2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sezincim iyiki cok geckalmadan kesfetmissin harika polar tulum lari falan var f&f yurt disi ihraci. O yuzden cok uygunlar biberonlarda ucuz orda nuk falan ne ararsan var ben kizima nuk anne bebesi tipli aldim ordan simd kardesi kullanir ins
Aslında biraz geç kaldım çünkü kıyafetlerimiz tamam. Ama sonuçta büyüyecek bebiş yenileri lazım olacak. Alırız oradan işte. Biberon da almadım daha iyi oldu canım söylediğin. :)

kızlar şimdi gecmişi okudumda nevresim takımı setinden bahsedilmiş ben 3 tane aldım ikisi tac marka diğeride engilish home fotolarını yarın gönderebilirim ama cok güzel kumaşı kalitesi tavsiye ederim

kızlar şimdi gecmişi okudumda nevresim takımı setinden bahsedilmiş ben 3 tane aldım ikisi tac marka diğeride engilish home fotolarını yarın gönderebilirim ama cok güzel kumaşı kalitesi tavsiye ederim
Evet canim resim istiyorum nevresim arastiriyorum da bu aralar:)

Çok teşekkürler mervecim, çok güzel fikir verdin. Pusetin etrafına kurdele kesin yapmalıyım :) lokum da süper fikir. Balon seviyorum sanki böyle mavi beyaz benekli uçan balonlar gördüm çok hoşuma gitti :)
Balon patlarsa bebiş korkmaz mı? Ben sadece kapıya süs alacağım.ikram olarak da bebek çikolatası ve lokum:)

kızlar ankarada hastane odası için süsleme firma yani organiszasyon şirketi bildiğiniz varmı bi kac yere baktım 1.500 tl diolar daha uygununu bulursam benşm için daha iyi ya
Normal doğarsa bir gece sezeryan olursa iki gece kalacağımız hastanenin süslemesi için 1500 çok bence. O parayla bebeğe başka şeyler alırsın. Ben hep bebek ziyaretlerine gittim aklımda hiç süslemeler kalmadı. Dikkat bile edilmeyen birşey yani bebeğe bakmaktan. Ben sadece oda kapısı boş kalmasın diye 30-40 liralık bi kapı süsü alacağım. Ama sen oda süslemesine önem veriyorsan yaptır tabii. Kişiden kişiye değişiyor istekler. Bana 1500 çok geldi doğum parası gibi:) ama yanlış anlama fikrimi söylemek istedim yine tabii sen bilirsin.

Ben almayı düşünüyordum niye gereksizmiş acaba merak ettim. Ocak'ta doğacaklar sıcak sıcak uyku tulumu iyidir bence.

15kg bence de çok ağır. Ben graco evo alacağım 6,5 kg:)

Kalsiyum takviyesi alıyor musun? Belki yetersiz kalsiyumdan oluyordur.

[QUOTEBdsayar, post: 37385089, member: 571623"]kızlar temiZliğe çözüm kadın alın allah korusun bişey filan olur evi batsın dersiniz ne gerek var evladlarımız için riske girmeye[/QUOTE]
Evet canım resmini atarsan çok iyi olur birde fiyat belirtirsen bende bakıyorumda karar veremedim.

selam kızlar

hafta sonu iyi geçmiş ohh ne güzel gezmelere gidilmiş alışverişler yapılmış bebelere :)

rahatsız olanlar çok geçmiş olsun

ay sonu görümcemin nişanı var onun için elbise bakmaya çıkmıştık eşimle jokere bakalım dedik çıkmışken uygun bişey olursa alırız diye Graco park yatakta %50 indirim vardı joker artık Graco ile çalışmayacakmış o yüzdenmiş bu indirim mağaza öyle söyledi ben de kaçırmadım tabi fırsatı oğluşumuzun yatağını kaptım hemen

Âmin canım çok teşekkür ederim :)) florürlü su varsa tr'de onlardan iç y da florür al. Benim dişlerim İpana reklamlarındaki gibi inci gibiydi ama geçen seferki hamileliğimde 4 dişimi kaybettim. O Yüzden bol protein kalsiyum ye yiyebiliyorsanve florür al. Çok geçmiş olsun (

Kızlar kolum ağrıyor magnezyumla ilgisi olabilir mi sebebi ne olabilir ki :-(
Evet canım kol kemik bilek ağrısı gibi vücut Güçsüz düştüğü için heryerimiz ağrıyabilir. Kimilerinde ileride derece oluyor doğum sonraki bileklik bile takıyorlar. Magnezyum al..

Harika... Güle güle kullansın prenses...

Teşekkür ederiiimm:))
Gunaydin sekerler...
Mrsupperfine besigniz gelin lik gbi kizin icine girince cok duygulu olucak yerim onu bennn ya
sizi
Aldırana kadar canım çıktı sağlıkla kullanırız inş :))

kizlar idrar enfeksiyonu olupta sag tarafinda inanilmaz agri hisseden oldu mu?sag böbrek tarafimda inanilmaz agrim var gecede uyutmadi enfeksiyondir die ďüsündm ama bilemedim
Canım idrarda yanma vs var mı? Ben hamileliğin başından beri çekiyorum malesef oluyor, idrar testi ve kültür ver istersen.. Çok geçmiş olsun..

Benim yüne alerjim bar o Yüzden elyaf olacak bir de pamuk aldım.. Bir uyku seti iki nevresim takımı aldım.. Yatak da tempur dan bebek yatağı aldık..

Canım sanırım evin Dubleks.. Ben şöyle Yaptım Odası'nı hazırladım.. Kendi odama pilli sallanan beşiklerden aldım. Alt kata da ablam bambu sallanan Beşik vermişti onu koydum. Taç linens nevresimlerde indirim var ve çok kaliteli. Uyku setine gerek yok gece yatacağı yere alırsın. Sonra zaten yatağın takımı oluyor gündüz uydururken battaniye ile uyutursun.. Ben tel uyku seti aldım daha da açmadım gerek olmadı yataklara..

gelinlik gibi maşşalh çok güzel iyi günlerde kullanın

Çok teşekkür ederim canım sana kutuları vereceğim sorduğum gün öğrendim arkadaşım faZla getirmiş Meğerse kendisine de almış karışmış, ondan daha yazamadım bilgi de veremedim kusura bakma olur mu faLa yokmuş yani, kendisine imiş kutular

Yok canım zarar vermez ben hamilelik başından beri serum tedavisi görüyorum.. Kum döküyorum vs.. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle ..

Evdeki küçük valizi hastane için hazırlayacağım bebek çantalarına da baktım ama çok çirkinler yaaa:))bir tane beğendim onun da markasını bilmiyorum ama royal bebe de falan sarılıyor..

kv mi demiyorum bile o hanimagadir hic orali olmaz ne arar ne sorar anca trip atar

ahh ahh :)))

Canım benim kuzenim de hamileliğinde hiçbir şey yemeyip hastanelik OLMASINA rağmen 50 kg Aldı bebeği de 2.600 Doğdu ( yemekle alakası olmuyor bazen gerçekten de bünye yapıyor ya da Yediği serumlardandır diyoruz biz de..

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]
kızlar temiZliğe çözüm kadın alın allah korusun bişey filan olur evi batsın dersiniz ne gerek var evladlarımız için riske girmeye

Ah doğru diyorsun da kadın bile bulmak mesele paran da işe yaramıyor kötü zamanda..

Gül'e Gül'e kullan canım ben de taçtan aldım bebeğe..:) ama ekleyemiyorum resmini )

Balon patlarsa bebiş korkmaz mı? Ben sadece kapıya süs alacağım.ikram olarak da bebek çikolatası ve lokum:)

Kesinlikle korkar odadaki herkes korkar:)) ablamın yatağının ayak ucuna başlamışlardı hastanede aslında birçok yerde vardı ama oradakiler patladı çok korktuk... Ikramlar da çok hoş bence sağlıkla gelsinler inş :)

Güle Güle kullan Tuğba'cım sağlıkla inş[/COLOR]

Sevdacımtemizliği senmi sormustun.. Tam hTırlayamadım.. Eger halin varsa yaparımdiyprsan canm dızenli bi şekılde yaparsan hem yorucu olmaz hemde hemn biter mutfaktemizliğin.. Bnm önerim su yönde dolapları tek tek bosaltıp sil.. Hem etrafdagılmaz.. Hemde temizlendıkce hosuna gıder kolayca bitirirsin canm..
Temzlk yaparken muhakkak maske kullan degerjan kokuları için...
Alerjın carsa veya problm olucagını dusunuyosan elsıven kullan... Karısık malzemeler kullanma.. Bn mutfak dolabımı bimden aldıgım guldal yag sökücüyle temizledim.. Pırıl pırıl şıkır şıkır oldular..
Genel olarak ev temizliğide odLarın hepsini birden dahıtma.. Oturma odanı tamamen dip köşe yap bitircık...
Bu bnm önerim.. Bi tehlıken yoksa kendını ıyı hıssedıyosan kendını sKınRak evını tertemız yapabılırsın

Ya kızlar hani boswerelım falan dıyoruz yok kadın cGıralım..amn ev pis kalsada olur.. Falan..
Ama arkadaslar herhangı bı rahtszlıgımız yoksa bı tehlıkemız yoksa neden temizliğimizi yapmıyoruz..
Bilmiyorum ama bn kadında cGırdım bi çok kez yıne peşindeydim jadının ve bnde onla beraber temzlıkyaptım.. İçime sinmedi..hersey dörtdörtlk olmaz ama en azından derli toplu olmasın mı..evde oturan bayanlar için diyorum özellkle hatunlar... Hareket ıyıdır.. Bni yanlış anlamayın ... Sadece yasadıgımız yerın temız olması önmli bunu hepımız bılıyoruz.. Cocuk dogunca zaten 2 3 ay dıp köşeyı bırak haftada bır süpürge acabılırsenız sevıneceksınız.. En azından dogum öncesı bı temizlik yapın ki içinz raht olsun... İlla tek yapmYın kardesınız annenız arkadaslarınız cagırın yapın..
Kımsenın agzına laf bermeyın.. Kendı annenız dahı olsa... Cok surse 2 haft surer parca parca yawas yawas yapsak... Ohhhh.. Kaldı 2 ay ondan sonra yada daha fazla..snra yap hazırlıgını ohh...

Dost var düşman var dikkatlı olup planlı bi şekılde yaparsak Allahın izniyle bişi olmaz

Hayırlı olsun yatağınız :) ne kadara aldınız acaba?internette 450 ye gördüm.yüzde 50 indirim baya iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…