Aslında biraz geç kaldım çünkü kıyafetlerimiz tamam. Ama sonuçta büyüyecek bebiş yenileri lazım olacak. Alırız oradan işte. Biberon da almadım daha iyi oldu canım söylediğin. :)Sezincim iyiki cok geckalmadan kesfetmissin harika polar tulum lari falan var f&f yurt disi ihraci. O yuzden cok uygunlarbiberonlarda ucuz orda nuk falan ne ararsan var ben kizima nuk anne bebesi tipli aldim ordan simd kardesi kullanir ins
Evet canim resim istiyorum nevresim arastiriyorum da bu aralar:)kızlar şimdi gecmişi okudumda nevresim takımı setinden bahsedilmiş ben 3 tane aldım ikisi tac marka diğeride engilish home fotolarını yarın gönderebilirim ama cok güzel kumaşı kalitesi tavsiye ederim
Balon patlarsa bebiş korkmaz mı? Ben sadece kapıya süs alacağım.ikram olarak da bebek çikolatası ve lokum:)Çok teşekkürler mervecim, çok güzel fikir verdin. Pusetin etrafına kurdele kesin yapmalıyım :) lokum da süper fikir. Balon seviyorum sanki böyle mavi beyaz benekli uçan balonlar gördüm çok hoşuma gitti :)
Normal doğarsa bir gece sezeryan olursa iki gece kalacağımız hastanenin süslemesi için 1500 çok bence. O parayla bebeğe başka şeyler alırsın. Ben hep bebek ziyaretlerine gittim aklımda hiç süslemeler kalmadı. Dikkat bile edilmeyen birşey yani bebeğe bakmaktan. Ben sadece oda kapısı boş kalmasın diye 30-40 liralık bi kapı süsü alacağım. Ama sen oda süslemesine önem veriyorsan yaptır tabii. Kişiden kişiye değişiyor istekler. Bana 1500 çok geldi doğum parası gibi:) ama yanlış anlama fikrimi söylemek istedim yine tabii sen bilirsin.kızlar ankarada hastane odası için süsleme firma yani organiszasyon şirketi bildiğiniz varmı bi kac yere baktım 1.500 tl diolar daha uygununu bulursam benşm için daha iyi ya
Ben almayı düşünüyordum niye gereksizmiş acaba merak ettim. Ocak'ta doğacaklar sıcak sıcak uyku tulumu iyidir bence.kızlar merhaba, inşallah herkes ve bebişler iyidir, her şey yolundadır
biz de kızımıza yavaştan almaya başlayalım dedik cicilerini
uyku tulumu internette gördüğüm listelerde vardı ama alışveriş yaptığım yerde gördüğüm anneler ve satıcı kız yenidoğacak için gerek yok uyku tulumuna dedi kararsız kaldık sizler aldınız mı???
Kasım'da herşeyini tamamlamaya çalışırız. Büyük bebek mağazası e bebek tarzı herşeyi bi anda almak için kolaylık.kızlar ben ne kapı süsü ne ikramlık almadım daha geç mi kalıyorumalışverişe yeni başladım
15kg bence de çok ağır. Ben graco evo alacağım 6,5 kg:)bu aralar ben de bebek arabası arayışındayım, sürekli karar değiştiriyorum. görünce baktım da şimdi, çok ağır değil mi arabaçok güzel ve kullanışlı gözüküyor ama 15 kgmış arabanın ağırlığı, zor olmaz mı taşımak?
Kalsiyum takviyesi alıyor musun? Belki yetersiz kalsiyumdan oluyordur.İyi geceler güzel anneler.superfin beşik ne güsel ole.. Uyu seride cok hosmus ya.. Rabbm güle güle kullanmayı nasip etsin inş bebeklerimize..
Kızlar ikitane azı dişim saglı sollu agrıyo..
İkiside kırılmıs ve bı kısım yeri çürümüş..
Cok agrıyo mecbur agrı kesıcı içmm lazım ..
Aslında dişlerime bakarım.. Fırclarım gargar suyu ıle temızlerım.. İp temizlgimi misvakımı sürerım.. Hiç bi sorunum yoktu.. Resmn dişlerim kenarlarındn kırılmıs..
Ve agrıyo
İyi geceler güzel anneler.superfin beşik ne güsel ole.. Uyu seride cok hosmus ya.. Rabbm güle güle kullanmayı nasip etsin inş bebeklerimize..
Kızlar ikitane azı dişim saglı sollu agrıyo..
İkiside kırılmıs ve bı kısım yeri çürümüş..
Cok agrıyo mecbur agrı kesıcı içmm lazım ..
Aslında dişlerime bakarım.. Fırclarım gargar suyu ıle temızlerım.. İp temizlgimi misvakımı sürerım.. Hiç bi sorunum yoktu.. Resmn dişlerim kenarlarındn kırılmıs..
Ve agrıyo
Evet canım kol kemik bilek ağrısı gibi vücut Güçsüz düştüğü için heryerimiz ağrıyabilir. Kimilerinde ileride derece oluyor doğum sonraki bileklik bile takıyorlar. Magnezyum al..Kızlar kolum ağrıyor magnezyumla ilgisi olabilir mi sebebi ne olabilir ki :-(
Harika... Güle güle kullansın prenses...
Aldırana kadar canım çıktı sağlıkla kullanırız inş :))Gunaydin sekerler...
Mrsupperfine besigniz gelin lik gbi kizin icine girince cok duygulu olucakyerim onu bennn ya
sizi
Canım idrarda yanma vs var mı? Ben hamileliğin başından beri çekiyorum malesef oluyor, idrar testi ve kültür ver istersen.. Çok geçmiş olsun..kizlar idrar enfeksiyonu olupta sag tarafinda inanilmaz agri hisseden oldu mu?sag böbrek tarafimda inanilmaz agrim var gecede uyutmadi enfeksiyondir die ďüsündm ama bilemedim
Benim yüne alerjim bar o Yüzden elyaf olacak bir de pamuk aldım.. Bir uyku seti iki nevresim takımı aldım.. Yatak da tempur dan bebek yatağı aldık..herkese günaydın...uyku seti alanlara bir sorum olacaktı uyku setinin içindeki elyaf yorganı mı kullanacaksınız yoksa çarşaf takımı gibi olan setlerden alıp yorganı ayrı mı aldınız ya da yaptırdınız?ha bi de unutmadan sorayım bu park yatağın içine yatağı nerelerden aldınız?
Canım sanırım evin Dubleks.. Ben şöyle Yaptım Odası'nı hazırladım.. Kendi odama pilli sallanan beşiklerden aldım. Alt kata da ablam bambu sallanan Beşik vermişti onu koydum. Taç linens nevresimlerde indirim var ve çok kaliteli. Uyku setine gerek yok gece yatacağı yere alırsın. Sonra zaten yatağın takımı oluyor gündüz uydururken battaniye ile uyutursun.. Ben tel uyku seti aldım daha da açmadım gerek olmadı yataklara..Kızlar merhaba, uyku seti konusunda bilgi verir misiniz ? Ben bi park yatak kendi odamıza , bir karyola Bebişimin odasına , bi de pillisallanan beşiklerden alt kat için alayım diyorum. Bunlara ayrı ayrı uyku seti mi almam lazım? Yorganda, nevresimde filan tavsiye edebileceğiniz markalar var mı?
gelinlik gibi maşşalh çok güzel iyi günlerde kullanın
kizlar idrar yolu enfeksiyonum böbreklerime vurmuş.dünden beri sancidan kivrandim.bugün acile gittim igne ve serum yedim.bir sürude ilac.ilaclar bebislerime zarar verir mi die hem dr hemde eczaciya sordm yok dedilrr ama icime sinmiyor.nasil gececek bu iltihap bilmiyorum
KIzlar anne bebek çantası alanınız var mı?
hangilerine baktınız?
şu çanta nasıl bunu düşünüyorum
http://www.n11.com/lullaby-abant-an..._id=31173381&gclid=CKj48LGDucECFfHKtAodXhwAgA
hastane çantası mı alacağız bide kızlar yazıverin hele
kv mi demiyorum bile o hanimagadir hic orali olmaz ne arar ne sorar anca trip atar
10 kg almışım bendw kızlar amann napim ama bwn yinw dikkat ettim kepek ekmeği yedim heo kızaetma falan yok hamur işi yok şeker yok aekadaşım 65 kilo ile hamile kaldı 125 kg doğum yaptışimdi bana diyo aaa fazla kilo alma bana diyene bak dedim yüzüne
kızlar temiZliğe çözüm kadın alın allah korusun bişey filan olur evi batsın dersiniz ne gerek var evladlarımız için riske girmeye
Gül'e Gül'e kullan canım ben de taçtan aldım bebeğe..:) ama ekleyemiyorum resminikızlar şimdi gecmişi okudumda nevresim takımı setinden bahsedilmiş ben 3 tane aldım ikisi tac marka diğeride engilish home fotolarını yarın gönderebilirim ama cok güzel kumaşı kalitesi tavsiye ederim
Balon patlarsa bebiş korkmaz mı? Ben sadece kapıya süs alacağım.ikram olarak da bebek çikolatası ve lokum:)
selam kızlar
hafta sonu iyi geçmiş ohh ne güzel gezmelere gidilmiş alışverişler yapılmış bebelere :)
rahatsız olanlar çok geçmiş olsun
ay sonu görümcemin nişanı var onun için elbise bakmaya çıkmıştık eşimle jokere bakalım dedik çıkmışken uygun bişey olursa alırız diye Graco park yatakta %50 indirim vardı joker artık Graco ile çalışmayacakmış o yüzdenmiş bu indirim mağaza öyle söylediben de kaçırmadım tabi fırsatı oğluşumuzun yatağını kaptım hemen
selam kızlar
hafta sonu iyi geçmiş ohh ne güzel gezmelere gidilmiş alışverişler yapılmış bebelere :)
ay sonu görümcemin nişanı var onun için elbise bakmaya çıkmıştık eşimle jokere bakalım dedik çıkmışken uygun bişey olursa alırız diye Graco park yatakta %50 indirim vardı joker artık Graco ile çalışmayacakmış o yüzdenmiş bu indirim mağaza öyle söylediben de kaçırmadım tabi fırsatı oğluşumuzun yatağını kaptım hemen
Hayırlı olsun yatağınız :) ne kadara aldınız acaba?internette 450 ye gördüm.yüzde 50 indirim baya iyiymişselam kızlar
Hic kilo almamissin arkadasim ne mutlu sana dogumdan sonra fistik gibi cikarsin hastaneden , darisi basimiza insallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?