2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Allah a inancım tam ama artık isyankar oldum . hamilelikte bu duyguları yaşamak çok zor . deliriceğimi hissediyorum. ilk hamileliğimde de yaptı ama en sonra annesi geldi ben onu düzeltirim dedi ve birlikte yaşamaya başladık . kocam düzeldi bu seferde kaynanana lafları başladım çekmeye . kendi düzenini kurdu evimde . ben zaten işten geç çıkıyordum oğluyla alıyor pişiriyor yiyir diziyor istediğini evime çağırıyordu. kendi evi de aynı şehirde. ben sığıntı gibi kalmıştım . hamileyim diye düşünmemeye çalışıyordum sonunda doğumla birlikte patladım . yapılanları saydım o zaman annem memleketteydi. kaynanam bakacaktı çocuğuma . öyle olunca ben çok ağladım diye annem 3 senen bakarım diye söz verdi . hırsından neler yaptı neler. kullanmayacağım kapı kaçağı alır gelir getirir ilk fırsatta da nankörlükle suçlar

saol canim ya doktorumda ilaclarin zarari olmaz dedi.ama prespektüsunnde hamileler icmemeli yazinca tedirgin oldum

sizleri de üzmek istemem kendi derdimle ama artık patladım . dediğin gibi Allah yardımcım olsun ..

saol canım hep birlikte inşallah
sizinkine de bayıldım bu arada

Hayırlı olsun yatağınız :) ne kadara aldınız acaba?internette 450 ye gördüm.yüzde 50 indirim baya iyiymiş
bende fiyatı görünce şaşırdım 469 dan 235 e inmiş biraz ani Bi karar oldu ama içime sindi

Hayırlı SBahlAr

Günaydın kizceler nasilsiniz..kabuslardan ve bel agrisindan uyuyamaz oldum...temizlik konusuna da qyrica deginicem kizlar suqn dqha ayikamadim:)

günaydın kızlar bir süre bakamadım uzak kaldımm

günaydın kızlar

ben almadım ama arkadaşım kendi kızından kalanı verdi zaten bi kaç ay giyebiliyo boşuna para verme dedi sağolsun onu kullancam ben sonrası zaten yaz geliyo gelecek yıl da kendim alırım

Valla canım herkesin hamileliği farklı ama hiçbir şikayet yoksa ev Hanımı ise dinlene dinlern oda oda yapılabilir gibi... Yoksa hiç kendini beneği tehlikeye atmamak çalışanlar zaten zor dinleniyor en Güzeli yardımcı bulmak ama kadın pelinde dolanmak da zor.. Ben temizliği bıraktım bir basit süpürge bir de toz alıyorum oldu bitti o kadar...
Ne kadın bulabiliyorum bulsam beni Dr yoruyorlar Peşinde dön dolaş ne de kendim dip köşe yapabiliyorum

Ah herkeste aynı şikayetler :)) Allah güç kuvvet sağlık versin inş..

Ah buzluğumu ne güzel doldurmuştum ama elektrikler gitmiş makine Donmuş hepsi bozulmuş (( gitti tüm emeklerim(

Oh cicilerin hayırlı olsun illerini de kolaylamışsın darısı Başımıza ben de iç çamaşırlarını unutmuştum iyi oldu hatırlattığın :)

İyi haftalar güzel bebeklerin anneleri, şeker yüklemesinden geldim. Yükleme yaptırmayan arkadaşlar çok fazla gözünüzde büyütmeyin. Tadı katlanılmayacak bir şey değil.
Oğlum 960 grm olmuş :) Çok şükür sağlıklı keyfim yerine geldi görünce. Allahım nasıl bir duygudur bu böyle.

Kızlar mrb yine ben günlük şeker ölçümü yapıyorum.aç normal tok yüksek çıkıyor eğer yüksek çıkmaya devam
Ederse insüline başlayacaklar ne yapsam şekerim düşer acaba şu anda tok 200

amaaan canım boş ver erkekler ne anlar anneleri bilir cici işini:) güle güle kullanın
maşaallah kuzuna canım, cicilerinizde hayırlı olsun
Bu da bizim prensesin beşiği:) rabbim sağlıkla kucağımıza alnmayı büyütmeyi nasip eder inş. :)
Bakalım beğenecek misiniz..
çok güzel canım amiiinn
canım çok geçmiş olsun kalsiyum ilacı iste drundan ben kullandığım halde ağrıyor sızlıyor
çok doğru canım ne güzel bende yapsam
Anlasilir oldu mu bilmiyorum ama telde bu resim vardi sadece
Ablam bugün yarin doğum yapacak annemler bu beşiği yatagi ve uyku setini aldılar.

Eki Görüntüle 1274285
Birde aksam bunu gördüm bayildim
çok güzelmiş
Günaydınnnn, güzel pazarlar
İşte bizim göbüşte son durum

Eki Görüntüle 1274310
ayy canım bu göbek mi çıtır annesin sen:) maşaallah
maşaallah kuzuna canım
kizlar idrar enfeksiyonu olupta sag tarafinda inanilmaz agri hisseden oldu mu?sag böbrek tarafimda inanilmaz agrim var gecede uyutmadi enfeksiyondir die ďüsündm ama bilemedim
canım böbrek ihmale gelmez gebelikte böbrek büyümesi olabiliyor dr a git derim
canım setde var ayrı yorganda ben ilk bir yıl yorgan kullanmıyorum bebek yüzünü örter diye
canım çok geçmiş olsun dr ne verdiyse kullan sakın ihmal etme
canım önce buzdolabını temizle, sonra dolap içindekileri makinaya at yıkansın o arada içlerini sil
kolay gelsin canım
Bizde bugun dolap aldik gardrop kizimla ogluma ..odamiz bitsin sze foto yollarim..par yatagi son haftalara kadar kurmam yoksa kizim ustune cikmaya calisir :)
he he ben kurdum canım ilk gün oğlum yatmak istedi şimdi hiç dokunmuyor:)
canım ablamlar alıyor ordan çok kaliteli oluyormuş ürünleri
hayırlı olsun canım güle güle kullanın
Eki Görüntüle 1275257
....... Kızgınım.. Caresızım... Yalnızımn...
güzelmiş
canım bende işimi yapıyorum ama dip köşeye kv ve görümcem yardım ediyor çünkü riskim var istesemde yaptırmıyorlar alt katımdalar ses duyunca hemen geliyorlar açıkcası riske atamam bir kere yaşadım düşük bir daha o acıyı yaşamayı göze alamam, üstelik bunda da temizlik yaptığım için az kalsın düşüyordu ama günlük süpürürüm artık haftada siliyorum yerleri vilede bile zorluyor ben, ilk gebeliğimde her işimi yapıyordum çok rahattım, yine yapıyorum wc banyo vs düzenli temizliyorum sadece koltuk çekmiyorum cam silmiyorum
bende uyuyamıyorum 2 de bir kaçıyor 4 e kadar, rüyan hayrolsun
en güzeli canım buzluğa bende koyuyorum hazır olsun çat kapı gelene
güle güle kullanın
Canım Allah yardımcın olsun ne denir çok zor bir durum ama lütfen bebeğine böyle söyleme onun hiç bir suçu yok o Allah'ın bir lütfu,Allah sana selamet versin ferahlık versin eşini ıslah etsin
oyy elinle silmek mi bir zamanlar yapardım şimdi yapsam doğururum:)
kızlar emzirme sütyeni alan varmı kac beden alıpta koymak lazım
canım şimdi kaç kullanıyorsan ondan iki beden büyük al
canım ağrım azaldı gibi inşaallah geçer
sağol canım şükür artık buzluğa koyacaklarımı yapmaya başlayabilirim
maşaallah bebeğine
hamileliğimin ilk krampı herkese merhaba diyor
aslında girmeyecekti ama ben gerinirken tık diye girdi
günaydın

zaten gerinirken oluyor bütün gün ağrır kramp giren yer şimdi

kızlar emzirme sütyeni alan varmı kac beden alıpta koymak lazım

Valla ben son ana sakladık çünkü ablamın mini göğüslerine bile 100 olmamıştı şok olmuştuk bir de benimkiler büyük nasıl olacak bilmiyorum :))

Çok zarif almışsın. Bayıldım..
sağlıkla mutlulukla kullanırsın inş :))

saol canim ya doktorumda ilaclarin zarari olmaz dedi.ama prespektüsunnde hamileler icmemeli yazinca tedirgin oldum

Yok canım tedirgin olma bebeklerimiz Büyüdü artık içmemen bakteri zarar verir içmezsen o kötü aslında..

saol canım hep birlikte inşallah
sizinkine de bayıldım bu arada

günaydın kızlar
Teşekkür ederim canım :)

Kızlar dün bu battaniyeden gördüm ben çok beğendim çok farklı anı battaniyesi almak isteyen olursa diye ekliyorum

Eki Görüntüle 1275348

http://www.sansli.com.tr/model-evli-ani-batatniyesi.html

Canım battaniyeye bayıldım tam hatıralık bir battaniye ama kalem ile biz yazıyormuşuz keşke Nakış veya tekstil ile onlar işlese :)) çok güzelmiş

Bu arada 201 gün bitti hamdolsun
Başbaşa gidiyoruz zanımın sağlıkla tamamlarız inş :)

arkadaşlar uyku setlerini paylaşın da fikir edinleim kimse almadı mı daha uyku seti

ben taçtan bi nevresim takımı aldım üç çeşit de kendim kumaş aldım bi nevresim takımı iki çarşaf takımı yaptırdım. fotoları yükledim ama yüklenedi mi bilmiyorum

Eklentiler

• Tac-Bebek-Nevresim-Takimlari-1.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…