasına göre normal bebeğin dedi herşey cok iyi dedi boyu 30 cm kiloda 970 dedi gayet iyi dedi ancak şimdi internette gezerken bazı siteler yok 35 cm 37 cm dio takıldım ben ya anlamadım yani bebeğimim boyu kısa mı ya :( yoksa ben mi yanılıyorum yada doktormu yalnış ölçtü

Bebek arabası konusunda tavsiyeye ihtiyacım var kızlar??
canımcım ben chıcco urban serisi aldım kapanması acılması sağlamlığı benim için yani kişisel fikrim cok güzel ve inanılmaz kullanıslı görünüyor bakalım bebek doğunca nasıl olcak:)

o rakamlar yaklasık oluyo canım.yani her bebek nasıl aynı kıloda ve boyda dogmuyosa onun gbı.doktoruna guven;)

canımcım ben chıcco urban serisi aldım kapanması acılması sağlamlığı benim için yani kişisel fikrim cok güzel ve inanılmaz kullanıslı görünüyor bakalım bebek doğunca nasıl olcak:)
Sağol canım ben de bakıyım. Biraz daha araştırıyım olmassa.

Zağten tam ölçü veremiyorlarmışki cnm sen neden takılıyosun zağten iki büklümler tahmini söylüyorlae boşver sen neden üzüyosunki kendini

Zağten tam ölçü veremiyorlarmışki cnm sen neden takılıyosun zağten iki büklümler tahmini söylüyorlae boşver sen neden üzüyosunki kendini

ne yapalım canım haklısın benimde nasibim böyle, kilosu boyu dşından bir şeyini bilmiyorum her şey normal yazıyor kağıtta ama iki dk da nasıl anladı bilmem:KK43: resmini bile vermedi vermiyorlarmış:KK43:

canım şöyle oldu özele ilk kez gidicektim bu gebeliğimde, bundan önceki düşüğümde hep oraya gitmiştim,neyse çıktım yağmura yakalandım eşimsiz gittim ilk kez sırılsıklam oldum bir güzel, neyse dedim ablamdaydım zaten evi yakın hemen görürüm bebeğimi gider ısınırım, randevum vardı zaten ücreti verceğim kız demezmi 50 olmuş e daha az dı ücret bende de o kadar yoktu biraz eksikti aslında nasıl sinir oldum anlatamam mecburen iptal ettirdim herkesin içinde ağlamamak için zor tutum kendimi:KK43: eşimede sinirle mesaj attım onun yüzünden bu hale düştüm:KK43: rezil olduğumamı yanayım bebeğimi göremediğimemi, üstünede eşimle tartıştık hem de ablamın yanında:KK43: anlamıyor beni anlamıyor bir şey diyemiyorum artık, akşamda eve geldik sanki bir şey olmamış gibi davrandı ama benden giden gitti artık... neyse canım böyle oldu

canım yanından olması bebeğin güven duygusu için çok önemli ben bebek ne zaman hazır hissederse o zaman ayırma taraftarıyım, ben oğlumu 21 aylıkken ayırdım hiç zorlanmadım çünkü bize doydu, mevzu cinsel hayatsa çoğu o sebepten ayrı oda diyor, ev yatak odasından ibaret değil ki:) her yer sizin:KK66:

Ah be canım ne diyeyim bu erkekler böyle işte.. Sen kendini yorma üzme rezil oldum diye hiç düşünme... Anlayışlı bi erkek doktor vardı ya ona randevu alsan..
Allah sana güç kuvvet versin..

Ayy kızlar hemen nasıl ayirayım kuzumu zağten soğuk olucak hava onun canı neki ayirayim. Üşür onu koynumda uyuturum kiynumda kıyamam hiç
Ben de öyle düşünüyorum kuzucuğumu koynuma alıcam :) Allah nasip ederse...

aynı durumdayım sinirimden ölücem ama yapacak bişey yok artık bünye işte demek kilo yapıyor.

Üç ay istifradan hastanede yattım hiçbir şey yemedim yiyemedim hala öyle ama malesef deli gibi kilo alıyorum almışım malesef :((

Kızlar bebekleri aynı odadamı yoksa kendi odasındamı yatırmak konusu açılmış benim fikrim ilk zamanlar yani ilk 5ay yatak odanızda ama kendi yatagında yatırın.Hem geceleri size kolaylık olur zaten kış ayı uykulu uykulu kalkıp odasına gitmek yorucu olur helede ilk bebekleri olan arkadaşlara çok zor gelir.Ben kızımı yatagımın yanındaki beşikte yatırmıştım gündüzleride odasında yatagında yatmıştı.6Aydan sonra geceleride yatagında yattı ama çokzorlanmıstım ben sanki kızımı başka bir yere bırakmış gibi hissetmiştim arada bizimlede yatardı.Yani acele etmeyin her çocuk kendi anneye babaya ögretiyor zaten nasıl olması gerektigini :))

Tamam canım ama ben igneden once yine bi gideyim tam 28.haftada giderim devlette prosedur farkli falan olur. Sekeride yaptirdik ugramadim doktora zaten :-)
günaydın zaten iğneyi yazdırmak için gitcen ya canım işte görünürsün dr şekerin kaç çıktına bakmadın mı

günaydın annişler bebek için kokulu sabun yaptırmak isteyen olursa instagram da mis.kokulu.sabun diye bi yer var bu forumdan bi bayan güzel çalışmaları var

2014-10-18 09.42.08.webp kizlar sizce bu nasil

günaydın zaten iğneyi yazdırmak için gitcen ya canım işte görünürsün dr şekerin kaç çıktına bakmadın mı
Gunaydin canim,
Yok sekerin sonucunu gostermeye gitmedim.o gun dr yoktu yerinde acliktan bende kosa kosa eve geldim zaten 
Asi zamani hemşireye gosterdim hemde kizlar saolsun yardimci oldular ama dedigin gibi bu hafta ici uğrayacağım hen sonuç gösterir hem konusuruz.o bana 3 hafta sonra gel dedi ama rutin kontrol olarak dedi.bebegime baktiktan sonra baksada bilgisayara unuttu heralde kan uyusmazligini.devlette boyle oluyo bi dunya hasta olunca dr onundeki hastayi bile unutur valla

Kizlar gunaydinlar..
Yagmurlu bir gun off evden disari cikamam zaten esim isten yeni geldi hastalanirim diye goturmez beni bi yere :-)
Herkesler gezmelere gider ben evde 
Gecen haftada yagmurluydu bebeğimin eksiklerini bahane ettim ciktik bu hafta bahanem yok yagmur galipp :-)
Ya ben niye bu ifadeleri kullanamiyorum tabletten koyuyorum geri siliniyo.bazen koyuyor bazen hic koymuyo ustune ustluk ekran gorunmez oluyo pit pit bunun bi ayari falan mi var.zaten androidden programida kullanamadim

Gunaydin canim,
Yok sekerin sonucunu gostermeye gitmedim.o gun dr yoktu yerinde acliktan bende kosa kosa eve geldim zaten 
Asi zamani hemşireye gosterdim hemde kizlar saolsun yardimci oldular ama dedigin gibi bu hafta ici uğrayacağım hen sonuç gösterir hem konusuruz.o bana 3 hafta sonra gel dedi ama rutin kontrol olarak dedi.bebegime baktiktan sonra baksada bilgisayara unuttu heralde kan uyusmazligini.devlette boyle oluyo bi dunya hasta olunca dr onundeki hastayi bile unutur valla
anladım canım sen hatırlatırsın artık :KK51:

Back
X