- 22 Temmuz 2014
- 206
- 236
- 113
Allah a inancım tam ama artık isyankar oldum . hamilelikte bu duyguları yaşamak çok zor . deliriceğimi hissediyorum. ilk hamileliğimde de yaptı ama en sonra annesi geldi ben onu düzeltirim dedi ve birlikte yaşamaya başladık . kocam düzeldi bu seferde kaynanana lafları başladım çekmeye . kendi düzenini kurdu evimde . ben zaten işten geç çıkıyordum oğluyla alıyor pişiriyor yiyir diziyor istediğini evime çağırıyordu. kendi evi de aynı şehirde. ben sığıntı gibi kalmıştım . hamileyim diye düşünmemeye çalışıyordum sonunda doğumla birlikte patladım . yapılanları saydım o zaman annem memleketteydi. kaynanam bakacaktı çocuğuma . öyle olunca ben çok ağladım diye annem 3 senen bakarım diye söz verdi . hırsından neler yaptı neler. kullanmayacağım kapı kaçağı alır gelir getirir ilk fırsatta da nankörlükle suçlarAhh kevsercim Allah sabir versin ins esin duzelir su asamada yapilacak tek sey dua ..karnindakini sen istemedin Allah onu sevdi ve yaratti Allah kulunu once sever sonra yaratirmis onun sevip yarattigini kabul edeceksin emanetine elinden geleni yapacaksn esin olmadan cook zor hayat ama dogm sonasi belki degisir ha degismezse kuzularna sarilip birqz toparlannca is bulup hayatni duzene sokacaksin caresizlige kapilma Rabbim neyler neylerse guzel eyler
sizleri de üzmek istemem kendi derdimle ama artık patladım . dediğin gibi Allah yardımcım olsun ..allah yatdımcın olsun arkadaşım allah kolaylıklar versin ama kimsse değişmiyor emin ol belki korkuyolar cekiniyolar ama gene sonra yapıyolar ben hep kendime şunu derim sen değişiyomusunki o değişsin rabbim yardımcın olsun ben evlad die bir yıl bekledim rabbim 1 yılın sonunda verdi rabbim isteyince herşey olur ama benden sana tavsiye ne anneni nede kendini ezdirtme sen hamilesin en güzel günlerin olması lazım sinir stres yapma o yavrucakta etkileniyor mutsuz bebek olmasın şimdilik diyeceğim bu kadar allah yardımcın olsun
Canım benim kuzenim de hamileliğinde hiçbir şey yemeyip hastanelik OLMASINA rağmen 50 kg Aldı bebeği de 2.600 Doğdu( yemekle alakası olmuyor bazen gerçekten de bünye yapıyor ya da Yediği serumlardandır diyoruz biz de..
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]
Ah doğru diyorsun da kadın bile bulmak meseleparan da işe yaramıyor kötü zamanda..
Gül'e Gül'e kullan canım ben de taçtan aldım bebeğe..:) ama ekleyemiyorum resmini)
Kesinlikle korkar odadaki herkes korkar:)) ablamın yatağının ayak ucuna başlamışlardı hastanede aslında birçok yerde vardı ama oradakiler patladı çok korktuk... Ikramlar da çok hoş bence sağlıkla gelsinler inş :)
Güle Güle kullan Tuğba'cım sağlıkla inş[/COLOR]
bende fiyatı görünce şaşırdım 469 dan 235 e inmiş biraz ani Bi karar oldu ama içime sindiHayırlı olsun yatağınız :) ne kadara aldınız acaba?internette 450 ye gördüm.yüzde 50 indirim baya iyiymiş
Hayırlı SBahlAr
Günaydın kizceler nasilsiniz..kabuslardan ve bel agrisindan uyuyamaz oldum...temizlik konusuna da qyrica deginicem kizlar suqn dqha ayikamadim:)
günaydın kızlar bir süre bakamadım uzak kaldımm
Kızlar dün bu battaniyeden gördüm ben çok beğendim çok farklı anı battaniyesi almak isteyen olursa diye ekliyorum
Eki Görüntüle 1275348
http://www.sansli.com.tr/model-evli-ani-batatniyesi.html[/QUOTE]
çok güzel eflalim
ağrın nasıl iyi misin canım
ben almadım ama arkadaşım kendi kızından kalanı verdi zaten bi kaç ay giyebiliyo boşuna para verme dedi sağolsun onu kullancam ben sonrası zaten yaz geliyo gelecek yıl da kendim alırımkızlar merhaba, inşallah herkes ve bebişler iyidir, her şey yolundadır
biz de kızımıza yavaştan almaya başlayalım dedik cicilerini
uyku tulumu internette gördüğüm listelerde vardı ama alışveriş yaptığım yerde gördüğüm anneler ve satıcı kız yenidoğacak için gerek yok uyku tulumuna dedi kararsız kaldık sizler aldınız mı???
Ya kızlar hani boswerelım falan dıyoruz yok kadın cGıralım..amn ev pis kalsada olur.. Falan..
Ama arkadaslar herhangı bı rahtszlıgımız yoksa bı tehlıkemız yoksa neden temizliğimizi yapmıyoruz..
Bilmiyorum ama bn kadında cGırdım bi çok kez yıne peşindeydim jadının ve bnde onla beraber temzlıkyaptım.. İçime sinmedi..hersey dörtdörtlk olmaz ama en azından derli toplu olmasın mı..evde oturan bayanlar için diyorum özellkle hatunlar... Hareket ıyıdır.. Bni yanlış anlamayın ... Sadece yasadıgımız yerın temız olması önmli bunu hepımız bılıyoruz.. Cocuk dogunca zaten 2 3 ay dıp köşeyı bırak haftada bır süpürge acabılırsenız sevıneceksınız.. En azından dogum öncesı bı temizlik yapın ki içinz raht olsun... İlla tek yapmYın kardesınız annenız arkadaslarınız cagırın yapın..
Kımsenın agzına laf bermeyın.. Kendı annenız dahı olsa... Cok surse 2 haft surer parca parca yawas yawas yapsak... Ohhhh.. Kaldı 2 ay ondan sonra yada daha fazla..snra yap hazırlıgını ohh...
Dost var düşman var dikkatlı olup planlı bi şekılde yaparsak Allahın izniyle bişi olmaz
Hayırlı sabahlar herkese..gece hiç uyuyamadım yaa arkadaşlar dönmekten çarşafı eskitmişimdir.bir sags bir sol..Birde nedende terlemekten suyum çıktı resmen sebebini anlamadım ayaklar falan yandı sonrasındaki saçma sapan rüyalar evimi başka yere taşıyordum falan eşyalar sıgmıyor offf neyseki sabaha sağlıklı uyandıran Allahıma şükürler olsun :)
Ah buzluğumu ne güzel doldurmuştum ama elektrikler gitmiş makine Donmuş hepsi bozulmuşTemizlik konusunda acele etmeden yavaş yavaş kendim yapıyorum ben arkadaşlar.Geçenlerde yatak odamı dolabımı düzelttim sildim yerleştirdim kışlıklar indi yazlıklar üst raflara çıktı.Kızımın odasıda tamam kardeşinin kıyafetlerinide yerleştirdik.Hastane için gerekli şeyleride bir kenara ayırdım burda en az 3 gece (almanya) yatıyorsunuz hastanede bu yüzden daha detaylı bir hazırlık gerekli oluyor.en son mutfagımı halledecegim inşallah ama bu arada buzlugada el altında bulunması için bir şeyler yapıp atıyorum.ilk dogumumdan sonra kötü tecrübem var bunda onları yaşamamak için.ilk dogumları olacak annelerede tavsiyemdir.
Günaydın güzel anneler
Sağ kaburgamın altında batma oluyordu dün artık acillik oldum tabi ki ilgisiz normal diyen bir dr ağrım için bir çözüm yok, nst ye girdim ultrasonla şöyle bir baktı üstün körü ağrıyan yerime bakmadı bile kan verdim normal dedi gönderdi neyse..
Dün pijamamı, geceliğimi sabahlığımı aldım iç çamaşırlarımı aldım, oğluma hastane çıkışı aldım, biberon emzik terlik dışında pek eksiğim kalmadı hamdolsun:)
Ablamlarda kargoyla yeğenlerimin cicilerini göndermişler yıkıyorum kurusun eklerim, nereye koyucam ben o kadar şeyi bilmiyorum ayırdığım şifonyer doldu, beşiğin çekmeceleri doldu:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/hastane-cikisimiz.1218020/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...s/hastane-icin-pijama-gecelik-sabahlik.36245/
Ben aldım cnm 95 - 100 beden e bebek ten aldım ama 3 aylık falan di galiba kullanıyorum hala rahat diye hemde kaliteli kaynara atıyorum aynı duruyo. ..göğüslerinin durumuna göre alırsın sende :)kızlar emzirme sütyeni alan varmı kac beden alıpta koymak lazım
amaaan canım boş ver erkekler ne anlar anneleri bilir cici işini:) güle güle kullanınSelam kızlar bi kac gündür giremiyorum herkes iyidir umarım bugün ilk defa bebeğe alışveriş yaptım cıtcıtlı body tek alt pijamalar aldım cok güzel bi duyguydu ama eşım hiç begenmedi ne kadar sade düz seyler almıssın dedi
maşaallah kuzuna canım, cicilerinizde hayırlı olsuniy geceler hekese bugün bebeğimizi gördk babasıyla şükürlr olsun 1180 gr olmuş yavrum gayet iyi dedi dr sonra havuzluhaana gittik gezdik birşeyler aldık akaşam 17 gibi yola çıktık şimdi evdeyiz ne trafiktir o arkadaş açlıktan ölmemek için 1 saat kadara yemek molası dışında hep arabada dur kalk yaptık çoooook yorulduk
orada baktık baktık geldim intten aldım telsizi kraft modeli aldım n11 den
uyku seti de iki model beğendim kararsızım onu da almadık netten bakarız dedik yne hala karar vereedim
ve en kötüsü 1 adet bile duvar kaıtçıya uğrayamadık E5 ten gitmekten sonumuz hayırlı olsun
çok güzel canım amiiinnBu da bizim prensesin beşiği:) rabbim sağlıkla kucağımıza alnmayı büyütmeyi nasip eder inş. :)
Bakalım beğenecek misiniz..
canım çok geçmiş olsun kalsiyum ilacı iste drundan ben kullandığım halde ağrıyor sızlıyorİyi geceler güzel anneler.superfin beşik ne güsel ole.. Uyu seride cok hosmus ya.. Rabbm güle güle kullanmayı nasip etsin inş bebeklerimize..
Kızlar ikitane azı dişim saglı sollu agrıyo..
İkiside kırılmıs ve bı kısım yeri çürümüş..
Cok agrıyo mecbur agrı kesıcı içmm lazım ..
Aslında dişlerime bakarım.. Fırclarım gargar suyu ıle temızlerım.. İp temizlgimi misvakımı sürerım.. Hiç bi sorunum yoktu.. Resmn dişlerim kenarlarındn kırılmıs..
Ve agrıyo
çok doğru canım ne güzel bende yapsamÇok geçmiş olsun canim
Hamilelikte malesef oluyormuş diş agrisi
Ben hamile kalmadan 2 sene önce aksamlaro yatmadan bir.kase yoğurdu aliskanlik haline yetirmustim yemeği
Hamile.kalsiktan sonra da devam ettim
Ona bagliyirum çok şükür bir rahatsizligim olmadi henüz.
İnşallah senin de agrin geçer tez zamanda.
çok güzelmişAnlasilir oldu mu bilmiyorum ama telde bu resim vardi sadece
Ablam bugün yarin doğum yapacak annemler bu beşiği yatagi ve uyku setini aldılar.
Eki Görüntüle 1274285
Birde aksam bunu gördüm bayildim
ayy canım bu göbek mi çıtır annesin sen:) maşaallah
maşaallah kuzuna canımherkese günaydın..şeker yükleme sonucumuz normal çıktı çok şükür,0 dk-90,60 dk-75,120dk-122 çıktı.şeker yüklemesi yapıldıktan sonraki ilk ölçümde 75 çıkması da çok şaşırtıcı.sizde sonuçlarınızı paylaşırmısınız kızlar.dün kontrolüm vardı bu arada kızımız 1230 gr olmuş..herşey yolunda çok şükür..
canım böbrek ihmale gelmez gebelikte böbrek büyümesi olabiliyor dr a git derimkizlar idrar enfeksiyonu olupta sag tarafinda inanilmaz agri hisseden oldu mu?sag böbrek tarafimda inanilmaz agrim var gecede uyutmadi enfeksiyondir die ďüsündm ama bilemedim
canım setde var ayrı yorganda ben ilk bir yıl yorgan kullanmıyorum bebek yüzünü örter diyeherkese günaydın...uyku seti alanlara bir sorum olacaktı uyku setinin içindeki elyaf yorganı mı kullanacaksınız yoksa çarşaf takımı gibi olan setlerden alıp yorganı ayrı mı aldınız ya da yaptırdınız?ha bi de unutmadan sorayım bu park yatağın içine yatağı nerelerden aldınız?
canım çok geçmiş olsun dr ne verdiyse kullan sakın ihmal etmekizlar idrar yolu enfeksiyonum böbreklerime vurmuş.dünden beri sancidan kivrandim.bugün acile gittim igne ve serum yedim.bir sürude ilac.ilaclar bebislerime zarar verir mi die hem dr hemde eczaciya sordm yok dedilrr ama icime sinmiyor.nasil gececek bu iltihap bilmiyorum
canım önce buzdolabını temizle, sonra dolap içindekileri makinaya at yıkansın o arada içlerini silKizzlar yatindam başlayıp evimi yavaş yavaş temizleyim diyorum. .ama nerden baslayip neyi nasil yapacagimi bilemiyorum. .bana akil verir misiniz..yarin mutfagimi temizleyim.ama nerden baslayim nasil yapim..evde hep annemle yapardik..simdi kendim halletmek istiyorum..mutfagim ışıl ışıl olsun istiyorum ama nasil
kolay gelsin canımherkese iyi akşamlar gezmekten dolaşmaktan işlerden anca dinleniyorum iki gündür sonunda duvar kağıdımızı beğendik hayırlısıyla salı gelicekmiş perşembe mobilyalar gelene kadar halletmeyi düşünüyoruz duvarları da
bugün bebek odasındaki tv yi mutfağa taşıdık onunla uğraştık duvar kağıdı aradık birde uyku seti aradık
ama uyku seti bulamadık istediğim gibi, netten beğendiğim var sanırım onlardan kaarar vereceğiz inş kafam biraz daha rahatladı şimdi
he he ben kurdum canım ilk gün oğlum yatmak istedi şimdi hiç dokunmuyor:)Bizde bugun dolap aldik gardrop kizimla ogluma ..odamiz bitsin sze foto yollarim..par yatagi son haftalara kadar kurmam yoksa kizim ustune cikmaya calisir :)
canım ablamlar alıyor ordan çok kaliteli oluyormuş ürünleriSelam kızlar,
Bugün kipa'da çok güzel bebek kıyafetleri satıldığını keşfettim. Market alıiverişini oradan yapmadığımız için hiç bilmiyordum. Bir arkadaşım söyledi. Girip baktık ürünler gerçekten çok güzel, marks&spencer kalitesinde ve fiyatlar yarı yarıya. Mesela 5'li bodyler 30 lira, indirimli ürünler vardı uygun fiyatlara, tavsiye ederim.
hayırlı olsun canım güle güle kullanınselam kızlar
hafta sonu iyi geçmiş ohh ne güzel gezmelere gidilmiş alışverişler yapılmış bebelere :)
rahatsız olanlar çok geçmiş olsun
ay sonu görümcemin nişanı var onun için elbise bakmaya çıkmıştık eşimle jokere bakalım dedik çıkmışken uygun bişey olursa alırız diye Graco park yatakta %50 indirim vardı joker artık Graco ile çalışmayacakmış o yüzdenmiş bu indirim mağaza öyle söylediben de kaçırmadım tabi fırsatı oğluşumuzun yatağını kaptım hemen
güzelmişEki Görüntüle 1275257
....... Kızgınım.. Caresızım... Yalnızımn...
canım bende işimi yapıyorum ama dip köşeye kv ve görümcem yardım ediyor çünkü riskim var istesemde yaptırmıyorlar alt katımdalar ses duyunca hemen geliyorlar açıkcası riske atamam bir kere yaşadım düşük bir daha o acıyı yaşamayı göze alamam, üstelik bunda da temizlik yaptığım için az kalsın düşüyordu ama günlük süpürürüm artık haftada siliyorum yerleri vilede bile zorluyor ben, ilk gebeliğimde her işimi yapıyordum çok rahattım, yine yapıyorum wc banyo vs düzenli temizliyorum sadece koltuk çekmiyorum cam silmiyorumYa kızlar hani boswerelım falan dıyoruz yok kadın cGıralım..amn ev pis kalsada olur.. Falan..
Ama arkadaslar herhangı bı rahtszlıgımız yoksa bı tehlıkemız yoksa neden temizliğimizi yapmıyoruz..
Bilmiyorum ama bn kadında cGırdım bi çok kez yıne peşindeydim jadının ve bnde onla beraber temzlıkyaptım.. İçime sinmedi..hersey dörtdörtlk olmaz ama en azından derli toplu olmasın mı..evde oturan bayanlar için diyorum özellkle hatunlar... Hareket ıyıdır.. Bni yanlış anlamayın ... Sadece yasadıgımız yerın temız olması önmli bunu hepımız bılıyoruz.. Cocuk dogunca zaten 2 3 ay dıp köşeyı bırak haftada bır süpürge acabılırsenız sevıneceksınız.. En azından dogum öncesı bı temizlik yapın ki içinz raht olsun... İlla tek yapmYın kardesınız annenız arkadaslarınız cagırın yapın..
Kımsenın agzına laf bermeyın.. Kendı annenız dahı olsa... Cok surse 2 haft surer parca parca yawas yawas yapsak... Ohhhh.. Kaldı 2 ay ondan sonra yada daha fazla..snra yap hazırlıgını ohh...
Dost var düşman var dikkatlı olup planlı bi şekılde yaparsak Allahın izniyle bişi olmaz
bende uyuyamıyorum 2 de bir kaçıyor 4 e kadar, rüyan hayrolsunHayırlı sabahlar herkese..gece hiç uyuyamadım yaa arkadaşlar dönmekten çarşafı eskitmişimdir.bir sags bir sol..Birde nedende terlemekten suyum çıktı resmen sebebini anlamadım ayaklar falan yandı sonrasındaki saçma sapan rüyalar evimi başka yere taşıyordum falan eşyalar sıgmıyor offf neyseki sabaha sağlıklı uyandıran Allahıma şükürler olsun :)
en güzeli canım buzluğa bende koyuyorum hazır olsun çat kapı geleneTemizlik konusunda acele etmeden yavaş yavaş kendim yapıyorum ben arkadaşlar.Geçenlerde yatak odamı dolabımı düzelttim sildim yerleştirdim kışlıklar indi yazlıklar üst raflara çıktı.Kızımın odasıda tamam kardeşinin kıyafetlerinide yerleştirdik.Hastane için gerekli şeyleride bir kenara ayırdım burda en az 3 gece (almanya) yatıyorsunuz hastanede bu yüzden daha detaylı bir hazırlık gerekli oluyor.en son mutfagımı halledecegim inşallah ama bu arada buzlugada el altında bulunması için bir şeyler yapıp atıyorum.ilk dogumumdan sonra kötü tecrübem var bunda onları yaşamamak için.ilk dogumları olacak annelerede tavsiyemdir.
güle güle kullanınHepinize gunaydin...
Gece cok gec yattik sabahta uyuyamadim tekmelerden ..gardrop montesi yaptik esimle gece 2yekadar kocisim ve benm bu emekleri kuzularimiz insallah anlar :)
Hera dogum izni icn calisabilir raporu alip aktarma yapip sonra hastalik raporu alirsan aktarma iptal oluyor haberin olsun yonetmelik boyle hasta olacaktin niye dogum oncesi izne ayrilmadn diyorlar hakli larak :) bide sen ayrilmadan su gün gidecegim dersen b hafta onceden senn ayrilacagn güne ucretli hazir oluyor
Temizlik konusu na gelnce sekerler bennde kadin cagiracaktim kac kere yeltendm piskolojik olarak kendimn yapmasi daha ahat ettiriyor vazgectim tab ben ogretmenm yarm gujn evdeyim tam gum calisan anneler alın derim..ben yavas yavas basladim bugun buz dolabi yarin mutfak dolaplari fala bi gn kapila bi gun camlar aksama pwrdeler es takacak cunku bnn gibi planlayarak yapiyorum optumkahvalti vakti
Canım Allah yardımcın olsun ne denir çok zor bir durum ama lütfen bebeğine böyle söyleme onun hiç bir suçu yok o Allah'ın bir lütfu,Allah sana selamet versin ferahlık versin eşini ıslah etsinartık hiç birşeye dayanamıyorum . eşimden ayrılacakken . kızım babasız kalmasın diye düşünürken . kendi nefsime sevgime değil nefsime yenik düştüm birlikte oldum hamile kaldım . şimdi neler yaşadığımı annemden başka kimse bilmiyor. kocam olacak kişi eşyalarını toplayıp gitti. yine gelir bu 10 cu gidişi yada daha fazla sayamadım . şimdiki bahanesi de beni karısı olarak görmüyormuş. tek derdi çocuk doğduktan sonra çalışamayacak olmam . çünkü annemde bıktı bu adamdan ve benden çünkü evde sağlıklı düşünen kimse yok he rgün kavga hır gür. mecbur muyum çekmeye diyor. haklı . her evden gidişinde anası gelir şiz söylesiniz siz böylesiniz. sayar döker . dün yine geldi. saydı döktü en çokta evdeki kabını kaçağını çalkalıyorum diye delirmiş. hijyen sıfır tırlaklar mutfak tezgahında kesiliyor. el yıkamak yok heryer kirli toz içinde ve kirli küllüklerle dolu . offffffffff ne anlatayım nasıl anlatayım . şuan o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi ve de suçlu. karnımdakinin suçu yok amam onu istememekten başka bir dua gelmiyor aklıma. ben napıcam napıcam
oyy elinle silmek mi bir zamanlar yapardım şimdi yapsam doğururum:)hoşgeldin canım
bende sana katılıyorum valla her işi yapıyorum hareketsiz kalsak daha kötü
Arkadaşım vileda kullanıyormuş o temizlemiyor ki tüm halılar kalkacak yerler bezle silinecek
işten izine ayrılınca yapıldığım kadar yapacam bayan da çağıracam son ay zor yaparım
evde yapanlar şanslı bu konuda
canım şimdi kaç kullanıyorsan ondan iki beden büyük alkızlar emzirme sütyeni alan varmı kac beden alıpta koymak lazım
sağol canım şükür artık buzluğa koyacaklarımı yapmaya başlayabilirimValla canım herkesin hamileliği farklı ama hiçbir şikayet yoksa ev Hanımı ise dinlene dinlern oda oda yapılabilir gibi... Yoksa hiç kendini beneği tehlikeye atmamak çalışanlar zaten zor dinleniyor en Güzeli yardımcı bulmak ama kadın pelinde dolanmak da zor.. Ben temizliği bıraktım bir basit süpürge bir de toz alıyorum oldu bitti o kadar...
Ne kadın bulabiliyorum bulsam beni Dr yoruyorlar Peşinde dön dolaş ne de kendim dip köşe yapabiliyorum
Ah herkeste aynı şikayetler :)) Allah güç kuvvet sağlık versin inş..
Ah buzluğumu ne güzel doldurmuştum ama elektrikler gitmiş makine Donmuş hepsi bozulmuş(( gitti tüm emeklerim (
Oh cicilerin hayırlı olsun illerini de kolaylamışsın darısı Başımıza ben de iç çamaşırlarını unutmuştum iyi oldu hatırlattığın :)
maşaallah bebeğineİyi haftalar güzel bebeklerin anneleri, şeker yüklemesinden geldim. Yükleme yaptırmayan arkadaşlar çok fazla gözünüzde büyütmeyin. Tadı katlanılmayacak bir şey değil.
Oğlum 960 grm olmuş :) Çok şükür sağlıklı keyfim yerine geldi görünce. Allahım nasıl bir duygudur bu böyle.
hamileliğimin ilk krampı herkese merhaba diyor
aslında girmeyecekti ama ben gerinirken tık diye girdi
günaydın
kızlar emzirme sütyeni alan varmı kac beden alıpta koymak lazım
Eki Görüntüle 1275344
buda benim aldığım..
saol canim ya doktorumda ilaclarin zarari olmaz dedi.ama prespektüsunnde hamileler icmemeli yazinca tedirgin oldum
Teşekkür ederim canım :)saol canım hep birlikte inşallah
sizinkine de bayıldım bu arada
günaydın kızlar
Kızlar dün bu battaniyeden gördüm ben çok beğendim çok farklı anı battaniyesi almak isteyen olursa diye ekliyorum
Eki Görüntüle 1275348
http://www.sansli.com.tr/model-evli-ani-batatniyesi.html
Başbaşa gidiyoruz zanımın sağlıkla tamamlarız inş :)Bu arada 201 gün bitti hamdolsun
arkadaşlar uyku setlerini paylaşın da fikir edinleim kimse almadı mı daha uyku seti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?